Al 4x een afspraak gemaakt (op verzoek van 365 zon). Maar al 4x voor jan *** thuisgebleven, want ze komen telkens niet opdagen. Maak dan geen afspraak en kom op de bonnefooi… de zonnepanelen zijn niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb nu al bijna drie maanden geen stroom op mijn panelen. Kreeg pas na maand melding daarvan. Gebeld…. Werd daar niet adequaat gereageerd. Daarna kon er pas vijf weken later gekeken worden door twe... Zobacz więcej
Wij kwamen via de Vereniging Eigen Huis in contact met de firma 365zon.nl uit Best. We wilden ons oriënteren op de aanschaf van een thuisbatterij. We ontmoetten Ricardo, een zeer vriendelijke v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Via vereniging eigen huis hier een aanbieding opgevraagd. Traject tot en met installatie vlot en transparant. Dikke 9 tot het systeem uitviel na krap 3 jaar. Hemel en aarde moeten bewegen om afspraak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen!
Er is namelijk geen communicatie.
Een week geleden zijn er veel 23 zonnepanelen geinstalleerd en een 15 KwH thuisbatterij.
Al voordat de electricien hier vertrok was duidelijk dat het nog niet werkte. We moesten maar een ticket aanmaken. Maar vervolgens gebeurt er gewoon niks en wordt je ook niet op de hoogte gehouden. Er wordt niet gereageerd op e-mail, en de klantenservice kan alleen maar vertellen dat het heel druk is en ze hopen dat we zo snel mogelijk gebeld worden. Bij doorvragen blijkt "zo snel mogelijk" niet binnen een paar weken te zijn. Ook lekker!!!

Odpowiedź od 365zon.nl
Jullie hadden mij niet aangemeld bij…
Jullie hadden mij niet aangemeld bij enexis, hun brief naar mij toe schaamde ik me heel erg voor ik had verzuimd me aan te melden, maar dat was dus achter af jullie taak of die van woningbelang

Inductiekooplaat krijgt geen stroom
Inductiekooplaat krijgt geen stroom, electricien gebeld. Alles nagelopen. Zonnepanelen veroorzaken kortsluiting. Dit was op 2 april van dit jaar. Panelen door elektricien uitgezet, hij mag daar nl. niets aan doen 365 zon ingeseind. Iedere week gebeld, gemaild. Na 2,5 week een monteur, die weet niets, kan niets, overleg met collega’s op kantoor. Daarna radiostilte. Geen enkele feedback, contact moet steeds via ons tot stand komen.
7 mei laatste telefoontje van ONZE kant. Nul reactie. We gaan maandag voor de zoveelste keer bellen. Is er een overkoepelende organisatie waar we dit aan kunnen kaarten? Zijn het helemaal BEU.

Odpowiedź od 365zon.nl
Goede snelle service en goede…
Goede snelle service en goede communicatie vanuit de organisatie. Wel 1 ster minder, omdat er tijdens de installatie van de nieuwe stoppenkast is kapot gegaan is in de omgeving en dit niet gemeld is.

Odpowiedź od 365zon.nl
De jongens hebben prima werk…
De jongens hebben prima werk verricht..alles functioneert zoals het hoort. Wij zijn er blij mee.

Odpowiedź od 365zon.nl
De omvormer van de zonnepanelen is…
De omvormer van de zonnepanelen is inmiddels al weken defect en er wordt nog steeds geen passende actie ondernomen. Ondanks meerdere contactmomenten wordt het probleem niet serieus opgepakt. De service is ronduit dramatisch en er is totaal geen sprake van meedenken of klantgericht handelen. In plaats van met een oplossing of duidelijke planning te komen, krijgen we telkens te horen dat het “erg druk” is en dat we maar moeten afwachten. Ondertussen werken de zonnepanelen niet en blijven wij met het probleem zitten. Zeer teleurstellende ervaring en absoluut niet de service die je mag verwachten.

365.zon thuisbatterij Zinvolt
Op 25-4-26 een thuisbatterij van Zinvolt geïnstalleerd. Tot op heden werkt deze nog steeds niet (29-4)!!!!!!
Kan alleen een storing gemeld worden tijdens kantooruren. Dus vette pech met een storing in het weekend.
Na 2 dagen gemaild en 2 x gebeld, zelfs met de monteur geappt, helaas niks!!
Het kan wel volgende week worden eer er een reactie komt van de technische dienst!!!!! Hoe dan!!
En ik heb hiervoor gekozen door een voorkeur van VEH. En bedankt voor de slechte service van dit bedrijf.
Van mij mogen ze de batterij ophalen. Het werkt toch niet..

Nul komma nul service
Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl.
De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle systeem van 365zon.nl. Daarin stond oa dat wij foto's aan moesten leveren van de foutmelding en meterkast etc. Daar is niet op gereageerd. Een paar dagen later nogmaals gemaild maar ook geen reactie.
Gebeld en gesproken met een vriendelijke dame die erkende dat het van mij uit eenrichtingsverkeer was en zij zou de technische dienst daarop aanspreken en zeggen dat er contact opgenomen moest worden. Wederom geen reactie.
Na nog een week wachten contact met de verhuurder opgenomen die 365zon ook bericht hebben om contact met mij op te nemen. Ook nu weer geen reactie van 365zon.nl.
Zelf heb ik gezocht op internet wat het probleem kan zijn en daar is uitgekomen dat de omvormer vervangen moet worden. Mail gestuurd naar 365zon.nl maar weer geen reactie.
Inmiddels schijnt de zon volop maar ik heb er al 3 weken niks aan.
365zon.nl levert totaal geen service.
Ik heb nu besloten om de huur voor de installatie niet meer te betalen totdat de reparatie is uitgevoerd.
Mijn conclusie is ga nooit met 365zon.nl in zee als je niet verplicht bent om met dit bedrijf zaken te doen. Er zijn genoeg bedrijven die wel betrouwbaar zijn dus kies voor een ander.

Sterk afgeraden
Sterk afgeraden. De zonnepanelen zijn sinds half juli defect. De garantie werd goedgekeurd en het bedrijf heeft de vervanging van de omvormer uitbesteed aan een onderaannemer, waarna zij hun handen van de zaak hebben afgetrokken en beweren dat het niet van hen afhangt. Wat het meest absurd is, is dat het bedrijf probeerde ons ervan te overtuigen dat wij geen klant van hen zijn, terwijl zij de installatie hebben uitgevoerd. Tot op heden wachten wij nog steeds op de vervanging van de omvormer en ondertussen moeten wij zelf voor de elektriciteit betalen, terwijl we niet-werkende zonnepanelen op het dak hebben. Volledig gebrek aan competentie, verantwoordelijkheid en respect voor de klant.

Odpowiedź od 365zon.nl
365zon verdient alsnog een pluim.
Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft 365zon met mij contact gezocht. In overleg is mijn probleem tot volle tevredenheid opgelost. Chapeau.

Odpowiedź od 365zon.nl
Probleem met converter netjes opgelost
Probleem met converter netjes opgelost: vervangende Solar Edge unit geïnstalleerd.

Goede service en communicatie
Goede communicatie, duidelijke afspraken en concreet resultaat conform afspraak. Zeer tevreden.

Odpowiedź od 365zon.nl
Service en klantvriendelijkheid slecht!
De service en klantvriendelijkheid van 365zon zijn echt heel erg onder de maat. Je krijgt nauwelijks contact, bij ieder telefoongesprek hang je minstens een half uur aan de lijn omdat zij aangeven: 'het is erg druk momenteel...'. Steeds opnieuw excuses dat onze melding is blijven liggen, dat de melding niet goed is binnen gekomen etc. Ondertussen is dit de 2e keer dat onze omvormer defect is. De eerste keer duurde het 4 maanden voordat men eindelijk tot actie overging. Nu wachten we alweer ruim 3 weken. Nog steeds is er geen afspraak tot stand gekomen. Wij zijn afhankelijk van 365Zon anders waren we allang overgestapt.

Odpowiedź od 365zon.nl
Uitstekende ervaring met dit bedrijf
Uitstekende ervaring met dit bedrijf: goede communicatie, meedenken, snelle actie en goede installatie.

Odpowiedź od 365zon.nl
Vandaag zonnepanelen laten plaatsen…
Vandaag zonnepanelen laten plaatsen door de firma 365Zon.nl uit Best.
Op de afgesproken tijd melden zich Appie ( Abdul) en Alex. De heren hebben in de zonnepanelen geplaatst en de meterkast opnieuw ingericht. Een andere firma voor zonnepanelen had hiervoor een rotzooi ervan gemaakt. Na de de installatie werd er keurig opgeruimd en aangeveegd. Als ik nu ik de meterkast kijk ziet het er heel professioneel uit. Heeft de tijd genomen om alles uit te leggen. Wij zijn er heel blij mee en zal deze firma en deze (beleefde) medewerkers van harte aanbevelen.
Onveilige installatie, slechte klantenservice
Ik raad dit bedrijf af vanwege gebrekkige dienstverlening en slechte communicatie.
In juni 2023 zijn er bij ons 6 zonnepanelen geïnstalleerd en is de groepenkast in ons huis vervangen door 365zon. We hebben dit bedrijf via Vereniging Eigen Huis gevonden, in de hoop een betrouwbare installateur in te huren. Na enkele maanden kregen we een zware daklekkage, waarna medewerkers van 365zon vaststelden dat de panelen niet op ons dak hadden moeten worden geplaatst omdat het veel te oud was om de belasting te dragen. Na vele duizenden euro's te hebben besteed aan een dakrenovatie, zijn de panelen dit voorjaar eindelijk teruggeplaatst. Daarbij bleek de groepenkast onveilig te zijn geïnstalleerd en de belasting van de zonnepanelen niet aan te kunnen, de panelen liggen dus ongebruikt op ons dak. Het blijkt dus dat we al bijna twee jaar met een onveilige situatie qua elektra wonen! Het hoofdkantoor stuurde vervolgens enkel de factuur voor de tweede installatie door, zonder een oplossing voor de onveilige groepenkast aan te bieden. Na zelf contact te hebben opgenomen, krijg ik slechts een automatisch afspraakvoorstel voor een maand later.

Odpowiedź od 365zon.nl
Stroomopbrengst is conform de data
Stroomopbrengst is conform de data. Zelfs met bewolking. Juliee site met de opwekking/data is prima.
Opmerkelijk zijn de verschillen tussen jullie en Vattenfalls metingen. Moet nog nagaan wat de oorzaken zijn.
Professionele aanpak
Professionele aanpak, duidelijk afspraken en kundig personeel.

Odpowiedź od 365zon.nl
365zon werkt hard, geduldig en netjes.
365zon heeft alles keurig uitgelegd, geduldig alle vragen beantwoord. Op de installatiedag een geolied team die super netjes en keihard werken. Alles werd netjes gevraagd, alle rommel werd opgeruimd echt super!

Heel nuttig
Doświadczenie Trustpilot