De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.
Besjeslaan 5, 2314az, Leiden, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ons pakketje is niet aangekomen, dit hebben we gemeld via whatsapp en mail. Als snel kregen we een reactie via de whatsapp.
Wat een goede service. We kregen de hele bestelling opnieuw, alleen de verzendkosten moesten we betalen.
Wat een vriendelijke mensen en een top service!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Betrouwbare site, snelle levering!
Ik had per ongeluk zelf iets verkeerds gedaan qua levering, dit wordt binnen een no time opgelost! Echt perfect.
Mooie sieraden, mooi en chique ingepakt❤️

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Zondag besteld, gelijk geappt of ik het maandagavond kon ophalen. Dit was geen probleem. Maandag avond opgehaald. Zag er netjes uit en mooi verpakt. De volgende ochtend kon ik het cadeau geven aan mijn zoon. Die was er erg blij mee. Top service en goede kwaliteit

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Ze hebben echt mooie sieraden,snelle levering alles goed en keurig ontvangen,mensen ga maar gewoon kijken op hun site je zal verstelt staan.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Snelle reactie op vragen. Goed geïnformeerd over de levering. Mocht het niet passen dan mag ik het retour sturen ook na @4 dgn. Leuk verpakt met mooie tekst erbij!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
De ringen zijn gewoon prachtig. Geweldig product.
Klantenservice, Ken, heeft me geweldig en heel snel geholpen met mijn extra vragen.
Ik beveel dit aan iedereen aan en ik ga er zeker nog aankopen doen.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Heb een bestelling gedaan voor mijn dochter haar verjaardag. Dit is ondertussen 3 weken geleden en nog steeds niks ontvangen terwijl ik een mail kreeg 2 weken geleden dat het geleverd is. Dit is nooit geleverd, wel betaald en nog steeds niks ontvangen terwijl het bij hun transporteur mis is gegaan.
Service laat tewensen over!!!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
14dagen na de bestelling geen levering.
14dagen na de bestelling geen levering.
Mailtje leverde een standaard respons op waar ik niets mee kan.
Besloten te annuleren maar krijg als reactie dat dat enkel binnen 24u kan en dat ik moet retouren.
Wat zal ik routeren dan? Een lege enveloppe?
Ik was bang voor een scam dus ik heb voor bestellen trustpilot bekeken en dat zag er goed uit. Helaas ben ik bang dat ik toch gescammed ben
*update
Een of ander bs mail gehad dat het bijna bezorgd word.
De bestelling is niet onderweg. Ik gebruik de postnl app dagelijks ,er is niet eens een zending aangemeld. Je begint me erg te irriteren.
Ik spreek geen chinees lijkt me, ik wil mn geld terug en klaar
De armband voor onze zoon is erg mooi.
We hebben hem zelf opgehaald. Dus konden wij de armband eerst zien voordat we hem gingen kopen. We werden goed geholpen. Mijn zoon zal blij zijn met de armband. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie baby.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
IK kreeg bij mijn bestelling te horen dat ik op maandag mijn bestelling zou ontvangen,we zijn nu woensdag maar nog niks ontvangen,na een mailtje kreeg als antwoord dat ze het na zouden kijken en alsnog zouden zorgen dat ik zou krijgen,maar nee hoor,ik krijg hier een raar gevoel bij.
krijg ineens een mail op 4-11 dat ik moet betalen op 3-11, terwijl ik nog nooit iets besteld heb bij dit bedrijf, er zelfs nog nooit van gehoord had.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Top product erg mooi en fraai ingepakt

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Supermooi sieraad en precies zoals beschreven. Mooie verpakking met een liefdevolle tekst.
Goede service, je wordt op een persoonlijke manier op de hoogte gesteld van versturen en wanneer je het product kunt verwachten. Tevens een berichtje om te informeren of je het hebt ontvangen en er tevreden mee bent.
Zeker een aanbeveling!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Snelle service, klantvriendelijk, producten zoals beschreven. Hele leuke dingen en betekenisvol. Moeder dochter armband besteld en de knuffelring beide echt fantastisch.
Producten worden ontzettend snel geleverd

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Ik heb mijn schoondochter verrast met n liefdesknoop ketting. Ik vond dat t super snel verstuurd werd en netjes verpakt.
Mijn schoondochter was er super blij mee.
T sierraad ziet er gewoon top uit.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Top service! Goed advies over snelle levering en info over alle stappen voor de levering. Heel mooi ingepakt en supermooi doosje met licht bij het opengaan. De ketting zelf is zo lief bedacht en de tekst erbij maakt het tot een heel warm en liefdevol cadeau. Mijn complimenten ❤️

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Super snelle levering en mooie sieraden ik ben er heel blij mee al meerdere keren besteld voor verschillende gelegenheden en super tevreden

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Hartstikke mooi cadeau voor mijn vrouw die er erg blij mee is.