Agria Djurförsäkring Recenzje 3174

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt
  2. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jag har haft Agria försäkring på alla…

Jag har haft Agria försäkring på alla mina hundar och katter jag tidigare haft. Alltid samma bra service och korrekt information plus att man kan ringa och få tala med kunnig personal när ens hund inte mår bra. Bäst helt enkelt.

18 listopada 2025

Hej Bibbi,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har valt Agria för dina fyrbenta vänner genom åren. Det gläder oss att höra att du är nöjd med både vår service och vår personal.
Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och finns alltid här för dig och ditt djur om ni behöver oss.

God hjälp

Snabb och effektiv hjälp

21 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Pernilla, det gläder oss att du upplever vår hjälp som snabb och effektiv. Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 4 z 5

Krånglar i regel inte när en skada…

Krånglar i regel inte när en skada inträffat. Det finns billigare försäkringsbolag men det hjälper inte om man inte får ut någon ersättning.

27 listopada 2024

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Zackie, det gläder mig att du är nöjd med oss som försäkringsbolag. Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 4 z 5

Så länge som jag har haft djur har de…

Så länge som jag har haft djur har de varit försäkrade i Agria. Har alltid fått bra bemötande och hjälp när det behövts. Mina djur har ' peppar peppar varit ovanligt friska. Hoppas på att det fortsätter i den andan. Både ang djuren och Agria. Ni kan ALLTID bli bättre!

27 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Anna, vi är glada att höra om din positiva erfarenhet med oss under åren. Tack för att du delar med dig av dina tankar och för ditt fortsatta förtroende!

Oceniono na 4 z 5

trevligt bemötande och enkelt att…

trevligt bemötande och enkelt att åtgärda

15 października 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Stort tack för ert fina omdöme! Vi är glada att ni uppskattar vårt bemötande och att vi kunde hjälpa er på ett smidigt sätt. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller behöver vår hjälp igen.

Oceniono na 5 z 5

Har haft Agria/Länsförsäkringar på alla…

Har haft Agria/Länsförsäkringar på alla mina hundar, hästar och katter sen 1979 och tyckt det fungerat bra (oftast, inte alltid)

25 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ulrika, det gläder oss att vi har ditt fortsatt förtroende. Tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och för ditt fina omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Har alltid fått trevlig bemötande och…

Har alltid fått trevlig bemötande och och det har alltid fungerat bra. Toppen :)

24 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ann-Charlotte, vad härligt att du är nöjd med oss som försäkringsbolag. Stort tack för ditt fina omdöme!

Enkel beställning

Enkel beställning, bra pris.

25 listopada 2025

Hej Gunilla,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både beställningsprocessen och priset. Önskar dig en trevlig dag!
Vänliga hälsningar, Josefin

Oceniono na 5 z 5

Aldrig några problem med ersättning när…

Aldrig några problem med ersättning när man behöver det.

10 listopada 2025

Hej Anne,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att du känner dig trygg med oss och att ersättningen fungerar smidigt när du behöver den. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Lett til informasjon.

Lett til informasjon.
God kommunikasjon om det meste man bør vite ved å ha et dyr.
Ok forsikringer!

14 listopada 2025

Hej Kari,

Tack för din recension! Vi är glada att du upplever att det är enkelt att få information och att kommunikationen fungerar bra. Dina synpunkter om våra försäkringar är värdefulla för oss och vi tar dem med oss i vårt förbättringsarbete. Hör gärna av dig om du har fler tankar eller frågor.

bra ombud

bra ombud. bra tips.

15 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

God morgon Susanne, vad fint att du delar med dig av din upplevelse! Det är roligt att höra att både våra ombud och tips har varit till nytta för dig. Vi hoppas att vi kan fortsätta ge dig bra stöd framöver.

Oceniono na 5 z 5

Har aldrig haft något problem med er

Har aldrig haft något problem med er, ni är lite dyrare än andra.

22 listopada 2025

Hej Peter.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det betyder mycket för oss att höra att du alltid känt dig trygg hos oss, även om vi kanske är något dyrare än andra.
Vi vill ge dig bästa möjliga service och trygghet för dig och dina katter, och uppskattar verkligen att ni är kund hos oss.
Tack för ditt förtroende!

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt bra och trevligt bemötande…

Fantastiskt bra och trevligt bemötande när jag ringde och undrade över mina fakturor.

21 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Annika, tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande när du kontaktade oss. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och din feedback betyder mycket för oss. Varmt tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

lät åtkomlig enkelt

14 listopada 2025

Hej Raiha,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du tycker det är lätt och enkelt att komma åt våra tjänster. Din feedback betyder mycket för oss!

Hej Kerstin,
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du tycker det är lätt att välja det du vill ha hos oss. Din feedback uppskattas verkligen!
Önskar dig en fin måndag. Vänligen, Sofia

Hej Ann-Charlotte,
Stort tack för ditt omdöme. Det är roligt att höra att du är nöjd med kontakten med oss och att du fick kunnig hjälp av vår rådgivare. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, aldrig haft problem att få ersättning efter veterinärbesök.

13 listopada 2025

Hej Susan,
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att det har fungerat smidigt att få ersättning när ni har behövt uppsöka veterinär. Vi på Agria finns alltid här för dig och dina djur om ni behöver oss!

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och enkelt och välkomnande som…

Snabbt och enkelt och välkomnande som kund!

19 listopada 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Carina, Tack för din positiva feedback! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och smidigheten. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Vänliga hälsningar, Josefin

Agria är fantastiska

Är så glad att jag har mina djur försäkrade i Agria. De ersätter skador fort och problemfritt så jag kan koncentrera mig på mitt sjuka djur i lugn o ro.

19 listopada 2025

Hej Malin,
Stort tack för dina värmande ord! Det betyder mycket för oss att höra att du känner dig trygg med Agria och att du kan fokusera på ditt djur när det behövs som mest. Vi finns här för dig och dina djur! Vänliga hälsningar, Josefin

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej