All Covers Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et altansejl hos Allcovers og man modtager et virkelig høj kvalitets produkt, som er nemt at montere og måle af til hvis bare man følger videoerne på deres hjemmeside.

Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet, flotte syninger og rigtig gedigen håndværk. Vores store altan cover (knap 10 m) passede perfekt, og var super nemt at sætte op. Fantastisk hurtig service, og personlig betjening.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

You tube videoerne var absolut det der gjorde at jeg besluttede mig for at købe mit flotte altansejl hos Allcovers. Formidlingen gjorde det det super nemt og enkelt at bestille sejlet online. Inden fo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi domowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

All Covers er ejet af Kristoffer Møllevang, som har arbejdet som sejlmager igennem de sidste 20 år. Gennem årene har All Covers lavet mange løsninger i sejldugs- og markisemateriale - eksempelvis solsejl til haver og terrasser, altansejl, overdækninger til restauranter, afskærmninger m.m.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

All Covers yder en effektiv betjening

Det har været en fornøjelse at handle hos All Covers. Hjemmesiden er nem og overskuelig og de vejledende videoer vedrørende altansejl er til stor hjælp. Jeg er meget glad for min nye blå altansejl. Jeg er glad for, at man mod betaling kunne på monteret altansejlen.

1 października 2023

Kan anbefales.

Jeg er rigtig glad for mit altansejl. Det er af god kvalitet og ser rigtig godt ud.
Der var hurtig levering, så jeg er meget tilfreds med det hele.

28 sierpnia 2023

Excellent

Easy to order. Fast delivery. Good quality product. Highly recommend.

14 lipca 2023

Can't ask for more

After putting in an order, I was called up to discuss the details and they asked me for additional measurements, that hadn't occurred to me to provide. This resulted in a cover that was exactly the right size and fit. I'm very satisfied with the service and product quality.
It did take a few days for them to get back to me after putting in the order, but that can be expected in the summer season.

21 lipca 2023
Opinia niezależna

Nemt

Nem hjemmeside - opmålingsvideo nemt at gå til - monteringvideo nemt at gå til - hurtig levering - tak

14 lipca 2023

Meget godt håndværk

Meget godt håndværk - de løste opgaven bedre end jeg selv havde forestillet mig at man kunne. Vi fik lavet et flot solsejl som vi er meget glade for. Mvh Grundtvigs Have, Frederiksberg

6 czerwca 2023

Sejlet står bare skarpt

Jeg havde en god dialog med Kristoffer som rådgav, hvordan jeg skulle måle op.
Har også fået det monteret op selv og det var ret nemt.
Det står bare skarpt.

5 czerwca 2023

Suveræn overdækning

Vi har lige fået et sejldug sat op over vores terrasse. Vi er mere end tilfredse. Vi kontaktede en stribe firmaer, men ingen kunne levere det, vi ville have - undtagen All Covers. Flot håndværk, nem at sætte op, meget robust og tilpasset alle vores ønsker. Klart 5 stjerner herfra!

10 lipca 2022
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej