Serdeczne dzięki dla Dawida (Dave the Helper) za super skuteczną, szybką i profesjonalna pracę, którą wykonał w moim imieniu z dostawcami internetu! Rozwiązanie umowy związanej z internetem w jedne... Zobacz więcej
Bardzo dziękuję za przypomnienie o kończącej się umowie i zmianie na inną, oczywiście korzystniejszą. Sprawa załatwiona szybko, sprawnie, bardzo dobra komunikacja z osobą prowadzącą. Polecam wszys... Zobacz więcej
Thank you very much for your help with the internet! Everything went smoothly and efficiently, even faster than I expected. I highly recommend David! (I have personally already recommended to tw... Zobacz więcej
Witam po problemach ze Scotish Power z licznikiem od gazu postanowiłem skonsultować sprawe z Dawidem i oczywiscie się nie zawiodłem. Cały serwis przeniesienia do innego dostawcy i informacje na każdym... Zobacz więcej
All Star Utilities has being created to save money on every day bills and help you with the unexpected, whether its an accident a family emergency or a law related problem. All the services you will ever need in one place: • Best broadband deals • Mobile phone contracts • Sim only deals • Gas & Electric • Alarm System • Payment Systems • Mortgages • Conveyancing • Vehicle Insurance • Personal Insurance • Business Insurance • Travel Packages • Accounting Services • Law Services • Notary Public Services • Inury Claims
25, TONG STREET, WS1 2DY, Walsall, Zjednoczone Królestwo
- Info@allstarutilities.co.uk
- allstarutilities.co.uk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Serdeczne dzięki dla Dawida (Dave the…
Rozwiązanie umowy związanej z internetem w jednej Firmie, która traktowała klienta "z buta" i zawarcie w moim imieniu nowej umowy w Vodafone.
Teraz dzięki Dawidowi mam dwa razy szybszy internet i dużo mniejsze rachunki do zapłacenia!
Polecam Dawida!!! 👍👍
Best best best!!!!
Dawid zawsze znajdzie dla Ciebie najlepszą możliwą ofertę, będąc przy tym kulturalny, rzeczowy i profesjonalny. Polecam serdecznie!

Dziękuję serdecznie za usługę
Dziękuję serdecznie za usługę.
Pozdrawiam

David jest najlepszy 😁
David jest najlepszy 😁
Jeżeli potrzebujesz pomocy w sprawach internetu, gazu i prądu to David pomoże.
Z całego serca polecam, znajdzie dla ciebie fajną ofertę i rozwiązanie dla ciebie korzystne. Nie zwlekaj i uderzaj tylko do Davida 😎
Bardzo pomocni
Bardzo pomocni, sprawa została szybko i sprawnie rozwiązana. Polecam :)

Odpowiedź od Allstarutilities
Dzięki Wielkie za ogarnięcie mi nowego…
Dzięki Wielkie za ogarnięcie mi nowego neta i załatwienie wszystkiego od a do Z 😁
Bardzo polecam Dawida
Bardzo polecam Dawida . Pomógł mi w kilku sprawach . Podziwiam za wiedzę i chęć pomocy innym . Dziekowalam już kilka razy ale dziękuję jeszcze raz.
Dziękuje bardzo za pomoc w zmianie…
Dziękuje bardzo za pomoc w zmianie dostawcy internetu.Sprawa nie była prosta, tym bardziej jestem wdzieczna za profesjonalną I fachową pomoc ze strony Dawida. Polecam z całego serca!
Kompleksowa obsługa. Profesjonalna obsługa od A do Z bez…
Profesjonalna obsługa od A do Z bez niepotrzebnych utrudnień. Bardzo dobry kontakt. Szybkie odpowiedzi na pytania. Serdecznie polecam.
Great and professional service
Great and professional service. Thank You very much for Your help and really fast response David.

Highly recommend!
I highly recommend David! (I have personally already recommended to two friends).
Happy New Year! :)
Serdecznie dziękuję za pomoc z internetem! Wszystko przebiegło gładko i sprawnie, nawet szybciej, niż się spodziewałem.
Szczerze polecam Pana Dawida! (Osobiście już poleciłem dwóm znajomym).
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :)