Akeena Design Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Nu til dags er det jo ekstra svært at få os kunder til at blive imponerede over webhandler… vi er blevet vant til hurtig levering og personlige kort. Men skal man have sig service i 2025, der stadig k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som altid hurtig levering og varene var i super stand. Glæder mig til at handle ved dig igen. Bestilte mandag aften og leveret onsdag eftermiddag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er total ny i alt der hedder arbejde med folie så udvalget af websides var overvældende Men alligevel faldt jeg over akeena design Super kundeservice 👍 som endda sender sms kl meget tidligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet hos Akeena Design flere gange, med stor tilfredshed. Der har altid været spændende prøver med i de hurtigt leverede pakker. Er man i tvivl om noget ved sin ordre, inden bestilling - er de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Akeena Design importerer skønne hobby vinyler fra TeckWrap Craft Vinyl! Hos Akeena Design kan du blandt andet finde Heat Transfer Vinyl, PU vinyl i de farver du altid mangler mest samt i unikke mønstre og teksturer. Alt sammen i høj kvalitet, til en lav pris.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

54 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig pakning og levering!

Lynhurtig pakning og levering!

De tester produkterne, så de ved hvad de rådgiver om.

5 marca 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Camilla, tusind tak for at dele din erfaring! Vi glæder os til at se dig igen! 😍 Mvh Laura

Fantastiske produkter og hjemmeside

Fantastiske produkter og hjemmeside, har handlet der mange gange, og elsker produkterne og modtager altid mine pakker hurtig elsker det ❤️ kan kun varmt anbefale siden og produkterne

3 marca 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Lone, ih hvor er det bare en dejlig anmeldelse - tak for den! Vi glæder os allerede til at pakke din næste ordre! 😍 Mvh Laura

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt , glæder mig allerede til at købe mere 🥰

3 marca 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Mariella, tusind tak fordi du anmeldte os - tak for stjernerne og "på gensyn"! Mvh Laura!

Akeena Design

Akeena Design, er bare det bedste❤️. Bare deres indpakning, deres små skønne overraskelser , deres vare er bare så meget tip top. I love it. Jeg er top fan. 😍

1 marca 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Jane, ih hvor betyder det bare meget at du er så glad for dét vi brænder for 😍😍😍 "Vi ses" snart igen! Mvh Laura

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel. Anbefaler at handle her

29 lutego 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Kristina, tusind tak for din anbefaling og stjernerne! Det gør os så glade! Mvh Laura

Perfekt!

Som altid en fornøjelse at handle hos Akeena design.
De lækreste produkter, lækker indpakning og hurtig levering.
Elsker de lyserøde kasser 🩷

8 lutego 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Anne-Marie, tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at du også er fan af de lyserøde kasser 😍 Mvh Laura

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Janni, hvor godt at du havde en god købsoplevelse! Tak for din anmeldelse og de mange stjerner! Mvh Laura // Akeena Design

Oceniono na 5 z 5

Som sædvanlig en god oplevelse

Som sædvanlig en god oplevelse at handle hos Akeena Design. De er meget servicemindede, super søde og forstår at forny sig og lytte til kundernes ønsker. Produkterne er i fin kvalitet, priserne gode og kommunikationen i top. Ordren blev sendt samme dag, og jeg modtog den 2 dage efter. Nice :D

4 lutego 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Jeanette, tusind tak fordi du giver dig tid til at anmelde efter hver ordre- hvor er det bare fint af dig! Tak og på gensyn 💜 Mvh Laura // Akeena Design

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside.

En meget overskuelig hjemmeside.
De sender meget hurtigt efter bestilling.
De er gode til at hjælpe, hvis man har brug for hjælp.
Mvh. Joan

19 stycznia 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Joan, tusind tak for din anmeldelse og de fine stjerner - det betyder virkelig meget for os at vores kunder har en god oplevelse! Mvh Laura / Akeena Design

Hurtig og pålidelig

Som altid hurtig ekspedition og lækre produkter. Kan kun varmt anbefale Akeenadesign.dk

18 stycznia 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Annika, tusind tak for de flotte ord og mange stjerner! På glædeligt gensyn! Mvh Laura // Akeena Design

Waaaoo 😍

Waaaoo! 😍 Lækre produkter, man straks må ha fingrene i! Mine varer kom hurtigt og de var pakket godt ind. Der var god inspiration til de næste mange projekter i æsken. Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Akeena Design

16 grudnia 2023

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Lisemarie, sikke en skøn anmeldelse, tak for den! Vi glæder os til at se dig igen! Mvh Laura // Akeena Design

God oplevelse

God oplevelse.
Hurtig levering og jeg er kæmpe fan af at man får en lille gratis gave med ved køb 😊 man får prøvet noget man måske ikke overvejede at købe

2 stycznia 2024

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Carina, hvor fedt at du blev glad for den lille gave! Det synes vi skal være en del af oplevelsen! Jeg håber vi ser dig igen! Mvh Laura // Akeena Design

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, skønne produkter og gode tips - Alt i top :)

30 grudnia 2023

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Anja, tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os - med så mange stjerner tilmed! God dag til dig! Mvh Laura // Akeena Design

Oceniono na 5 z 5

En god hjemmeside hvor man nemt kan…

En god hjemmeside hvor man nemt kan danne sig et overblik.
Desuden får man en hurtig og god service

13 grudnia 2023

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Liselotte, tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at du kan lide vores hjemmeside! God jul til dig og dine ❤

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang en god oplevelse

Endnu engang en god oplevelse at handle her, elsker virkelig produkterne herfra, samt vild hurtig levering.
God og venlig hjælp fra ejeren, ved henvendelse.
Kan klart anbefale at handle vinyl her.

12 grudnia 2023

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Marianne, hvor er det bare sødt af dig at du sender endnu en flot anmeldelse! Jeg glæder mig til at "se dig" igen! God jul til dig og dine ❤

Oceniono na 5 z 5

Jeg faldt over webshoppen på Instagram

Jeg faldt over webshoppen på Instagram, og valgte at købe forskellige produkter. Jeg modtog pakken hurtigt, og alt var som ønsket og pakket super flot. Kan klart anbefale at handle her. Jeg kommer ihvertfald til at købe igen.

11 grudnia 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Charlotte, hvor er det dejligt at læse din anmeldelse, tak for det! Vi går rigtig højt op i at hele oplevelsen hos os er god, og vi glæder os til at "se dig" igen! God jul til dig og dine ❤

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og lækre HTV’er til…

Lynhurtig levering og lækre HTV’er til samlingen. Jeg vender helt sikkert tilbage 🤩

24 listopada 2023
Opinia niezależna

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Sanne, tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder mig at du har fået tilføjet lidt lækkert til samlingen! :) Mvh Laura Bonnie Akeena Jensen // Akeena Design

Kan varmt anbefales

Meget hurtig levering og super god service.

8 grudnia 2023

Odpowiedź od Akeena Design

Hej Stinna, tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg glæder mig til at se dig igen hos Akeena Design ! Mvh Laura Bonnie Akeena Jensen // Akeena Design

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej