Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Best experience. Great staff and very punctual. Tried to change the date with them and also accommodating and they have change the date without any extra cost.

Oceniono na 5 z 5

Jag anlitade Amples Städfirma för flyttstädning. Godkände städningen av Öbo för allra första gången. Huset var inte normalt smutsigt och de har gjort det till superrent och riktigt blankt😃. Rekommen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Otroligt professionellt utfört. Lugnt, metodiskt och vänligt! Trots att jag inte var helt klar, vilket försvårade för personalen, lade de upp sitt arbete annorlunda och fick min stress och oro att ri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi sprzątania
  2. Usługi sprzątania dla biznesu

Napisane przez firmę

Vi jobbar i hela Sverige. strävar efter att vara det bästa rengöringsföretaget Amples Cleaning Service är ett fullt integrerat företag för rengöring av rengöringstjänster som erbjuder omfattande, högkvalitativa, pålitliga rengöringslösningar till kommersiella, företag, industri och privatkunder. Vår flitiga ledning och arbetsetik är centralt för vår affärsfilosofi och är kritisk för att leverera konsekventa, städtjänster för kvalitet. Vi är stolta över att göra vår ledning ansvarig för kunden genom direkt åtkomst och samverkan med vår verkställande direktör.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Best experience

6 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Fick ett SMS där de avbokade tiden en…

Fick ett SMS där de avbokade tiden en vecka innan bokad tid. Bemötandet var under all kritik! Skulle aldrig boka dom, opålitliga

27 października 2025
Logo Amples Städfirma

Odpowiedź od Amples Städfirma

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att du upplevde detta. Det var absolut inte vår avsikt att orsaka några besvär. Tyvärr uppstod en oförutsedd situation som krävde att vi var tvungna att boka om, och vi försökte informera dig i god tid för att minimera störningar. Jag tycker att vi har informerat dig i riktigt god tid.
Eftersom vi inte har utfört ditt jobb har du fortfarande inte levt upp till våra standarder eller kvalitetsprestanda. Vi beklagar verkligen återigen!

Vi önskar dig en lycka till.
Amples Städfirma

Otroligt professionellt utfört

Otroligt professionellt utfört. Lugnt, metodiskt och vänligt! Trots att jag inte var helt klar, vilket försvårade för personalen, lade de upp sitt arbete annorlunda och fick min stress och oro att rinna av mig!
Dessutom godkändes lägenheten vid besiktningen på en gång!

29 maja 2025

Bluff och bedrägeriföretag.

Amples är ett oseriöst företag som varken tar sitt ansvar eller håller sina löften samt förespråkar bedrägerier.

Jag bokade deras flyttstädning en vecka innan avsatt datum och bekräftade tiden både via samtal och skrift två dagar innan. Allt verkade vara i sin ordning. Trots detta ringer företaget mig dagen innan och avbokar med hänvisning till "förhinder". De erbjuder istället en samarbetspartner som ska utföra tjänsten.

När jag kontaktar denna samarbetspartner visar det sig vara en privatperson som kräver förskottsbetalning via Revolut – utan faktura och utan några garantier. Jag försöker få klarhet i situationen genom att ringa Amples, men får inget svar. Endast ett kortfattat sms: "Deta är företag."

På den avtalade dagen står jag redo klockan 07:00 – men ingen dyker upp. Varken Amples eller deras så kallade samarbetspartner. Jag börjar ringa dem omedelbart, men trots upprepade försök får jag inget svar. Nu är klockan 09:04 och fortfarande ingen återkoppling.

När jag försöker ringa "samarbetspartnern" igen möts jag av beskedet att abonnenten inte längre är tillgänglig.

Detta är inget annat än ett bedrägligt företag med tveksamma affärsmetoder. Deras agerande är oacceptabelt och borde vara en varningssignal för alla potentiella kunder.

Undvik Amples – det är en ren katastrof.

31 stycznia 2025

Kom 2 timmar efter bokad tid

Kom 2 timmar efter bokad tid. Undermålig städning, golven var inte svabbade (man hade sopat ut allt skräp ut i trapphuset, utanför lägenhetsdörren), fönsterbrädorna var smutsiga, duschutrymmet var dåligt städat. Fick själv städa efter dom för att lägenheten skulle vara okej att flytta in i.

Bad om att inte bli fullt fakturerad för detta, men när fakturan väl kom efter 3 månader kunde de inte makulera den och justera.

18 września 2023

Mycket nöjd med Amples städfirma

Mycket nöjd med Amples städfirma. De utförde städningen mycket noggrant och var flexibla med datum. Svarade snabbt på sms och kom fort och åtgärdade en liten struntsak som hyresvärden anmärkte på. Inget krångel, bra pris och trevligt bemötande. Jag kommer att rekommendera dem till alla mina vänner.

4 listopada 2022
Oceniono na 4 z 5

Trevlig personal

Trevlig personal. Vi fick dock inte godkänt för än på tredje försöket. Men personalen kom tillbaka och städade varje gång och va inte svåra att ha och göra med. Sen ett väldigt bra pris på det. Kan rekommendera.

24 października 2022

Proffs!

Vi tog Amples för flyttstädning (i söndags). Allt gick bra! Godkänt för första gången! Bra jobb för bra pris! Vi rekommenderar!

2 października 2022

Väldigt engagerade och vänliga

Amples har nu städat 3 gånger hos oss. De är alltid väldigt trevliga, duktiga och vill ha kunderna nöjda. De kom tillbaka till oss 2 gånger till för att åtgärda några små brister utan att tjata. Rekommenderas.

6 września 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej