Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!
Edsvallabacken 12, 12341, Stockholm, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Bedrägeri endast
Gått 13 dagar sen betalning och ni svarar inte på mail eller i telefon

Odpowiedź od ActiveNordic
Handlat av er och betalt. Inte fått varan heller. När man ringer är det alltid upptaget och på mail svarar ni aldrig. Riktig kasst.

Odpowiedź od ActiveNordic
Köp inte! Produkten är belagd med försäljningsstopp från Elsäkerhetsverket och tvingande återkallelse från konsument sedan 2020-11-05. Se ärendenummer 20EV6616 på elsakerhetsverket.se
Trots (!) att jag varit i kontakt med företaget i ett annat reklamationsärende den senaste veckan så har jag inte meddelats detta i denna korrespondens. Hur är det möjligt att inte lyckas gå ut med information till sina kunder på över 17 dagar? Dessutom raderar man påpekande av detta på sina sociala plattformar. Det här företaget har förbrukat allt förtroende.

Odpowiedź od ActiveNordic
Har försökt flera gånger ringa till kundsupporten, men det är konstant upptaget. För att få reda på hur man kommer hantera försäljningsförbudet av massagepistolen enligt Elsäkerhetsverket (Ärende 20EV6616) samt ersätta oss kunder som köpt denna produkt.

Odpowiedź od ActiveNordic
Snabb leverans, enkel att använda, prisvärd!!!
Haft stora problem med spänningsvärk, men inte längre då den mjukar upp alla triggerpunkter på bara några minuter. Min nya bästa vän!

Odpowiedź od ActiveNordic
Snabb leverans, produkten var bara att packa upp och använda.
Funkar jättebra, greppvänlig, bra batteritid, går utmärkt att komma åt knutar och triggerpunkter.

Odpowiedź od ActiveNordic
Lättare än jag trott att nå nacke och rygg själv utan hjälp. Känns som en bra investering

Odpowiedź od ActiveNordic
Bra leverans! Men skrivit till dem på messenger på Facebook och maila till dem. Inget svar. 3, snart 4 veckor utan svar.

Odpowiedź od ActiveNordic
Fick leverans på 1 dag vilket var väldigt snabbt och över förväntan. Har bara hunnit använda "pistolen" några få tillfällen under några dagar men är hittills nöjd med prestanda och den uppfyller mina förväntningar. Kan dock inte säga något om kvalité, livslängd eller batterikapacitet ännu. Känns gedigen och av god kvalité.
//Fredrik

Odpowiedź od ActiveNordic
Massagepistolen är gediget byggd, det märks i allt, finishen, funktionerna, allt känns smidigt och genomtänkt. Jag funderade lite kring vikten, hur det skulle gå att använda en relativt tung maskin. Det går alldeles utmärkt! Tack vare tyngden behöver jag inte trycka speciellt hårt, det trycket kommer från maskinens tyngd. Bra styrka i motorn och batteriet är jag mycket nöjd med. Trodde att batterinivån fastnat på 99%, men efter ca 3 veckors daglig användning en liten stund varje dag på mig och i några sessioner på andra, har batteriet gått ned till 80%, mycket imponerande. Jag kör i princip bara med den styva gummibollen och det räcker långt. Var även överraskad över att det gick så pass bra att ge mig själv viss ryggmassage. Rekommenderas varmt.

Odpowiedź od ActiveNordic
Massagepistolen är helt grym, rekommenderas!
Dessutom snabb & bra service då batteriet krånglade från början!
Ett nytt skickades hem utan krångel!

Odpowiedź od ActiveNordic
Snabb leverans. Snabba svar på frågor. Bra bemötande.

Riktigt bra produkt samt suverän service / mailkontakt 🙌👍 jag är jätte nöjd 😄

Produkten är topp!
Tyvärr dog batteriet men fick snabb och proffsig hjälp och kunde få ut ett nytt batteri utan några konstigheter.