Al 4x een afspraak gemaakt (op verzoek van 365 zon). Maar al 4x voor jan *** thuisgebleven, want ze komen telkens niet opdagen. Maak dan geen afspraak en kom op de bonnefooi… de zonnepanelen zijn niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb nu al bijna drie maanden geen stroom op mijn panelen. Kreeg pas na maand melding daarvan. Gebeld…. Werd daar niet adequaat gereageerd. Daarna kon er pas vijf weken later gekeken worden door twe... Zobacz więcej
Wij kwamen via de Vereniging Eigen Huis in contact met de firma 365zon.nl uit Best. We wilden ons oriënteren op de aanschaf van een thuisbatterij. We ontmoetten Ricardo, een zeer vriendelijke v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Via vereniging eigen huis hier een aanbieding opgevraagd. Traject tot en met installatie vlot en transparant. Dikke 9 tot het systeem uitviel na krap 3 jaar. Hemel en aarde moeten bewegen om afspraak... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Slechtste bedrijf ooit
Slechtste bedrijf ooit, totaal 8 afspraken gehad 1x stonden ze op de stoep daadwerkelijk. Uiteindelijk nog met de helft van de afgesproken panelen en 3,5 uur te laat. Dag dat ze de rest zouden komen plaatsen ( vandaag) zijn ze tot nu ook al 1,5 uur te laat benieuwd of ze überhaupt wel gaan komen. Als ik ze bel vandaag en de keren ervoor ( ook de keren dat ze dus NIET) zijn gekomen en de afspraak wel stond zeiden ze aan de telefoon elke keer ze zijn onderweg😂, onderweg alleen komen ze dus nooit aan. Ze denken volgens mij dat tijd gratis is, dat mensen 24/7 thuis zitten om op hun te willen wachten.

Odpowiedź od 365zon.nl
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, er werd heel netjes gewerkt. En alles wat snel geregeld.
Goede samenwerking met de consumentenbond
Goede samenwerking met de consumentenbond. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Goede zonnepanelen
Vlotte en goede installatie
2 werknemers waren mooi op tijd. De electricien gaf goede uitleg en had alles naar wens geïnstalleerd.
365 zon heeft professioneel en snel gewerkt.
365 zon heeft onlangs 6 panelen bijgeplaatst. De monteurs hebben prima werk gedaan. Zowel op het dak als de aanpassing in de meterkast. Leidingen mooi weggewerkt. Zeer tevreden.
Top service!!!!
Vanaf mijn eerste afspraak met hen is het heel soepel en fijn verlopen. Ze hebben een hele fijne service en komen hun afspraken na. Al mijn vragen zijn snel beantwoord en duidelijk uitgelegd.
Ook het plaatsen van de zonnepanelen ging snel en goed.
Echt een aanrader dit bedrijf.
Groetjes Jacqueline.
Uistekende partij!
Lang zoekende geweest naar een betrouwbare en goede installateur voor onze zonnepanelen. Uiteindelijk bij 365Zon uitgekomen. Geen betere keuze kunnen maken. Van advies, offerte tot aan de uitvoering een uitstekende partij gebleken. Reageren snel en netjes op vragen, monteurs netjes, vriendelijk en keurig werk geleverd! In één woord TOP!
Goed en snel en netjes
Vanaf bestelling tot de levering een…
Vanaf bestelling tot de levering een prima ervaring.
Bij vragen goed en vriendelijk te woord gestaan.
De plaatsing van de panelen en omvormer ging ook netjes en snel. Wij zijn zeer tevreden.
Helaas weet dit bedrijf niet wat klantenservice is!
Helaas heeft de woningbouw ervoor gekozen dit bedrijf zonnepanelen te laten plaatsen op onze huurwoning. Tijdens de installatie ging alles mis wat er mis kon gaan. Vervolgens komt de monteur tot twee keer toe gewoon niet opdagen tijdens een gemaakte controleafspraak en blijkt tijdens de controle dat de stroom totaal niet goed is aangesloten tijdens de installatie. Inmiddels zijn we weer een paar weken verder en heeft zelfs de bemiddeling van de woningbouw niet gezorgd voor een oplossing. Er is geen contact meer met me opgenomen door 365zon en zojuist stonden zij zonder aankondiging ineens aan de voordeur. De omvormer staat nu al 5 weken uit! Dit bedrijf heeft helaas klantvriendelijkheid niet hoog in het vaandel staan.
Interessant om te zien dat jullie er alles aan doen om jullie 'goede' naam hoog te houden. Binnen 3 uur een reactie op deze online klacht, terwijl ik al weken aan het wachten ben tot jullie de zaken netjes gaan afhandelen. De woningcoöperatie neemt met jullie contact op hierover, ik heb totaal geen behoefte aan contact met jullie...dat heb ik al vaak genoeg geprobeerd en het zou niet nodig moeten zijn dat er eerst een online klacht moet komen voordat jullie in actie komen.

Odpowiedź od 365zon.nl
Zo laat je zonnepanelen dus installeren
Zonnepanelen zijn door 365zon.nl gelegd op basis van een doordacht legplan door ervaren en nette monteurs met duidelijk kennis van zaken. Alle panelen netjes synchroon, recht ge-installeerd en geen dak beschadigingen. Top!
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, goede voorbereiding, alles wordt voor je geregeld en de jongens hebben het super netjes gemonteerd
Zonnig bedrijf
Duidelijke informatie over wat te adviseren, wensen en verloop van plaatsing. Voldoende inlichtingen en tijd om vragen te stellen. Installatiemedewerkers die netjes werken, goed overleggen en flink doorwerken. Ook nazorg prima verzorgd.
Zonnige panelen
Alles is exact volgens afspraak gegaan,met vakmanschap uitgevoerd, nette personen die het hebben aangelegd, alleen maar lof
Uitstekende service
Het personeel was vriendelijk, goede communicatie en de afwerking binnen is erg netjes gedaan
Fijne partij die met je meedenkt
De medewerker van 365zon is langs geweest voor een persoonlijk gesprek. Hiervoor nam hij ruim de tijd. Ook dacht hij goed mee met het type en aantal zonnepanelen, en op welke manier het beste de bekabeling te organiseren. Na akkoord op de offerte lagen de zonnepanelen binnen 4 weken op ons dak! Op de dag zelf kwamen er 2 jongens voor de meterkast en de bekabeling. Er was nog even onduidelijkheid of de afgesproken route ging lukken, maar ze deden hun best om dit te realiseren en uiteindelijk is dit gelukt! Er kwamen 2 jongens voor het leggen van de panelen; dit verliep soepel. Binnen een paar uur lagen ze erop!
Zeer prettige dienstverlening
Ivm zelf niet aanwezig tijdens de plaatsing van de zonnepanelen werd ik gebeld om samen een oplossing te zoeken. Dit verliep heel prettig en we kwamen dan ook snel tot een manier om toch de afspraak door te kunnen laten gaan.
Tevreden
Vooraf netjes een brief gekregen. Zonnepanelen werden goed en vakkundig geplaatst.
weinig ervaring maar erg goed eindresultaat
De installateurs leken weinig ervaring te hebben. Maar ze lieten zich goed op afstand helpen en hebben erg hun best gedaan voor maatwerk. Het eindresultaat was zeker naar tevredenheid
Doświadczenie Trustpilot