ACE Rent A Car Recenzje

2,7

Firma, ktora wyludza pieniadze za niepelnione szkody Zdjecia nie sa kompatybilne przed I po , zerowy kontakt. Bez opinii rzeczoznawcy, kwoty wziete z sufitu (6tys zl) sprawa musi pojsc do rzecznika... Zobacz więcej

Pani Ania i pan Wojtek pracują w firmie ACE car Rental Poznań serduszka ze złota.Po ponad godzinnego opóźnienia samolotu 01:20 wcześnie rano.Przyjechali szybko i sprawnie podstawiając cieplutki samo... Zobacz więcej

Witam, odebralem samochod w Poznaniu szybko, milo. Po tygodniu oddlem samochod zgodnie z regulaminem, pelen back, umyty, itp. Wszystko niby bylo ok ale po prawie 48 godzinach firma doszla do wniosk... Zobacz więcej

Dawno już nie wypożyczalnia auta więc pozytywnie zaskoczyło mnie podejście do klienta. Pan Maciej z wypożyczalni we Wrocławiu na lotnisku wszystko dokładnie wyjaśnił. Otrzymałem też pierwszy raz na e... Zobacz więcej

1. Wypożyczalnia samochodów

ACE Rent A Car is an affordable, independent car rental brand that services customers in more than 50 countries around the globe.

Słaba

2 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

2,7

Ta firma to jakiś dramat auto 5 letnie…

Ta firma to jakiś dramat auto 5 letnie auto z przebiegiem 100 tys km facet z obsługi blondyn cwaniak i naciągacz w Katowicach na lotnisku zarządzał wykupienia ubezpieczenia dodatkowego bo nie wyda auta koszt ubezpieczenia tyle samo co wynajmu omijać szerokim łukiem

20 kwietnia 2023

Po zwrocie auta bez osobistego odbioru…

Po zwrocie auta bez osobistego odbioru ze strony pracownika ACE zostalem posadzony o uszkodzenie auta. Auto zwrocilem bez zadnych uszkodzen. Na zdjeciu z protokolu widac duze otarcie przedniego zdezaka. Poprosilem o sprawdzenie monitoringu parkingu, przy wjezdzie umieszczone sa kamery wiec latwo jest stwierdzic czy wjezdzajac na parking auto bylo uszkodzone. Pracownik ACE stwierdzil ze to ja musze udowodnic ze auto zwrocilem bez uszkodzen. Niestety nie zrobilem zdjec zaparkowanego auta ktore w danym momencie zostawialem bez uszkodzonego zdezaka. Auto zostanie naprawione na moj koszt. Czytajac opinie widze ze wiecej osob zostalo w ten sposob potraktowane, zostaly posadzone o uszkodzenia ktorych w trakcie zwrotu nie bylo. Wnioski nasuwaja sie same, ostrzegam wiec panstwa ta droga przed praktykami stosowanymi w firmie ACE Rent A car.

19 maja 2023
Logo ACE Rent A Car

Odpowiedź od ACE Rent A Car

Hi Adam, Unfortuantely, we are unable to find you in our system with the current information. Please reach out to us at customercare@acerentacar.com or 844-874-3966 so we can assist you as soon as possible with your reservation.

Masakra👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎?…

Masakra👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

8 kwietnia 2023
Logo ACE Rent A Car

Odpowiedź od ACE Rent A Car

Masakra,

If we can be of further assistance to you please do not hesitate to reach out. When you reach out please provide your ACE confirmation number starting with three letters followed by seven to eight numbers.

Kind regards,

ACE Customer Care

Wynająłem samochód na godzinę 11 rano, A po przyjeździe okazało się że muszę czekać 2 h. Zrezygnowałem i poszedłem wynająć samochód do innej korporacji. Nie polecam Ace rebt a car.

Wynająłem samochód na godzinę 11 rano. Po przyjeździe aby odebrać Auto okazało się że muszę czekać 2 h. Zrezygnowałem i poszedłem do innej korporacji na szczęście było to blisko lotniska. Musiałem wziąć droższe Auto. Nie polecam korporacji Ace Rent a Car.

6 lutego 2021
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1667 recenzji)