Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!
Edsvallabacken 12, 12341, Stockholm, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
4/2
Fick just avisering att jag har 2 paket från er att hämta på posten. Jag har från dag ett sagt jag vill häva mitt köp och ni har hela tiden lovat att lösa det. Och nu har ni tydligen skickat ut en ny till mig?
2/2
Mailade senaste gången i söndags. Ordernr återfinns i historiken i det mailet. Uppskattar att ni är bemötande och håller en trevlig ton trots allt strul.
Min av elsäkerhetsverket återkallade massagepistol har funnits activ nordic till handa i två månader nu utan att återbetalning skett. Mailat några gånger för att kolla läget under denna period och hela tiden fått svaret att de snart kommer hitt mitt paket och betala tillbaka. Senast lovade de att vara klara med alla returärenden v3. Har nu anmält till Konsumentverket. Tråkigt att behöva göra men det är för mycket pengar för att låta passera.

Odpowiedź od ActiveNordic
Verkar inte stå rätt till här, så välj ett annat företag. Min börja låta konstigt bara efter några dagar, skrev till de och de skicka en retursedel, jag fråga hur lång leveranstiden va då det tog lite tid att få den, då SAS det att de va i fas nu efter mycket tryck och garantera leverans 1-3 daga!!! men nu snart 3 v senare har jag varken sett eller hört något från dom, fast jag mailat ett antal gånger. Så väntar max en 2 v till sen kommer jag dra i detta och göra en anmälan. Det är så jäkla dåligt detta.
Hur ska jag kunna skriva till er på Facebook när ni inte ens har det aktiv att kunna skicka meddelande till er ?????

Odpowiedź od ActiveNordic
Omöjliga att nå. Svarar inte på mejl. Finns ingen telefon som dom svara på. Känns inte bra. Välj något annat företag !

Odpowiedź od ActiveNordic
Ni bad mig som sagt kontakta er, och fick mail om att ni öppna upp äreendet, men jag orkar inte och vill inte ha någon kompensation. Skrev omdömet lite i besvikelsens hetta, men är super nöjd med produkten som sagt, och fel kan hända alla. Men är glad att ni erbjöd er och kommer därför höja mitt betyg.
Vad kan jag säga som inte redan är sagt?
La min beställning i början av november, och mailade i omgångar för att kolla läget, hela tiden flyttades det fram två veckor, jag skrev även två veckor innan jul att jag måste få veta säkert om den kommer innan jul annars vill jag markulera. Blev lovad att den skulle komma innan jul, och det gjorde den inte. Blev också lovad nån extra produkt i kompensation och den fick jag inte heller.
Att det blir fel händer alla, och det är inte hela världen. Men när man inte kan vara transparent med sina kunder, det är då det skiter sig. Synd, för flera släktingar gillade pistolen, men dom kommer tyvärr få från flowgun istället här under året, lite dyrare men pålitligt.

Odpowiedź od ActiveNordic
Som så många skrivit här så känns inte företaget seriöst för 5 öre.
Efter en återkallelse så gick allt åt skogen...
Fick många svar där dom garanterade det ena och det andra... Inget höll dom!
Efter att jag sagt att jag skall anmäla företaget och printscreenat all mejlkonversation fick jag slutligen pengar tillbaka. Rekommenderar ingen att beställa här. All dålig respons dom får på sin Facebook raderas snabbt.

Tillägg 15/2
Nu har jag fått min återbetalning. Nöjd men det tog dock två månader från att min retur ankom dem.
Tror inte att företaget är ute efter att luras utan har hamnat i en olycklig situation de inte riktigt rätt ut. Har hela tiden blivit trevligt bemött även om väntetiden inte är acceptabel.
Tillägg 2/2 Hej!
Mailade er så sent som i söndags för att se hur det går med mitt ärende. Mitt ordernr återfinns i historiken på det mailet. Vill ogärna skriva det här.
——————-
Det har nu gått över en månad sedan de mottog min återkallade produkt (paketspårning) och jag har varken fått återbetalning för köpet jag önskar häva eller bekräftelse på att min retur är mottagen. Jag får känslan av att man tagit sig vatten över huvudet. Lovat tidsramar man inte kan hålla. Förstår att en återkallelse ger mycket merjobb men ur konsumentsynpunkt är detta riktigt uselt. Lutar åt anmälan till ARN om inget sker snart.

Odpowiedź od ActiveNordic
Perfekt massagepistol och mycket bra service av Viktor som hjälpte mig när jag klantat mig :)

Odpowiedź od ActiveNordic
Grym massagepistol och en perfekt julklapp! Beställde den ett tag innan jul för att få den precis innan, men fick den nu vilket är längre väntetid än förväntat. Dock så är det inte så konstigt då de har haft mycket att göra (Mail, beställningar, etc.) samt att postombud också haft fullt upp. Enligt mig var det värt väntan och de som skriver att de inte är nöjda med kundservicen är inte tålmodiga helt enkelt.

Odpowiedź od ActiveNordic
Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller återbetalning i sikte. Svarar varken på mail eller telefon. Förmodligen är vi tokblåsta på 1695kr. Finns andra massagepistoler på marknaden, köp dem istället.

Odpowiedź od ActiveNordic
Lång leverans, inte 14 dagar som de utlovar. Har inte fått min vara efter att ha väntat 1 månad.

Odpowiedź od ActiveNordic
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad sedan.
Har efter mycket om och men fått tag på kundservice och hoppas jag har produkten hos mig snart.

För lång leveranstid !
Ingen uppdatering om sen leverans, innan jag efterlyste min ordern.

Odpowiedź od ActiveNordic
Har inte fått något paket och omöjliga att få tag i. Svarar varken på mail eller telefon. Har avbokat beställningen.

Odpowiedź od ActiveNordic
Får inte beställd produkt inget svar när man mailar. Absolut inte nöjd

Odpowiedź od ActiveNordic
Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar att jag skulle bli kontaktad av support... men får inga svar på mejl heller längre.
Cecilia Hellichius

Odpowiedź od ActiveNordic
Efter över en vecka sedan beställning så har jag inte fått leveransbesked och så kommer en enkät innan, så klart att det blir sämsta möjliga betyg.

Odpowiedź od ActiveNordic
2 weeks after i ordered i contacted them since my order hadnt even been shipped. They answered saying that they dont have chargers so it would take 2 more weeks until is delivered. After those 2 weeks i contact again and they say it will take 3 more weeks untill the product is shipped. Unacceptable and so unprofessional.

Odpowiedź od ActiveNordic
Jag har fortfarande inte fått beställningen, kan inte ge er något betyg, märkligt att skicka utvärderingsmejl innan jag har fått produkten. Beställde 23 November.

Odpowiedź od ActiveNordic
Jag har fortfarande inte fått beställningen så svårt att ge något betyg och märkligt av er att skicka utvärderingsmejl innna ni har skickat produkten.
Nu har jag fått produkten och den fungerar utmärkt. Kompensation måste jag ha missat men tackar för den.

Odpowiedź od ActiveNordic
Har skickat flera mejl inget svar, har ringt men telefonen tutar upptaget hela telefontiden. Har skrivit på sociala medier men blir antingen raderad eller inget svar. Har beställt massagepistolen ActiveNordic Pro 2 och betalat för varan och nu fått veta att produkten har försäljningstopp och återkallats. Tycker att det minsta man kan göra är att ta sig tid och svara kunderna. Ni har ju tid att marknadsföra varan.