Amelia Sieraden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sztuczną biżuterią

Napisane przez firmę

Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 195

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ons pakketje is niet aangekomen

Ons pakketje is niet aangekomen, dit hebben we gemeld via whatsapp en mail. Als snel kregen we een reactie via de whatsapp.
Wat een goede service. We kregen de hele bestelling opnieuw, alleen de verzendkosten moesten we betalen.
Wat een vriendelijke mensen en een top service!

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en dat je bestelling goed is aangekomen. 🫶

We hebben je graag geholpen en je feedback betekent echt veel voor ons. Veel plezier met je mooie items!

Ben er erg blij mee

22 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Wat fijn om te horen! Ik ben zo blij dat je er tevreden mee bent, je lieve woorden hebben mijn dag echt goed gemaakt. 🫶

Bedankt voor het delen van je feedback!

Betrouwbare site

Betrouwbare site, snelle levering!
Ik had per ongeluk zelf iets verkeerds gedaan qua levering, dit wordt binnen een no time opgelost! Echt perfect.
Mooie sieraden, mooi en chique ingepakt❤️

20 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor het delen! We zijn erg blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat we de bezorgfout meteen hebben kunnen oplossen. Mocht je ooit iets nodig hebben, dan staan ​​we altijd voor je klaar. 💛

Zondag besteld, maandagavond opgehaald

Zondag besteld, gelijk geappt of ik het maandagavond kon ophalen. Dit was geen probleem. Maandag avond opgehaald. Zag er netjes uit en mooi verpakt. De volgende ochtend kon ik het cadeau geven aan mijn zoon. Die was er erg blij mee. Top service en goede kwaliteit

17 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring!
We zijn erg blij om te horen dat de ophaalafspraak soepel verliep en dat het cadeau een succes was. Het is geweldig om te horen dat je zoon het geweldig vond, dat maakt onze dag echt goed.

toppie

Ze hebben echt mooie sieraden,snelle levering alles goed en keurig ontvangen,mensen ga maar gewoon kijken op hun site je zal verstelt staan.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je leuke feedback! 💛
We zijn blij te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze sieraden. Je vriendelijke woorden betekenen veel voor ons en we waarderen het enorm dat je onze winkel aan anderen aanbeveelt.

Helemaal top!

Snelle reactie op vragen. Goed geïnformeerd over de levering. Mocht het niet passen dan mag ik het retour sturen ook na @4 dgn. Leuk verpakt met mooie tekst erbij!

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en de verpakking. 😊

Oceniono na 4 z 5

Juweel

Was juist nog op tijd geleverd

14 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Wat fijn om te horen! Ik ben echt blij dat het precies op tijd is aangekomen. Als je nog iets nodig hebt of als ik je kan helpen met je volgende cadeau, laat het me dan weten. 😊

TOP Service

De ringen zijn gewoon prachtig. Geweldig product.
Klantenservice, Ken, heeft me geweldig en heel snel geholpen met mijn extra vragen.
Ik beveel dit aan iedereen aan en ik ga er zeker nog aankopen doen.

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Heel erg bedankt voor je lieve woorden, ze hebben mijn dag echt goed gemaakt. Ik ben erg blij om te horen dat je de ringen zo mooi vindt en ik ben blij dat ik je met je vragen heb kunnen helpen.

Het betekent veel voor je dat je ons aanbeveelt en we helpen je graag weer als je iets speciaals nodig hebt. Veel plezier met je prachtige ringen!

Waardeloze service

Heb een bestelling gedaan voor mijn dochter haar verjaardag. Dit is ondertussen 3 weken geleden en nog steeds niks ontvangen terwijl ik een mail kreeg 2 weken geleden dat het geleverd is. Dit is nooit geleverd, wel betaald en nog steeds niks ontvangen terwijl het bij hun transporteur mis is gegaan.
Service laat tewensen over!!!

14 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt voor uw feedback. Het spijt me zeer voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Kunt u ons een e-mail sturen naar hallo@ameliasieraden.nl? We zullen uw bestelling dan direct controleren en ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Scammers

14dagen na de bestelling geen levering.
14dagen na de bestelling geen levering.
Mailtje leverde een standaard respons op waar ik niets mee kan.
Besloten te annuleren maar krijg als reactie dat dat enkel binnen 24u kan en dat ik moet retouren.
Wat zal ik routeren dan? Een lege enveloppe?

Ik was bang voor een scam dus ik heb voor bestellen trustpilot bekeken en dat zag er goed uit. Helaas ben ik bang dat ik toch gescammed ben

*update
Een of ander bs mail gehad dat het bijna bezorgd word.
De bestelling is niet onderweg. Ik gebruik de postnl app dagelijks ,er is niet eens een zending aangemeld. Je begint me erg te irriteren.
Ik spreek geen chinees lijkt me, ik wil mn geld terug en klaar

10 listopada 2025

Erg mooi en stevig.

De armband voor onze zoon is erg mooi.
We hebben hem zelf opgehaald. Dus konden wij de armband eerst zien voordat we hem gingen kopen. We werden goed geholpen. Mijn zoon zal blij zijn met de armband. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby.

6 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je de armband zo mooi vond en dat je zo'n fijne ervaring met onze service hebt gehad. Het betekent veel voor ons om te weten dat je zoon iets heel bijzonders krijgt.

En hartelijk dank voor je hartelijke felicitatie, dat is heel attent van je! 💖

Ik wens jou en je familie het allerbeste!

ongewenste mail

krijg ineens een mail op 4-11 dat ik moet betalen op 3-11, terwijl ik nog nooit iets besteld heb bij dit bedrijf, er zelfs nog nooit van gehoord had.

4 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt dat u het ons laat weten. Stuur de e-mail die u heeft ontvangen door naar hallo@ameliasieraden.nl, dan onderzoeken we dit graag direct voor u.

Top product erg mooi en fraai ingepakt

Top product erg mooi en fraai ingepakt

27 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je leuke feedback! 💖
We zijn zo blij om te horen dat je het product en de verpakking zo mooi vindt. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen – het betekent veel voor ons! 🌸

Supermooi sieraad.

Supermooi sieraad en precies zoals beschreven. Mooie verpakking met een liefdevolle tekst.
Goede service, je wordt op een persoonlijke manier op de hoogte gesteld van versturen en wanneer je het product kunt verwachten. Tevens een berichtje om te informeren of je het hebt ontvangen en er tevreden mee bent.
Zeker een aanbeveling!

24 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Wauw, hartelijk dank voor je fantastische recensie! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de sieraden, de verpakking en de service. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw vriendelijke woorden maken alle moeite de moeite waard.

Echt aanrader

Snelle service, klantvriendelijk, producten zoals beschreven. Hele leuke dingen en betekenisvol. Moeder dochter armband besteld en de knuffelring beide echt fantastisch.
Producten worden ontzettend snel geleverd

24 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! 🌟
We zijn zo blij om te horen dat je zowel de Moeder-Dochter Armband als de Knuffelring zo mooi vond. Het zijn echt bijzondere sieraden met een grote betekenis.

Top liefdesknoop ketting

Ik heb mijn schoondochter verrast met n liefdesknoop ketting. Ik vond dat t super snel verstuurd werd en netjes verpakt.
Mijn schoondochter was er super blij mee.
T sierraad ziet er gewoon top uit.

23 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor het delen van deze geweldige feedback!
We zijn zo blij om te horen dat je schoondochter de Love Knot Necklace geweldig vond – en dat hij snel en mooi verpakt aankwam. Het is zo'n attent cadeau en we zijn blij dat ze er zo blij mee is.

Top service

Top service! Goed advies over snelle levering en info over alle stappen voor de levering. Heel mooi ingepakt en supermooi doosje met licht bij het opengaan. De ketting zelf is zo lief bedacht en de tekst erbij maakt het tot een heel warm en liefdevol cadeau. Mijn complimenten ❤️

20 października 2025

Oceniono na 5 z 5

Echte aanrader voor speciale gelegenheden

Super snelle levering en mooie sieraden ik ben er heel blij mee al meerdere keren besteld voor verschillende gelegenheden en super tevreden

23 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je leuke feedback! 🌟
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je sieraden en dat je ons al meerdere keren hebt vertrouwd. Dat betekent echt veel voor ons. Je voortdurende steun inspireert ons om elke keer weer prachtige sieraden en geweldige service te blijven leveren. 💖

Oceniono na 5 z 5

Hartstikke mooi cadeau voor mijn vrouw…

Hartstikke mooi cadeau voor mijn vrouw die er erg blij mee is.

18 października 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Wat fijn om te horen! We zijn zo blij dat je vrouw het cadeau zo mooi vond – het betekent echt heel veel voor ons. 💖
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je lieve woorden te delen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej