Alltimefavourites Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn tas! Er was een defect aan de tas en dit hebben ze zeer netjes opgelost door een nieuwe op te sturen! Ik ben wel van mening dat het anders kan met de klantenservice, deze is... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn blauwe metallic tas was helaas sneller verkleurd dan verwacht. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd echt met mij meegedacht. Na... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Waaaauw zo blij! Heb de allerleukste tas van de heeeeele wereld 😂 wat een top leuke tas de Rio!!! En wat een mega goede en snelle service eind v d dag besteld volgende morgen geleverd! Ik had eerst g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super tassen, super service! Afgelopen weekend een Kate tas uit de luxe collectie aangeschaft. Even over nagedacht vanwege de prijs, toch gedaan en na ontvangst super tevreden; het model kende ik al... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Prachtige tassen

Prachtige tassen! Mijn dochter gebruikt de Milano XS dagelijks en krijgt veel mooie complimenten. Zelf gebruik ik de Milano en Havana L om naar de yoga les te gaan of op vakantie. Mooie, kwaliteitsvolle tassen!

14 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Niet kopen! Slechte service en zeer slechte kwaliteit

Ongelooflijk!!! Ik heb een tas van 150 euro gekocht en na een paar keer gebruiken verkleurt hij volledig en gaat de verf er op sommige plekken vanaf! De groene kleur, beschadigd en vervaagd. Je zou verwachten dat dit binnen de garantie valt want dat mag toch niet gebeuren bij een tas in deze prijsklasse maar ik krijg alleen bericht dat het jammer is maar ze niks voor me kunnen doen! Wat een slechte service en wat een slechte kwaliteit, koop deze tassen niet!!!!

23 września 2024

Hoi Rowena,

Wat vervelend om te horen dat je zo ontevreden was. Je hebt inderdaad gelijk, dit had niet mogen gebeuren. Wij staan juist voor kwaliteit en een goede service. Toen je contact met ons opnam, was het ons echter nog niet bekend dat dit type tas, dit soort defecten kon ontwikkelen en leek het op schade veroorzaakt door gebruik. Maar inmiddels hebben we helaas moeten constateren dat sommige shoppers, dezelfde schade lieten zien. Als je even contact opneemt met onze klantenservice (kan heel gemakkelijk via info@alltimefavourites.com of via de chatfunctie op de website), zullen we het uiteraard alsnog met je oplossen!

Oceniono na 4 z 5

Snelle verzending en prachtige tassen

Snelle verzending en prachtige tassen, inderdaad wel jammer dat je zoveel moet betalen voor een retourzending incl. verzekering was ik 9 euro kwijt. Maar dit was mijn eerste retourzending in 7 jaar, de tassen zijn kwalitatief goed. Ik ben fan!

8 marca 2024

Hoi Julia,

Bedankt voor je mooie review en wat leuk om te horen dat je al zo'n lange tijd fan bent van onze producten! Wij schrikken ook wel een beetje van de retourkosten, normaal gesproken zouden deze niet zo hoog mogen zijn. Ik weet niet of je de retour destijds via onze website hebt aangemeld, maar momenteel hanteren wij een nieuw retoursysteem wat het retourneren makkelijker (en goedkoper) moet maken.

Hopelijk zien we je nog een keertje terug op de site!

Retourkosten zijn absurd hoog

Retourkosten zijn absurd hoog. Wordt 6,95 geteld voor een breivenbuspakket. Je moet de retourprocedure volgen. En in de app zeggen ze dat ik het ook zelf terug had kunnen sturen. Maar dat kan niet, want dan kun deze niet aan melden Zeer slechte klantenservice. Zeggen nooit klachten te hebben. En blokkeren je gewoon op de app. Toilettas kon gewoon middels een envelop gestuurd worden. Ze verschuilen zich achter de verzendfirma. Die zijn het schuld. Zeer zeer zeer slechte klanten service. Oh en mara, je jullie hadden nooit klachten. Zie hier 2e

4 marca 2024

Hoi Nikky,

Wat ontzettend vervelend om dit te horen, dit is inderdaad niet hoe wij normaal gesproken met onze klanten omgaan. Wij proberen het retourneren juist zo gemakkelijk mogelijk te maken via de retourlink op de website, maar elke klant staat er inderdaad ook vrij in om de retour zelf op te sturen (mocht dit goedkoper kunnen)! Het spijt mij om te horen dat je hier destijds niet goed in geholpen bent. We gaan dit intern opnemen.

wat een klantonvriendelijk bedrijf

wat een klantonvriendelijk bedrijf. Erg eenzijdig. Vooral eigen beurs vullen en klant in de kou laten staan. Wilde graag een tas kopen en deels met cadeaubon afrekenen. De cadeaukaart staat geen 'geldig tot' op ingevuld. Dan ga ik ervan uit dat ik deze op ieder moment kan inleveren. Nee hoor. Zijn 2 jaar verstreken en "helaas' kunnen wij niets voor u betekenen.
Dit is een typerende reactie voor deze verkoper. Ik ik ik en de klant kan stikken.

5 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej