Agria Djurförsäkring Recenzje 3173

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt
  2. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Vänligt bemötande vid kontakt och snabb…

Vänligt bemötande vid kontakt och snabb handläggning, samt smidig direktreglering vid veterinärbesöken. Bra jobbat! Tack

18 maja 2026

Hej Gunilla,
Stort tack för din fina återkoppling! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt bemötande, handläggningen och direktregleringen i samband med veterinärbesöken. Vår ambition är att det alltid ska kännas tryggt och enkelt att ha sin försäkring hos oss. Önskar dig en riktigt trevlig dag!
Vänliga hälsningar, Josefin

Oceniono na 5 z 5

Jag kontaktade mitt ombud för att flytta en försäkring

Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

5 maja 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Roligt att höra att allt gått smidigt, precis som vi vill att det ska vara. Vänligen, Susanna.

Oceniono na 5 z 5

De är alltid jättetrevliga och jag har…

De är alltid jättetrevliga och jag har alltid fått bra hjälp direkt.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Vad roligt att du har fått bra hjälp av oss, det är så vi vill att det ska vara. Tack för att du lämnat ett omdöme. Vänligen, Susanna.

Oceniono na 1 z 5

Nekades ersättning ..

Nekades ersättning fast att vetrinären misstänkt livmoderinflammation och tagit både röntgenbilder samt blodprover på tik med spänd buk och utebliven matlust.
Vetrinärensåg hittade inget avvikande, så hon fick ingen diagnos förutom gastrit och därav uteblev ersättning från försäkringen.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Anna, du får gärna kontakta oss, 0775 88 88 88, så kan vi gå igenom ditt ärende med dig och se vad anledningen var att du blev nekad ersättning. Jag hoppas ditt djur mår bättre igen! /Susanna

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Alexandra, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med oss. Det gläder oss verkligen att höra att du alltid har varit nöjd med oss som försäkringsbolag och vi uppskattar att du har tagit dig tiden att dela med dig!

Oceniono na 1 z 5

Agria bedrägeri bolag

Agria är ett försäkringsbolag som inte står för sina egna värden!! Ett bolag som gör allt för att inte ge ersättning när det behövs samt höjer premien med 150% utan anledning! Detta är det värsta bolaget jag någonsin haft o göra med
Rekommenderas verkligen INTE
Förtydligande information: jag har ringt er Susanna och ifrågasatt! Jag betalar 925kr/månaden ni avböjde en operations ersättning för att ni inte vill betala när man har rätt till det ca 47.000kr sen nu till råga har ni avskrivit er min hunds urinblåsa då han fick en urin Sten av kost?!!! Och nu ännu värre nu höjde ni premien till 2250kr/månaden
Är det rimligt? Har aldrig varit med om ett sämre bemötande av er och hur ni lurat mig!!! Värsta bolaget som jag haft o göra med

10 lipca 2025

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Peter, tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme!
Det är jättetråkigt att du är så missnöjd och du får gärna ringa kundcenter, 0775 88 88 88, som svarar måndag till fredag 8-20, lördag och söndag 10-15. Eller om du hellre vill mejla oss, info@agria.se. Då kan vi tillsammans kika på varför du ej fått ersättning och varför din premie ökat så markant. Vänligen, Susanna.

Oceniono na 5 z 5

Trygg och enkel försäkring för min…

Trygg och enkel försäkring för min katt.Bra app,där man ser tydligt vad som gäller.

Hej Christine,
Vad glada vi blir att du är så nöjd! Klappa om din katt från oss.

Vänliga hälsningar, Susanna

Oceniono na 3 z 5

Lite krångligt att registrera på nätet…

Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller pilla på telefon, har man 8-10 valpar i en kull tar det lååång tid innan alla blir registrerade En och En. Varför inta alla i en följd!?

5 maja 2026

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag förstår att det kan vara frustrerande när tekniken inte riktigt fungerar som man önskar, särskilt när det gäller registrering av många valpar.

Eftersom det verkar röra SKKs system har vi tyvärr begränsad möjlighet att hjälpa till med just det, men om du stöter på problem eller har frågor kring våra tjänster eller hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på 0775-88 88 88, vi finns alltid här för dig och dina djur!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Kunnig person. Tydligt

Hej Anders,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du upplevde snabb och tydlig hjälp från oss. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp framöver.

Erica

Oceniono na 2 z 5

Hopplös fakturering

Hopplös fakturering
Svårt att logga in på företag om du har en gammal privatförsäkrinh
Ert ombud räddar Er

9 maja 2026

Hej Claes,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att faktureringen har varit krånglig och att inloggningen har ställt till det för dig, det är självklart något vi vill ska fungera smidigt. Vi är glada att höra att ditt ombud har kunnat hjälpa dig, och vi tar till oss av din feedback för att förbättra våra rutiner framöver.

Om du fortfarande har frågor eller behöver hjälp, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi hjälper dig gärna!

Oceniono na 2 z 5

Agria råkade avsluta vår hundförsäkring…

Agria råkade avsluta vår hundförsäkring via autogiro. Upptäckte det flera månader senare då ingen som helst information gått ut. Lyckligtvis hände inget under perioden men skrämmande att det kan inträffa utan att de får varningar i sitt system och ingen information går ut till kunden.

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Anders och tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse.

Vi förstår verkligen att det känns oroande att försäkringen avslutades utan att du fick information om det. Det är viktigt för oss att våra kunder alltid känner sig trygga och välinformerade. Vi tar till oss av din feedback och ser självklart över ditt ärende internt.

Om du har några frågor kring din försäkring eller vill att vi ser över ditt ärende ytterligare, är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Vi hjälper dig gärna!

Oceniono na 5 z 5

Snabbt svar och trevliga.

Snabbt svar och trevliga.

1 maja 2026

Hej Annika,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver!

Vänliga hälsningar, Josefin

Jätte bra

Bra, Smidigt, Enkelt och tryggt

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Caroline, vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din positiva upplevelse! Vi är glada att höra att du upplever våra tjänster som bra, smidiga, enkla och trygga, tack för ditt fina omdöme.

De va bra

Dom är bra mycket nöjd

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ann, tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse och det är glädjande att du är nöjd med oss som försäkringsbolag.

Oceniono na 5 z 5

Agria har alltiid kunniga rådgivare

Agria har alltid kunniga och hjälpsamma försäkringsrådgivare

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Thonic, vad härligt att höra att du upplever våra försäkringsrådgivare som kunniga och hjälpsamma. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande och bra valpkull…

Trevligt bemötande och bra valpkull försäkring via Skk

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ewa, tack för ditt fina omdöme och det gläder oss att du är nöjd med din valpkullsförsäkring!

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande och lite mer…

Trevligt bemötande och lite mer personlig meddelande och svar!

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Aarre, det gläder oss att du uppskattade vårt personliga bemötande och våra svar. Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Jag har en bra personlig…

Jag har en bra personlig försäkringsperson som hjälper mig med allt jag behöver.

1 maja 2026

Hej Anneth,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du känner dig väl omhändertagen och får den hjälp du behöver av din personliga försäkringskontakt, Angela. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett personligt och tryggt bemötande.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.
Önskar dig en riktigt fin dag!

Sofia

Lätt att ta ny försäkring på hemsidan

Lätt att ta ny försäkring på hemsidan

24 kwietnia 2026

Hej Peter,

Tack för ditt omdöme - Vi blir verkligen glada av att höra att det var enkelt att teckna en ny försäkring på hemsidan. Hör gärna av dig om du undrar över något eller behöver hjälp framöver.

Ha en härlig måndag!
Sofia

Alltid lika vänliga och…

Alltid lika vänliga och tillmötesgående. Vår hund har alltid varit försäkrad via Agria och de har hjälpt oss jättemycket. Bästa försäkringen. Aldrig några problem

28 kwietnia 2026

Hej Yvonne,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både vår service och försäkring, och att vi har kunnat hjälpa er när det har behövts. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta finnas här för er framöver!
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej