Super blij met mijn tas! Er was een defect aan de tas en dit hebben ze zeer netjes opgelost door een nieuwe op te sturen! Ik ben wel van mening dat het anders kan met de klantenservice, deze is... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn blauwe metallic tas was helaas sneller verkleurd dan verwacht. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd echt met mij meegedacht. Na... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Waaaauw zo blij! Heb de allerleukste tas van de heeeeele wereld 😂 wat een top leuke tas de Rio!!! En wat een mega goede en snelle service eind v d dag besteld volgende morgen geleverd! Ik had eerst g... Zobacz więcej
Super tassen, super service! Afgelopen weekend een Kate tas uit de luxe collectie aangeschaft. Even over nagedacht vanwege de prijs, toch gedaan en na ontvangst super tevreden; het model kende ik al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Schitterende producten van top…
Schitterende producten van top kwaliteit. Misschien iets duurder, maar alles blijft jaren en jaren mooi, dus meer dan waard. En uitstekende service.
Prachtige tassen
Prachtige tassen! Mijn dochter gebruikt de Milano XS dagelijks en krijgt veel mooie complimenten. Zelf gebruik ik de Milano en Havana L om naar de yoga les te gaan of op vakantie. Mooie, kwaliteitsvolle tassen!
Mooie tassen en een goede service
Mooie tassen en een goede service! Een zilveren tas besteld voor een vriendin en deze was ontzettend blij. Zeer tevreden klant hier!
Heel mooie afgewerkte handtassen.Ik ben…
Heel mooie afgewerkte handtassen.Ik ben er super blij mee!!!!
Wat ben ik blij met m’n shopper van all…
Wat ben ik blij met m’n shopper van all time favourites. Ik neem nooit meer een rolkoffertje mee in het vliegtuig. En samen met mijn xs handtas superhandig.
Laatst had ik contact met de klantenservice over de verzending en alles goed opgelost.
Niet kopen! Slechte service en zeer slechte kwaliteit
Ongelooflijk!!! Ik heb een tas van 150 euro gekocht en na een paar keer gebruiken verkleurt hij volledig en gaat de verf er op sommige plekken vanaf! De groene kleur, beschadigd en vervaagd. Je zou verwachten dat dit binnen de garantie valt want dat mag toch niet gebeuren bij een tas in deze prijsklasse maar ik krijg alleen bericht dat het jammer is maar ze niks voor me kunnen doen! Wat een slechte service en wat een slechte kwaliteit, koop deze tassen niet!!!!

Odpowiedź od Alltimefavourites
Snelle verzending en prachtige tassen
Snelle verzending en prachtige tassen, inderdaad wel jammer dat je zoveel moet betalen voor een retourzending incl. verzekering was ik 9 euro kwijt. Maar dit was mijn eerste retourzending in 7 jaar, de tassen zijn kwalitatief goed. Ik ben fan!

Retourkosten zijn absurd hoog
Retourkosten zijn absurd hoog. Wordt 6,95 geteld voor een breivenbuspakket. Je moet de retourprocedure volgen. En in de app zeggen ze dat ik het ook zelf terug had kunnen sturen. Maar dat kan niet, want dan kun deze niet aan melden Zeer slechte klantenservice. Zeggen nooit klachten te hebben. En blokkeren je gewoon op de app. Toilettas kon gewoon middels een envelop gestuurd worden. Ze verschuilen zich achter de verzendfirma. Die zijn het schuld. Zeer zeer zeer slechte klanten service. Oh en mara, je jullie hadden nooit klachten. Zie hier 2e

wat een klantonvriendelijk bedrijf
wat een klantonvriendelijk bedrijf. Erg eenzijdig. Vooral eigen beurs vullen en klant in de kou laten staan. Wilde graag een tas kopen en deels met cadeaubon afrekenen. De cadeaukaart staat geen 'geldig tot' op ingevuld. Dan ga ik ervan uit dat ik deze op ieder moment kan inleveren. Nee hoor. Zijn 2 jaar verstreken en "helaas' kunnen wij niets voor u betekenen.
Dit is een typerende reactie voor deze verkoper. Ik ik ik en de klant kan stikken.
Doświadczenie Trustpilot