Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Riktigt bra kundservice! Svarar snabbt i chatten dag som (sen) kväll och ger personlig service. Seriöst företag och jag som kund kan inte känna mig mer trygg. Minor hick-up då det var felräknat på... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Inga problem när jag beställde men när jag inte hörde nåt på en vecka så kontaktade jag dom. Fick snabbt svar att det var försenat men nu skulle skickas. Låg hos posten i minst en vecka för att sen ko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling gällande min beställning, likaså uppdatering ang status. Mycket trevligt kundbemötande. Hjälpte mig på proffsigt sätt med en snabb leverans gällande en födelsedagspresent som annar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var hela tiden snabba svar och bra kontakt, även när det strulade lite utanför deras kontroll, så litade jag helt på att det skulle bli bra i slutänden och det blev det. Rekommenderas varmt!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  2. Sklep z przyborami do masażu
  3. Sklep sportowy
  4. Sklep z żywnością dla sportowców
  5. Sklep

Napisane przez firmę

Sveriges kanske personligaste sportbutik på nätet. Vi har allt för träning och hälsa.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Snabb leverans, bra bemötande

Snabb leverans, hade någon fråga gav mig svar inom timmen.
Kommer absolut handla här igen.

27 stycznia 2023

Odpowiedź od Ancisport

Du är mer än välkommen, gör alltid mitt yttersta att svara på alla frågor som kommer in. Har du fler frågor tveka inte att prata med mig via chatten i butiken.

Bra pris

2 stycznia 2023

Tack så mycket!
Jag gör mitt bästa för att hjälpa våra kunder, hoppas jag får chansen att leverera fler gånger.

Oceniono na 5 z 5

ANCI Sport hjälpte mig att hitta rätt…

ANCI Sport hjälpte mig att hitta rätt padelrack som samtidigt passade min budget. Bra kundservice och mycket snabb leverans!

8 grudnia 2022
Opinia niezależna

Odpowiedź od Ancisport

Det tackar jag så hemskt mycket för! Gör alltid det yttersta för snabb och bra service!

Oceniono na 5 z 5

Snabb smidig leverans och supernöjd…

Snabb smidig leverans och supernöjd flickvän

21 grudnia 2022

Tack så mycket Charlie!
Vad kul att hon blev nöjd, nästan det viktigaste kanske. Återigen tack för ditt förtroende att handla hos oss.

Super service

Bra service och alltid bra produkter

23 grudnia 2022

Tack så mycket Susanne!
Vi gör vårt bästa för att hjälpa våra kunder, jag hoppas alla blev glada och nöjda.

Fants

Hej, Grymt bra service och supersnabb frakt. Beställde kl 1500 och fick racket 10,00 dagen efter. Rekomenderas verkligen.
//Peter

26 października 2022

Hej Peter,
Vi som ska tacka och vi gör vårt yttersta med snabba leveranser.
Tack för ditt förtroende.

Oceniono na 4 z 5

Leveranstiden blev 6 dagar vilket var…

Leveranstiden blev 6 dagar vilket var mot förväntan. I övrigt nöjd. Rekommenderas!

1 września 2022

Odpowiedź od Ancisport

Vi försöker alltid att skicka ordern så fort som möjligt, kul att ni blev nöjda i alla fall och tack för ert förtroende.

Oceniono na 5 z 5

Bara plus första gången jag handlade.

26 sierpnia 2022

Odpowiedź od Ancisport

Det är vi som ska tacka för att vi fick erat förtroende, tack!

Hoppas ni blev nöjda med produkten.

Leveransen gick snabbt

Leveransen gick snabbt, och jag är jättenöjd med racket, har spelat med det en gång och fick även extra rosa bollar.

19 sierpnia 2022

Det tackar vi för!
Kul att ni är nöjda med allt, lite extra bollar skadar aldrig :)

tack

tack så mycket

17 sierpnia 2022

Odpowiedź od Ancisport

Det är vi som ska tacka er så mycket, tack!

Hoppas ni blev nöjda med produkten.

Helt nöjd

Jag är mycket nöjd !!

13 sierpnia 2022

Det tackar vi för!
Vi gör vårt yttersta för snabba leveranser och bra service!

Smidigt

Smidigt och snabb leverans. Mkt nöjd. Älskar racket.

22 lipca 2022

Tack!
Vi gör vårt bästa att ni ska ha ordern så snabbt som möjligt.

Bra!

Bra, priser och produkter med snabb leverans

16 lipca 2022

Tack!

Bra priser och snabb leverans är viktigt även för oss så vi gör alltid vårt yttersta!

Bra leverans

Bra leverans snabbt och enkelt.

15 lipca 2022

Tack!

Man vill alltid ha sin order så snabbt som möjligt och det är vårt fokus.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt snabb leverans och produkten…

Väldigt snabb leverans och produkten ser ut som på bilden😀

15 lipca 2022

Tack!

Vi jobbar hårt med att kunna leverera ordrar så fort som möjligt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej