Hoesje met foto laten maken, Na 2 dagen laat de foto al los. Geprobeerd contact op te nemen, maar moet een account aanmaken en na meerdere pogingen geeft die elke keer invalid aan.. Nergens... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Twee hoesjes waren slecht uitgelijnd waardoor er aan de voorzijde over de hele lengte aan de zijkant nog een storende zwarte balk zichtbaar bleef i.p.v. de gehele voorzijde volledig bedrukt. Als react... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ongelofelijk scherpe en kleurechte afdruk, gemakkelijk te ontwerpen, de toughcase is stevig en mooi rondom bedrukt, zodat het design volledig is, en de volgende dag lag ie al in de brievenbus. Ik zet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hoesje maken met foto vanaf €9.95. ✓ Morgen in huis. ✓ Groot assortiment hoesjes ✓ Zelf ontwerpen ✓ Telefoonhoesje ontwerpen of tablethoes.
Dane kontaktowe
Gonnetstraat 26, 2011KA, Haarlem, Holandia
- www.hoesjemaken.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Hoesje met foto laten maken,
Hoesje met foto laten maken,
Na 2 dagen laat de foto al los.
Nergens ook een mail of tel nummer waar je wat naar kan sturen
1 ster is al teveel
1 ster is al teveel. Onze zoon heeft voor mijn verjaardag van zijn eigen geld een hoesje gekocht.
Tot onze verbazing ging deze wel erg snel kapot!! Hele slechte kwaliteit!
Er wordt normaal met de telefoon omgegaan en hij is ook niet gevallen!
Hij is erg teleurgesteld. Voor hem toch veel geld met een bijbaantje.
Geprobeerd een mail te sturen maar dat mail adres klopt niet! Account aanmaken lukt ook niet en zou ook niet nodig hoeven zijn.
Dus helaas geen aanrader
Echt geweldig
Echt geweldig. Heb een custom hoesje laten maken en de kwaliteit is echt Perfect!

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Ik heb mijn hoesje nog steeds niet…
Ik heb mijn hoesje nog steeds niet ontvangen na 2 weken

Veelbeloofde advertentietekst niet waargemaakt
Vind dat ze niet moeten adverteren met voor 16.00 besteld morgen in huis. Dat moet zijn morgen verzonden uit God mag weten welk land, terwijl je bij een .nl winkel koopt.
Na 7 dagen kwamen de hoesjes uiteindelijk aan. Na vele emails geen antwoorden meer.
Voor zover nu, 2 dagen, zien de hoezen er goed uit. We zijn benieuwd hoelang dit duurt

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Super netjes gemaakt snel geleverd goed…
Super netjes gemaakt snel geleverd goed verpakt

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen
Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen. De website geeft geen e-mail adres of telefoonnummer om contact op te nemen. Uiteindelijk geprobeerd via een DM op Instagram, maar na drie dagen nog geen reactie. Bestellen is duidelijk een gok.

Print verdwijnt snel
Bookcase hoesje snel geleverd en mooie print, maar... na 1 dag al beschadigingen op de print, langs de randen en het vouwstuk. Nu, na 2 weken al witte plekken zichtbaar ipv de print. Dat is een enorme tegenvaller, dat de print al zo snel eraf gaat!
Daarnaast geprobeerd om een account aan te maken/ wachtwoord te wijzigen/in te loggen, maar krijg steeds dezelfde foutmelding te zien. Echt heel jammer, want hoesje zelf bevalt goed.
EDIT: ik heb een email gehad van trustpilot met vraag om telnr te geven, en welk referentie nummer maar die heb ik niet. Dus ik heb maar vraagteken ingevuld. Nunweet ik niet of dit goed gaat. Wat nu, ik kan jullie nog steeds niet bereiken en ja, ik besta echt hoor.

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik…
ik dacht dat ik werd opgelicht maar ik heb het echt binnen gekregen!!!!!!!!! :)

trage levering
mooie keuzes, levering duurt erg lang, na de bestelling sturen ze dat er vertraging op de bestelling zit, dat was ondertussen 7 dagen geleden. niets meer gehoord ervan, ik hoop mijn pakketje nog te ontvangen.

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Matig hoesje wat ik niet ga gebruiken het hoesje er echt slecht uitzien…
Vind het hoesje er echt slecht uitzien erg goedkoop!

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld daarna krijg track en trace daarna stil
Hoesje besteld krijg een ordernummer, er wordt gemeld hoesje is onderweg maar dan blijft het stil. Niks geleverd mail gestuurd geen reactie. Ik ga hier niet nog eens bestellen.

klantenservice moeilijk bereikbaar.
Helaas lees ik dat meer mensen moeite hebben om de klantenservice te bereiken. Ik ben lang bezig geweest en heb uiteindelijk een nieuw account aangemaakt om een vraag te kunnen stellen. Mijn eerste account geeft een foutmelding en lijkt geblokkeerd te staan. via facebook en Instagram is de support niet bereikbaar. Heel lastig. Bij het printen is de foto verplaatst en is nu niet meer over het hele hoesje maar heeft een lelijke witte rand. Teleurstelling en veel gedoe dus.

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Snelle service en simpele manier om een…
Snelle service en simpele manier om een persoonlijk hoesje te maken

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Hoesje besteld en betaald, niks gekregen
Hoesje besteld en betaald, daarna 2 weken niets van gehoord. Toen ik navraag ging doen werd me verteld dat de foto dit op het hoesje moest komen niet goed aangekomen was en dat ik een code had gekregen om hem opnieuw te bestellen (deze code had ik nooit gekregen). Toen ik aangaf dat ik nooit een code gekregen had, kreeg ik een code doorgestuurd, met deze code werden de verzendkosten die ik betaald had echter niet vergoed. Dit heb ik aangegeven bij de klantenservice, hier kreeg ik een reactie op det de code de verzendkosten wel vergoed. Ik heb een screenshot gestuurd om aan te tonen dat ik niet door het order proces heen kom zonder deze te betalen. Toen ik hier geen reactie op kreeg, heb ik aangegeven dat ik de order wil annuleren. Hierna niets meer gehoord, ook geen geld terug.

Mooi, makkelijk en snel
Mooi hoesje, makkelijk te bestellen en snel geleverd, wat wil je nog meer!

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Ik geef dit twee sterren
Ik geef dit twee sterren, omdat mijn online winkelervaring voor een nieuwe gepersonaliseerde telefoonhoes helaas niet soepel verliep. Er verscheen een duidelijke pop‑up met de boodschap dat je een korting zou ontvangen na inschrijving voor de nieuwsbrief. Dat heb ik gedaan, maar tot op heden heb ik niets ontvangen. Ik besloot toch door te gaan met bestellen — een sprong in het diepe bij mijn eerste bestelling. Achteraf had ik dat liever niet gedaan.
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een bevestiging dat het pakket was verzonden. Daarna bleef de status vijf werkdagen lang onveranderd. Op de vijfde dag wilde ik contact opnemen met de klantenservice, maar dat kon alleen via een online formulier waarvoor ik eerst een account moest aanmaken. Geen direct contact, alleen de belofte dat ik per e‑mail zou worden teruggekoppeld.
De volgende werkdag ontving ik een reactie van wat leek op een AI‑bot met een vreemd e‑mailadres (support gocustomized.zendesk.com). Ze vroegen mij mijn verzendadres te bevestigen en gaven aan dat ze een nieuwe bestelling zouden aanmaken. Ik reageerde dezelfde dag met het verzoek om te laten weten wanneer de nieuwe bestelling verzonden zou worden. Daar kreeg ik geen antwoord op. Twee dagen later vroeg ik opnieuw om een update. Ik kreeg een algemeen bericht terug met excuses en de mededeling dat ze de bestelling opnieuw zouden versturen — iets wat in de vorige e‑mail al was bevestigd. Er werd opnieuw beloofd dat ik een e‑mail zou ontvangen zodra dit was gebeurd. Die wacht ik nog steeds af.
Ik zou anderen aanraden dit bedrijf te vermijden. Het was echt een teleurstellende ervaring. Ik hoop dat ik mijn bestelling alsnog ontvang, of anders snel een volledige terugbetaling krijg.

Odpowiedź od Hoesjemaken.nl
Ik heb twee hoesjes laten maken
Ik heb twee hoesjes laten maken, een voor mijn ipad en een voor mijn telefoon. Het hoesje voor mijn ipad is erg mooi geworden en past zeer goed. Het hoesje voor mijn telefoon is een portemonneehoesje, dit is ook mooi geworden, helaas is het wel zo dat het niet goed sluit. Als er pasjes in zitten is de sluiting van de twee magneten te klein, zodat ze niet op elkaar aansluiten, dit vind ik erg jammer, hopelijk kan dit verbeterd worden.

Geen contact mogelijk
Ik heb een paar dagen geleden een hoesje besteld en om de bestelstatus te kunnen bekijken, moet een account aan worden gemaakt, maar dat blijkt helemaal niet mogelijk te zijn. Krijg steeds een foutmelding. Nergens een e-mailadres te vinden, dus ik kan op geen enkele manier contact opnemen. Frustrerend!

Fotohoesje
Ik had een hoesje met eigen foto besteld. Kreeg echter een hoesje voor iemand anders toegestuurd. Kan gebeuren maar om dan contact te zoeken. Wat een RAMP, staan verkeerde mailadressen op de site, je moet een account aanmaken maar dat kon niet, kreeg steeds een foutmelding. Uiteindelijk na veel ergenissen gelukt om een mail te sturen. Situatie uitgelegd, 1x antwoord gekregen en toen bleef het stil. Krijg ik vandaag opeens een nw hoesje met wel mijn eigen foto. Uitvoering van het fotohoesje echt wel 5 sterren, mooi en helder. Review over contact en communicatie 1 ster, hier valt nog een hele hoop te verbeteren. Door deze ervaring zal ik op deze site GEEN bestelling meer doen

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.