Serdeczne dzięki dla Dawida (Dave the Helper) za super skuteczną, szybką i profesjonalna pracę, którą wykonał w moim imieniu z dostawcami internetu! Rozwiązanie umowy związanej z internetem w jedne... Zobacz więcej
Bardzo dziękuję za przypomnienie o kończącej się umowie i zmianie na inną, oczywiście korzystniejszą. Sprawa załatwiona szybko, sprawnie, bardzo dobra komunikacja z osobą prowadzącą. Polecam wszys... Zobacz więcej
Thank you very much for your help with the internet! Everything went smoothly and efficiently, even faster than I expected. I highly recommend David! (I have personally already recommended to tw... Zobacz więcej
Witam po problemach ze Scotish Power z licznikiem od gazu postanowiłem skonsultować sprawe z Dawidem i oczywiscie się nie zawiodłem. Cały serwis przeniesienia do innego dostawcy i informacje na każdym... Zobacz więcej
All Star Utilities has being created to save money on every day bills and help you with the unexpected, whether its an accident a family emergency or a law related problem. All the services you will ever need in one place: • Best broadband deals • Mobile phone contracts • Sim only deals • Gas & Electric • Alarm System • Payment Systems • Mortgages • Conveyancing • Vehicle Insurance • Personal Insurance • Business Insurance • Travel Packages • Accounting Services • Law Services • Notary Public Services • Inury Claims
25, TONG STREET, WS1 2DY, Walsall, Zjednoczone Królestwo
- Info@allstarutilities.co.uk
- allstarutilities.co.uk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Wszystko na najwyższym poziomie
Wszystko na najwyższym poziomie. Profesjonalna pomoc na każdym etapie załatwiania sprawy.
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam. Bardzo pomocni, doskonale zorientowani i konkretni ludzie. Pelen profesionalizm.
Bardzo dobre podejście do osoby
Bardzo dobre podejście do osoby, która potrzebuje pomocy, świetne podejście do sprawy, profesjonalne wyjaśnienie. Potrzebujemy więcej takich ludzi. Polecam każdemu w 100%
Duża pomoc
Świetny i bardzo pomocny gość polecam wszystkim. Zawsze pomoże i doradzi
Profesjonalna
Profesjonalna, szybka usługa. Otrzymałam pomoc z przejsciem na tanszą taryfe na internet, prąd i gaz.
Pełen profesjonalizm od początku do…
Pełen profesjonalizm od początku do samego końca, szybko,sprawnie...zawsze można liczyć na pomoc💯Polecam
Bardzo polecam.
Szybka i bardzo miła obsługa. Jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję na dalszą współpracę w przyszłości.
W moim przypadku był to internet, ale jestem pewny, że zwrócę się o pomoc w innych kwestiach
Bardzo dobra firma.
Bardzo dobra firma.
Pan David bardzo pomocny
Polecam serdecznie
David to wspaniały uczciwy Anioł
David to wspaniały uczciwy Anioł który pomaga ludziom ,ja otrzymałam 4 razy pomoc od Davida i jestem zadowolona w 100%.Duże brawa dla Davida on zawsze służy pomocą 👏👍❤
Serdeczne podziękowania dla Dawida i…
Serdeczne podziękowania dla Dawida i całej ekipy za pomoc z Virgin. Wszystko załatwione szybko i sprawnie, natychmiastowa odpowiedź na każde pytanie. Polecamy z całego serca ❤️😊
Bardzo rzetelna osoba !
Bardzo rzetelna osoba !! Najlepsza Internetu cały weekend brak pan Dawid z rana w poniedziałek już się do nas odezwał i po kilku godzinach internet śmiga jak szalony ! Naprawdę osoba godna polecenia
Dziękuję za profesjonalna obsługę…
Dziękuję za profesjonalna obsługę zmiany dostawcy energii na nowym mieszkaniu .
Sprawnie, szybko i bez stresu . Polecam!
Pomoc Prąd I Gas
Profesjonalizm. Doskonala porada. Szczerosc. Wszystko na plus. David Bzdzion wie co robi I zna sie na swojej pracy :-)
Gorąco polecam Dawida
Gorąco polecam Dawida. Szybko i kompetentnie pomógł mi zmienić dostawcę Internetu. Dziękuję David
Baaaaardzo dziękuje za załatwienie…
Baaaaardzo dziękuje za załatwienie mojego problemu z dostawca prądu!!! Dawid szybko i sprawnie zmienił mi dostawce, zrobił wszystko za mnie o nic nie musiałam się martwic! Jeśli miałam jakiekolwiek pytania zawsze dostawałam na nie odpowiedz. Z całego serca polecam, pozdrawiam 🙂
Bardzo dziękuję za przypomnienie o…
Polecam wszystkim zapracowanym i mającym dużo obowiązków, bo firma sama pamięta o terminach i wyręcza we wszelkich działaniach. Ocena jest oczywiście taka, jak zadowolenie klienta.
Pozdrawiam.
Polecam!!!
Polecam, formalności ograniczone do minimum, bez chodzenia, dzwonienia załatwiania, zaoszczędzony czas gdyż patronat nad realizacją i aktywowaniem usług pozostaje pod ich nadzorem. Dopilnuja wszystkiego od wybrania oferty aż do weryfikacji działania usługi. Polecam!
Niesamowita obsługa
Niesamowita obsługa! David jest bardzo profesjonalny, miły i cierpliwy w odpowiadaniu na wszystkie pytania. Pomógł mi zmienic dostawce prądu oraz taryfę na coś bardziej odpowiedniego. Gorąco polecam każdemu!