Man annonserar me att man säljer 100% äkta shailjlat (mountain blood) Detta skall då ej börja brinna om man eldar på det .....MEN DET BÖRJAR BRINNA !!!! så produkten är FAKE!!! Dom svarar heller in... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mycket bra. Bra pris, snabb frakt och makalöst bra Shilajit. Det har verkligen hjälpt mig med en helt ny energinivå. Får även ut mer av sömnen, samt ökad libido.
Leveransen var bra och snabb. Men dom ber mig betyg sätta en produkt som jag hunnit prova i två dagar och som ger resultat först efter några veckor! Omöjligt!!!!
Har inte hunnit använda det så mycket ännu att jag kan ge nåt meningsfullt utlåtande, sätter trea sålänge.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Nordic Healthboost har engagerat sig i naturlig hälsa och skönhet sedan 2016. Vi brinner för att boosta hälsan med hjälp av världens naturliga skatter och bidra till ett friskare liv och en mer hållbar värld.
Dane kontaktowe
Szwecja
- nordichealthboost.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bra shijalit
Spännande fortsättning förväntas.
Supersnabb leverans!
Väntar på förnedring
Jag har inte känt nåt skillnad än, jag är inne på min andra burk.
Nöjd med produkten
Nöjd med produkten och förpackningen som återsluter bra utan att det torkar
Mycket nljd
Man annonserar me att man säljer 100%…
Man annonserar me att man säljer 100% äkta shailjlat (mountain blood)
Dom svarar heller inte på mail när man mailar dom. Ruskigt dåligt!
Inte nöjd med prukten.Deras shilajit…
Inte nöjd med prukten.Deras shilajit brinner vid eldtest. En äkta shilajit ska inte brinna
Lever inte up till sin leverans tid och…
Lever inte up till sin leverans tid och kundservice är svarar inte. De har inte telefonnummer. En tonåring som sköter hemsidan som inte bryr sig om sina kunder.
Testade kvalitet på deras shilajit.
Testade deras shilajit.
Eldtest, började brinna.
Kunde även lösas i alkohol.
Så det här är fake och pengar bortkastade.
Skäms på er Nordic Healthboost.
Köp absolut INTE SHILAJIT
Köp absolut INTE SHILAJIT. Världens sämsta kvalitet !!!!!
Mycket bra
Scam product gives headache
Scam product gives headache
Totally impure ..failed burn test and alcohol test ...taste almost sweet
Delivery was quick
Very good product , I feel strong and active after I started using it.
Värdelös support
Otroligt dålig support. Fick inget spårningsnummer. Otrevliga att maila med. Kan absolut INTE rekommendera detta företag, det finns andra som har samma produkt.
Grym produkt
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.