ActiveNordic Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami do masażu

Napisane przez firmę

Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Retur

Fick en defekt produkt var inga problem att byta ut. Bra tryck med flera tillbehör

15 września 2020

Tack för ditt fina omdöme.

Kul att höra att den nya supporten gör bra ifrån sig och garanterar dig bra och snabb hjälp.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och mycket bra service.

Snabb leverans och mycket bra service.
Mycket nöjd med produkten

12 września 2020

Tack för ditt fina omdöme.

Kul att allt har gått bra och vi önskar dig många sköna massage timmar.

Oceniono na 5 z 5

Snabbaste leveransen jag fått…

Snabbaste leveransen jag fått i mitt liv!!
Och ett riktigt trevligt företag med trevlig personal och många intressanta användbara saker man kan hitta. Rekommenderar att skaffa en massage pistol för den hjälper verkligen efter ett hårt gympass!

10 września 2020

Tack för ditt fina omdöme.

Glädjer att höra att vår nya support och personal ni kunder har kontakt med finns här för er & att vårt jobb med Postnord lönat sig och garanterar snabba leveranser.

Otroligt bra online butik

Otroligt bra online butik, sociala arbetare och mycket kundvänliga, snabba leveranser och rörligt bra produkter 💯⭐

Tack för ditt fina omdöme.

Glädjer att höra att allt vi gjort den senaste tiden har gjort att du fått en bra upplevelse och finns här för att alla ska få de lika bra som du.

Oceniono na 5 z 5

Riktigt nöjd med både den snabba…

Riktigt nöjd med både den snabba leveransen och själva massagepistolen! Har sedan tidigare haft stel nacke och rygg från gymmet som denna massagepistol mjukade upp! Riktigt skön! Köp!

Tack för ditt fina omdöme.

Skönt att höra att den kom fram snabbt och att du gillar den.

Oceniono na 5 z 5

Perfekt för att skynda på återhämtningen

Perfekt för att skynda på återhämtningen! Hjälper mig mycket att få igång blodcirkulationen i stela muskler både före och dagen efter ett pass på gymmet!

Tack för ditt fina omdöme.

Skönt att höra att den hjälper dig med din träning.

Oceniono na 5 z 5

Har länge haft problem med stela…

Har länge haft problem med stela muskler men fick tips att prova ActiveNordics massagepistol och jäklar vad nöjd jag är! Den används flitigt morgon & kväll!
Rekommenderar detta vidare till alla mina nära & kära som har liknande problem som jag med muskler/blodcirkulation men även till dom som bara uppskattar en ren njutning utav massage!
När det kommer till företaget Activenordic så även här rekommenderar jag dom till nära & kära eftersom jag fick min vara på önskat leveransdatum samt att supporten är något utöver det vanliga och produkten är av riktigt bra kvalitet! 5 ☆☆☆☆☆ ifrån mig!
/Nöjd kund

Tack för ditt fina omdöme.

Glädjer att höra att alla våra ändringar har gjort så att leveranserna är snabba och att våran support kan hjälpa folk nu.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och en riktigt grym…

Snabb leverans och en riktigt grym produkt. Uppfyller verkligen det jag förväntade mig. Tusen tack.......

Odpowiedź od ActiveNordic

Tack själv och hoppas du får många sköna massage timmar.

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans, riktigt bra produkt.
Nu lyckades sambon få bort muskelknutor utan att få ont i händerna. Har inte hunnit pröva alla tillbehör ännu! =)

Tack för ditt fina omdöme.

Glädjer att höra att du fick hem den snabbt då vi nu har alla system på plats för att garantera 1-3 arbetsdagar leverans tid.

Supernöjd med min massagepistol

Supernöjd med min massagepistol! Gillar att den går att använda på så många olika sätt! 👍🏻 Snabb leverans och snyggt paketerat 📦

Tack för ditt fina omdöme.

Glädjer att höra att den nya designen på paketet är uppskattat.

Fast delivery & great product

Fast delivery & great product. Thank you from Norway!

29 sierpnia 2020

Odpowiedź od ActiveNordic

Glädjer att höra att du fick hem paketet och är nöjd.

Tack för fint omdöme.

Verkar vara en bluff

Verkar vara en bluff, ingen leverans på 3veckor (enligt hemsidan 1-3dagar). Enligt kundtjänst skulle den varit här för 3dagar sedan...
Köp inte härifrån.

17 sierpnia 2020

Odpowiedź od ActiveNordic

Jag kan försäkra dig om att det inte är en bluff. Jag hittar inte ditt namn bland beställningarna och har efterfrågat mer info här via Trustpilot. Våra leveranstider är 1-3 dagar inom Sverige. Skriv till oss på Messenger eller instagram så ser vi till så att du blir nöjd.

Ha det fint!

Oceniono na 2 z 5

Jätte lång leverans tid

Jätte lång leverans tid. Tog nästa 7 veckor innan jag fick massagepistolen.

17 sierpnia 2020

Odpowiedź od ActiveNordic

Hej! Vi beklagar att du fick vänta på din leverans. Med tanke på allt som pågått i världen har vi haft en del utmaningar där leveransen blev drabbad. Allt är löst nu och vi levererar på 1-3 arbetsdagar. Hör av dig till vår support så ser vi till att du blir nöjd.

Ha det fint!

Hälsningar,
Viktor

Oceniono na 5 z 5

Sjuk nöjd med leveransen av pistolen

Sjuk nöjd med leveransen av pistolen, fick de efter 2 dagar.

Ordentlig bra motor när ja masserar mina hockeylår

14 sierpnia 2020

Tack för fint omdöme.

Hoppas dina träningar blir bättre nu när du kan hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbare.

Oceniono na 5 z 5

Efter ett par år av lagerarbete och...

Efter ett par år av lagerarbete och struntat i gym/massage (som man kanske inte borde göra) har jag märkt att den här pistolen gör ett riktigt bra jobb. Skönt att kunna massera låren efter en dag av konstant promenerande och även axlarna av konstant lyftande. 100%!!

Tack för ditt fina omdöme.

Hoppas de blir lite enklare att lyfta alla tunga lådor nu.

Terrible

Terrible. Lost our order, didnt give feedback. Wouldnt deliver the merchandise and ultimately refused to pay us back until we threatened them with legal action.

Oceniono na 5 z 5

Active Nordic, strålande rakt igenom!

Massagepistolen är fantastisk och har verkligen hjälpt till med att återhämta mig snabbare efter tunga träningspass. Mer värt att köpa den här maskinen än att betala dyra pengar för att går till massören flera gånger om året! Stort tack till er på AN för en bra produkt och snabb leverans.

Tack för ditt fina omdöme.

Vi är glada att den hjälpt dig och hoppas flera ser att folk får hem sina snabbt och är nöjda.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej