Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Riktigt bra kundservice! Svarar snabbt i chatten dag som (sen) kväll och ger personlig service. Seriöst företag och jag som kund kan inte känna mig mer trygg. Minor hick-up då det var felräknat på... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Inga problem när jag beställde men när jag inte hörde nåt på en vecka så kontaktade jag dom. Fick snabbt svar att det var försenat men nu skulle skickas. Låg hos posten i minst en vecka för att sen ko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling gällande min beställning, likaså uppdatering ang status. Mycket trevligt kundbemötande. Hjälpte mig på proffsigt sätt med en snabb leverans gällande en födelsedagspresent som annar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var hela tiden snabba svar och bra kontakt, även när det strulade lite utanför deras kontroll, så litade jag helt på att det skulle bli bra i slutänden och det blev det. Rekommenderas varmt!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
  2. Sklep z przyborami do masażu
  3. Sklep sportowy
  4. Sklep z żywnością dla sportowców
  5. Sklep

Napisane przez firmę

Sveriges kanske personligaste sportbutik på nätet. Vi har allt för träning och hälsa.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalitét och robust design

Bra kvalitét och robust design. Supernöjd!

29 stycznia 2024

Hej Peter,

Vad glad jag blir att du är nöjd över produktens kvalitet och design. Tack för att du valde oss.

Oceniono na 1 z 5

Vägrar svara

Min beställning har inte skickats på en vecka och kundtjänst vägrar svara. I orderbekräftelsen varnar man för att Postnord har mycket att göra - men det är ju inte där problemet ligger.

13 lutego 2024
Opinia niezależna

Hej Pia,

Vi gör alltid vårt yttersta att svara på inkommande mail inom 24 timmar. Tråkigt att det inte blev som du hade tänkt dig denna gången.

Ber om ursäkt för detta.

Oceniono na 4 z 5

Snabb hantering när varor saknades

Snabb hantering när varor saknades. Erbjöd en bra lösning.

24 stycznia 2024

Hej Martin,

Det tackar vi så hemskt mycket för, och tack för att du valde oss. Ibland blir det inte alltid som tänkt sig, men viktiga att vi hittade en smidig lösning.

Oceniono na 5 z 5

Snabb återkoppling när jag hade frågor…

Snabb återkoppling när jag hade frågor om min beställning! Bra med chatt-funktionen, där jag fick svar direkt!
Nöjd med produkterna hittills!

21 stycznia 2024

Hej Nina,

Det tackar vi så hemskt mycket för, och tack för att du valde oss. Gör mitt bästa att skicka och svara på frågor som kan uppstå.

Oceniono na 3 z 5

Bra vara billig.på tok för lång…

Bra vara billig.på tok för lång leveranstid.hyffsat nöjd

19 stycznia 2024

Hej Leif,

Ibland kan leveranser ta lite längre tid, men vi gör alltid vårt yttersta att skicka kundens order så fort det går.

Rekommenderas till 100%

19 stycznia 2024

Hej Håkan & Karin,

Det tackar vi så hemskt mycket för, och tack för att du valde oss.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Cyckel är bra

Cyckel är bra.
Men det tog lång tid att få hem den.

4 stycznia 2024

Hej Jan,

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra. Det tog lång tid från beställning till leverans, över tre veckor. Men det var vid jul så det var säkert många beställningar.

8 stycznia 2024

Hej Tor,

Det stämmer att leveransen tog lite längre tid pga av jul och högt tryck. Men vi gör alltid vårt bästa att skicka så fort det bara går.

Riktigt bra service!

4 stycznia 2024

Hej Emely,

Det tackar vi så hemskt mycket för, och tack för att du valde oss.

Blixtsnabb leverans

Blixtsnabb leverans, proffsigt bemötande och härlig bonus present.

4 grudnia 2023

Hej Wladimir,

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.

Gör alltid vårt bästa med så snabba leveranser som möjligt och om möjligt lägga med en liten bonus.

Snabbt leverans

22 listopada 2023

Hej Ivan,

Gör alltid vårt bästa med så snabba leveranser som möjligt.

Smooth purchase

Smooth purchase, quick delivery

21 listopada 2023

Hello Gabor,

It is we at ANCI sport who should thank you for your trust in shopping with us.

we do our best to make it as good as possible for our customers.

Wishing you a continued nice day!

/ Ivan

Oceniono na 5 z 5

Bra service och bra paketerat vid…

Bra service och bra paketerat vid leverans

13 listopada 2023

Hej David,

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.

Vad glad jag blir att du gillade servicen och paketeringen.

bra service och pris !

13 listopada 2023

Hej Lars,

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.

Service är viktigt för mig, pris likaså och gör mitt bästa att ha en bra balans mellan bra service och bra pris.

Snabbt och smidigt

27 października 2023

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.

Glad jag blir att du tyckte det var snabbt och smidigt, så det ska vara :)

Hej Jan-Ove!

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.

Vi gör vårt bästa att leverera så fort det bara går.

Snabb leverans av produkten

Snabb leverans av produkten. Billigt pris.
Bra info när produkten skickades.

16 października 2023

Hej Jörgen!

Det är vi på ANCI sport som ska tacka för ditt förtroende att handla hos oss.
Hoppas vi får chansen att leverera fler gånger.

Lycka till på padlebanan nu!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej