Met het artikel zijn wij tevreden. Uiteindelijk vonden we de info een beetje teveel. 7 mailtjes om de komst van onze bestelling aan te kondigen. Wij zaten ondertussen met zweet in de handen omda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was nog niet bekend met Allaz, dus heb van tevoren even reviews bekeken. Deze waren over het algemeen allemaal positief. Ik heb mijn bestelling geplaatst, kreeg meerdere emails binnen waarmee ik op... Zobacz więcej
Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd. Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was. Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.... Zobacz więcej
Rainbow High Amaya Raine mijn eerste aankoop wat super ging. Netten informatie en goede verzend bewijzen. Gewoon goed gegaan geen klachten en ik wil zeker meer aankopen doen. ❤️🧡💛💚💙💜
Reakcja na opinię
Op Allaz.nl is er een uitgebreid scala aan producten beschikbaar en ons assortiment blijft voortdurend groeien om aan diverse behoeften te voldoen. Wij streven ernaar kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat onze klanten waar voor hun geld krijgen. Met een toewijding aan klanttevredenheid bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een snelle en gratis leveringsservice. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun bestellingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zodat ze zonder lang te wachten van hun aankopen kunnen genieten. Bij Allaz.nl hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Als een klant om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn aankoop, bieden wij een geld-terug-garantie. Dit benadrukt ons streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit en onze toewijding om een positieve winkelervaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar elektronica, kleding, huisdecoratie of andere producten, Allaz.nl is de plek waar je moet zijn. Ontdek ons steeds groeiende aanbod en profiteer van de voordelen van betaalbare prijzen, snelle levering en onze klanttevredenheidsgarantie. Wij streven ernaar om een betrouwbare en gewaardeerde online winkelbestemming te zijn voor al je behoeften.
Kruitberghof 60, 1104BC, Amsterdam, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
De hulp na een foutieve reparatie bij een reparatiecentrum.
Jullie losten dit op voor ons.
Super snelle correcte levering en prima communicatie. Top 👍

Odpowiedź od Allaz
Helaas bestelling niet ontvangen vanwege beschadiging bij Allaz geleverd.
Heb toen mijn bestelling geannuleerd omdat de levertijd te lang was.
Maar heb netje op tijd mijn geld terug ontvangen.
En zou graag wel volgende bestelling willen plaatsen.
Gr,
Javed
Zeer goed en snel contact gehad met klantenservice over de levering van de Windgoo pro. Er bleek een defect in de fiets te zijn. Dit is snel en vakkundig opgelost; een dag na melding van het probleem kwam een medewerker van Allaz persoonlijk aan de deur de fiets omruilen voor een nieuw exemplaar. Hij heeft de fiets in elkaar gezet en uitleg gegeven. Ben heel erg tevreden over de service en het klantcontact dit maak je niet vaak meer mee zo. Aukje
Ik had het snel binnen en de kleine meid is er blij me
De levertijd zou 1-2 werkdagen zijn, maar ik ontvang het apparaat pas een week later. Het zat in een beschadigde, meermaals geopende en weer dichtgeplakte doos. Bij uitpakken bleek het product beschadigd en gebruikt. Documentatie ontbrak.
[edit: na melden van de klacht inderdaad netjes antwoord gehad en het product gaat morgen retour. ]

Odpowiedź od Allaz
Ons probleem met een vertraagde bestelling met TOPservice opgelost! Heel dankbaar daarvoor.
Goed product voor een goeie prijs.snel geleverd.
Snelle levering maar zeer ontevreden over 't bezorgen v dpd ik bestel niks meer als van dpd moet komen hele dag gewacht op pakket om 18.00 kreeg bericht dat geleverd was niet dus was gedropt bij een service punt hoe slecht vervolgens was het een hele grote doos en ik moest maar zien hoe ik 't thuis kreeg dus helaas bestel ik niks meer bij jullie ivm de zeer slechte bezorging v dpd

Odpowiedź od Allaz
Geleverde producten naar wens ontvangen!
I ordered a cushion for my dog and its really nice. Good delivery and service!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.