Gute Auswahl, klares Bestellkonzept, gratis Versand. Die Sneaker sind top und scheinen « echt » zu sein. Keine dubiosen Lieferanten, sondern solide Zustelldienste mit verlässlichem track & Trace. Ge... Zobacz więcej
AA
Zobacz, co mówią recenzenci
Super blij met mijn aankoop: Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester. Na wat reviews over ApeSociety te hebben gelezen, had ik er alle vertrouwen in en heb de sneakers 21-11 besteld. Op 3-12 contact gez... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
My son wanted a specific model of Jordan sneakers, but it appeared that they were no longer available. Fortunately, I found this store on Google, and they managed to find and deliver me the size I nee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
AA Sportingwinkel is ontstaan vanuit één duidelijke overtuiging: comfort mag nooit een compromis zijn. Wat begon als een passie voor kwalitatieve en goed ondersteunende schoenen, groeide uit tot een gespecialiseerde winkel waar comfort en prestaties samenkomen.
Dane kontaktowe
Holandia
- apesociety.eu
Im happy with my sneakers
Im happy with my sneakers, the look great
Quick delivery
Very happy with my new sneakers
Very happy with my new sneakers. Quick delivery en nice way to order some new ones. Highly recommend!
Opgelicht
Bestel hier NIET je schoenen, 27 december besteld. Nu een maand later en ik heb ze nogsteeds niet, ze hadden steeds “vertraging “. Daarna zouden ze tussen 12 en 26 januari komen, en ik heb ze nogsteeds niet. 380 euro kwijt, en ze reageren ook niet meer op email ( eerst deden ze dat wel). Dit is oplichting!! Niet bestellen!!!
Professionals
Despite the fact that it took way longer than expected, the order was placed between black Friday and Christmas, the sneakers finally arrived. Excellent quality and service from all the ape society employees.
ape society top website
snelle bezorging, als je vragen had reageerde ze ook binnen 24 uur. top website!

Odpowiedź od AA
Versand dauert deutlich länger als angegeben
Gefehlt hat mir die Kommunikation zwischen dem Moment der Authentifizierung der Ware und dem Moment des tatsächlichen Versands. Immerhin 15 Tage Warten, und Nachricht erst auf Anfrage und ganze 5 Tage später. Dann wiederum Warten auf das Eintreffen. Auf der Seite steht etwas von « Versand innerhalb einer Woche ». In meinem Fall klar verfehlt, da insgesamt 1 Monat (!) auf die Sneaker gewartet. Das Geschenk für meine Tochter kam daher leider deutlich nach Weihnachten an. War vielleicht einfach nur Pech, aber verlassen würde ich mich nicht noch einmal darauf!
3 januari besteld nog steeds niks…
3 januari besteld nog steeds niks gehoord en er valt geen contact met jullie te krijgen!!! Ongelooflijk dit.. waar blijft onze order!!

Mooie schoenen
Nice shoes, Travis Scott Olive. Fast and good delivery and a nice price

Tevreden met een tip
In dezelfde periode als andere reviews besteld en eveneens vertraging opgelopen. In principe tevreden over de communicatie en dat elke stap tot een mail leidt. De 4 ipv 5 sterren zijn het gevolg van het wel versturen dat het pakket onderweg is maar daarna een week niets horen, dus hij was niet verstuurd. Vervolgens een mail dat er vertraging is met excuses en een nieuwe afleverdatum. Die eveneens niet gehaald en weer een nieuwe datum doorgekregen. We zaten inmiddels op een week of drie en toen ik 2maal mailde dat ik me wel wat zorgen begon te maken kreeg ik pas reactie op mail 2. Ik heb jaren een webshop gehad en begrijp dat je afhankelijk bent van de post, de kerst etc. Alleen is er wel een verbeterslag te behalen in geautomatiseerde communicatie en reacties. Mijn zoon is blij met zijn schoenen en daar gaat het om en hopelijk een volgende keer iets gestroomlijnder 🙌🏻

Goede aanbieding!
Ik had graag nog updates gezien over de lever status, nu had ik een bestelling gedaan maar wist niet of het wel geleverd zou worden. Bestelling toch gehad en blij mee. Het zijn goede aanbiedingen.

Oplichting!
Lang moeten wachten op mijn Uggs, Uggs lowmel besteld, classics mini ontvangen. Kan gebeuren, geen probleem. Na drie dagen reactie op mijn mail dat het juiste paar nu verzonden zou zijn en dat was ineens de volgende dag binnen. Super fijn, maar hoezo kan het nu ineens wel? Ik heb gelijk dezelfde dag gereageerd dat de schoenen mij niet bevallen (persoonlijke smaak) en dat ik het wil retourneren en mijn geld terug wil. Nu geven ze geen reactie meer op mijn mail, meerdere mails gestuurd en als ik het 06 nummer bel wat op de site staat wordt er aangegeven dat ik verkeerd verbonden ben.. heel bijzonder en ik zit nog steeds met Uggs die me niet bevallen en mijn geld is weg.. Bestel hier niet!

Odpowiedź od AA
I am very happy with my new shoes I…
I am very happy with my new shoes I ordered the Nigel Sylvester air Jordan1 low and they are great.
The communication was good and the delivery on time.
Next time I'll order from ApeSociety again.
Great shoes for a great price!
Great shoes for a great price!
Also responded quickly to several of my questions.
Would recommend!
Verzending duurt helaas erg lang
Verzending duurt helaas erg lang. En je weet niet echt waar je aan toe bent doordat de link om je pakket te volgen niet onwijs goed werkt. Verder wel blij met de schoenen.

Odpowiedź od AA
Goede kwaliteit en een snelle levering
Goede kwaliteit en een snelle levering! Ik kan iedereen Apesociety aanraden! Ik bestel hier zeker weer de volgende keer
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Ik augustus schoenen besteld €300. Je betaalt geld en dan zijn ze ineens “falliet” en gaan ze onder een andere naam verder. Geen geld terug en geen schoenen maar wel heeeeel veel valse beloftes. HIER NIET BESTELLEN!!! Ze plaatsen zelf allemaal neppe goede reviews.
Mooie webshop, in Nederland
Mooie webshop, ruime collectie. Ik heb 3 paar Jordan 4 gekocht, de prijzen zijn marktconform of eronder, dus dat scheelt veel met 3 paar. De opvolging van de bestelling met emailbevestigingen is in principe goed, het proces is goed uitgedacht. Ik geef 4 in plaats van 5 sterren alleen omdat de levertijd meerdere weken is terwijl je ze snel wil heebben. Maar de kerst zit ertussen ze hebben het duidelijk heel druk gehad, en dat is eigenlijk een goed teken. Bovendien had post.nl ook vertraging. Ik ben wel per mail op de hoogte gehouden van de vertraging.

Prima ervaring
Prima ervaring. Eerst wat sceptisch na wat negatieve reviews gelezen te hebben, maar na een snelle reactie op mn mail was ik gerustgesteld. Alles is optijd aangekomen zoals aangegeven.

Doświadczenie Trustpilot