333travel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de kennis van 333travel voor onze reis naar de Filipijnen. We zijn een gezin met twee jongvolwassen zonen. We kozen voor een vast pakket dat we iets aan onze eig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We wisten wat we ongeveer wilde voor onze reis naar Maleisië. Michelle heeft dat goed begrepen en een goed voorstel gemaakt met een paar keuze cq alternatieven. Nadat we deze alternatieven bespr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki

Napisane przez firmę

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Napisane przez firmę

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 666

Napisz recenzję

Goede communicatie

Goede communicatie.
Duidelijk plan en snelle service.

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Conny, bedankt voor je review. We wensen je een prachtige reis toe!

Top geregeld

We moeten de reis nog gaan maken deze zomer (wel al eerder gereisd met 333) maar het boeken ging weer heel gemakkelijk. Geen standaard reis maar helemaal naar wens aangepast, later nog excursies toegevoegd, een aantal vragen over hoe en wat. Allemaal heel goed geholpen en duidelijk antwoord op gekregen en goed geregeld door Janette. Ook makkelijk allemaal terug te lezen en te vinden in de mijn 333 app, top. Wij kijken uit naar de reis!

6 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Arianne, bedankt voor je mooie review. Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie vaker met ons op reis gaan. We zijn blij te horen dat Janette zo'n prachtige reis voor jullie heeft samengesteld; we geven de complimenten zeker aan haar door!

Voor nu wensen we jullie alvast een onvergetelijke reis toe!

Snel geholpen

Snel geholpen

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Edgar, bedankt voor je review. We wensen je een hele mooie reis!

Flexibel

Na aandringen is er goed meegedacht en is er alsnog een hotel geboekt dat op onze route lag, hoewel dit niet standaard door 333 Travel werd aangeboden. Dat vond ik erg positief.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od 333travel

Bedankt voor de positieve review. We wensen jullie een prachtige reis!

Oceniono na 4 z 5

Ze denken met je mee en zijn flexibel

Ze denken met je mee en zijn flexibel. Door de oliecrisis in Cuba wilden we graag iets anders. Ze zijn transparant in hun beweegredenen en uiteindelijk hebben ze fantastisch met ons mee gedacht en mochten we flexibel een andere bestemming uitzoeken! Top!

Odpowiedź od 333travel

Beste Lydie, bedankt voor je mooie review! We wensen jullie alvast een onvergetelijke reis toe!

Oceniono na 5 z 5

Perfecte partner voor verre reizen!

We zijn heel blij dat we 333travel hebben leren kennen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Na een kort aantal klikken vind je direct wat je zoekt. Het contact met de medewerkster, in ons geval Nina was zeer goed. Professioneel en vriendelijk, en vooral zeer stipt. Ook de flexibiliteit is een sterk punt van 333travel en van Nina. 333tavel is heel transparant en open, zeker een betrouwbare partner om je verre reis mee samen te stellen.

9 października 2025

Odpowiedź od 333travel

Beste Erik, bedankt voor de enthousiaste review! Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie zo positief zijn over onze website en de het contact met Nina. We wensen jullie een prachtige reis!

Oceniono na 5 z 5

Onze tweede reis bij 333travel …

Onze tweede reis bij 333travel geboekt. Wat een onvergetelijke reis in Indonesië door Jelle georganiseerd.
Weet zeker dat er meer zullen volgen.
333travel en Jelle ontzettend bedankt.
Zal.jullie zeker bij iedereen aanraden.

20 marca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od 333travel

Beste Catja, bedankt voor deze enthousiaste review! Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie al voor de tweede keer met ons op reis zijn gegaan. We zijn blij dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad.

We helpen jullie in de toekomst natuurlijk heel graag weer bij het plannen van een volgend avontuur! Voor nu wensen we jullie veel plezier met het nagenieten van alle mooie herinneringen.

Oceniono na 5 z 5

Stipt teruggebeld worden met goede…

Stipt teruggebeld worden met goede adviezen zonder enige dwang

Odpowiedź od 333travel

Beste Mariëtte, bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de communicatie goed is bevallen. We wensen je een prachtige reis vol met mooie herinneringen!

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben nu voor de derde keer…

Wij hebben nu voor de derde keer geboekt bij 333 travel. De eerste keer verliep met Annelies, 2e keer met Michelle. Beide dames zijn toppers! Super klantvriendelijk, weten waar ze over praten ( wel zo handig bij jouw aankomende reis). Bij vragen krijg je eerlijk antwoord. Reisvoorstel wordt nog telefonisch besproken totdat deze helemaal naar wens is. Er wordt goed naar de klant geluisterd; bijv in de ene plaats transfer van A naar B, maar op een andere locatie geen transfer. Niets wordt opgedrongen. Tot geregeld!

Odpowiedź od 333travel

Beste Jose, hartelijk dank voor je enthousiaste review! Wat een groot compliment dat jullie al voor de derde keer bij 333travel hebben geboekt. We zijn ontzettend blij dat onze persoonlijke aanpak en het meedenken zo goed bevallen. We geven de complimenten zeker door aan Annelies en Michelle! We wensen jullie ook dit keer weer een fantastische reis toe!

Begripvol

Na telefonisch contact lieten we een aantal opties de revue passeren en dit sloot precies aan op onze wensen.

21 marca 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Jaap, hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. We wensen je een prachtige reis!

heldere communicatie

Meteen nadat ik contact had opgenomen had ik een goed gevoel; ik werd meteen doorverbonden naar de juiste persoon met kennis van zaken. Binnen een paar dagen had ik al een reisvoorstel. Ook daarover kon ik goed communiceren, altijd bereikbaar en meedenkend.

Odpowiedź od 333travel

Beste Anneke, bedankt voor je mooie review. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de communicatie! We wensen je een prachtige reis vol met mooie herinneringen!

Enthousiast

Enthousiast, geen enkele vraag of aanpassing was te veel en kennis van zaken.

Odpowiedź od 333travel

Beste Giselle, bedankt voor je enthousiaste review! We wensen je een prachtige reis, vol met mooie herinneringen!

Oceniono na 4 z 5

Wij wilde een rondreis in China maken…

Wij wilde een rondreis in China maken waarbij we in eerste instantie niet wisten waar we naar toe wilde gaan, daarop hebben we aangegeven dat we deze reis wilde afwisselen met natuur, steden en activiteiten deze zijn door Sofie en haar team uitgezocht verder hebben we de keuze gekregen om wat grote hotels om te boeken naar boetiek hotels welke wat kleinschaliger zijn, deze hebben we zelf aangereikt en zijn door 333 Travel vervolgens geboekt.
Hopelijk verloopt de reis ook zo goed als tijdens het boekingsproces is verlopen.

Odpowiedź od 333travel

Beste Mark en Astrid, Fijn om te horen dat het boekingsproces zo goed is verlopen! Van een wit vel papier naar een complete rondreis door China; dat is precies waar we voor gaan. Bedankt voor het vertrouwen in 333travel en geniet van deze prachtige afwisselende reis!

Super tevreden

Vanaf het eerste moment werd er hard gewerkt om een reis te maken die volledig past bij onze wensen en dromen. Het contact verliep super snel en heel fijn. We hadden contact met een ontzettend vriendelijke medewerkster die goed met ons meedacht.

Odpowiedź od 333travel

Beste Carlijn, bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij dat we een passend reisvoorstel voor jullie hebben mogen maken. We wensen jullie een prachtige reis en heel veel plezier met alle voorpret!

Maatwerk

Passend reisplan gemaakt door goede communicatie

26 marca 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Miguel, Bedankt voor je review! We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Oceniono na 5 z 5

Het was een prachtige reis en hebben…

Het was een prachtige reis en hebben genoten en ook veel gezien alleen jammer dat de Vietnamezen geen engels konden maar redden ons met de transleder van de telefoon

27 marca 2026

Odpowiedź od 333travel

Beste Ria, hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van al het moois dat Vietnam te bieden heeft. Dat de taal soms een barrière is, hoort er in de authentieke delen van Azië helaas bij, gelukkig is de moderne techniek een perfect reismaatje. We wensen jullie veel plezier met het nagenieten van alle herinneringen en hopelijk mogen we in de toekomst nóg zo’n mooie reis voor jullie verzorgen!

Oceniono na 5 z 5

Rondreis Vietnam zeker een aanrader.

Voor de tweede keer een mooie rondreis door Vietnam gemaakt. En weer was alles perfect geregeld. Bedankt Arnold!
Van vervoer, excursies, etc, heel fijn dat je het standaard reisprogramma helemaal naar eigen wensen kan aanpassen.
De taxichauffeurs en de gidsen hebben er mede voor gezorgd , dat we echt ontzorgd werden.
Je voelt je erg welkom in dit land door de zeer vriendelijke bevolking.
Hotels lagen op mooie locaties.

11 marca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od 333travel

Beste Jos en Anja, welkom thuis! Wat ontzettend leuk dat jullie voor de tweede keer met ons naar Vietnam zijn afgereisd. We zijn blij om te horen dat het 'ontzorgen' weer helemaal is gelukt en dat de gidsen jullie zo’n welkom gevoel hebben gegeven. We wensen jullie veel plezier met het nagenieten van alle indrukken en hopelijk mogen we in de toekomst nóg eens zo’n mooie reis voor jullie verzorgen!

Oceniono na 5 z 5

Denken heel goed mee met je wensen en geven snel reactie op je vragen

Denken heel goed mee met je wensen en zeer snelle reactie op onze vragen. We hopen dat de geboekte reis een superreis gaat worden!

27 marca 2026

Odpowiedź od 333travel

Bedankt voor de mooie complimenten! Ontzettend fijn dat jullie een prettige ervaring hebben bij het boeken van jullie reis. Wij wensen jullie ook een superreis, en heel veel plezier met aftellen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej