Ringede for at bestille en tur- beskede var " åh vi har ikke lige nogle tæt nok på- så ring hellere til et andet selvskab......
Topservice. Min søn har fast skoletur hver morgen med en hyggelig og rar chauffør og tilbage med de samme faste chauffører, der alle kender min søn. Trygt og rart at vide at ens guld - min søn - er i... Zobacz więcej
Desværre oplevet det nogen gange før…Denne weekend skete det så igen. Bestilte taxi, hvor jeg oplyste at jeg skulle ha en hund med. Bevares, jeg blev ikke nægtet hverken tur/ retur, men begynder at... Zobacz więcej
Morgentur fra Brøndbyøster til Ballerup. Den hurtigste rute er, som enhver lokal kendt burde vide (og Google Maps foreslår), ad E47 -> Rute 17 -> O4. Han vælger at fortsætte ad E47 mod Herlev som vel... Zobacz więcej
Upålidelig
Vi skulle til lufthavnen og dagen før bestilte jeg en Taxi for at være sikker på at der ikke var noget, der gik galt.
Ca. 10 minutter inden aftalt tid dik jeg en SMS, om at bilen var på vej, men så skete der ikke yderligere - da der var gået 10 minutter over tid kontaktede jeg 35353535, som sagde at chaufføren havde aflyst turen - og det var sket på en lokation, der var et par km. fra vores adresse.
De kunne ikke svare på, hvorfor den var blevet aflyst, men jeg kunne da bestille en ny Taxa - hmmmmm
Hvis det samme så ville ske igen begyndte det at blive kritisk - vi skulle jo nå et fly.
Jeg bestilte i stedet en Uber - den kom efter 4 minutter og kørte os til lufthavnen til halvdelen af prisen af, hvad vi ellers plejer at give for en lufthavns-tur.
Næste gang jeg skal bruge transport tror jeg ikke jeg er meget i tvivl om jeg skal vælge;
1 ) En upålidelig Taxa, der måske / måske ikke dukker op og betale det dobbelte
- eller
2) Skal jeg vælge noget andet, der er pålideligt og koster halvdelen.
I må tage jer sammen Taxa - hvis I mister kunder til Uber grundet prisen er det en sag, men når I også begynder at miste de kunder, der ellers valgte Taxa grundet kvalitet og pålidelighed så har i et ret så stort problem.
Dårlig Service
Dårlig service, vi har ventet i 45 min. Og vognen kom aldrig, vi har prøvet at ringe til dem og aflyse vognen og vi kunne ikke engang få fat i dem.
Snyder så det halve kunne være nok..
Chauffør snød min bror og jeg for 200,- + kørte en enorm omvej.. Virkelig dårlig stil og ubehagelig attitude fra start af.
Ingen refundering fordi chaufføren holder fast i sin påstand om alt skulle være i den fineste orden.
Dårlig og upålidelig service!
Vi bestiller en taxa fra smørum til Vanløse i smørum. Pigen i telefonen kunne ikke finde adresse hvor hun siger at hun bestiller til en adresse i nærheden og når taxen ringer skal vi forklare ham hvor vi står. Vi pointere for hende at vi er 5 personer så det skal være en stor vogn. Efter 30 bliver vi ringet op om at han er der og vi går ud til vejen i regn vejr og ser en lille taxa komme. Mande kan ikke have os med og køre igen. Vi ringer tilbage til centralen og får afvidemat de har sendt en forkert vogn og vi nu skal vente i halvanden time på en vogn til 5 i regn vejr.
Chauffør kørte flere uger med glemt genstand og kundeservice var til ingen hjælp
Jeg prøvede i 14 dage og få fat på en cykellås der var glemt i deres bil.
Ringede til dem 7 gange og blev sendt til forskellige afdelinger og ingen kunne hjælpe mig. "Vognen var ikke til og få fat på", de ringede ikke tilbage og "det var ikke muligt at lægge en besked til chaufføren" om han skulle kontakte mig.
Jeg måtte derefter bruge 500kr så jeg kunne erstatte hvad der var mistet i vognen. I mit sidste desperate opkald til dem finder de alligevel hvad jeg har glemt i bilen og derefter vil de have penge for at få det afleveret til mig.
Jeg kan kun anbefale køre med en anden service (jeg foretrækker Uber) har aldrig været ude for en så dårlig service, dårlige undskyldninger og forvirringer for man kører rundt med glemte sager i bilen i flere uger og kaster kunder rundt med kunderne i sådan en mølle. Jeg er nu 750kr fattigere og en dårlig oplevelse med jeres selvskab rigere. Desuden var der ikke meget forståelse og hente fra deres kundeservice.
Uacceptabel behandling
Natten til fredag havde vi bestilt en stor vogn til kl 22:30, til Rosengården 12. Først får vi besked om taxaen er ankommer 5 minutter før tid, hvor vi skynder os at betale for vores mad, for så at komme ud og se taxaen dreje om hjørnet. Vi ringer og får afvide vores vogn har samlet nogle andre op. Vi ringer og får afvide de sender 2 nye vogne. De vogne ankommer aldrig og da vi ringer ingen får vi afvide "ej men så må i sgu da gå ud og preje en vogn på gaden". Uacceptabel service, dårlig behandling. Alt i alt ikke på nogen måde i orden!
Ikke til at stole på!!
Kom med toget til Stenkøse station, ringede efter en taxi kl. 20.40 centralen
lovede at de kom inden for 20 min. efter 40 min. kontaktede vi centralen igen, telefonen blev taget, men ikke noget svar, ringede op igen hvor Mustafat svarede, han undersøgte om der var en bil på vej,Jo der var en vogn der havde lagt sig ind på turen, men det ville tage lang tid inden den ville komme, da den var på Nørrebro.
Vi mener at det var en servicevirksomhed vi kontaktede,men tog grulig fejl.
Vil ikke anbefale dette amatørfirma.
Beklager at man skal give en stjerne.
Hurtigere at gå
Jeg har nu efter flere dårlige oplevelser prøvet at tage tid. Det viser sig at det i langt de fleste tilfælde faktisk er hurtigere at gå end at bestille en taxa fra 35353535.
dårlug service. Taxaen kommer oftest overhovedet ikke og når den gør er det så lang tid efter, at man ikke skal regne med at nå sine aftaler.
Upålidelig.
Elendig service
kørte forbi mig, bagsværdvej 82, taxaen kørte rundt om mig, og spillede smart.
Upålidelige og dårlig kundeservice
D. 11/12 bestilte jeg en taxi til dagen efter kl 16.00. Da klokken er blevet 16.10 ringer jeg til 35353535 for at høre nærmere. Kl 16.30 kommer jeg endelig igennem til kundeservice. De fortæller at der mindst er 30 min ventetid. Jeg påpeger at de burde give besked når det er en taxi man har bestilt dagen før, men får blot at vide at det ikke er noget de vil bruge tid på. Da jeg skal ud at spille og derfor nødvendigt at jeg når frem i tide, har jeg samtidig ringet til et andet taxaselskab for at høre om deres ventetid. Da jeg fortæller dette siger kundeservice 35353535, at hvis jeg ikke ringer og afbestiller deres taxa, vil de aflyse den bestilte tur. Jeg påpeger at det vil betyde 20-25 min i kø til deres kundeservice. Det ender med at vi aftaler jeg ringer hvis jeg får den anden taxi. 1 minut efter jeg har afsluttet samtalen med 35353535 modtager jeg en sms om at min forudbestilte taxa er afbestilt. Tilsyneladende kan de finde ud af at give automatisk besked om aflysning men ikke at ens bestilte taxi er forsinket.
Grundet den utroligt dårlige behandling jeg har fået, fraråder jeg på det kraftigste at bruge 35353535.
Ubehøvlede chauffører
Hvis du har professionelle kørsels behov vil jeg på det stærkeste fraråde 35353535.
Bestillinger er upålidelige, og chauffører voldsomt upassende og ubehøvlede, selv når der udtrykkeligt er sagt under bestilling at det i vores tilfælde var en vigtig udenlandsk instruktør med hans film hold der skulle køres til deres biografvisning. Chaufføren kommenterede på instruktørens ånde, og sagde man kunne lugte de havde spist, og at han altså ville rulle vinduet ned for det andet var altså for ulækkert.
Vi har forsøgt at komme igennem kundeservice de sidste dage, men tjenesten er belejligt nok for dem "lukket pga. sygdom".
Men - hvis I har brug for professionel kørsel der kommer til tiden og med chauffører der ikke taler ned til dine kunder så UNDGÅ 35353535.
Skal du noget vigtigt, så book aldrig Taxa 4x35
Jeg havde på forhånd bestilt en taxa dagen før til et meget præcist tidspunkt, så jeg kunne ankomme til et vigtigt møde. Understregede vigtigheden af tidspunktet.
Den kom ikke, så jeg var nødt til at aflyse mødet.
Havde endda 15-20 minutters ekstra tid, som taxaen kunne tillade sig at komme for sent! Ringer ind, og måtte vente i kø, mens uret tikker og minutterne går... "Kan vi sende en ny til dig? Det tager lige 15 min. ekstra igen"... Nej tak! Mødet er over halvvejs færdigt, når vi ankommer!
Når man bestiller en taxa i god tid, så forventer man sgu, at den kommer - det er simpelthen uacceptabelt.
Ud fra de andre anmeldelser herinde, kommer jeg aldrig til at bruge 4x35 igen, og vil anbefale mine venner om ikke at bruge selskabet.
Frygyelig service
Jeg har jævnligt brugt 4X35. En ting er sikkert man føler sig til besvær. Jeg er fornyeligt blevet benamputeret og har fået et andet liv. Når jeg skal fra læge eller tandlæge har jeg tit benyttet mig af en Taxa hjem. Der er overhovedet ingen service. Jeg står med mine krykker og pose. Chaufføren vil overhovedet ikke hjælpe til. Og jeg må sige at drikkepenge er der ingen af. Det nærmeste hjælp jeg hat oplevet er at forsædet er blevet flyttet lidt tilbage, således at jeg bedre kunne komme ind??. Dårlig service.
ADVARSEL!
Kørte hjem fra byen igår i KBH. En tur på 74,00 kr. blev pludselig til 169,00 kr. Kl. var 03.10 så jeg var selvfølgelig træt da chaufføren beder mig om at taste min pinkode ind igen. Og, vupti har jeg foræret ham 95,00 kr. i drikkepenge. Jeg gør selvfølgelig indsigelser med det samme hvortil han bliver meget aggressiv og beder mig om at forlade taxien da jeg jo selv har givet ham de 95,00 kr.!!! Efter en hed diskussion hvortil jeg bestemt, men høfligt fortæller ham at jeg ikke finder mig i at han snyder mig på den måde,og at han skal give mig de 95,00 kr. tilbage, ringer han til centralen.De kan selvfølgelig ikke gøre noget på det tidspunkt. Jeg beder dem derefter om at kontakte politiet, da jeg anser min situation som offer for en kriminel hustler. Det er de naturligvis ikke interesseret i og de beder mig om at kontakte kunde service idag.Det går jeg med på, da jeg ikke vil optrappe situationen med en stadig mere og mere aggressiv chauffør Naturligvis har de lukket søndag. Jeg har lige talt med 3x35 og de synes ikke der noget unormalt i at man giver 95,00 kr. i drikkepenge på en tur på 5 min,. til 74,00 kr.!!!!! Vi må se hvad de siger i morgen.
FARLIGT!!!KØRER OVER FOR RØDT/SOVER BAG RATTET!!!
Jeg vil aldrig mere benytte 35353535, jeg har oplevet at chaufføren sov bag rattet, hvorefter vi blev sat af midt på sallingvej,. (8 km fra destination), nu kørte chaufføren over for rødt, hvorefter vi igen blev sat af (5km fra destination). Begge gange blev vi skældt eder og fanden, kaldt dumme s v i n, jeg må ikke bruge chaufførens ord for gris i følge trust pilot, buhuuuu lad os endelig beskytte de stakkels firmaer der ikke kan finde af det...( vi ville ikke betale) jeg ved ikke hvad der er galt her, de kører for stærkt, er ubehøvlede og kører farligt! Jeg betaler dyre domme for en hyrevogn, i det mindste forventer jeg at komme hjem i et stykke!!! Prøver fra nu af [externt link fjernet] og ser om de kan leverer et fornuftigt produkt!
Kør taxa når og hvis det passer chaufføren!!
Hvad sker der for taxa selskaberne i dag - jeg har gennem mange år ringet 4x35 når jeg skal befordres rundt i byen - tendensen er mere og mere uforskammede chauffører som egentlig kun ønsker at køre meget lange ture eller også derhen hvor det passer dem - ER DØDTRÆT AF DET nummerplade AA 98 021 mente ikke han gad at køre mig hjem I Lørdags da han skulle til Amager efter hans sidste tur - efter ca. 30 min i regnvejr lykkedes det mig at overtale en chauffør til at køre mig hjem - proceduren er at de kører hen og ruller vinduet 10 centimeter ned og glor på en med iskolde øjne og spørger hvor man skal hen - og falder turen ikke i chaufføren smag kører de for det meste uden af sige noget, man får fingeren eller også får man at vide det er deres sidste tur idag og de skal ikke min vej - det er FRÆKT!!!
Han havde ventet MEGET LÆNGE...
I går ringede jeg efter en 4x35. Der ville gå 1o min. sagde damen.Jeg sagde farvel til vennerne og gik ud på gaden. Der var gået 5 minutter. Jeg kiggede efter taxaen, som ikke var at se.Så huskede jeg at der var en 2. udgang på adressen, og gik derned ad for at tjekke om vognen var dér. Det var den: chaufføren har åbent vindue, så jeg siger "det er måske mig du venter på". Han svarer "jeg har ventet meget længe" ... og så kører han. Jeg tænker, at nogle folk ikke tager meget hensyn til taxachaufførerne, og at de så føler sig dårligt behandlet. Det var bare ikke situationen med mig. Det var en kombination af at han var ankommet for hurtigt og at jeg havde valgt den "forkerte" udgang. Og hvis den forurettede chauffør ikke havde haft lyst til at straffe mig, så havde han haft en tur til næsten 400 kr.
Trusler
2 gange på det sidste er jeg kørt med 4x35 begge gange måtte jeg påpege at de kørte den forkerte vej og begge gange var svaret: at jeg bare skulle holde min kæft og at det skulle jeg ikke blande mig i. øhh har de drukket af natpotten. magen til ubehøvlet behandling skal man lede længe efter. FARVEL til 4x35.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.