Ingen problemer med bestilling og levering 👌🏼 Man kan selv vælge dato for levering og får sms på dagen med mere præcist tidspunkt og får link til at følge hvor langt chaufføren er 👍🏼 Nemt at saml... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Altanbutikken er en lille familieejet virksomhed på en mission for at give alle mennesker adgang til et æstetisk og rekreativt frirum udenfor hjemmets fire vægge. Vi tror på, at udeliv og livskvalitet går hånd i hånd – uanset om det foregår i eller udenfor byen. Siden vi - mor, far og datter - i 2012 startede Altanbutikken, har vi derfor specialiseret os i design og salg af kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til altaner og små uderum. Med vores eget mærke - Balcony Living - tager vi udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, blandet med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af møbler med et langt liv under åben himmel. Ved altid at være i øjenhøjde med vores fantastiske kunder har vi - i fællesskab - formået at gøre Altanbutikken til Danmarks førende univers indenfor altan- og udeliv - og missionen er kun lige begyndt. Vi glæder os til at byde dig udenfor! Kærligst, Mie, Hans & Trine /// Ang. invitationer til at anmelde via Trustpilot: Trustpilot anfører at vi benytter os af invitation til anmeldelse der ikke er understøttet af Trustpilot. Det er korrekt. Vi spørger, helt automatisk via mail, alle vores kunder om de vil bedømme deres køb. Trustpilot tilbyder en understøttet løsning hvor kun 50 kunder om måneden kan blive inviteret til at bedømme deres køb. Det mener vi ikke giver et retvisende billede, så vi giver i stedet alle vores kunder den samme mulighed. Det er mest fair.
Godthåbsvej 11, 2000, Frederiksberg, Dania
- kundeservice@altanbutikken.dk
- altanbutikken.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Ødelagte varer to gange i træk – og elendig kundeservice fra direktøren selv
Vi har tidligere været glade for at handle hos Altanbutikken og lagde for nylig en ordre på næsten 5.000 kr. på bl.a. et altanbord og en parasol. Oplevelsen denne gang har dog været under al kritik.
Først modtog vi en parasol, hvor emballagen var helt smadret og lappet sammen med tape. Varen indeni var beskadiget og lignede til forveksling en brugt returvare. Kundeservice sendte en ny, men den ankom i præcis samme elendige stand med ridser og pletter på selve produktet. To ødelagte varer i træk.
Fejl kan ske, men håndteringen var dybt uprofessionel. I stedet for at tage ansvar for deres manglende kvalitetskontrol, forventede de, at vi agerede logistik-medarbejdere for dem.
Til sidst trådte direktøren og medejeren selv ind i mailtråden. Man skulle tro, at ejeren ville beklage forløbet over for en kunde – men der var ingen form for empati. Tonen var kort og kold, og han kunne ikke engang finde ud af at stave mit navn rigtigt.
Sagen endte med et kompromis, udelukkende fordi jeg nægtede at spilde mere af min tid og energi på deres rod. Hvis du forventer varer i ordentlig, ny stand og en virksomhed, der respekterer din tid, når de selv laver fejl, så hold dig langt væk. Vi handler her aldrig igen.

Super vejledning i butikken
Super vejledning i butikken. Hurtig modtagelse af min bestilling. Men min parasol var ikke stram nok i skærmen, da låsestiften manglede et ekstra hul for at kunne klare dette. Jeg måtte selv bore et ekstra hul til låsestiften. Jeg foreslår, I ikke borer to, men tre huller fra fabrikstart.
Ingen info!
Jeg havde bedt om at blive informeret når en specifik vare atter var på lager. Jeg blev informeret om at den var kommet. Jeg bestiller den og får en ordrebekræftelse. Siden sker absolut intet i mere en en uge! Til sidst kontakter jeg dm og efter yderligere et par dage får jeg at vide at den er udsolgt og ikke kommer på lager i år. Inkompetent!

Odpowiedź od Altanbutikken
... har udvist ualmindelig god service
Altanbutikken har udvist ualmindelig god service i forbindelse med en fejlbestilling. Vi elsker vores nye møbler i vores dome. De er lige en tand mindre end almindelige havemøbler og passer derfor perfekt ind. Trods størrelsen er de stadig virkeligt behagelige. Top kvalitet og smukke.... at anbefale!!@
Manglende levering og uklare oplysninger om ordrestatus - Altansejl
Jeg placerede en ordre på et altansejl den 12. juni. I forbindelse med betalingen modtog jeg en ordrebekræftelse, hvor det fremgik, at leveringstiden var op til 21 hverdage.
Da vi nærmede os sommer- og ferieperioden, kontaktede jeg kundeservice i uge 27 for at få bekræftet, at ordren var på vej. Her oplyste kundeservicemedarbejderen Kasper mig om, at ordren var sat i produktion i uge 28 på virksomhedens systue i Polen, og at jeg kunne forvente levering samme uge.
Vi er nu i uge 29, og jeg har stadig ikke modtaget hverken min ordre eller nogen skriftlig tilbagemelding på mine henvendelser til kundeservice. Efter at have ventet 45 minutter i telefonkø lykkedes det mig endelig at komme igennem, men her fik jeg en helt anden forklaring. Jeg blev nu informeret om, at ordren først var blevet sat i produktion mandag i denne uge – og denne gang på virksomhedens danske systue. Det er fortsat uklart, hvornår ordren bliver leveret.
Efter min opfattelse er dette ikke acceptabelt. Et altansejl er en specialfremstillet bestillingsvare til en forholdsvis høj pris. Hvis virksomheden i sommerperioden har udfordringer med at håndtere ordretilgangen eller produktionen, bør man kommunikere proaktivt og ærligt med de kunder, der allerede har bestilt og betalt.
Den manglende information, de modstridende oplysninger og den mangelfulde kundeservice skaber desværre usikkerhed. Som kunde begynder man naturligt at spekulere på, om virksomheden har driftsmæssige problemer, og om det er forsvarligt at placere ordrer af denne størrelse hos virksomheden.
Rigtig flotte produkter
Rigtig flotte produkter. Ok hurtig levering. Bestilte lørdag og modtag ordre torsdag med GLS i KBH.
Fint at handler Altanbuikken
Fint at handler Altanbuikken. Fin varer,glæder mig til at tage dem i brug,
Jeg er rigtig glad for mit bord og tak…
Jeg er rigtig glad for mit bord og tak for en god service
Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse. Havde behov for at finde det korrekte beslag til en parasol, jeg ville købe. Fik den fineste hjælp og fik bestilt. Også lynhurtig levering ⛱️
Rigtigt fine varer og god kundeservice 👌
Den mest skuffende service jeg har…
Den mest skuffende service jeg har oplevet længe. Har modtaget beskadiget altankasse, reklameret over den 12/6, send den retur 13/6. I dag 7/7 har stadig ikke modtaget hverken svar eller tilbagebetaling. Har sendt opfølgende mails 23/6 og igen 1/7. Har skrevet i jeres chat, har forsøgt at ringe i jeres telefontid- ventede i 20 min med lyd af musik- ingen tager telefon.

Virkelig flotte regatta sofaer
Virkelig flotte regatta sofaer, leveret til tiden, og pakket så intet bliver skadet.
Nemt at samle, da det kun er ben der skal monteres.
Flot kvalitetsprodukt.
Mangler faktura ellers glad for de nye…
Mangler faktura ellers glad for de nye altan møbler 👍
Super tilfreds med lime parasollen på 2…
Super tilfreds med lime parasollen på 2 meter i dia. Det var en gave til min mor. Hun blev mega glad for den og bruger den hver dag på hendes altan!. Tak for jer. Mvh ricco
Nem hjemmeside hurtig tilbagemelding
Nem hjemmeside hurtig tilbagemelding. Hurtig levering. Og et godt produkt.
Køb af parasol
Den bestilte vare var den, jeg modtog. Ekspeditionen var hurtig og stadig korrekt.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Trods de begrænsede telefontider var de super behjælpsomme da man kom igennem. Havde købt møbler for et større beløb som blev sat ned dagen efter min ordre. De refunderede prisforskellen med det samme og uden problemer. Vil klart anbefale.
God og informative website samt hurtig…
God og informative website samt hurtig levering.
Bedste anbefalinger
Helt som det skulle være. Mine varer blev leveret ret hurtigt. Den ene skrue til et parasol beslag var defekt (plastik delen var knækket), jeg oprettede en reklamation og fik tilsendt en ny skrue med det samme. Alt i alt en rigtig fin oplevelse. Og min parasol er super fin på min altan :)
Perfect Service
Great Articles, well described on the website and even better customer service. Really helpful with all requests and my only small issue all three orders was handled well, quickly and without extra costs!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.