Afrikaya Tours Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We zijn net terug van onze reis Zuid-Afrika en Zanzibar. We hebben een ontzettend mooie reis gehad dankzij Margreet! Alles was tot in de puntjes geregeld, Margreet goed bereikbaar. Mooie combi van sa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn reeds enkele weken terug van een prachtige rondreis in Zuid-Afrika. Het was een reis op maat samengesteld door Margreet met afwisslende activiteiten, zoals safari-trips, fiets- en boottochten,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Margreet heeft alles voor mijn rondreis in Zuid-Afrika met kinderen en kleinkinderen geweldig geregeld. Het contact vanaf het begin was prima, Margreet voelde goed aan wat ik voor ogen had en heeft d... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We hebben een zeer mooie reis gehad. Prima georganiseerd! De campings waren goed! De reis zat goed in elkaar. We konden altijd rekenen op hulp indien nodig. Kortom, afrikaya tours is een absolute... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Reizen naar Afrika met Afrikaya Tours! Sinds 2007 een vertrouwd adres voor uw Afrika reis. Met SGR garantie en aangesloten bij VvKR. Afrikaya organiseert bijzondere reizen naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zimbabwe, Malawi, Zambia, Tanzania, Kenia, Zanzibar, Mauritius, Seychellen. Reizen kan met de auto, trein of met transfers (vliegtuig, boot of weg). U bepaalt het reisgezelschap: individueel, met gezin/familie/vriendengroep met privé chauffeur of met een kleine internationale groep. Onze specialisatie voor álle reizen: kleinschaligheid! Ons sterke punt: luisteren naar de klant, ruime kennis en eigen ervaring, úw wensen invullen met een échte maatwerkreis en persoonlijke service. Met onze digitale reisapp gaan onze klanten goed voorbereid en zorgeloos op reis. Daarnaast monitoren wij continu de situatie ter plaatse. Wij zijn natuurlijk ook 24/7 bereikbaar als u op reis bent. Waarom Afrikaya? Wij zijn 'thuis in Afrika', dat is ook wat onze naam betekent!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Fantastische op maat gemaakt reis door Zuid Afrika

We hebben Margreet leren kennen op de beurs "Verre reizen" in Antwerpen. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde een mooie reis op maat voor ons samen. Door Corona uiteindelijk een jaartje uitgesteld, maar ondertussen hebben we mogen genieten van de prachtige reis die ze voor ons had samengesteld. Veel variatie zoals we wensten (game drives, ziplinen, ballonvaren, mountainbiken, duiken, wandelen, genieten van het landschap en de cultuur, ...) en voldoende tijd om van alle aspecten te kunnen genieten. De reisapp in combinatie met Maps.Me was een fantastisch hulpmiddel waardoor alles vlotjes verliep. Bedankt Margreet voor deze ervaring, als we terug richting Afrika gaan is het zeker met Afrikaya !
Groeten
Carl & Maggie

24 września 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Heel goed om te horen en bedankt voor de fraaie review!

Oceniono na 5 z 5

Margreet heeft voor ons een geweldige…

Margreet heeft voor ons een geweldige vakantie in elkaar gezet, vanaf voorbereidingen (voorpret) tot de dagen voorafgaand, en tijdens de vakantie in Afrika heeft ze ons een droomvakantie gegund. Als je een onvergetelijke Afrika reis wilt hebben is zij honderd procent aan te bevelen.

3 listopada 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Dank jullie wel, 'dit was een plesier' :-)

Fantastische reis

We hebben een fantastische reis gehad. Afrikayatours weet gewoon de mooie plekken. Daarbij was het contact tijdens de reis ook goed. We hadden zo nu en dan een vraag en deze werd snel en goed beantwoord.

18 lipca 2023

Heel hartelijk dank!

Oceniono na 5 z 5

Het was een fantastische (familie)reis…

Het was een fantastische (familie)reis waarbij Margreet in het reisschema goed rekening heeft gehouden met de kleintjes (kleinkinderen van 3,5 en 1,5 jaar). Alles was goed geregeld, geen vraag was te veel en ook onderweg was ze goed bereikbaar, heeft ze ons advies gegeven en tips i.v.m. veranderende omstandigheden. We hebben op leuke en bijzondere locaties geslapen. En ze heeft ons verrast op onze trouwdag met een lekkere fles bubbels. Als we weer naar Afrika gaan, komen we absoluut bij Margreet terug. En raden dit zeker ook anderen aan.

25 września 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Fijn dat jullie samen zo genoten hebben! En dat ondanks wat problemen door het weer, maar ja, dat hebben we helaas niet in de hand. Hopelijk tot nog eens en bedankt!

Individuele rondreis zuid-Afrika

Door Margreet onze eerste individuele rondreis door zuid-Afrika laten organiseren en vastleggen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en snel een passende reis samengesteld.
Wij hadden geen idee wat we konden verwachten maar hebben heel veel informatie en tips voor excursies en dergelijke vooraf mogen ontvangen. Dit werd als zeer fijn ervaren. Tijdens onze reis zijn er een aantal onvoorziene zaken geweest waarbij we dit zelf met de betreffende personen van de accomodaties hebben kunnen oplossen. Mocht dit niet gelukt zijn, was het een heel fijn gevoel te weten dat Margreet heel goed bereikbaar is voor dit soort momenten ter ondersteuning!
Een aantal kleine vragen die we hadden tijdens de reis, werden dan ook vrijwel direct via whatsapp beantwoordt. Hele fijne, duidelijke en snelle manier van communiceren.
Kortom: wat hebben wij genoten van deze complete en práchtige reis met fantastische herinneringen.
Voor ons, zeker niet de laatste keer Afrikaya! Als we besluiten weer naar Afrika te gaan, weten we Margreet absoluut weer te vinden. Wij bevelen Afrikaya zeker aan!

Hele klein tip: misschien is het fijn om als reizigers een klein ‘voucherboekje’ of iets dergelijks mee te krijgen op reis. Een kleine samenvatting van de verblijfplaatsen met reserveringsnummers en inbegrepen zaken samengevat als handvat. Nu konden wij nergens ‘aantonen’ wat er inbegrepen was en heeft dit (héél kort) voor wat onduidelijkheid gezorgd. Maar ook hierbij weet ik zeker, dat Margreet bereikbaar zou zijn geweest als we hier zelf niet uit gekomen waren.

Baie dankie!

17 września 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Ook baie dankie voor de uitgebreide review!
En dank voor de tip, al denk ik dat je gemist hebt dat het overzicht met reserveringsnummers in de app staat, met wat inclusief en exclusief is?
Maar misschien niet helemaal duidelijk, ik ga er naar kijken of het beter kan.

Topvakantie

Afrikaya heeft vooraf de tijd genomen om naar ons te luisteren. Ze vraagt door en geeft suggesties. We kregen een duidelijk voorstel en vervolgens prijsopgaaf. Ze neemt vooraf veel uit handen waardoor wij ontspannen op vakantie konden. Tijdens onze vakantie maakten wij gebruik van een app waar heel overzichtelijk onze vakantie per dag beschreven stond. Er was beschreven wat de aanbevelingen waren, wat we konden doen en waar we op moesten letten. In deze app stond wanneer we moesten rijden naar een andere locatie, een kaartje gelinkt aan Google maps zodat we dit allemaal niet zelf hoefden uit te zoeken. Tijdens onze vakantie was Afrikaya goed bereikbaar voor de weinige vragen die wij hadden. We hebben een topvakantie gehad en willen Afrikaya hiervoor enorm bedanken!

1 sierpnia 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Hartelijk dank voor de mooie review!

Oceniono na 5 z 5

Opnieuw een geweldige reis met Afrikaya

Na eerdere goede ervaringen met Afrikaya in 2016 (Zuid-Afrika) en 2018 (Namibië en Botswana, Victoria Falls), hebben we vanzelfsprekend voor onze derde reis in zuidelijke Afrika weer voor Afrikaya gekozen. We hebben een self-drive reis gemaakt van een maand met een 4x4 'bakkie' door het westen en noorden van Zuid-Afrika en het zuiden van Namibië. En ook deze keer had Margreet voor ons weer buitengewone accommodaties gevonden en geboekt, zoals de adembenemende Fish River Lodge in Namibië en het heerlijke Agama Tented camp in Namaqua!
Alles aan de reis klopte weer: het tempo, de route, de accommodaties, de geboekte excursies, kortom een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten. Van harte aanbevolen!

15 maja 2023

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Heel hartelijk dank alweer!

En fantastisk Kenyarejse

Meget spændende rejse til Kenya.
Vi var 3 personer med en fantastisk guide, som var meget vidende og dygtig til at finde de spændende naturoplevelser. 3 gode lodges med dejlig servering og meget imødekommende personale.
Turen levede i høj grad op til vores største forventninger.

13 października 2022
Oceniono na 5 z 5

De reis was conform de beschrijving…

De reis was conform de beschrijving zoals ons bij de boeking was verteld.
Goede begeleiding van de gids. Zij was er van s' morgens vroeg tot s 'avonds laat. Haar kennis was heel breed en dat deelde zij met onze groep d.m.v. een uitgebreide en deskundige informatie. Per slot was zij er een van de lokale bevolking. Niets was haar teveel. "Chapeau !!!!"
De onderkomens waren absoluut perfect. Ook lekker en heel veel gegeten.
De jeep-safari's in diverse parken waren adembenemend.
bv. Big five-seven dit alles mogen zien en beleven.
Een aanrader en dat geldt zeker voor dit reisbureau.

22 listopada 2022

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Hi Mattie en Rob, hartelijk dank! Ik zal het compliment ook doorgeven aan Marlo. Groetjes, Margreet

Oceniono na 4 z 5

Een fantastische reiservaring met een kleine groep en een gemotiveerde,gedreven gids!…

Een fantastische reiservaring met een kleine groep en met een gids ( Marlo) uit de duizenden! Doordat zij zelf Z-Afrikaanse is, kon zij enorm veel vertellen over de geschiedenis en over de actualiteit. Een beter buschauffeur konden we ons niet indenken. Het reisprogramma zat goed in elkaar en we kregen zeker de kans om kennis te maken met de dierenwereld in al zijn aspecten.De meeste verblijfplaatsen waren goed gekozen. Hierbij wel een opmerking: Je moet alle deelnemers een gelijkwaardige kamer kunnen aanbieden. Doordat de 2 andere koppels hun keuze hadden bepaald, werden wij naar een kleine achterkamer met alleen mat glas, een wiebelend smal ziekenhuisbed verbannen. Daar hebben we 2 nachten moeten verblijven met een pijnlijke rug en slecht humeur tot gevolg! Dit zou wel eens de sfeer in de groep kunnen verzieken!
Wij lieten Afrikayatours een verblijf in Kaapstad regelen, aansluitend op de groepsreis. Bij aankomst in ons hotel, bleken wij niet over de nodige vouchers te beschikken! Luchthavenvervoer was prima geregeld!
Globaal gezien hebben wij enorm genoten van deze reis en zijn blij dat we met zo'n kleine groep Zuid-Afrika konden 'ontdekken'.
Pierre en Anne

19 października 2022

Dank voor de feedback!
Goed om te horen dat Marlo nog steeds een fijne en goede gids is. En dat de route, inhoud en verblijfplaatsen op de groepsreis goed gekozen zijn. En het belangrijkste: dat jullie enorm genoten hebben.
Dat er in Swaziland soms water bij de wijn moet, kan helaas niet anders. Het is een arm land dat de 'luxe' die wij gewend zijn, gewoonweg niet heeft. De accommodatie die wij gebruiken behoort tot de beste, met prachtig uitzicht en midden in een natuurpark. De 'luxe' hotels in Swaziland scoren op Tripadvisor bv ook veel minder dan deze kleinschalige lodge. Maar het klopt dat de bedden er niet echt lekker liggen.
Het is wel jammer dat er in Kaapstad kennelijk een probleem was bij inchecken en dat wij dat niet wisten om te kunnen assisteren. Dit hotel hadden wij op jullie vraag geboekt, we gebruiken het normaal gezien niet. Misschien dat ze ons daarom niet even gecontacteerd hebben, wat normaliter gebeurd als alleen een reserveringsnummer niet genoeg is. Dat is dus jammer, maar wij hopen toch dat jullie vooral met veel plezier zullen terugkijken op deze reis.
Hartelijke groet, Margreet

Rondreis Namibië en Botswana

Rondreis Namibië en Botswana
Onze self drive reis voor 4 personen is zeer goed bevallen. Wat hebben wij genoten van de mooie campsites en lodges die Margreet voor ons heeft uitgezocht. Elke plek had weer een bijzondere belevenis en een goede aanrader was om niet helemaal naar Epupa te rijden om de Himba’s te bezoeken, uiteindelijk hebben we er genoeg ontmoet. De app met reis gegevens en belangrijke tips werkte perfect.
De hele reis klopte en het is een prachtige herinnering geworden.

8 listopada 2022

Heel hartelijk dank!
Hopelijk denken jullie er nog vaak aan terug.

Oceniono na 5 z 5

fantastische gebalanceerde reis geregeld naar ZA

fantastische reis geregeld naar ZA omgeving Kruger park en daarna strand vakantie Mozambique. Dit was voor redelijke groep (10) gevarieerd in leeftijd en afrika ervaring. Het was leuk en interessant voor een ieder. goed gebalanceerd en juist ingeschat. Dat alles binnen budget met mix van ultra luxe en "down to earth"

23 sierpnia 2022

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Heel erg bedankt! Een mooie reis voor een mooie familie!

Familiereis Zuid-Afrika en Eswatini

Voor deze reis zijn we in contact gekomen met Margreet van Afrikaya tours op een beurs in Antwerpen. Ze wist meteen waar we naar op zoek waren en heeft ons een aangepast self-drive reis uitgeschreven. Dit is ook haar grote troef: naast haar uitstekende kennis van het land kon ze ook meteen aanvoelen welke "type" reis we zochten. Hadden we een paar vraagjes ter plaatse; een berichtje sturen waar we zo goed als meteen een antwoord op kregen. Bedankt Margreet voor uw bijdrage om van onze familiereis een onvergetelijk moment te maken! Caroline, Stéphane en kids

4 września 2022

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Heel hartelijk dank, altijd fijn om te horen :-)

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk, deskundig en bewust reizen met Afrikaya

Wij zijn net terug van een reis door Namibie, Botswana en Zanzibar geboekt met Afrikaya Tours. Wij zijn zeer tevreden over de gehele reis. Margreet is persoonlijk en eerlijk. Ze weet precies de goede plekjes te vinden weg van de massa en wat een goede prijs-kwaliteit verhouding is voor topervaringen. Wat wij ook heel fijn en belangrijk vinden is dat ze oog heeft voor dierenwelzijn en het milieu. Ze weet overduidelijk heel goed waar ze het over heeft en is een echte specialist. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en als we iets wilde vragen hadden we altijd heel snel reactie. Margreet heeft toen we onze reis helaas moesten uitstellen vanwege Corona, bewezen dat zij een uitstekende partij is om zaken mee te doen, wat een geweldige service heeft zij geleverd in deze uitdagende tijd voor de reiswereld. Het was onze huwelijksreis vol extraatjes en geweldige ervaringen, een mooiere start van ons leven samen hadden wij ons niet kunnen wensen. Wij raden Afrikaya van harte aan als je een reis naar Afrika wil boeken en kunnen niet wachten tot we weer een reis mogen maken via Afrikaya! Dankjewel Margreet voor alles!

25 sierpnia 2022

Dag Martine en Bram,
Heel erg bedankt voor de mooie woorden! Het was een groot plezier om jullie huwelijksreis te organiseren.
Wij wensen jullie heel veel geluk en nog heel veel mooie reizen toe :-)

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk, sustainable en fantastisch!

Margreet heeft ons een fantastische reis naar en door Zuid-Afrika bezorgd. Geheel afgestemd op onze wensen en behoeften als gezin. Goede lokale tips, fijne lodges met aandacht voor sustainability en zeer korte communicatielijnen. Alles gewoon goed geregeld. Afrikaya is een aanrader!

21 sierpnia 2022

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Dag familie de Groot, heel fijn om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Groeten, Margreet

Reis door Zuid-Afrika en Swaziland

We zijn net terug van een reis met onze familie ( 9 personen) door Zuid-Afrika en Swaziland. Een geweldige reis die we niet snel zullen vergeten. Na 2 mislukte pogingen vanwege Covid, lukte de 3e keer wel. Alhoewel flinke stress vanwege de chaos op Schiphol. Maar alles klopte en verliep redelijk soepel.
Prima voorbereiding, beschrijving en uitvoering. En een zeer afwisselend programma. Uitstekende gids Marlo die alles regelde voor ons. Zeer aan te bevelen. Geldt ook voor de gidsen in de parken. Marlo weet precies wie ze hebben wil als gids. De accommodaties waren prima en het eten goed. Iedereen heeft zo zijn voorkeur maar elke keer lukte het prima om een goed restaurant te vinden, ook lokaal. Wij reizen vaker met kleine reisorganisaties die de situatie en de mensen ter plekke persoon kennen. Betrokkenheid is groot. Dat geeft een vertrouwd gevoel en als er iets is, zijn ze altijd te benaderen voor een oplossing. Geen mega call centers. Wij kunnen iedereen Afrikaya Tours aanbevelen !

8 sierpnia 2022

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Heel hartelijk dank dat wij deze reis voor jullie mochten uitvoeren. 'Dit was een groot plesier'

Een fantastische reis.

Wat een onvergetelijke reis hebben jullie voor ons als gezin georganiseerd. Langs prachtige lodges, de eigen villa bij Unembeza was subliem! Geweldige game drives met alle dieren die je maar wil zien. Heerlijk gegeten. En vooral de geweldige gids, Marlo, die ons overal naar toe heeft gereden, alles voor ons regelde, veel informatie verstrekte over wilde dieren en geschiedenis van Zuid-Afrika. Zij zorgde ervoor dat wij ontspannen konden genieten van al het moois. Dit is onze 2e reis bij jullie en we zijn weer net zo enorm tevreden. Dank voor deze onvergetelijke reis.

10 maja 2022

Hartelijk dank.
Het is fijn dat wij deze bijdrage hebben kunnen leveren.

Een onvergetelijke reis

Een onvergetelijke reis laten organiseren door afrikaya tours.Helaas deze reis niet kunnen maken vanwege corona. Margreet heeft ons altijd vriendelijk geholpen bij alles. Zodra het weer mogelijk is om te reizen boeken wij onze reis zeker weer bij Afrikaya tours!

2 lutego 2021

Odpowiedź od Afrikaya Tours

Hartelijk dank en hopelijk kunnen we snel weer nieuwe plannen maken!
Groet, Margreet

Oceniono na 5 z 5

Het kaf van het koren scheiden

Het kaf van het koren scheiden, dat is wat COVID-19 doet in de reissector. Van dag één bij het boeken van onze reis waren wij onder de indruk hoe goed Margreet rekening hield met onze wensen (traject en overnachting), zelf met fantastische adresjes afkwam en bleef pushen om ons binnen te krijgen op één van onze droomlocaties die eerst volzet bleek. En toen was er corona. En hoewel onze reis nog niet kon doorgaan, zijn wij opnieuw zwaar onder de indruk van Afrikaya: over de reactiesnelheid, de duideliike communicatie en de manier waarop we omringd werden met adviezen. Voor ons staat het vast: Namibië doen we met Afrikaya. De familie Geeraert, België

13 czerwca 2020

Dag familie Geeraert,
Ontzettend bedankt voor de complimenten, wij blijven voor iedereen ons best doen! Deze woorden zijn zeker een steun in de rug voor ons.
Wij hopen dat jullie in 2021 een hele fijne Namibië reis kunnen gaan maken, (bijna) alles is daarvoor natuurlijk weer 100% geregeld.
Groetjes en nogmaals dank,

reis naar Namibie en Botswana

We hebben een zeer mooie reis gehad. Prima georganiseerd! De campings waren goed! De reis zat goed in elkaar. We konden altijd rekenen op hulp indien nodig. Kortom, afrikaya tours is een absolute aanrader.

20 grudnia 2019

Hey Daisy en Danny,

Bedankt voor de mooie woorden. We zijn blij dat we een mooie reis voor julllie hebben kunnen organiseren, die jullie beiden goed is bevallen :-)

Fijne feesten en wie weet tot ziens!
Michiel

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej