ActiveNordic Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami do masażu

Napisane przez firmę

Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Nu anmält till konsumentverket

4/2
Fick just avisering att jag har 2 paket från er att hämta på posten. Jag har från dag ett sagt jag vill häva mitt köp och ni har hela tiden lovat att lösa det. Och nu har ni tydligen skickat ut en ny till mig?

2/2

Mailade senaste gången i söndags. Ordernr återfinns i historiken i det mailet. Uppskattar att ni är bemötande och håller en trevlig ton trots allt strul.

Min av elsäkerhetsverket återkallade massagepistol har funnits activ nordic till handa i två månader nu utan att återbetalning skett. Mailat några gånger för att kolla läget under denna period och hela tiden fått svaret att de snart kommer hitt mitt paket och betala tillbaka. Senast lovade de att vara klara med alla returärenden v3. Har nu anmält till Konsumentverket. Tråkigt att behöva göra men det är för mycket pengar för att låta passera.

2 lutego 2021

Hej Marie,

Om du kontaktar oss med ditt ordernummer så kan vi hjälpa dig och kolla vad som hänt som har gjort att du ej fått tillbaka den ännu.

Vi ber om ursäkt för detta.

Oceniono na 1 z 5

Verkar inte stå rätt till här

Verkar inte stå rätt till här, så välj ett annat företag. Min börja låta konstigt bara efter några dagar, skrev till de och de skicka en retursedel, jag fråga hur lång leveranstiden va då det tog lite tid att få den, då SAS det att de va i fas nu efter mycket tryck och garantera leverans 1-3 daga!!! men nu snart 3 v senare har jag varken sett eller hört något från dom, fast jag mailat ett antal gånger. Så väntar max en 2 v till sen kommer jag dra i detta och göra en anmälan. Det är så jäkla dåligt detta.

Hur ska jag kunna skriva till er på Facebook när ni inte ens har det aktiv att kunna skicka meddelande till er ?????

22 stycznia 2021

Hej Mattias,

Skriv till oss på facobook vad du har för ordernummer så skall jag kika vad som kan ha hänt med din retur.

Omöjliga att nå.

Omöjliga att nå. Svarar inte på mejl. Finns ingen telefon som dom svara på. Känns inte bra. Välj något annat företag !

21 stycznia 2021

Hej Bertil,
Vi ber om ursäkt om du ej fick svar direkt men vi har svarat dig på mailen ser jag.

mest ledsamt...

Ni bad mig som sagt kontakta er, och fick mail om att ni öppna upp äreendet, men jag orkar inte och vill inte ha någon kompensation. Skrev omdömet lite i besvikelsens hetta, men är super nöjd med produkten som sagt, och fel kan hända alla. Men är glad att ni erbjöd er och kommer därför höja mitt betyg.

Vad kan jag säga som inte redan är sagt?
La min beställning i början av november, och mailade i omgångar för att kolla läget, hela tiden flyttades det fram två veckor, jag skrev även två veckor innan jul att jag måste få veta säkert om den kommer innan jul annars vill jag markulera. Blev lovad att den skulle komma innan jul, och det gjorde den inte. Blev också lovad nån extra produkt i kompensation och den fick jag inte heller.
Att det blir fel händer alla, och det är inte hela världen. Men när man inte kan vara transparent med sina kunder, det är då det skiter sig. Synd, för flera släktingar gillade pistolen, men dom kommer tyvärr få från flowgun istället här under året, lite dyrare men pålitligt.

11 stycznia 2021

Odpowiedź od ActiveNordic

Vi ber verkligen om ursäkt för detta, vi fick information av våran leverantör att vi skulle få leverans den 18:de , sen sa de att den kommer 20:e och då kom ej leveransen heller, det gjorde att det flyttades fram hela tiden.
Vi ber om ursäkt att vi ej har kunnat ge dig rätt information.
Vi vill gärna kompensera dig för detta, vänligen kontakta oss på messenger eller mailen så fixar vi en kompensation för detta.

Oseriöst

Som så många skrivit här så känns inte företaget seriöst för 5 öre.
Efter en återkallelse så gick allt åt skogen...
Fick många svar där dom garanterade det ena och det andra... Inget höll dom!
Efter att jag sagt att jag skall anmäla företaget och printscreenat all mejlkonversation fick jag slutligen pengar tillbaka. Rekommenderar ingen att beställa här. All dålig respons dom får på sin Facebook raderas snabbt.

9 stycznia 2021

Hej Emelie,

Vi är ett seriöst företag, men vi hade som sagt en återkallelse vilket gjorde att vi hamnade efter i kundsupporten tyvärr.
Jag ser att vi har återbetalat dig hela summan.

Hör av dig om det finns någonting mer du undrar/funderar över så kan vi hjälpa dig.

Återbetalningen tog två månader

Tillägg 15/2
Nu har jag fått min återbetalning. Nöjd men det tog dock två månader från att min retur ankom dem.

Tror inte att företaget är ute efter att luras utan har hamnat i en olycklig situation de inte riktigt rätt ut. Har hela tiden blivit trevligt bemött även om väntetiden inte är acceptabel.

Tillägg 2/2 Hej!

Mailade er så sent som i söndags för att se hur det går med mitt ärende. Mitt ordernr återfinns i historiken på det mailet. Vill ogärna skriva det här.
——————-
Det har nu gått över en månad sedan de mottog min återkallade produkt (paketspårning) och jag har varken fått återbetalning för köpet jag önskar häva eller bekräftelse på att min retur är mottagen. Jag får känslan av att man tagit sig vatten över huvudet. Lovat tidsramar man inte kan hålla. Förstår att en återkallelse ger mycket merjobb men ur konsumentsynpunkt är detta riktigt uselt. Lutar åt anmälan till ARN om inget sker snart.

7 stycznia 2021

Hej Marie,

Vi förstår att du är frustruerad, det måste tyvärr blivit fel i orderhanteringen.
Vad har du för ordernummer så kan jag kolla vad som hänt?

Oceniono na 5 z 5

Perfekt massagepistol och mycket bra…

Perfekt massagepistol och mycket bra service av Viktor som hjälpte mig när jag klantat mig :)

6 stycznia 2021

Hej Anne,
Tack för din feedback!

Vad roligt att höra, det glädjer oss att du är nöjd med produkten.
Och kul att du är nöjd med våran kundsupport, vi gör allt för att göra våra kunder nöjda.
vi skall säga det till Viktor så att han får höra det också självklart.

Hör av dig om det skulle vara någonting mer vi kan hjälpa dig med!

Grym massagepistol!

Grym massagepistol och en perfekt julklapp! Beställde den ett tag innan jul för att få den precis innan, men fick den nu vilket är längre väntetid än förväntat. Dock så är det inte så konstigt då de har haft mycket att göra (Mail, beställningar, etc.) samt att postombud också haft fullt upp. Enligt mig var det värt väntan och de som skriver att de inte är nöjda med kundservicen är inte tålmodiga helt enkelt.

30 grudnia 2020

Hej Awon!

Vad roligt att höra att du blev nöjd med massagepistolen, trots den långa väntetiden.
Tack för din förståelse, vi har haft väldigt mycket just nu bara som du säger.
Vanligtvis har vi alltid haft 2-5 dagars leverans.

Hör av dig till oss om du skulle ha någon fråga/fundering.

Onåbara

Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller återbetalning i sikte. Svarar varken på mail eller telefon. Förmodligen är vi tokblåsta på 1695kr. Finns andra massagepistoler på marknaden, köp dem istället.

23 grudnia 2020

Hej Louise,

vi har fokuserat på att jobba på lagret för att få ut alla återkallade massagepistoler och har därför hamnat efter på kundsupporten istället.
Jag kan garantera dig att vi ej har blåst dig, vi har troligtvis redan skickat ut din massagepistol nu, men om inte så är vi klara nästa vecka med alla som vi har fått in.

Vi vill självklart kompensera dig för detta, så hör av dig till oss så fixar vi en kompensation för att du har fått vänta.

Lång leverans

Lång leverans, inte 14 dagar som de utlovar. Har inte fått min vara efter att ha väntat 1 månad.

18 grudnia 2020

Hej Camilla,
Pga återkallelsen så tog det tyvärr mycket längre tid än vad vi hade anat.
Jag ser att ni har fått er massagepistol tillslut och vi ber så hemskt mycket om ursäkt att det tog sådan tid.
Vi vill gärna gottgöra er, så om ni hör av er till oss så fixar vi en kompensation till er självklart.

Oceniono na 2 z 5

Två mejl om recension, ingen produkt!

Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad sedan.
Har efter mycket om och men fått tag på kundservice och hoppas jag har produkten hos mig snart.

18 grudnia 2020

Hej Moa,

Vi ber verkligen om ursäkt för detta,
Det är ett automatiskt mail som skickas ut till alla kunder och det skulle ej skickats ut egentligen men det gick ej att stoppa.
Vi har försökt att hinna med att svara alla men vi hade hamnat efter, nu är vi i fas igen.

Jag kommer att skicka ut en kompensation till dig för besväret.

För lång leveranstid

För lång leveranstid !
Ingen uppdatering om sen leverans, innan jag efterlyste min ordern.

15 grudnia 2020

Hej Marina,
Vi förstår hur frustrerande det måste varit och vi ber så hemskt mycket om ursäkt.
Allt har vart mer än vad vi kunnat ana och vi vill gärna gottgöra det om vi kan.
Hör av dig till oss så kan vi ordna en kompensation till dig.

Oceniono na 1 z 5

Har inte fått något paket och omöjliga…

Har inte fått något paket och omöjliga att få tag i. Svarar varken på mail eller telefon. Har avbokat beställningen.

13 grudnia 2020

Hej Helena,

Vi ber om ursäkt att det tog tid.

Vi har försökt att hinna med att svara alla men det har varit så himla mycket att svara på så vissa har tyvärr fått svar senare än andra.

Jag ser att vi har avbrytit din order också.
Hör av dig till oss om det skulle vara någonting du undrar över.

Oceniono na 1 z 5

Får inte beställd produkt inget svar…

Får inte beställd produkt inget svar när man mailar. Absolut inte nöjd

12 grudnia 2020

Hej Peter,
Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, vi svarade dig på mailen den 12:e December ser jag men fick ej något svar där av dig där vi informerade dig om läget.

Vi kommer självklart att kompensera dig för att du fick vänta.

Oceniono na 1 z 5

Är inte alls nöjd eftersom jag inte…

Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar att jag skulle bli kontaktad av support... men får inga svar på mejl heller längre.
Cecilia Hellichius

8 grudnia 2020

Hej Cecilia,

Pga högt tryck hann vi inte med att svara alla tyvärr och det ber vi om ursäkt för.

Jag ser att du har mottagit massagepistolen och vi kommer även att skicka ut en kompensation till dig för att du fick vänta på massagepistolen.

Hör av dig till oss om du skulle behöva hjälp med någonting eller har någon fråga.

Oceniono na 1 z 5

Efter över en vecka sedan beställning…

Efter över en vecka sedan beställning så har jag inte fått leveransbesked och så kommer en enkät innan, så klart att det blir sämsta möjliga betyg.

7 grudnia 2020

Hej Mikael,

Vi ber om ursäkt för detta, jag ser att du har fått din massagepisol nu och kompensation,
Säg till om det skulle vara någonting mer du behöver hjälp med.

Enkäten skickades tyvärr ut automatiskt av vårat system som skickar ut det för att vi skall få feedback av våra kunder, och vi förstår att du gav oss ett dåligt betyg pga detta.

Order coming from MARS

2 weeks after i ordered i contacted them since my order hadnt even been shipped. They answered saying that they dont have chargers so it would take 2 more weeks until is delivered. After those 2 weeks i contact again and they say it will take 3 more weeks untill the product is shipped. Unacceptable and so unprofessional.

7 grudnia 2020

Hey Vlad,

We are truly sorry that you had to wait until you got your massage gun.

We will ofcourse send you a compensation for this.

Just contact us if you have any questions or need any help.

Regards Active Nordic.

Oceniono na 1 z 5

Jag har fortfarande inte fått…

Jag har fortfarande inte fått beställningen, kan inte ge er något betyg, märkligt att skicka utvärderingsmejl innan jag har fått produkten. Beställde 23 November.

6 grudnia 2020

Hej Magnus,

Vi ber jättemycket om ursäkt att det blev så, det var pga att vi var tvugna att återkalla alla massagepistoler och uppgradera vår produkt till Active pro 2 plus med ny laddare, Manual på svenska,
Seriemärkning m.m.

Utvärderingsmeilet skickades tyvärr automatiskt ut av vårat system, trots att det ej skulle gjort det.

Om du hör av dig till oss så kommer vi självklart att kompensera dig om du ej har fått kompensation.

Oceniono na 1 z 5

Jag har fortfarande inte fått…

Jag har fortfarande inte fått beställningen så svårt att ge något betyg och märkligt av er att skicka utvärderingsmejl innna ni har skickat produkten.

Nu har jag fått produkten och den fungerar utmärkt. Kompensation måste jag ha missat men tackar för den.

1 grudnia 2020

Hej Tomasz,

Vi ber om ursäkt att det tog lång tid innan du fick massagepistolen,
Jag ser nu att du har fått massagepistolen och även en kompensation.

Vi har försökt att hinna med allting så gott som det går och nu är vi äntligen i fas igen.

Hör av dig om du skulle behöva hjälp med någonting/har någon fundering.

Mvh Active Nordic.

Oceniono na 1 z 5

Har skickat flera mejl inget svar

Har skickat flera mejl inget svar, har ringt men telefonen tutar upptaget hela telefontiden. Har skrivit på sociala medier men blir antingen raderad eller inget svar. Har beställt massagepistolen ActiveNordic Pro 2 och betalat för varan och nu fått veta att produkten har försäljningstopp och återkallats. Tycker att det minsta man kan göra är att ta sig tid och svara kunderna. Ni har ju tid att marknadsföra varan.

30 listopada 2020

Hej Timo,

Pga att vi har haft så högt tryck så har våran kundtjänst telefon varit avstängd men vi har försökt att hinna med att svara alla på mail samt på sociala medier så gott som vi kunnat.

Marknadsföringen har skötts automatiskt då det mesta idag är automatiserat och vi har fokuserat på att få ut alla massagepistoler så fort som möjligt.

Vi förstår självklart att man blir frustruerad att det tar lång tid.
Om du hör av dig till oss så kommer vi själklart att kompensera dit för detta.

Mvh Active Nordic.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej