333travel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We wisten wat we ongeveer wilde voor onze reis naar Maleisië. Michelle heeft dat goed begrepen en een goed voorstel gemaakt met een paar keuze cq alternatieven. Nadat we deze alternatieven bespr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De reis was duidelijk omschreven en klopte ook perfect. Toffe locaties en een mooie afwisseling van natuur. Accomadaties waren allemaal naar wens als ook met de vraag om de kamer van de kinderen tel... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Napisane przez firmę

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 652

Napisz recenzję

Geweldige reis gehad!

We zijn goed geholpen met de voorbereiding voor onze reis. We hadden nl. nog een aanpassing en die is goed gemaakt. Het programma voor onze reis, was ontzettend afwisselend. We hebben heel veel verschillende aspecten van Japan gezien, waardoor we na 16 dagen (eigenlijk maar 14 door de vlucht) toch het idee hebben dat we Japan en de Japanners al heel aardig kennen. De locaties, waar we verbleven, waren allemaal heel goed. We hebben ook 2x in een soort Ryokan overnacht en het eten (inclusief) was daar écht een feestje!
Het was gewoon een TOP reis en een geweldige nieuwe ervaring!

9 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Liesbeth, bedankt voor je geweldige review! Wat heerlijk dat Japan zo'n indruk heeft gemaakt en dat de afwisseling in het programma zo goed beviel. Geniet nog lekker na van alle bijzondere momenten en graag tot de volgende keer!

Medewerkers waren erg behulpzaam

Medewerkers waren erg behulpzaam. Enige punt was dat deze reis met een Toyota Corolla eigenlijk niet goed te doen was. Het is gelukkig allemaal goed gegaan maar een hogere auto of 4x4 was beter geschikt geweest.

8 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Daan, bedankt voor de mooie woorden over ons team! We begrijpen je punt over de auto; een hoger model biedt op de wegen net dat beetje extra comfort. We kijken bij een volgende trip graag samen welk model het beste aansluit. Fijn dat de reis verder geslaagd was!

Tanzania & Zanzibar

Van A tot Z goed geregeld.

Fijne gids, veel ervaring en behulpzaam
Goede overnachtingsplaatsen.
Veel gezien, inclusief geschiedenis en cultuur.

Vader, dochters 10, 15.

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Jan, bedankt voor je mooie review! Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo’n geslaagde reis hebben gehad met z’n drieën. Geniet nog lekker na van alle mooie herinneringen en heel graag tot de volgende keer!

Ik ben zeer tevreden over 333 Travel

Ik ben zeer tevreden over 333 Travel. Wij hebben alles samen gedaan met Nina en zijn heel erg goed geholpen. Elk moment stond ze gelijk voor ons klaar. Ook dacht ze heel goed mee over de reis en gaf ons betere inzichten. Ik zou het iedereen aanbevelen om een reis via 333 Travel te boeken.

7 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Bedankt voor deze mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat Nina jullie zo fijn heeft kunnen helpen. We wensen jullie een prachtige reis toe!

8 dagen IJsland

Alles was perfect geregeld!
Complimenten voor de medewerkers van 333 Travel.

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Corinne, bedankt voor je mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles tijdens de reis goed geregeld was. Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen en heel graag tot een volgende keer!

Alweer TOP !

Onze derde reis alweer met 333Travel, deze keer naar Vietnam en alles was weer tot in de puntjes geregeld. Niks op aan te merken. Dikke aanrader !

6 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Marc, bedankt voor je enthousiaste review! Drie keer met ons op reis is een prachtig compliment. Wat fijn dat Vietnam aan alle verwachtingen voldeed en alles goed geregeld was. Heel veel plezier met het nagenieten van alle mooie momenten!

Amber gebeld onze wensen besproken

Amber gebeld onze wensen besproken
Volgende dag heeft ze een prachtige rondreis gemaakt met al onze wensen.
Zo moet het luisteren naar klanten wat hun wensen zijn.
We hebben er zin in maar de reis ziet er nu al fantastisch uit dank aan Amber👌groetjes Jolanda en Louis

4 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Jolanda en Louis, bedankt voor jullie mooie woorden! Wat ontzettend leuk om te horen dat Amber jullie wensen zo goed heeft weten te vertalen naar een prachtige rondreis. Daar doen we het voor! We wensen jullie alvast een geweldige reis toe!

Geweldig!

Enorm tevreden!
Heel fijn contact gehad waarin het duidelijk was dat 333Travel echt vanuit onze wensen de reis naar Egypte samen heeft gesteld, al werd daarbij ook meegedacht en zinvolle tips gegeven.
De reis was prachtig!! De organisatie vanuit 333Travel was super! Gekozen accommodaties, prive gidsen, vervoer .. alles liep gesmeerd! Ook de informatie rondom de vluchten, vaccinaties en specifieke informatie rondom het vakantieland waren duidelijk.
Zou volgende keer weer voor 333Travel kiezen!!

Odpowiedź od 333travel

Beste Marijke, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat het meedenken en onze tips hebben bijgedragen aan een prachtige reis door Egypte. Heel graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Wij hadden al een redelijk beeld van…

Wij hadden al een redelijk beeld van hoe onze reis naar de Seychellen eruit moest gaan zien. Hier heeft 333Travel ons ontzettend goed bij geholpen door meerdere opties te geven voor hotels, meekijken naar vluchten en hier ook openheid geven in de kosten.

We hebben zonder problemen 4 offertes ontvangen, doordat er steeds iets aangepast moest worden. Na een aanpassing hadden we meestal dezelfde dag al een nieuw voorstel in onze mailbox.
Openheid van communicatie is zeer sterk.
De reis zelf was binnen één dag volledig bevestigd.

Al met al een zeer aangename boekingsvervaring.

4 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Jordy, bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat we samen jullie ideale reis naar de Seychellen hebben samengesteld. Nu kan het aftellen echt beginnen; we wensen jullie alvast een fantastische reis toe!

Nieuw Zeeland

Snelle duidelijke en vriendelijke medewerker(s), zoeken alles goed uit en reageren heel snel op je vragen. We moeten nog op reis, maar zijn nu al tevreden 😊

3 maja 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Roos, bedankt voor je enthousiaste review! We wensen jullie een prachtige reis door het mooie Nieuw-Zeeland!

Op maat gemaakte reizen.

Al 2x een mooie op maat gemaakte reis mogen ervaren.
1x naar Thailand waar door omstandigheden onze vlucht 2 nachten later ging en we netjes door 333 tavel werden geholpen.

En nu net terug van een geweldige reis naar Egypte. Na het doorgeven van mijn wensenlijstje wat ik in Egypte wilde bezoeken heeft 333 travel ( annelies) er een mooi programma van gemaakt. En we hebben echt een geweldige reis mogen ervaren. Prima tot goede hotels, goed en veilig vervoer, maar de gidsen hebben onze reis tot iets onvergetelijk gemaakt. Hun kennis over de bezochte plekken was erg goed. En ze wisten precies hun weg wat mooi was te bezoeken.

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Jolanda, bedankt voor de complimenten! We vinden het een eer dat jullie opnieuw voor ons hebben gekozen. Geweldig dat de reis naar Egypte aan alle wensen voldeed en dat jullie zo genoten hebben van de lokale gidsen. We geven de complimenten door aan Annelies. Heel graag tot een volgende reis!

Oceniono na 4 z 5

Fijn, vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

Tot nu toe is ons contact aangenaam en informatief geweest. Is er geluisterd en gereageerd op onze vragen en binnen een zeer nette tijd.

Odpowiedź od 333travel

Beste Yvonne, bedankt voor je review! We wensen jullie een prachtige reis toe!

Hele prettige ervaring met Jelle van 333travel

Met Jelle van 333travel was het snel, makkelijk en prettig afstemmen. Hij dacht met ons mee, reageerde steeds per omgaande en was duidelijk in de communicatie. Hij kwam met een goed voorstel en in “no time” was onze individuele reis naar Bali geregeld. Dank je wel Jelle!

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de communicatie met Jelle zo prettig en vlot verliep. We geven de complimenten zeker door aan Jelle en wensen jullie alvast een fantastische reis naar Bali!

Oceniono na 5 z 5

We hebben vaak gespard met elkaar wat…

We hebben vaak gespard met elkaar wat onze wensen zijn en Laura van 333travel heeft daar steeds goed naar geluisterd wat we nu echt wilden, en zij kwam steeds weer met leuke en goede ideeën aan, nu hebben we een superleuke reis voor de boeg…!!

Odpowiedź od 333travel

Beste familie Wal, bedankt voor jullie leuke review! Ontzettend fijn dat jullie samen met Laura tot zo'n mooi reisvoorstel zijn gekomen. Nu kan het aftellen echt beginnen! Wij wensen jullie alvast een geweldige reis toe.

Oceniono na 5 z 5

Top vakantie naar de Filipijnen.

Wij zijn dit jaar (2026) voor het eerst via 333 Travel op vakantie gegaan. Wij wilden graag naar de Filipijnen voor een duik en relax vakantie. Vanaf het eerste contact met 333 travel verliep de communicatie goed, vriendelijk en met luisterend oor naar onze vragen en wensen.

De door ons gevraagde aanpassingen aan het reisvoorstel werden goed opgepakt en er werd leuk meegedacht naar de verdeling van de beschikbare tijd (aantal dagen). Als ik één puntje van verbetering moet vermelden dan is het, dat ik zelf meerdere keren er achteraan moest bellen om alle reisbescheiden te krijgen voor vertrek.

De lokale reisorganisatie op de Filipijnen ging pro-actief te werken met het aanmaken van een WhatsApp groep (na persoonlijk gevraagd te hebben of dat goed was) nog voordat wij geland waren op Cebu.

Via de WhatsApp groep waarin meerdere medewerkers van de lokale reisorganisatie zaten kregen wij lokaal door wanneer wij waar zouden worden opgehaald, door wie en rond welke tijd. Wij gebruikte de WhatsApp groep ook voor aanvullende verzoeken (upgrade's qua accommodatie, ferry upgrade's), deze werden allemaal snel en vriendelijk opgepakt.

De lokale reisbegeleiding sprak goed Engels en deed echt hun best om de excursies leuk en vermakelijk te maken. Wat tevens het vermelden waard is, is dat al het transport over land goed geregeld was met schone, goede auto's, prima airco's en goede chauffeurs.

Met deze ervaring met 333 Travel in gedachte, zullen wij 333 Travel zeker meenemen in de aanvraag voor een reisvoorstel voor de vakantie van volgend jaar.

Patrick Brog

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Patrick, bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat fijn dat de reis naar de Filipijnen en de lokale ondersteuning zo goed zijn bevallen.

Onze excuses dat je achter de reisbescheiden aan moest bellen; dit punt nemen we mee als verbetering. Geniet nog lekker na van de mooie herinneringen en heel graag tot volgend jaar!

Eerste keer met 333Travel

Het compleet maken van onze reis is top verlopen. Goed bereikbaar en snel handelen. Zeer vriendelijk aan de telefoon. Nu afwachten of onze reis op locatie ook zo top geregeld is. Voor ons eerste keer met 333Travel.

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Wilma, bedankt voor je leuke review! Ontzettend fijn om te horen dat het boekingsproces zo soepel is verlopen. Nu kan het aftellen echt beginnen! Wij wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Fijne reisorganisatie

Zeer kundig meedenken en altijd snelle reactie.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Robert, bedankt voor de mooie review. We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Oceniono na 5 z 5

organisatorisch goed, wel zelf nog dingen regelen (vlucht)

We hebben vooraf meerdere voorstellen ontvangen, waarin we nog konden aangeven wat we precies wilden/zochten. De uiteindelijke vakantie (ter ere van ons 25 jarig huwelijk) was een droom die uit kwam. Wat hebben we genoten van de 2 locaties waar we mochten verblijven. Organisatorisch zat het goed in elkaar. Wel vonden we dat we als nog wel zelf dingen moesten uitzoeken mbt het inchecken (vluchten), de betaalde stoelen, die we uiteindelijk NIET hebben gekregen, was een kleine domper. Hopelijk kan 333 travel daar nog iets mee.
Verder zouden wij het aanbevelen om een reis te boeken bij 333 travel.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Bedankt voor jullie enthousiaste en eerlijke review! Ontzettend fijn om te horen dat jullie jubileumreis een droom was die uitkwam. Wat vervelend dat de stoelreservering niet goed is gegaan; we nemen dit zeker mee in onze evaluatie. We hopen dat jullie ondanks deze domper positief terugkijken en we helpen jullie in de toekomst graag weer met het ontzorgen van jullie reis!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej