Lite krångligt att registrera på nätet då SKKs program inte är kompatibelt med min webbläsare (Firefox) Gammal dator liten hårddisk och måste ha det så här. Måste tillfälligt installera Crome eller p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har haft Agria till våra tidigare djur, hund och katt, och har fortsatt med Agria även till vår nuvarande hund. Har aldrig varit några problem med kontakten med Er. Det är lätt att ringa, har a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Agria har alltid visat sig ge en mycket bra service till kunderna och gett det bästa råd. Jag har haft Agria i många år och alltid varit mycket nöjd. Det är också bra att Agria har en telefon jour där... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag kontaktade mitt ombud för att flytta över en försäkring till en ny ägare av en hund vi omplacerade! Ombudet ringde upp nya ägaren och allt ordnades snabbt och smidigt!
Reakcja na opinię
Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.
Tegeluddsvägen 11, 115 41, Stockholm, Szwecja
Har haft Agria som försäkringsbolag för alla våra 3 katter +en hund. Supernöjd!

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Bra direktreglering i samband med min hunds vistelse på Djursjukhus och hos veterinär.

För långa svarstider.
Personen som svarade svår att förstå pratade väldigt fort och otydligt.
Bra info om olika belopp och innehåll på försäkringarna.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Har alltid haft mina djur försäkrade hos er. Men nu har ni gått och blivit riktigt dåliga. Nu helt plötsligt kan ni inte säga vad djuret haft för försäkring innan man tar över en. Ni vill bara tjäna mer pengar märker jag. Får börja titta runt efter bättre försäkring på annat bolag. Vad djutet haft för försäkring innan kan inte vara hemligt. Ni lämnar inte ut några privata uppgift om en person. Skämmas borde ni göra.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Sökte vård för akut hälta på min kattunge precis på dagen när karensperioden skulle vara över. Veterinären sa att katten behövde ges lugnande för att man skulle kunna röntga benet och undersöka knäet. Vid undersökningen upptäcktes även att min katt hade lite öronskabb och man föreslog att rengöra öronen när han ändå fått lugnande, något jag gick med på, denna rengöring kostade 250 kr. Sen skrevs recept på stronghold ut.
Hela besöket gick på 4000kr och nu fick jag svar från Agria att de inte betalar ut någon ersättning trots att hältan var en akut skada och det ska man få ersättning för enligt Agria själva, ringde ju samma dag å frågade om försäkringen skulle gälla för akut hälta vilket den gjorde så länge det inte var någon medfödd skada. Anledingen till avslaget är att Agria anser att öronskabben uppkommit innan karensperioden slutade och att de inte betalar ut ersättning för detta. Så tack vare att jag gick med på en öronrengöring på 250 kr så betalar agria inte ut någon ersättning alls, trots att det var akut hälta jag sökte vård för. Ni är ett skämt företag och djurägare betalar ocker priser för era försäkringar. Så kan ni inte ens leva upp till det ni lovar. Kommer ta mina 5 katter, som jag betalat dyrt för hos er i många år , och byta försäkringsbolag nu. Tack och hej Agria, ni håller inte vad ni lovar
TILLÄGG: Inte nog med att Agria inte betalar ut ersättning vid olyckshändelse, upptäckte nu att de gjort en reservation på försäkringen att den inte ska gälla om min katt får mag och tarm symptom, på 6 månader. Sen krävs intyg från veterinär för att häva det. Orsaken till detta är att jag var ärlig och kryssade i JA rutan på frågan om katten besökt veterinär tiden innan jag tecknade försäkringen. Jag beskrev hur det var, min kattunge var liten och hade lite förstoppning pga miljöbyte å stress, foderbyte. Den fick bara lite parrafinolja hos vet för att komma igång att bajsa och blev helt återställd på en gång. Ändå straffar Agria oss med att lägga en reservation att vi ej får ersättning för mag och tarmproblem på 6 månader!!!, så hoppas min kattunge inte får akut magsjuka nu, för då kan vi räkna med 0 kr i ersättning från scambolaget. Blir det en sån reservation får ni gärna ta kontakt med mig som kund och reda ut det istället för att smyga in det i försäkringsbrevet. Fy för er!! 😡
UPDATERING: Efter kontakt med er kundtjänst och handläggare är jag nu ännu mer frustrerad. Den utlovade hjälpen och stödet uteblev. Istället hittar ni ett nytt kryphål till varför jag inte ska få ersättning för min katts akuta skada. Ni hakar upp er på att veterinären skrivit att min katts skada i benet KANSKE beror på att den blivit biten eller klämd över låret men att det inte gått hål på huden. Så ni på Agria menar att ordet "kanske" skapar en osäkerhet kring om skadan verkligen är en skada eller en sjukdom, detta stod inte ens med i brevet jag fick av er om varför jag inte får ersättning. Ska ni hitta på något som inte står i journalen? Ingenstans i era villkor står det att det måste vara beskrivet exakt varför en akut skada uppkom. Dessutom besökte jag veterinären på dag 1 efter karensperioden och då ska försäkringen gälla för sjukdom enl era villkor. Sen ignorerade handläggaren mig när jag förklarade att min katt är helt återställd och hur kan det då förklaras som en sjukdom? Så nu måste jag tyvärr besvära min veterinär och be om ett förtydligande om att skadan var en skada och inte en sjukdom. Agrias efterkonstruktion om varför jag inte har rätt till ersättning för en akut skada är skrattretande. Ni har noll heder och noll goodwill för era kunder som betalar in dyra premier under alla år djuren varit skadefria, som tex mina andra katter. Sen hittar ni på nya kryphål till varför man inte ska få ersättning. Vilket scambolag ni blivit!!!

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Jag vet inte varför jag tycker speciellt bra om Agria, jag har haft Agria i hela mitt liv. Det blir ca 55 år, jag är 75år. Jag har haft hundar hela mitt liv och är född på en kennel och mamma hade också Agria. Jag vet ingenting om några andra försäkringsbolag för hund. Alltid bra bemött när jag frågat något.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Bra bemötande och service. Snabbt handläggare av ombud Anneli.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Fick träffa en väldigt trevlig handläggare. Har för övrigt haft Agria till våra hundar, och alltid blivit schysst bemött.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Agria lovade saker över telefon som de ej höll.
Massa ringande o skickande innan allt var färdigt

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Första bemötandet med damen på ert bolag. Trevlig, folklig o kunnig. Hittills allt jättebra med appen och annat! Osäkert vilken dag jag ringde ( med tanke på nedan fråga. Per

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Hinnan korotukset ovat vuosittain todella korkeat, omilla koirillani ei ole ollut mitään korvattavaa. Luulisi siitäkin saavan jonkinmoisen helpotuksen mutta päinvastoin käy.

Odpowiedź od Agria Djurförsäkring
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.