Alltimefavourites Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super blij met mijn tas! Er was een defect aan de tas en dit hebben ze zeer netjes opgelost door een nieuwe op te sturen! Ik ben wel van mening dat het anders kan met de klantenservice, deze is... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super tassen, super service! Afgelopen weekend een Kate tas uit de luxe collectie aangeschaft. Even over nagedacht vanwege de prijs, toch gedaan en na ontvangst super tevreden; het model kende ik al... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Super blij met mijn tas!

Super blij met mijn tas!

Ik ben wel van mening dat het anders kan met de klantenservice, deze is alleen nog maar via de chat te bereiken.
Persoonlijk denk ik dat mailen of een online formulier klantvriendelijker is.
Verder een top service.

21 września 2026

Top Klantenservice

Mijn blauwe metallic tas was helaas sneller verkleurd dan verwacht. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd echt met mij meegedacht. Na foto’s te hebben verstuurd, ben ik enorm geholpen en mocht ik een nieuwe tas uitzoeken. Ik ben een erg tevreden klant hierdoor, de nieuwe tas bevalt supergoed!

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Alltimefavourites

Wat super fijn om te horen Judith! Heel veel plezier van je nieuwe shopper en bedankt voor je mooie review.

Lieve groet,

Oceniono na 2 z 5

Geen klantgerichte klantenservice

Altijd zeer tevreden over de tassen. Heb er veel in mijn collectie. Voor het eerst tijdens de sale iets gekocht. Nog voordat er reclame werd gemaakt op de socials, dat de sale online was, had ik mijn winkelmandje al klaar en betaald.

Na drie dagen kreeg ik een mailtje dat 1 tas uitverkocht was dat ik kon wachten op een retour of terugbetaling. Erg vreemd dat ik zo laat pas een mail kreeg aangezien ze normaliter dezelfde dag verzenden. Daarnaast hebben vriendinnen van mij die later bestelden al eerder hun bestelling ontvangen. Ik sprak hierover dan ook mijn verbazing uit en kon mij niet voorstellen dat de tas al uitverkocht was voordat deze aangekondigd was op de socials. Daarnaast ben ik een vaste klant (die normaal tassen koopt voor de volle prijs!) dus ik vond deze oplossing niet heel klantgericht. Heb nog opties aangedragen maar klantenservice bleef bij hun standpunt en schreef; dat dit een risico is van in de sale kopen en ze iedereen blij willen maken.

Verdere bestelling geannuleerd omdat ik dit echt een principe kwestie vind. Zeer teleurstellende klantenservice die zeker niet denkt aan hun vaste klanten. Meerdere opties aangedragen voor een passende oplossing en de deur opengehouden maar helaas werd hier niet op ingegaan. Voor mij geen tassen meer en mocht iemand vragen waar mijn tas van is? I don’t know…

Toevoeging; ik heb deze keuze gemaakt om het hier te plaatsen omdat ik meerdere keren de deur wagenwijd open heb gezet om met een passende oplossing te komen, tot de dag van vandaag.

Ik heb opties aangedragen zoals; een korting voor een volgende bestelling, een andere maat tas, een andere tas. Maar de enige optie die ik kreeg was wachten op een retour of geld terug. Dat vond ik niet passend en heb dat meerdere malen aangegeven. Daarnaast heb ik op maandag ruim voor 12.00 besteld en op donderdag rond 12.00 kreeg ik een mail dat de tas al voor mijn bestelling was uitverkocht. Terwijl vriendinnen van mij hun bestelling (die later die dag een bestelling hadden geplaatst) al de volgende dag of een dag later in huis hadden.

Ik vind het jammer dat jullie wederom bij jullie standpunt blijven terwijl je in alles vooral mijn teleurstelling merkt. Nogmaals was ik een klant die een keer een tas in de sale kocht dan kan ik er enigszins in komen. Maar iemand die bijna nooit in de sale koopt en voor meer dan 1000 euro aan tassen heeft zou ik een betere klantenservice geven.

6 sierpnia 2026

Beste Marika,

Wat jammer dat je ervoor kiest om dit nu op Trustpilot te plaatsen. We hebben meerdere keren uitgelegd dat we tijdens deze sale compleet zijn overvallen door het enorme aantal bestellingen. Ons warehouse heeft 2 à 3 dagen nodig gehad om alle orders te verwerken en te versturen. Toen bleek helaas dat enkele items, waaronder jouw Mini Bangkok, niet meer beschikbaar waren.

We hebben je dit direct laten weten en twee opties aangeboden: je geld meteen terug of de eerste Mini Bangkok die retour kwam voor jou reserveren. De overige items hebben we juist alvast verstuurd, zodat je die door de enorme drukte niet óók zou mislopen. Toen je aangaf deze vervolgens ook niet meer te willen, hebben we opnieuw geprobeerd met je mee te denken. We begrijpen daarom oprecht niet goed hoe we in deze situatie anders hadden kunnen handelen.

Dat je meerdere andere oplossingen hebt aangedragen, herkennen we eerlijk gezegd niet. Pas toen wij vroegen wat we volgens jou anders hadden kunnen doen, gaf je aan dat we een grotere variant hadden kunnen aanbieden. Daar hadden we op dat moment inderdaad niet aan gedacht.

We zijn ons dan ook echt van geen kwaad bewust en vinden het oprecht super jammer dat je onze intenties zo anders hebt ervaren.

Met lieve groet,

Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende service.

Zeer teleurstellende service.

De print van mijn Tote Bag Gold Bangkok laat overal los. Dit is geen klein gebrek, maar een duidelijk kwaliteitsprobleem. De tas is destijds in de sale gekocht, maar wordt inmiddels weer voor de volle prijs verkocht. Hoe dan ook, je mag verwachten dat zo'n tas langer meegaat.

Mijn klacht werd afgewezen omdat de garantietermijn van 6 maanden nét was verstreken: de tas is nog niet eens 7 maanden oud. Daarnaast werd aangevoerd dat het een sale-artikel was. Dat vind ik geen redelijke afhandeling. Ook een sale-artikel moet gewoon deugdelijk zijn lijkt me.

Jammer dat er totaal niet wordt meegedacht over een passende oplossing. Voor mij een reden om hier niet meer te bestellen.

17 lipca 2026

Hoi Laura,

We hebben dit destijds beoordeeld als duidelijke gebruiksschade en hier kunnen we helaas inderdaad geen garantie op geven. Dat de tas daarnaast ook buiten de garantietermijn viel én een zeer sterk afgeprijsd sale-item betrof, maakte het natuurlijk niet makkelijker.

Maar we zijn het met je eens dat we wel iets meer hadden kunnen meedenken. Normaal gesproken bieden we in zo’n geval uit coulance alsnog een kortingsbon aan voor een volgende aankoop. We zijn tenslotte een feelgood-merk en vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn met hun aankoop én met onze service. Dat geldt uiteraard ook voor jou.

Als je hier gebruik van wilt maken, kun je even contact opnemen met onze klantenservice via de chat op de website. Dan maken we dit graag voor je in orde.

Groetjes,
Team All-time Favourites

Oceniono na 5 z 5

Ik heb inmiddels al 3 van deze…

Ik heb inmiddels al 3 van deze prachtige tassen. Allemaal van hele goede kwaliteit en blijven erg mooi! Nadat ik een mail had gestuurd naar de klantenservice met een mededeling werd daar zo ontzettend tof op gereageerd en opgelost. Echt een top service!

6 lipca 2026

Odpowiedź od Alltimefavourites

Bedankt voor je mooie review Laura! Heel veel plezier nog van je mooie shoppers!

Lieve groet,

Oceniono na 1 z 5

Tasche defekt geliefert

Ich habe eine defekte Tasche bekommen. Es wird nicht auf mails geantwortet (und automatisiert eine email gesendet, dass nur ein Chat möglich ist). Dann auf den Chat nur zeitversetzt (mehrere Stunden bis 1 Tag). Ich habe inzwischen ein Rücksendeetikett erhalten und bin gespannt, ob der Austausch klappt!

6 lipca 2026

Hi,

We are very sorry to read your review, especially because we have tried to contact you several times but unfortunately have not received a response.

Just to clarify: defective items are always replaced by us free of charge. You do not have to return a defective item to the Netherlands at your own expense. In many cases, we do not even ask customers to return the defective item at all.

We are always happy to help and we do our very best to offer good and fair customer service, but we do need to be able to communicate with you in order to solve the issue.

Could you please open the chat again and reply to our latest message? Then we can look into this immediately and arrange a suitable solution for you.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

De binnen rist van mijn tasje was stuk. Na netjes bewijs hiervan te leveren hebben ze dit heel fijn met mij opgelost. Super service!

13 maja 2026

Fantastische service!

Echt een geweldig merk met prachtige tassen en een top klantenservice! Ze zijn heel benaderbaar, denken met je mee en geven fantastische service (waarvoor nog dank). En niet onbelangrijk, de tassen zijn waanzinnig! Aanrader!

20 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel blij met mijn nieuwe set…

Ik ben heel blij met mijn nieuwe set Dubai. Aantal jaar geleden ook de Berlin set (zwarte paillette) gekocht en ook zo’n plezier van. En dan nu de parelmoer kleurige set ( wel voorzichtig met delicate kleding, maar dat wordt ook vermeld) hij is zo mooi en apart.
Goede en snelle service.
Dus wil je een aparte, mooie en goede tas, All-time Favourite!
Groetjes van een hele blije klant!
Nathalie Kop-Matteman

19 marca 2026

Waaaauw zo blij

Waaaauw zo blij! Heb de allerleukste tas van de heeeeele wereld 😂 wat een top leuke tas de Rio!!! En wat een mega goede en snelle service eind v d dag besteld volgende morgen geleverd! Ik had eerst gekozen voor de zwarte croco print ook echt een prachtige tas maar toch teruggestuurd en de Rio gekocht (stond leuker bij m’n outfit) zonder problemen mijn geld na een paar dagen teruggestort! Dankjulliewel ik ben een nieuwe klant maar dit is zeker niet mijn laatste aankoop wat hebben jullie een prachtige collectie ❤️

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over de service…

Ik ben zeer tevreden over de service van All Time Favourites. Mijn mooie tas kreeg tot twee keer toe op korte termijn slijtageplekken op exact dezelfde plek. Na mijn eerste bericht werd ik direct vriendelijk en snel geholpen, en kreeg ik kosteloos een nieuwe tas toegestuurd.

Helaas ontstond bij de vervangende tas hetzelfde probleem. Ook toen werd mijn bericht weer snel opgepakt en mocht ik voor hetzelfde bedrag een andere tas uitzoeken. Deze had ik al binnen één dag in huis!

De manier waarop All Time Favourites meedenkt, verantwoordelijkheid neemt en problemen oplost, is echt top. Dankzij hun uitstekende service blijf ik hier met een gerust hart bestellen!

5 lutego 2026

Wat een fantastische tassen

Wat een fantastische tassen. Worden regelmatig meegenomen op reis en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. En de service is echt top. Bij vragen een mail en je krijg snel antwoord. Een ding is zeker: ik ben fan!!

22 stycznia 2026

Weer super blij met mijn mooie set

Weer super blij met mijn mooie set
Tas met toilettas, mijn 4 de set inmiddels
Ik gebruik hm voor verschillende doeleinden…. Maar heel fijn om er mee te reizen ideaal als handbagage en daarna lekker mee naar het strand te nemen!!

21 stycznia 2026

Deze tassen!!!

Deze tassen!!!
Zo leuk!
Er kan veel in, maar draagt heerlijk.
De toilettas draag je gewoon als clutch.
Ik zou ze allemaal wel willen hebben.
Aanrader, en korte lijntjes.
Snelle reactie

12 stycznia 2026

Ik ben fan!

Al drie keer besteld en al drie keer mega tevreden. De levering ging heel snel en ben erg blij met de kwaliteit van de tassen. Ik gebruik de kleine shopper als werktas, super fijn, m’n laptop en alles past er makkelijk in en ik gebruik de make-up tasjes voor opladers, oortjes en dat soort zaken.

12 stycznia 2026

Perfecte service!

Meerdere (toilet)tassen gekocht en zeer tevreden. We reizen vaak en deze tassen zijn zeer geschikt als handbagage. Ik was over 1 van mijn bestellingen minder tevreden en dit werd direct perfect opgelost. Kortom: perfecte service!

7 stycznia 2026

Odpowiedź od Alltimefavourites

Bedankt voor je mooie review Sylvia! Veel plezier van je nieuwe bestelling.

Goede service…

Ik had een tas gekocht voor mijn dochter met de kerst gegeven. Nu waren er een paar tandjes van de rits niet goed en de tas ging niet dicht. Bericht gestuurd met foto’s en ze stelde gelijk voor een nieuwe tas op te sturen. Erg goede en snelle service van All Time Favorietes. Tas heb ik zelfs al ontvangen. Top bedankt.

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Alltimefavourites

Bedankt voor je mooie review Caroline! We hopen dat je dochter heel blij is met haar nieuwe shopper <3

Erg blij met de tas

Erg blij met de tas, altijd snelle en goede verzending! In het verleden meerdere tassen besteld en altijd snel en goed verzorgd.
Dus helemaal in orde!

10 grudnia 2025

Bedankt voor je mooie review Elsbeth! Veel plezier van je nieuwe tas <3

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej