AA

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Gute Auswahl, klares Bestellkonzept, gratis Versand. Die Sneaker sind top und scheinen « echt » zu sein. Keine dubiosen Lieferanten, sondern solide Zustelldienste mit verlässlichem track & Trace. Ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn aankoop: Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester. Na wat reviews over ApeSociety te hebben gelezen, had ik er alle vertrouwen in en heb de sneakers 21-11 besteld. Op 3-12 contact gez... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My son wanted a specific model of Jordan sneakers, but it appeared that they were no longer available. Fortunately, I found this store on Google, and they managed to find and deliver me the size I nee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie webshop, ruime collectie. Ik heb 3 paar Jordan 4 gekocht, de prijzen zijn marktconform of eronder, dus dat scheelt veel met 3 paar. De opvolging van de bestelling met emailbevestigingen is in pr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

AA Sportingwinkel is ontstaan vanuit één duidelijke overtuiging: comfort mag nooit een compromis zijn. Wat begon als een passie voor kwalitatieve en goed ondersteunende schoenen, groeide uit tot een gespecialiseerde winkel waar comfort en prestaties samenkomen.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 234

Napisz recenzję

Great service

Great service, and I could get the exact shoes that I wanted. I would definitely recommend taking a look on there website they sell great shoes!

12 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

I received non-authentic UGG shoes from Ape Society

I ordered UGG shoes from Ape Society. After receiving the product, I raised concerns about its authenticity and contacted customer service with photos. They apologised and stated that the quality did not meet their standards and that they do not knowingly sell non-authentic products. They asked me to return the shoes and refunded the purchase price.

However, I had to pay €59.80 in return postage. Although the company confirmed in writing that these return shipping costs would be reimbursed, I have not received this reimbursement despite several follow-up messages. Communication has since stopped and they don't reply to my messages anymore.

While I appreciate that the purchase price was refunded and that they responded initially, the overall experience has been disappointing due to the counterfeit shoes and the unresolved postage reimbursement.

9 lutego 2026

Hi Heidi,

Thank you for bringing this to our attention. We are very sorry that you have not yet received the reimbursement for the return shipping costs, and we understand how frustrating this must be. This is certainly not the experience we want our customers to have at Ape Society.

We will resolve this directly via email and ensure that the €59.80 is refunded to you as soon as possible. Please keep an eye on your inbox, as you will receive an update from us today.

Our apologies for the inconvenience, and thank you for your patience.

Kind regards,

Oceniono na 1 z 5

Komen financiële afspraken niet na.

Op 10 januari een financieel voorstel ontvangen i.v.m. met mijn klacht en eerdere negatieve feedback op deze website. Uiteindelijk akkoord gegaan met het voorstel (schriftelijk vastgelegd), maar ze reageren nergens meer op en tot heden ook geen betaling mogen ontvangen. Tip: doe absoluut geen zaken met deze partij! Zonde van je tijd en geld. Deze ervaring zal vaker worden gedeeld.

Let op: mark reageert alle reviews hier, maar in de praktijk komt hier niets van terecht. Ze reageren nergens meer op via de mail en komen de gemaakte afspraken niet na! Nogmaals: koop hier absoluut niet!!

10 stycznia 2026

Hoi Rick,

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Het spijt ons enorm dat je nog niets hebt ontvangen en dat je hierdoor teleurgesteld bent. Dit is zeker niet de ervaring die we bij Ape Society willen bieden.

We gaan dit direct voor je oppakken en zorgen dat je betaling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Oceniono na 1 z 5

Ik vind het heel jammer maar ik heb…

Ik vind het heel jammer maar ik heb geen echte uggs ontvangen, en heb dat in het begin gemaild naar het bedrijf en gezegd dat er veel verschil in zit met mijn andere uggs die ik al had, maar ik kreeg antwoord dat dat echt niet kon en dat ze daar juist op checken, dus heb ik ze gehouden maar nu heeft mijn dochter de zelfde gekocht ( wel echte, bij de ugg website ) en die voelen en zien er echt heel anders uit!! Ik baal als een stekker want ik heb er wel 135 euro voor betaald!!

29 stycznia 2026

Hoi Michelle Koops,

We begrijpen goed dat dit teleurstellend kan zijn, zeker als je er een flink bedrag voor hebt betaald.

Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen! Bedankt dat je de situatie met ons hebt gedeeld; dit helpt ons om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Heel erg slecht ik had schoenen besteld…

Heel erg slecht ik had schoenen besteld in november en waren nog steeds niet binnen , heb uiteindelijk gewoon mijn bestelling geannuleerd hele slechte service echt gewoon vreselijk!!!

9 stycznia 2026

Hoi Yara Coomans,

Het spijt ons heel erg om te horen dat je bestelling zo lang op zich heeft laten wachten en dat dit tot frustratie heeft geleid. Dit is zeker niet de ervaring die we bij Ape Society willen bieden. We begrijpen volledig dat je je bestelling hebt geannuleerd en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We waarderen je feedback enorm, want dit helpt ons onze processen te verbeteren en betere service te bieden in de toekomst.

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service! Antwoorde snel op mijn vragen en waren erg vriendelijk.

18 listopada 2025

Hoi Dennis bolt,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending en onze service! We doen altijd ons best om vragen snel en vriendelijk te beantwoorden. Bedankt voor je review en hopelijk tot snel weer bij Ape Society!

Oceniono na 5 z 5

Super blij met m'n schoenen

Super blij met m'n schoenen! Zeker een aanrader!

9 stycznia 2026

Hoi Larissa Kwaak,

Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je schoenen! Bedankt voor je enthousiaste review en aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Ape Society!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben super blij met mijn nieuwe…

Ik ben super blij met mijn nieuwe sneakers 😍

28 stycznia 2026

Hoi Delano Vd kolk,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe sneakers! Bij Ape Society doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling perfect aankomt en dat je tevreden bent. Geniet ervan en hopelijk zien we je snel weer terug in onze shop!

Oceniono na 5 z 5

Dankjewel voor de snelle en goede…

Dankjewel voor de snelle en goede levering.

23 stycznia 2026

Hoi Randolph Konadu,

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en aan je verwachtingen voldoet. Bij Ape Society streven we altijd naar snelle levering en topkwaliteit, dus het is fijn dat dit gewaardeerd wordt.

We kijken ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn!

Recommended

Highly recommended, worth more than 5 stars

28 stycznia 2026

Hi Marijke Bongers-Robinson,

Thanks so much for your feedback! We’re thrilled to hear that you’re happy with your purchase. At Ape Society, we always aim to provide authentic products and great service, so it means a lot to get this kind of review.

We look forward to serving you again soon!

Best regards,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej