De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.
Besjeslaan 5, 2314az, Leiden, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Het sieraad zelf is netjes, maar mijn ervaring met deze webshop vond ik teleurstellend en weinig transparant.
Op de website wordt levering binnen 2 werkdagen beloofd en wordt de indruk gewekt dat het om een Nederlandse verzending gaat. In werkelijkheid duurde de levering ruim 11 dagen en kreeg ik meerdere, tegenstrijdige verklaringen: eerst “klaar voor verzending”, daarna vertraging door graveren en later zelfs “douaneafhandeling”.
Uiteindelijk arriveerde het pakket met een generiek fullfilmentlabel, wat niet overeenkomt met de eerdere communicatie dat het rechtstreeks vanuit Leiden verzonden wordt. Dit wekt weinig vertrouwen en voelt niet transparant.
Daarnaast wordt bij dit product op de website een kaartje met een Nederlandse tekst getoond. Het kaartje dat daadwerkelijk werd geleverd, was echter Engelstalig. Dat is niet wat er wordt gepresenteerd en doet af aan de beleving waarvoor je juist dit cadeau bestelt.
Jammer, want het product zelf is prima, maar de communicatie en eerlijkheid zijn minstens zo belangrijk

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Waren alle bedrijven maar zo ,mooie artikelen ,correcte service, antwoorden zeer vlug op mails TOP doe zo verder .

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Op 18 december een vader/zoon armand besteld, voor de keuze bezorgen gekozen maar wilde het toch eerder in huis hebben. Op vrijdagochtend een whatsapp gestuurd of ik het toch kon komen ophalen. Dat was geen probleem. Werd hartelijk ontvangen met een bakkie koffie en ben uiteindelijk de deur uitgegaan met ook nog een mooi cadeau voor mijn vrouw en voor mezelf, wat ook nog eens prachtig ingepakt werd. Een aanrader voor iedereen.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Al vanaf de bestelling is er goede communicatie, niet met een chatbot maar persoonlijk! Volgen alles goed op en geven voldoende feedback. Ook het armbandje is héél mooi idem de verpakking ; Toppertjes

Odpowiedź od Amelia Sieraden
cadeautjes recht uit het hart.
als je iemand een blijvende herinnering wil geven van je genegenheid, is dit echt een goeie tip.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Prachtig kado. Was wat later bezorgd maar er werd veel moeite gedaan om er voor te zorgen dat ik t het optijd kreeg
Super sieraad en top bedrijf

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Heb gisteren mijn bestelling binnen gehad. De sieraden zien er goed en mooi uit. Vond alleen de verpakking er goedkoop uitzien. Je kon er een andere verpakking bij kopen, maar dat koste veel geld. Zou jullie zeker aanraden.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Eerst bestel ik de verkeerde maat. Dit werd keurig opgelost en snelle reactie. Ook de levering is snel en het product is top. Door hun snelle antwoorden op vragen en oplossingen plaats ik dit bericht. Dit hebben ze verdiend. Bestel zeker weer wat moois. Groetjes Irma.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
op 20-11-2025 armbandje met doosje aan mijn kleinzoon besteld nu op10-12-2025 nog niets ontvangen ok na een 6 taal mails
ik denk dat ik opgelicht ben de site is ook geblokkerd
door Norton

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Het was een mooi product mooi verpakt en snel geleverd toppie

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Heel goede ervaring kado ziet er net zo mooi uit als op de site en in een mooi doosje verpakt ....ik ben super tevreden nu hopen dat hij past 🙏😁

Odpowiedź od Amelia Sieraden
product komt gewoon niet. Een hanger besteld en steeds aan het lijntje gehouden met mails als " het product is onderweg." of " het product is verstuurd". Er is niets verstuurd. De goede recensies oo deze site zijn gekocht. Ik heb mijn geld terug gevorderd en aangifte gedaan. Het is een grote oplichters bende, kijk hier voor uit mensen.
Bezorger had t pakketje op bezorgd gezet maar niet bezorgd. Case met PostNL gehad en het pakketje is officieel vermist/ niet bezorgd. Diverse keren genaild naar Amelia met elke keer rond 4uur in de ochtend! Bericht terug dat ik nog even moet afwachten (ik wacht al 10 dagen!) ik mag voor 50% het sierraad wederom kopen... Wat denkt men zelf? De afzender hoort geld terug te storten of het product opnieuw op te sturen zij zijn verantwoordelijk en als het goed is hier verzekerd voor!
Ik voel me opgelicht!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Fijn dat er persoonlijk op een mail gereageerd wordt, al was mijn mailtje "gewoon"een compliment. Ik voelde mij oprecht gezien!

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Snelle levering ,en mooi sieraad heel blij mee.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Snelle en goede service, zelf had ik een verkeerde letter aangeklikt bij de sleutelhanger. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg gelijk een antwoord dat het nog aangepast kon worden. Heel blij met de afwikkeling. De sleutelhanger vind ik ook prachtig. Zou Amelia sieraden zeker aanbevelen.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Zeer tevreden over Amalia sieraden fijne communicatie en als er iets niet goed is zoals de maat van een armband doen ze niet moeilijk ze lossen het op!
De sieraden zijn mooi en raad het ieder aan.

Odpowiedź od Amelia Sieraden
Ons pakketje is niet aangekomen, dit hebben we gemeld via whatsapp en mail. Als snel kregen we een reactie via de whatsapp.
Wat een goede service. We kregen de hele bestelling opnieuw, alleen de verzendkosten moesten we betalen.
Wat een vriendelijke mensen en een top service!