Amelia Sieraden Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De ringen zijn perfect! Mijn moeder heeft Alzheimer. Het korte termijn geheugen is stuk, dus ze vergeet de diagnose telkens. Lastig! Met de ring 'Embrace' voelt ze zich altijd geborgen in onze liefde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie armband van lederen band met tijgeroog besteld voor mijn zoon. Zowel hij als ik vinden het een prachtig sieraad van mooie, goede kwaliteit. De armband werd snel bezorgd en er werd ec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De levertijd voor België was vroeger dan verwacht. Ik heb 2 armbanden gekocht, de kwaliteit was top, mijn kinderen waren er zeer blij mee. Ook de persoonlijke aanpak van dit bedrijf vind ik leuk, je... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niks levering binnen enkele dagen. Pakketje arriveerde via dhl een dag na het feestje. Tevens zou het pakje ook wel rechtstreeks uit China gekomen kunnen zijn, waar het gekochte ringetje naderhand voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze sztuczną biżuterią

Napisane przez firmę

Creëer memorabele momenten met onze selectie sieradengeschenken. Druk uw liefde en dankbaarheid uit voor uw speciale persoon met een van onze gepersonaliseerde sieradengeschenken. Cadeaus voor dochter, moeder, zon, kleindochter, man, vrouw, kleinzoon.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 195

Napisz recenzję

Misleidend

Het sieraad zelf is netjes, maar mijn ervaring met deze webshop vond ik teleurstellend en weinig transparant.
Op de website wordt levering binnen 2 werkdagen beloofd en wordt de indruk gewekt dat het om een Nederlandse verzending gaat. In werkelijkheid duurde de levering ruim 11 dagen en kreeg ik meerdere, tegenstrijdige verklaringen: eerst “klaar voor verzending”, daarna vertraging door graveren en later zelfs “douaneafhandeling”.
Uiteindelijk arriveerde het pakket met een generiek fullfilmentlabel, wat niet overeenkomt met de eerdere communicatie dat het rechtstreeks vanuit Leiden verzonden wordt. Dit wekt weinig vertrouwen en voelt niet transparant.
Daarnaast wordt bij dit product op de website een kaartje met een Nederlandse tekst getoond. Het kaartje dat daadwerkelijk werd geleverd, was echter Engelstalig. Dat is niet wat er wordt gepresenteerd en doet af aan de beleving waarvoor je juist dit cadeau bestelt.
Jammer, want het product zelf is prima, maar de communicatie en eerlijkheid zijn minstens zo belangrijk

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons zeer voor de verwarring en dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Onze excuses voor deze ervaring.

Stuur ons een e-mail naar hallo@ameliasieraden.nl met uw bestelnummer, dan bekijken we dit graag voor u en lossen we het op.

Oceniono na 5 z 5

Waren alle bedrijven maar zo

Waren alle bedrijven maar zo ,mooie artikelen ,correcte service, antwoorden zeer vlug op mails TOP doe zo verder .

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk bedankt voor je ontzettend aardige bericht! Je woorden hebben onze dag helemaal goed gemaakt 😊. We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze producten, onze service en onze snelle reacties.

Feedback zoals deze betekent veel voor ons hele team en motiveert ons om de best mogelijke ervaring te blijven bieden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

Geweldige service

Op 18 december een vader/zoon armand besteld, voor de keuze bezorgen gekozen maar wilde het toch eerder in huis hebben. Op vrijdagochtend een whatsapp gestuurd of ik het toch kon komen ophalen. Dat was geen probleem. Werd hartelijk ontvangen met een bakkie koffie en ben uiteindelijk de deur uitgegaan met ook nog een mooi cadeau voor mijn vrouw en voor mezelf, wat ook nog eens prachtig ingepakt werd. Een aanrader voor iedereen.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat u een prettige ervaring had bij het ophalen van uw bestelling en dat u de cadeauverpakking mooi vond. We stellen uw aanbeveling zeer op prijs en hopen dat u en uw vrouw veel plezier zullen hebben van jullie armbanden!

doen wat ze beloven

Al vanaf de bestelling is er goede communicatie, niet met een chatbot maar persoonlijk! Volgen alles goed op en geven voldoende feedback. Ook het armbandje is héél mooi idem de verpakking ; Toppertjes

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke feedback! We zijn ontzettend blij te horen dat u zowel de armband als de persoonlijke service zo fijn vond. Uw steun betekent veel voor ons 🤍

Oceniono na 5 z 5

cadeautjes recht uit het hart.

cadeautjes recht uit het hart.
als je iemand een blijvende herinnering wil geven van je genegenheid, is dit echt een goeie tip.

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Heel erg bedankt voor je lieve feedback!

We zijn ontzettend blij om te horen dat onze cadeaus je zo aanspreken. Het creëren van betekenisvolle stukken die recht uit het hart komen, is precies wat we nastreven, en het betekent veel voor ons dat je ze als blijvende herinneringen aan je genegenheid beschouwt.

Oceniono na 4 z 5

Prachtig kado

Prachtig kado. Was wat later bezorgd maar er werd veel moeite gedaan om er voor te zorgen dat ik t het optijd kreeg
Super sieraad en top bedrijf

12 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met het cadeau en waarderen je geduld enorm. Dat betekent echt veel voor ons. Veel plezier met je prachtige sieraden!

Oceniono na 4 z 5

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk bedankt! We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel is aangekomen. Als u ooit nog iets nodig heeft, staan ​​we altijd voor u klaar.

Mooie sieraden

Heb gisteren mijn bestelling binnen gehad. De sieraden zien er goed en mooi uit. Vond alleen de verpakking er goedkoop uitzien. Je kon er een andere verpakking bij kopen, maar dat koste veel geld. Zou jullie zeker aanraden.

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk bedankt voor je feedback. Ik ben erg blij te horen dat je de sieraden zo mooi vindt! Ik waardeer je eerlijke mening over de verpakking ook enorm, dat helpt ons om te verbeteren.

Het betekent veel voor me dat je ons nog steeds aanbeveelt. Als je ooit iets nodig hebt, sta ik altijd voor je klaar. 💛

Oceniono na 5 z 5

Bedankt voor jullie betrouwbaarheid…

Heb zeer goede ervaring met dit bedrijf. Eerst bestel ik de verkeerde maat. Dit werd keurig opgelost en snelle reactie. Ook de levering is snel en het product is top. Door hun snelle antwoorden op vragen en oplossingen plaats ik dit bericht. Dit hebben ze verdiend. Bestel zeker weer wat moois. Groetjes Irma.

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Wat een mooie woorden, hartelijk dank! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten. We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen bij je volgende bestelling.

Oceniono na 1 z 5

op 20-11-2025 armbandje met doosje aan…

op 20-11-2025 armbandje met doosje aan mijn kleinzoon besteld nu op10-12-2025 nog niets ontvangen ok na een 6 taal mails
ik denk dat ik opgelicht ben de site is ook geblokkerd
door Norton

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt voor uw bericht en mijn excuses voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Ik begrijp uw bezorgdheid volledig, vooral na zo lang wachten en het versturen van meerdere e-mails. Om u snel te kunnen helpen, kunt u ons een e-mail sturen naar hallo@ameliasieraden.nl
met uw bestelnummer? Zodra we dat ontvangen hebben, zullen we uw bestelling direct bekijken en ervoor zorgen dat alles voor u in orde komt.

Top!

Makkelijk besteld...snel geleverd...
Mooi product.

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij te horen dat u het bestellen gemakkelijk vond, de levering snel en het product prachtig. Uw feedback betekent enorm veel voor ons!

We hopen dat u er veel plezier van zult hebben en kijken ernaar uit u snel weer van dienst te mogen zijn.

Oceniono na 5 z 5

Het was een mooi product mooi verpakt…

Het was een mooi product mooi verpakt en snel geleverd toppie

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat je het product geweldig vond en dat het veilig en snel is aangekomen. Je feedback maakt onze dag echt goed!

Armband

Heel goede ervaring kado ziet er net zo mooi uit als op de site en in een mooi doosje verpakt ....ik ben super tevreden nu hopen dat hij past 🙏😁

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank dat je dit deelt! Ik ben erg blij om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad en dat het cadeau er net zo mooi uitziet als je had verwacht. De mooie verpakking is ook altijd een leuke touch!

Ik hoop dat het perfect past 🤞😁
Mocht je ooit iets nodig hebben, laat het me dan weten.

product komt gewoon niet

product komt gewoon niet. Een hanger besteld en steeds aan het lijntje gehouden met mails als " het product is onderweg." of " het product is verstuurd". Er is niets verstuurd. De goede recensies oo deze site zijn gekocht. Ik heb mijn geld terug gevorderd en aangifte gedaan. Het is een grote oplichters bende, kijk hier voor uit mensen.

Pakketje kwijt

Bezorger had t pakketje op bezorgd gezet maar niet bezorgd. Case met PostNL gehad en het pakketje is officieel vermist/ niet bezorgd. Diverse keren genaild naar Amelia met elke keer rond 4uur in de ochtend! Bericht terug dat ik nog even moet afwachten (ik wacht al 10 dagen!) ik mag voor 50% het sierraad wederom kopen... Wat denkt men zelf? De afzender hoort geld terug te storten of het product opnieuw op te sturen zij zijn verantwoordelijk en als het goed is hier verzekerd voor!
Ik voel me opgelicht!

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen en onze oprechte excuses voor de frustratie en het ongemak die deze situatie heeft veroorzaakt. We begrijpen volledig hoe vervelend dit moet zijn na zo lang te hebben gewacht en de nodige stappen te hebben ondernomen met PostNL.

We willen u ervan verzekeren dat we dit probleem actief aanpakken. We hebben u een e-mail gestuurd met informatie over de volgende stappen om het probleem op te lossen. Controleer uw inbox en als u deze niet ziet, controleer dan ook uw spam- of ongewenste e-mail.

Oceniono na 5 z 5

Een mooie collectie, snelle verzending én een gevoel van persoonlijke benadering. llectie

Fijn dat er persoonlijk op een mail gereageerd wordt, al was mijn mailtje "gewoon"een compliment. Ik voelde mij oprecht gezien!

27 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve berichtje – dat maakte mijn dag echt goed. Ik ben heel blij dat je je door mijn antwoord gezien voelde, want elk bericht dat we ontvangen telt, of het nu een vraag, een zorg of een mooi compliment zoals dat van jou is.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering ,en mooi sieraad heel…

Snelle levering ,en mooi sieraad heel blij mee.

24 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je fantastische recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je sieraden en dat ze snel zijn geleverd. Je vriendelijke woorden betekenen veel voor ons!

We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn.

Snelle en goede service

Snelle en goede service, zelf had ik een verkeerde letter aangeklikt bij de sleutelhanger. Ik heb een e-mail gestuurd en kreeg gelijk een antwoord dat het nog aangepast kon worden. Heel blij met de afwikkeling. De sleutelhanger vind ik ook prachtig. Zou Amelia sieraden zeker aanbevelen.

22 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat de correctie snel is afgehandeld en dat je de sleutelhanger zo mooi vindt. Je aanbeveling betekent veel voor ons!

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over Amalia sieraden…

Zeer tevreden over Amalia sieraden fijne communicatie en als er iets niet goed is zoals de maat van een armband doen ze niet moeilijk ze lossen het op!
De sieraden zijn mooi en raad het ieder aan.

20 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service en sieraden. We staan altijd voor u klaar en stellen uw aanbeveling zeer op prijs.

Oceniono na 5 z 5

Ons pakketje is niet aangekomen

Ons pakketje is niet aangekomen, dit hebben we gemeld via whatsapp en mail. Als snel kregen we een reactie via de whatsapp.
Wat een goede service. We kregen de hele bestelling opnieuw, alleen de verzendkosten moesten we betalen.
Wat een vriendelijke mensen en een top service!

18 listopada 2025

Odpowiedź od Amelia Sieraden

Hartelijk dank voor je lieve woorden! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en dat je bestelling goed is aangekomen. 🫶

We hebben je graag geholpen en je feedback betekent echt veel voor ons. Veel plezier met je mooie items!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej