Perfect, goede service en lekker snel. Module opgestuurd en na 24uur al gerepareerd en klaar gemaakt voor verzenden. Wij blij en tevreden berijder van de auto. Maar een terugbetaling van een goede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SUPER service, zeer handig dat je zelf geen ups, dhl ofzo moet contacteren voor de verzending. Binnen de week het herstelde onderdeel terug ontvangen met duidelijke uitleg wat ze juist hersteld heb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zoals steeds werd ik weer heel snel en goed geholpen bij AC Tronics, deze keer bij de revisie van een kapot digitaal dashboard uit een Fiat 500. Vlotte communicatie en snelle handeling. Onlangs had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel goeie professionele service, abs module van klant was stuk, aanvraag gedaan om op te halen en 30min later stond de koerierdienst er al, ook vlot terug gekregen en alles zoals beloofd hersteld en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij ACTRONICS kun je terecht voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Door middel van revisie biedt ACTRONICS de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.
Bornerbroeksestraat 459F, 7609 PK, Almelo, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Maar een terugbetaling van een goede review is altijd welkom natuurlijk:).

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Wij werken al jaren samen met ACTronics, deze samenwerking verloopt telkens vlot en correct. Op deze manier kunnen wij een goedkope oplossing aanbieden aan onze klanten door de revisie van de eigen onderdelen. De gereviseerde onderdelen zijn telkens kwalitatief hersteld en netjes verpakt terug gestuurd.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
zeer correcte ophaling ,herstelling en aflevering
zoals steeds top service

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Duidelijk netjes door technisch personeel geregeld.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
zeer vlotte en snelle service , zoals altijd !!

SUPER service,
zeer handig dat je zelf geen ups, dhl ofzo moet contacteren voor de verzending.
Binnen de week het herstelde onderdeel terug ontvangen met duidelijke uitleg wat ze juist hersteld hebben.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Wat vooral belangrijk is de opvolging binnen het bedrijf. De aanmelding, ophalen, ontvangst, test, herstellen, verpakking, terugzending.
Zelf de herstellings opdracht aanmaken met de gegevens van de diagnose die de mechaniek er heeft uitgevoerd.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Duidelijke website en snelle service.
Wij hebben een jarenlange ervaring met ACtronics en nooit teleurgesteld

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Correcte diagnose, herstelling en afhandeling. Afhaling en levering verliepen heel vlot.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
op te halen en 30min later stond de koerierdienst er al, ook vlot terug gekregen en alles zoals beloofd hersteld en werkend!

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Gedaan wat werd verwacht.
Snel gerepareerd onderdeel terug.

Mijn km teller werkte niet meer van de golf 3
Na contact te hebben opgenomen gaven hun aan dat het een bekende probleem is. Na op sturen kreeg hem snel terug na monteren werkte alles weer

Odpowiedź od ACTRONICS BV
uitstekende en makkelijke procedure voor aanmelden; pick-up ook makkelijk en snel uitgevoerd en vervolgens sneller dan verwacht de defekte module perfekt hersteld terug. dus zo kort mogelijke stilstand voertuig klant. Super!!

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Zeer snel opgelost ze hadden het onderdeel dinsdag van me ontvangen en woensdag lag het alweer bij mij binnen .

Odpowiedź od ACTRONICS BV
goedkoper dan nieuw snel gerepareerd en goede service waar je nog direct een persoon aan de telefoon krijgt

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Nadat ik de bestelling had geplaatst, werd mijn onderdeel dezelfde dag (vrijdag)nog opgehaald door UPS. Maandag kreeg ik een mail dat het onderdeel ontvangen was en het werd ezelfde dag nog gerepareerd en teruggestuurd. Dinsdag kon ik het onderdeel weer monteren.

Odpowiedź od ACTRONICS BV
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.