Agria Djurförsäkring Recenzje 3173

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia zwierząt
  2. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Antaa olettaa korvaavansa laajasti…

Antaa olettaa korvaavansa laajasti mutta kun haet korvauksia ne hylätään ties mistä syistä. En suosittele tätä kenellekkään, itsekkin vaihdoin toiseen!

24 kwietnia 2026

Hej Jaana,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Det är verkligen tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Om du har frågor kring ett skadeärende hjälper vi dig gärna att gå igenom det tillsammans, så att du får en tydlig förklaring till varför beslutet ser ut som det gör. Du är varmt välkommen att kontakta vår skadeavdelning på 0775-88 88 88, helgfria vardagar mellan kl. 08-18, så hjälper vi dig vidare.

Oceniono na 4 z 5

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ann, vi är glada att du uppskattar den långvariga kontakten med ditt ombud. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Korrekt

Bra, vänligt och korrekt bemötande

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Ingvar, Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett vänligt och professionellt bemötande. Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Ni är för dyra

Ni är för dyra, jag kommer att kolla på ett annat försäkringsbolag.
Hör gärna av er.

26 kwietnia 2026

Hej Björn,

Tack för att du hör av dig och delar din feedback med oss. Vi förstår att priset är en viktig faktor när du väljer försäkring. Samtidigt vill vi gärna belysa de fördelar som finns med att behålla och välja försäkring hos oss. Olika försäkringsbolag har varierande villkor, vilket kan innebära betydande skillnader både i omfattning och pris. Agria är ett specialistbolag som alltid strävar efter att erbjuda de mest förmånliga villkoren på marknaden.

Om du vill, hjälper vi gärna till att se över din försäkring och undersöka om det finns något vi kan justera för att bättre möta dina behov.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill diskutera dina alternativ vidare. Kontakta oss per telefon på 0775 - 88 88 88 eller fyll i vårt kontaktformulär på vår hemsida så vi kan hjälpa dig.

Vi hoppas att vi kan hitta en lösning som passar dig och önskar dig en fin dag!

Oceniono na 1 z 5

Så väldigt många undantag och…

Så väldigt många undantag och friskrivningar lycka till att få något från denna försäkring.
Bara bortkastade pengar,nya valpen har ett isk istället

20 marca 2026

Hej Mikael,

Tack för att du delar med dig av dina tankar och synpunkter. Jag förstår att det kan kännas som att det finns många villkor och undantag i försäkringen, och det är viktigt att man känner sig trygg med det skydd man väljer för sin valp.

Begränsningar kan bland annat förekomma om det finns anmärkningar på veterinärintyget innan försäkringen tecknas, vilket är för att säkerställa att vi kan erbjuda ett rättvist och hållbart försäkringsskydd.

Ett separat sparkonto är absolut ett bra komplement för att spara till oväntade utgifter. Samtidigt kan en försäkring ge ett extra skydd vid plötsliga olyckor eller sjukdomar som annars kan innebära stora kostnader, särskilt när det gäller mer omfattande veterinärvård. Dessutom får du nya ersättningsbelopp varje försäkringsår.

Det viktigaste är att du väljer det alternativ som känns bäst för dig och din valp. Om du har några frågor eller vill diskutera försäkringen närmare är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna.

Önskar dig och din nya valp allt gott!

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Camilla, vad roligt att höra att du upplevde vår service som enkel och smidig. Tack för ditt fina omdöme!

Oceniono na 1 z 5

Ångrar djup att jag tecknade försäkring med Agria - ta någon annan.

Ångrar djup att jag tecknade försäkring med Agria. Jag anmälde mig för deras försäkring i slutet av februari 2026. Anmäler att jag vill ha autogiro. Har precis fått min fina labbe som jag vill ska ha det bra. Sen anmälar jag ett ärende efter nästan 2 månader efter att min hund blev biten och pliktroget fyller i allting. Sedan kommer en faktura på 5500 för hela året. Ingen anmälan om autogiro finns i deras system och mitt ärende som blev dyrt på djurakuten kan inte betalas ut förrens jag betalar den fakturan. Agria är dessutom svindyra.

16 kwietnia 2026

Hej Matteo,

Förstår att det här känns både frustrerande och stressande, särskilt när man precis fått hem sin valp och bara vill att allt ska fungera smidigt. Vad tråkigt att höra att ni redan har drabbats av en skada. Jag hoppas att allt har gått bra och att det inte är något som kommer att påverka er vovve i framtiden.

På grund av säkerhetsskäl och sekretess kan vi tyvärr aldrig hantera ansökningar som rör betalning och bankuppgifter åt våra kunder – därför behöver du själv skicka in en ifylld autogiroansökan (via BankID eller blankett). Först när den har registrerats hos oss kan betalningarna dras via autogiro istället för faktura.

Generellt behöver försäkringen vara betald för att vi ska kunna betala ut ersättning på ett skadeärende, vilket är anledningen till att du fått en faktura eftersom ingen ansökan kommit in,

Vi vill gärna gå igenom just ditt ärende mer i detalj och se vad som hänt kring autogiromedgivandet. Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter eller hör av dig till vår kundservice på 0775-88 88 88, så kan vi titta på det tillsammans och försöka reda ut det.

Sofia

Ni är bara bäst:)

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Jane, vi är glada att du är nöjd med oss som försäkringsbolag! Tack för ditt otroligt fina omdöme!

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Christina, vi är glada att du är nöjd med oss och vår service. Tack för dina fina ord och för ditt omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Har alltid haft agria pga fantastisk…

Har alltid haft agria pga fantastisk service

2 kwietnia 2026

Hej Morgan,
Vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme – stort tack för dina fina ord och för att du har valt att vara kund hos oss under så lång tid.

Att du lyfter vår service betyder mycket för oss, eftersom vi hela tiden strävar efter att finnas där för både dig och ditt djur när ni behöver oss. Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Hej Monica,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med din försäkring. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om det uppstår frågor eller om du behöver vår hjälp.

Fantastiskt försäkringsbolag

Bra service, tydlighet, bra priser samt villkor och väldigt hjälpsamma mot sina kunder.

28 marca 2026

Hej Elin,
Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både vår service och våra försäkringslösningar - det är precis så vi vill att det ska kännas! Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp framöver, vi på Agria finns alltid här för dig och dina djur.

Kunniga o trevlig personal

Trevlig och kunnig representant som hjälpte mig .

28 marca 2026

Hej Lillemor,
Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att du upplevde vår handläggare som trevlig och kunnig och att du fick den hjälp du behövde. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det dyker upp fler frågor eller funderingar.

Sämsta tänkbara försäkringsbolaget

Sämsta tänkbara försäkringsbolaget! Jag har haft en bra försäkring med tillägg för flera sjukdomar. Det gjorde försäkringen ganska dyr men när nåt skulle hända så kändes det tryggt.
När det sedan hände - då fanns ni inte där. Skyllde på olika faktorer och talade om att mitt djur ska ju ändå snart dö.
Respektlöst och fullkomligt vansinnigt uttalande!
Av ca 27000,- som jag la ut under en riktigt tuff tid bemödade ni er att betala ut 137,-
När jag efter djurets bortgång ringer förtvivlad och berättar om hur jag blivit bemött så beklagar sig killen jag pratar med och säger att så här får vi inte jobba - och att försäkringen borde ha täckt upp behandlingen. Nu var det för sent att överklaga.
Jag bryr mig inte om pengarna jag har lagt ut - jag hade kunnat lägga hur mycket som helst för ett lyckligare slut!
Men Agrias bemötande är under all kritik!
I min stora sorg och förtvivlan var ni inte där som jag förväntat mig efter att ha betalat tilläggsförsäkringar i 15 år!
Ni borde skämmas!!!!
Datum för upplevelsen är oklar men vid flera tillfällen januari till mars 2026.

18 lutego 2026

Hej Anette,

Vi är ledsna att höra att din katt har somnat in. Vi beklagar verkligen din förlust.

Det är också tråkigt att du upplever att du inte har blivit bemött på ett bra sätt i ditt ärende.

Vi kan tyvärr inte gå in på detaljer här, men vi vill gärna gå igenom besluten tillsammans med dig, så att inga missförstånd kvarstår. Det är viktigt för oss att du känner att du har fått tydlig information och förstår grunden till de beslut som har fattats, då vi inte riktigt känner igen oss i den bild som beskrivs.

Du är varmt välkommen att kontakta vårt skadecenter på telefon 0775‑88 88 88, vardagar kl. 8–18, så går vi tillsammans igenom ditt ärende i lugn och ro.

Ta hand om dig! Vänliga hälsningar, Josefin

Mycket bra service

Har haft djur försäkrad förut smidigt när man behöva hjälp. Så nu har jag en försäkring

31 marca 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Tack för ditt fina omdöme och för förtroendet att försäkra ditt djur hos oss.
Det ska kännas både enkelt och tryggt att ha sin försäkring hos Agria.

Visste du att vi erbjuder sjukvårdsrådgivning dygnet runt, årets alla dagar?
Där kan du prata med våra legitimerade djursjukskötare och djurvårdare för en första bedömning om du känner dig orolig för ditt djur.

Du når sjukvårdsrådgivningen via vår app ”Agria” eller på telefon 0775‑88 88 88, och tjänsten ingår i din försäkring.

Önskar dig en trevlig dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Var smidigt

Var smidigt. Sen är de bra med trevligt bemötande när man vill prata med dom

31 marca 2026

Hej Christer,
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service.
Det ska kännas både enkelt och tryggt att ha sin försäkring hos oss.
Önskar dig en trevlig dag! Vänliga hälsningar, Josefin

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Agria i många år så det var…

Vi har haft Agria i många år så det var bra att fortsätta där eftersom det fungerat bra

17 marca 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Marita, vi är glada att höra att du har haft en bra erfarenhet med oss under många år och att du valt att fortsätta vara kund hos oss. Tack för ditt fina omdöme och för ditt fortsatt förtroende!

Oceniono na 5 z 5

Jag valde Agria även denna gång då jag…

Jag valde Agria även denna gång då jag bara har goda erfarenheter genom åren med Agria. Har och har haft flera djur försäkrade hos dom.

21 marca 2026

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring

Hej Madeleine, vi är glada att höra om dina goda erfarenheter med oss genom åren. Tack för ditt fina omdöme och vi uppskattar verkligen ditt fortsatta förtroende!

Mkt bra säljare.

Mkt bra säljare.

23 marca 2026

Hej Hans,
Vad roligt att du är nöjd med oss, och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!
Vänliga hälsningar, Susanna.

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft Agria till våra tidigare…

Det är lätt att ringa, har alltid blivit vänligt bemött, direktreglering hos vetrinär har fungerat på bara några minuter, inskickade kvitton till er och jag har pengar tillbaka på kontot efter bara några dagar.
Försäkringen är dyr men jag skulle inte tveka, utan ta Agria till eventuella nästkommande djur också.

21 marca 2026

Hej Carina,
Vad roligt att läsa dina fina ord – stort tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Det betyder väldigt mycket för oss att ni valt att försäkra flera av era djur hos Agria och att du upplevt kontakten med oss som enkel, snabb och vänlig. Extra glada blir vi förstås över att direktreglering och ersättningar har fungerat smidigt, det är precis så vi vill att det ska vara när man behöver oss.

Vi tar också till oss att du upplever försäkringen som dyr, och vi arbetar löpande med att säkerställa att innehåll och ersättningar motsvarar priset på bästa möjliga sätt.

Tack igen för ditt förtroende – både nu och för dina tidigare djur. Vi hoppas få fortsätta finnas där för dig och dina fyrbenta vänner även i framtiden.
Önskar dig en fin dag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej