Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!
Reakcja na opinię
Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Szwecja
Hittils har jag inte haft möjligheten att utnyttja min försäkring en enda gång, mest för att mina hundar har hållit sig friska men nu senast har jag en hund med restriktioner för övre luftvägar, vilket jag förstår, dock får jag nu stå för de drygt 35 000kr det kostade med ett IVA-dygn pga aspirations-pneumoni, vilket gäller nedre luftvägar, inte övre. Trots överklagan står de fast vid sitt beslut. Överväger att säga upp försäkringen då jag ändå inte får någon hjälp från agria, trots årtionden av att vara trogen kund. Tveksam att rekommendera. Ärendet kommer nu att prövas av ARN.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Har haft agria i många år till våra katter,
Alltid trevliga och förstående människor att prata med

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Jag har alltid haft Agria till alla mina djur och är så nöjd med er proffesionella bedömningar och hjälp.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Gott och trevligt bemötande när jag ringde och tecknade försäkring på vår katt Bill

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Kontaktpersonen är mycket trevlig och lätt att prata med. Agria generellt är väldigt hjälpsamma över lag vilket har varit tacksamt.
Det jag tycker är lite tråkigt är att dom är egentligen rätt dyra samt att jag tycker det är väldigt synd att man inte får mängdrabatt om du har flertal djur av olika sorter.
Utan, för att kunna få mängdrabatten så måste du ha minst 3 djur av samma slag.
Den biten tycker jag är väldigt synd.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Fick en klar och tydlig förklaring till min fundering.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Fick bra ekonomisk ersättning. Men det kunde varit bättre kommunicerat mellan AniCura och Agria . Fanns lite mycket frågetecken. När man har en försäkring hos ett så stort bolag som Agria så ska det inte finnas några frågetecken vid ett veterinärbesök. Man viste t,ex ej om direktreglering var ok eller ej . DETTA ska enligt mig redan vara kommunicerat och en självklarhet. Tycker även att alla akuta nödvändiga vårdinsatser enligt veterinär och gott djurskydd SKA täckas av försäkringen . Höj försäkrings premie för de djur raser som har enl statistik högre sjukdoms risk istället .

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Jag har haft Agria i många år och är i stort sett nöjd men deras tvång att undersöka ett sjukt djur för att få ut ersättning tycker jag inte om. Veterinären och jag var överens om att djuret skulle må bäst av att få somna in vilket hon fick göra. Ingen ersättning eller livförsäkring betalades ut. Överklagade men Agria vidhöll att vi skulle ha utrett mer

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Jag har många djur och alltid fått enormt bra hjälp och feedback från alla men mest av Johanna Lundin på uppfödarstarus

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.