Oceniono na 5 z 5

Tjalling kan man stole på, kommer til aftalt tid. Vi har fået et fantastisk flot badeværelse med forcrete microcement

Oceniono na 5 z 5

Vi fik lagt polyurethan oven på et gammelt klinkegulv. Det blev rigtig flot !! Kontakten med Tjalling har været helt i top. Hans ligefremme kommunikation gjorde, at vi uden betænkeligheder kunne o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Modsat andre leverandører af epoxy-gulve svarede Tjalling Ploeg prompte på vores forespørgsel om at få lagt et bryggersgulv. Han kom hurtigt forbi og anbefalede os i stedet at få lagt et polyuret... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft viborg design til at lave…

Vi har haft viborg design til at lave vores garage gulv om da andre firmaer ikke kunne lave det ordentligt. Det har været et super godt forløb med god dialog og en opfølgning da gulvet var lavet.
Vi kan kun anbefale at bruge viborg design.

8 lipca 2025

Flot arbejde

Jeg har haft Viborg Design til at lave et 2 farvet PU gulv i mit nye sommerhus. Jeg havde ikke så meget forstand på det, så vi havde et godt opstartsmøde, hvor vi vendte arbejdsprocessen og de forskellige farver.
Det er blevet vildt flot og jeg er så glad for at det var den løsning vi valgte.
Der kommer vist et par billeder i deres galleri, så I kan se det færdige resultat.
Kan kun anbefale dem til andre.

Mvh Thomas

18 października 2024

Kæmpe anbefaling

Vi har kun haft gode oplevelser med Viborg Design. Alt er blevet leveret til tiden, arbejdet er udført til UG og så er vi blevet mødt med en kreativ og løsningsorienteret tilgang til alle vores ideer og krav, så vores hjem er blevet præcis, som vi ønskede det. Vi har fået lagt PU gulv i hele huset, og selv med en hundehvalp og et barn på 1,5 har gulvet ikke fået en eneste skramme. Samtidig er det enormt “blødt” at gå på og fungerer perfekt til en børnefamilie, hvor et gulv, der skal være let at vedligeholde og samtidig rart at lege på er essentielt. Vi har fået lavet en lille smule spil i farverne, som firmaet har skabt ud fra nogle inspirationsbilleder, vi selv havde fundet - og det er blevet 1:1. Kæmpe anbefaling herfra.

2 grudnia 2024

Kun godt herfra!

Kun godt herfra!

Har kun haft positive oplevelser med Tjalling. Han overholder alle aftaler og er meget hurtig med respons hvis der skulle være det mindste. Klar anbefaling herfra!

6 czerwca 2024

En varm anbefaling herfra

En varm anbefaling herfra! Har fået det flotteste Epoxy gulv i garagen. Meget professionelle og to gutter som går rigtig meget op i at lave et flot stykke håndværk! Er meget tilfreds med resultatet!

3 kwietnia 2024

Epoxy-gulv i garage

Kan klart anbefale Viborg Design til epoxy, som vi har fået lagt i vores nye garage. Både proces og resultatet var rigtig godt.

21 lutego 2024

Hej Muhieddin.

Jeg er glad for, at din oplevelse har været god.
Tak for opgaven.

Oceniono na 5 z 5

100% MicroCement løsning til tiden.

100% MicroCement løsning til tiden.
Jeg kan kun anbefale Viborg Design
Viborg Design leverede til tiden, til aftalt pris og det flotteste resultat man kan ønske sig.
Jeg følte mig tryg fra starten og det var ejeren selv der tog telefonen. Den service jeg fik var overvældende, den pris jeg fik var ikke den billigste, absolut heller ikke den dyreste.
Jeg er meget tilfreds.
Hilsen
Christian

22 stycznia 2024

Hej Christian.
Tak fordi du deler din oplevelse her.

Oceniono na 4 z 5

Super flink og venlig firma

Super flink og venlig firma. Professionelt og har et godt kendskab til produkterne de anvender og processerne. Fin kvalitet i arbejdet. Overholder aftaler og ringer tilbage såfremt der er ændringer. Vi fik lavet et microcement gulv og væg i badeværelse og kan varmt anbefale Viborg Design til sådan en opgave.

17 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Polyurethan oven på gammelt klinkegulv

Vi fik lagt polyurethan oven på et gammelt klinkegulv.
Det blev rigtig flot !!
Kontakten med Tjalling har været helt i top. Hans ligefremme kommunikation gjorde, at vi uden betænkeligheder kunne overlade ham husnøglerne, mens vi tog i sommerhus i den uge, arbejdet stod på.
Et par uheldige pletter blev udbedret med det samme.

22 maja 2023

Design vægge

Vi har fået lavet Italienske designer vægge og epoxy gulv. I bryggers og på badeværelse.
Vi er ovenud tilfredse.
Vi har fået den bedste behandling.

Kan kun anbefale Tjalling.

3 marca 2023

Har fået lavet PU gulv

Har fået lavet PU gulv.

Meget professionel udført.

Har holdt det lovede tidsplan hele vejen igennem g har leveret et fuldt ud tilfredsstillen resultat.

17 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

En håndværker der kan stoles på

Jeg skulle have lavet et badeværelsesgulv med Polyurethan. Det gik IKKE godt. Gulvet revnede og firmaet kom flere gange for at udbedre det.
Det hjalp bare ikke, og projektet endte med at tage mange måneder, hvor jeg ikke kunne benytte brusekabinen. Det var mega træls.. MEN Jeg synes det siger meget om en håndværker, den måde hvorpå han behandler uheldige sager.Tjalling (firmaet) har gjort alt hvad han kan og han har været flere gange og har også lavet gulvet helt om. Desværre er det ikke lykkedes, og til sidst har vi givet op. Han har været ærlig og oprigtig hele vejen igennem, og har også givet mig mine penge tilbage.
Jeg tror bare vi var uheldige med at vælge det forkerte produkt til mit gulv. Jeg kan varmt anbefale Tjalling hvis du vil have en håndværker du kan stole på

19 lutego 2022
Oceniono na 5 z 5

Godt arbejde og ditto humør

Han kom hurtigt forbi og anbefalede os i stedet at få lagt et polyurethan-gulv. Tilbud på pris og tidshorisont holdt stik, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Vi anbefaler gerne Viborg Design og takker Tjalling Ploeg for godt arbejde - og ditto humør :-)

Bodil & Finn

30 sierpnia 2021

Hej Bodil og Finn.

Mange tak for jeres anmeldelse.
Jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej