Airseven Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi havde bestilt en chartertur med rejseselskabet Suncharter til Kreta i September måned. Da jeg er en mand i nogenlunde standard højde ( 180 cm ) valgt jeg at bestille vores 2 pladser på forreste r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Meget gode oplevelser begge gange vi har fløjet med Airseven mellem Århus og Lesbos. Rent og pænt og enormt dygtige og søde personale. Vil fremhæve cabinechef René som var utrolig professionel, sød og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fløj med Airseven hjem fra Bulgarien til Billund Lufthavn. Venligt personale samt flinke og respektfulde medpassagerer. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Piloten orienterede os undervejs om... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fløj med Airseven søndag den 20/7-25 fra Kreta til Tirstrup. Vores søn fik et alvorlige mavesmerter kort inden flyveturen og stewardesserne ombord tog sig kærligt af vores søn og os under hele t... Zobacz więcej

1. Linie lotnicze

Napisane przez firmę

Velkommen til Airseven – Et charterflyselskab som er stiftet i 2020 og bliver opereret i samarbejde med Copenhagen AirTaxi. Vi stræber efter at tilbyde behagelige rejseoplevelser for vores kunder. Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

292 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Dygtig personale

Vi fløj med dem til Sharm El Sheik. Priserne ombord var ok og personalet var super søde og dygtige til deres arbejde så det kørte bare på skinner.
Dejligt med en garvede stewardesse som Annette som kun havde sin anden flyvning hos jer men det kunne man slet ikke mærke.

8 lipca 2023
Oceniono na 5 z 5

Virkelig en behagelig oplevelse! Vi rejste til og fra Sharm el Sheikh, og alt personalet var så søde og ikke mindst støttende, da jeg er meget flyskræk.

5 lipca 2023
Oceniono na 3 z 5

Kvægtransport

Fløj med Airseven til Grækenland med Primo Tours .
Et flyselskab som leverer, når alt går som det skal. Smilende personale og fin service .
Meeeen , da vi skulle vende næsen hjemad mod Danmark, havde flyet tekniske problemer . Der var final Call 20.30, skulle lette kl 21.20, så vi skyndte os ombord, kunne altid runde toilettet på flyet . Men ak, vi sad fastspændt i over 2 timer uden vand eller toiletbesøg. Flyet kunne desværre ikke sendes i luften , vi fik besked på , at de havde et tomt fly i nærheden . Vi blev sendt i gaten med besked om der ville gå 1 1/2 t , inden vi kunne borde igen. Vi måtte ikke forlade gaten, men mange var toilet trængende og der var ikke stole nok. Så det endte med grønt lys til at gå på toilet og sidde udenfor gaten. Vi ville hente lidt forsyninger , var efterhånden godt tørstige og sulten. Pludselig skulle vi borde det nye fly, dejligt , så kunne vi komme afsted , men nej nej der skulle tankes mens vi sad i vores sæder, i stedet for havde vi kunne strække benene lidt og fået lidt at spise og drikke inde i gaten ( ikke meget benplads i flyet ).
Vi kom heldigvis godt hjem, men oplevede Airsevens håndtering, som meget uprofessionel, følte bestemt ikke at det er os passager de skal leve af . Sikkerhed frem for alt , men vil gerne behandles ordentligt samtidig .
Får 3 stjerner, da det fungerer når alt spiller, men skal love for det går galt når problemer opstår.

26 czerwca 2023
Oceniono na 4 z 5

Du får hvad du betaler for👍

God service, og elskede at piloten fortalte meget om hvorfor der kommer turbulens og om områderne vi kunne se af vinduerne! Flyveturen var god, bortset fra at sæderne er lidt klemte og ikke så behagelig men får en tur på knap 3 timer til Preveza fra Billund, var det fint nok

1 lipca 2023

Stor ros til personalet

Vores hjemtur fra Sivota med afgang fra Preveza d.30.06.2023 kl.20.35 var bare en dejlig oplevelse. Dejligt faktisk at kunne høre hvad der blev sagt fra cockpittet. Vi var beriget med et dejligt kabinepersonale, de var snakkesaglige, hjælpsomme og havde en dejlig smittende latter. Vi rejser gerne med Århus Charter og Airseven igen.

30 czerwca 2023

Fint flyselskab

Havde læst virkelig dårlige anmeldelser. Må bare sige det blev gjort til skamme, super flyvetur til Kreta fra Billund 11.6 kl 5.20
Pilot der informerede virkelig grundigt. , service minded personale. Og et fint fly. Alt i alt, vi tøver ikke med at bestille hos primo tours og flyve airseven

11 czerwca 2023
Oceniono na 2 z 5

Skrækkelig flyrejse!

Gamle fly, for dyrt, dårlige sæder og ingen benplads. De får 2 stjerner fordi service var godt, men ellers en virkelig ukomfortabel flyrejse til og fra Cypern. Var desuden børn som skreg uafbrudt i 4,5 time, skrækkeligt! Toiletterne var også i dårligt stand, man kunne ikke vaske hænder og der lugtede af tis. Anbefales ikke.

29 maja 2023

5 Stjerner for god flyvetur

7. maj 2023 fra Billund til Chania måtte flyet mellemlande i BudaPest pga en meget syg passager, som behøvede lægehjælp. Kabinepersonale og kaptajn var på samme tid topprofessionelle og menneskelige, gav meget fin information under hele forløbet, og den syge mand rigtig god behandling , og vi kom på vingerne igen efter mindre end en time. Under hele flyvningen fik vi information af kaptajnen om alt, det var en positiv oplevelse at flyve med AirSeven

7 maja 2023

Fly 323 afgang 6.45 ingen mad

Fly 323 afgang 6.45. Forventede at få den bestilte morgenmad. Men der var kun mad til 36 af de 100 der have bestilt. Ingen mad at købe ombord, kun toldfrie varer. Uprofessionelt cabin crew hvor chefen brugte mest tid på at tale med en tidligere kollega. Ingen smil eller velkomst ved ombordstigning. Positivt med god info fra kaptajnen.

5 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Så god en kaptajn der fortalte alt

Så god en kaptajn der fortalte alt, ligefra hvorfor lyset skulle slukkes til hvorfor der kommer turbulens.
Har fløjet mange gange uden at kunne høre en meter af hvad de siger over højttalere, så det her var fantastisk 👍👍
Sharm el Sheik - Kastrup

30 kwietnia 2023
Oceniono na 4 z 5

Fantastisk flyoplevelse

Fantastisk flyoplevelse, eneste minus (derfor 4*) er pladsen til os lidt højere mennesker.

Piloten fortalte, på dansk, om ruten og informerede løbende om forholdene. Kabinepersonalet var smilende og hjælpsomme. Der var pænt og rent.
Og så lykkedes det piloten at lette OG lande uden datteren fik ondt i ørene, hvilket hun ellers altid har fået før.

Sharm el Sheik til Billund.

3 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse med for mig ukendt flyselskab

Tak for en god og tryg ud (Tirstrup)og hjemtur fra Madeira, hvor kaptajnen i den grad gav spændende info om hans fly👍 Det hjalp på min flyskræk👍 Dejligt dansktalende Crew, der sammen kaptajnen tog afsked med os, da vi steg ud af flyet -
Ps trods kort landingsbane - var det behageligt -

19 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Næsten i syvende himmel med Airseven

Til og fra Madeira med dejlig mad begge veje, fantastiske piloter med et meget højt informationsniveau. God service om bord og plads som på lignende selskaber. På vej hjem sagde Piloterne at de havde glædet sig hele ugen til at flyve os hjem igen. Dejlig humor.

19 marca 2023

Skod firma

Skod firma. Gamle fly. Vi fik ikke de pladser, som vi havde reserveret og betalt for, så istedet for at sidde samlet, sad vi 3 forskellige stedet i flyet. Steward virkelig uhøflig og fræk. Ydermere fik vi smadret vores Samsonite kuffert, men de er aldrig vendt tilbage med hensyn til erstatning, trods flere korrespondancer.

27 lutego 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej