Vi havde bestilt en chartertur med rejseselskabet Suncharter til Kreta i September måned. Da jeg er en mand i nogenlunde standard højde ( 180 cm ) valgt jeg at bestille vores 2 pladser på forreste r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Meget gode oplevelser begge gange vi har fløjet med Airseven mellem Århus og Lesbos. Rent og pænt og enormt dygtige og søde personale. Vil fremhæve cabinechef René som var utrolig professionel, sød og... Zobacz więcej
Fløj med Airseven hjem fra Bulgarien til Billund Lufthavn. Venligt personale samt flinke og respektfulde medpassagerer. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Piloten orienterede os undervejs om... Zobacz więcej
Vi fløj med Airseven søndag den 20/7-25 fra Kreta til Tirstrup. Vores søn fik et alvorlige mavesmerter kort inden flyveturen og stewardesserne ombord tog sig kærligt af vores søn og os under hele t... Zobacz więcej
Velkommen til Airseven – Et charterflyselskab som er stiftet i 2020 og bliver opereret i samarbejde med Copenhagen AirTaxi. Vi stræber efter at tilbyde behagelige rejseoplevelser for vores kunder. Vi ser frem til at byde jer velkommen ombord.
Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 34, 4000, Roskilde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Piloten fortalte, at vi fløj med dere nye maskine her til Tenerife. Meget behagelig flyvning og så var flyveturen 30 minutter hurtigere end planlagt.
Kun pga personalets venlighed og professionelle opførsel at i får to stjerner - flyene er simpelthen nogle gamle slidte skramlekasser, vi måtte mellemlande på vej både til og fra Gran Canaria fordi man ikke havde brændstof nok, som blev oplyst var pga kraftig vind??
Mad om bord var fint på udturen men hjemad var der det tørreste rugbrød som jeg har oplevet.
Da vi pga mellemlandinger var forsinket ca 2,5 timer ville det have været et pænt træk fra jer, hvis der var givet en kop kaffe, sodavand eller lign. Det var til rådighed da det blev oplyst at man kunne købe mad mv !!
Synd at Primo Tuors benytter dette selskab som Bjarke jo selv ejer det meste af, der er virkelig plads til forbedring.
Vi vil nøje overveje om vi vil rejse med Primo igen så længe flystandarden er så ringe
Har nu haft fire mellemlandinger på destinationer til Porto Santo og Gran Canaria ( primo tours) , begrundelse modvind og der måtte tankes. Den sidste igår med mellemlanding i Stansted , der blev ikke serveret noget fra London til Billund. Kom netop tidsnok til at der ikke kan klages….og gives kompensation . I efteråret mellemlanding på Faro, der var så hård at to loftplader løsnede sig. Ingen kontrol af flyet. En stewardesse trykkede bare pladerne på plads. Vi rejser ikke med Primo Tours igen inden der er nye fly på plads
Helt urimeligt at vi skal bruge vores tid på at selskabet vælger at tanke op undervejs. Med undskyldning om at der er rigtig meget vind så det er nødvendig. Sjovt nok fløj EasyJet fra GrandCanaria til Billund en time efter os de var landet og havde forladt lufthavnen da vi ankom uden mellemlanding. En gang airseven aldrig mere airseven
Katastrofalt!
Har aldrig upplevt ett sämre och mindre organiserat flygbolag. Vi upplevde störningar i båda riktningar när vi reste från CPH - LYON. På ditresan tog incheckningen så lång tid (eftersom man bara hade 2 personal i diskarna) att vi nästan missade boardingen. När vi anlände var det strul med bagaget och förseningarna blev totalt 1,5h.
På vägen hem var planet försenat 2h. Inga problem med bagage denna gång. Planet var väldigt gammalt.
Kabinpersonal & piloter var det inga fel på. 5 stjärnor där.
Jeg kan ikke udsætte noget på service eller personallet ombord på flyet. Var meget chokeret da jeg skulle flyve hjem fra Kreta, har til dato aldrig set så mange reparationer på et charter fly. Ydersiden af flyet havde plader på 3-3,5 x 0,6 meter 3 steder. Da jeg er fly interesseret ved jeg at et sådan fly ikke ville kunne registres i mange lande pga. alder. Chok over at dette kan lade sig gøre i DK.
Igen-igen 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Fantastisk oplevelse og super Service ombord af et venligt, imødekommende og service minded kabine personale, Julie, Mia, Simone og Jessica. Samt Jens Friss og Jesper Pedersen foran i cockpittet på BLL-SKG til Thessaloniki. Bare en fornøjelse at flyve med Airseven. Kan kun anbefales! Så på snarligt gensyn!😉👍✈️
Jeg må indrømme at efter de anmeldelser jeg læste om Airseven, der var jeg lidt betænksom ved at skulle flyve med selskabet. Men må tilstå at mine fordomme blev bragt til skamme.. Den manglende stjerne er grundet dårlig benplads og manglende Inflight show med skærme der viste flyets nuværende position etc etc..
Flink personale og fin check-in, men det er en optimeret transport maskine hvor pladsen ved sæderne er så snæver at man har svært ved at sidde ordentligt.
Vi havde forudbetalt for seating men var uheldig at ramme sæder med meget lidt plads. Vi forsøgte at booke sæderne om til hjemturen, men det kunne ikke lade sig gøre. Vi forsøgte flere gange både ved Airseven og Bravo Tours flere dage i forvejen før hjemtransporten. Book ikke sæder i forvejen, det er umuligt at finde ud af hvad du får medmindre du er heldig, at kunne reservere ved nødudgangen.
Har nu været ud at flyve men Air 7, på seks flyvetur i 2022, alt har klappet, sød dansk personale, virkelig god info hele vejen. Håber at jeg skal flyve med dem igen.
Mvh. Heine
3 rejse med airseven og som de andre gange en fantastisk oplevelse. Masser af information og fakta fra kaptajnen undervejs og super sød dansk besætning. Tak for turen. Glæder mig til næste tur med dem.
30 år gammel fly tit forsinkelser pga tekniske problemer
Flyveturen til og fra Rhodos gik helt som planlangt og personalet var søde og opmærksomme. Vi flyver gerne med Airseven en anden gang!
Fløj med Airseven hjem fra Mallorca til Aalborg d. 24/9-22. Super fin service ombord fra personalet. Dog skete der det at vi skulle lande i Billund natten til søndag i stedet for Aalborg, da der var for dårlig sigtbarhed i Aalborg. Ærgerligt at vi endte i Billund kl træls om natten, men det kom sig af sikkerhedsmæssige årsager, at vi landede i Billund. Synes personalet håndteret det rigtig flot, selvom de vidste lige så lidt som os. De formåede at få 3 store busser til Billund en lørdag nat, hvilket jeg synes var flot af dem, dog var der noget ventetid, men intet af alt dette var planlagt, så vil klart anbefale at flyve med Airseven.
Brug ALDRIG dette selskab!!!
Ekstremt dårlig service og lavt informationsniveau.
Blev pga vejrforhold omdirigeret til anden lufthavn kl 01 om natten. Sad efterfølgende og ventede i lufthavnen midt om natten med to små børn i 4 TIMER Hvor vi først fik at vide at vi ville blive hentet af busser - 2 timer efter fik vi at vide at de kun kunne skaffe 1 bus! (Til et helt fly), og at de anbefalede man selv fandt en offentlig bus (som først gik efter yderligere 3 timer) - indtil de efter 4 timers venten informerede om at nu kom der flere busser kl 7 om morgenen!
De startede med at informere om at flypersonalet ville være med os, men pludselig var de væk og der var ingen at spørge. Der var ingen undskyldning (kun et enkelt tak for tålmodigheden, inden de forsvandt) , ingen tilbud om gratis vand/kaffe, eller anden form for service mens vi ventede.
Bruger ALDRIG dette selskab igen - SÅ uproffesionelt
Aldrig nogensinde mere.Efter at ha boardet i Palma lufthavn kl 2220, fik vi af vide at det var umuligt at lande i Aalborg lufthavn pga tåge...derfor mellelandede vi i Billund. Efter at ha sidddet i flyveren i en god time, hvor der blev ret varmt...og flere ældre mennesker begyndte at vise tegn på dehydrering, fikjeg bevilget nogle flasker vand. Andre skulle betale for dem. Vis dog forståelse for de basale udfordringer, mennesker har i en varm flyver.
At blive ditchet i Billund lufthavn kl 0200 om natten, få af vide at der kommer til at ske noget kl 0330....og 0407 er der ikke sket en prut. Det er ikke fair for nogen, især ikke over for de ældre mennesker, som rejser med her. De har haft en meget lang dag, og nat...men de ved til gengæld ikke om hvornår de kommer til Aalborg.
De første kom afsted kl 0510, 0600..0630...og vi var i Aalborg kl 0825....og det var ikke Airseven's skyld...men de respektive rejseselskabers skyld!
Kommer aldrig til at rejse med dette selskab igen....men kommer til at bruge en masse tid på "reklame" Føj.
Fløj fra Aalborg til Kreta med Airseven og selvfølgelig også hjem igen.
Virkelig positiv oplevelse, rigtig god information fra cockpittet - og så god service af kapine-personale. Flyver meget gerne med Airseven igen. 😊. Hilsen fra Eva Findalen
Fløj midt aug. Med Airseven til Mallorca ,alt var bare perfekt alt spillede til min fulde tilfredshed. Venlige stewardesser og kaptajn der fortalte lidt undervejs.
Flyet var ældre men ok stand og som forventet når man tager alderen i betragtning.
Vi fløj med Airseven Grækenland-Billund tur/retur primo september 2022. En god oplevelse med venligt og kompetent personale og gode informationer fra piloten undervejs. Vi havde læst nogle dårlige anmeldelser inden turen (gamle fly, dårlig plads, osv.), men de blev gjort til skamme. Airseven gav et fint indtryk, og der var mindst samme service og plads som på andre selskabers fly.
Dejlig oplevelse. Super personale, og en rigtig god captain på flyet, som var forberedt og informerende på turen derned, med alt fra vejret til hvad man kunne forvente af turbulens, og hvad lydende på flyveren var når feks hjulene går op, eller han sænker farten, samt hvis der var noget flot at se på ud af vinduerne. Glimrende