Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb zelf geen Apple apparaten, maar de autolader is gelukkig ook geschikt voor mijn Samsung (Android) mobiel. Erg makkelijk voor in de auto, omdat ik m'n mobiel tegenwoordig voor de navigatie gebr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

ik had een hoesje (pandabeer) besteld voor de iPhone van mijn kleindochter maar had per vergissing naast mijn woonplaats Nederland als bestemmingsland opgegeven i.pl.v. België. Ik heb dit gemeld maa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij Gadgetbay had ik een universele smartphone houder voor op de fiets gezien voor een mooie prijs. Voor de auto heb ik direct nog een aantal artikelen toegevoegd zoals een 12V oplader waarbij in no... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep z komputerami i akcesoriami
  3. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Expert in hoesjes, opladers en gadgets voor iPhone, iPod en iPad. Voorzien van het Webshop Keurmerk, veilig achteraf betalen met Afterpay en altijd 14 dagen bedenktijd vanaf ontvangst.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop , ik heb een mooi hoesje besteld met glitters , eerst kwam het niet dus ik kreeg argwaan, maar het is gewoon gekomen , je kan hier met een gerust hart bestellen, ik ben blij met me hoesje

26 października 2025

Prima hoes

Prima hoes, past goed en ziet er origineel uit

3 lutego 2024

Odpowiedź od GadgetBay

Bedankt voor je review, leuk om te horen Jeroen! Ik wens je veel plezier met de iPad hoes.

Fijn transparant hoesje

Fijn transparant hoesje voor mijn iPhone ontvangen. Snel geleverd en van goede kwaliteit. 👍

1 listopada 2023

Odpowiedź od GadgetBay

Wat goed om te horen! Ik wens je nog lang plezier met het hoesje. Mocht je nog op zoek zijn naar een oplader of andere accessoire, dan adviseren we je graag.

Fijne avond,
Team GadgetBay

Oceniono na 1 z 5

Niet geleverd

Er worden items verkocht op hun website welke ze niet meer kunnen leveren. Was eerst blij verrast dat ze nog een item konden leveren welke niet meer verkocht werd door veel andere webshops. Aankoop gedaan, toen leek het allemaal nog mooi en goed, na een aantal dagen een mailtje dat het niet op voorraad was en het wel eens 2 weken kon duren, vervolgens 2 weken later een mailtje dat de koop ontbonden werd omdat ze het item niet konden leveren. Teleurgesteld maar oké, tot ze dan vandaag nog eens een geautomatiseerd mailtje sturen met de vraag me recente aankoop te beoordelen. Dus bij deze!

11 września 2023

Odpowiedź od GadgetBay

Hoi Maikel, bij het betreffende hoesje stond op de productpagina aangegeven dat het niet op voorraad was. Ook stond er bij vermeld dat het onbekend is wat de levertijd zou zijn. Desondanks heb je het wel besteld, dus hebben we direct bij onze leverancier nagevraagd op welke termijn het weer leverbaar zou zijn. Helaas bleek dit niet op korte termijn, omdat het ook een ouder model iPhone betreft. Dit hebben we direct aan je teruggekoppeld, voorgesteld om een alternatief hoesje te vinden, en je een volledige terugbetaling gegeven. Jammer om toch nog je review te lezen, maar we wensen je een fijne dag!

Oceniono na 1 z 5

Wat een miskoop zeg!

Wat een miskoop zeg!
De telescoop 🔭 zoom voor de mobiele telefoon, werkt echt niet. Je ziet je beeld door een rondje, alsof je door een deurverklikker kijkt. En ten tweede is de telescoop zo zwaar dat je mobiel doormidden dreigt te breken. En ten derde blijf de telescoop niet goed zitten en hij is niet snel te installeren, tja dan is je wildlife allang verdwenen….
Helaas gemiste kans

10 marca 2023

Odpowiedź od GadgetBay

Beste Wendy, wat vervelend om te horen dat de telelens niet goed bevalt. We hebben zelf gemerkt dat het soms wat oefening vergt om de mooiste foto's te kunnen maken. Zo hielp het ons enorm om het meegeleverde statief te gebruiken. Dat is een goede ondersteuning voor het gewicht van de telelens, en het voorkomt bewegingsonscherpte. Ook is het zinvol om de verschillende cameralenzen op de telefoon te proberen. Wanneer je de telelens gebruikt met de groothoeklens op de telefoon kan dat bijvoorbeeld eerder voor zwarte randen zorgen dan wanneer de telephoto lens wordt gebruikt.

We hadden je graag wat extra tips willen geven, maar ik zie dat je de lens als hebt geretourneerd. Ik zie ook dat het volledige bedrag direct is teruggestort, dus dat zal weer terug op de rekening staan. Desondanks hopelijk tot een volgende keer bij GadgetBay.

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice. Bij de eerste bestelling bleek er een foutje gemaakt te zijn, maar na melding kreeg ik de volgende dag al kosteloos het juiste artikel gestuurd.

Telefoonhoesje ziet er strak uit.

27 lutego 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej