Eigenlijk verdient dit bedrijf helemaal geen ster. Leveren het product niet en dus ook geen geld terug. Het is gewoon oplichterij en je wordt gewoon bestolen.
24deals
Zobacz, co mówią recenzenci
Je besteld een airco begin van de zomer nl 8 July en je krijgt het toegestuurd half Aug. Sorry voor het ongemak staat er dan bij .Echt triest zou hem zo nog annuleren en bij Bol .com kopen NOOIT meer... Zobacz więcej
Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... Zobacz więcej
Dit bedrijf is overduidelijk een oplichter. Klein 12/230 volt vrieskasthe besteld, bijna 3 weken moeten wachten, vervolgens een coolbox ontvangen. Hoezo eerlijk bedrijf. Dan komt het retourproces, ja... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.
Dane kontaktowe
Postbus 8135, 3009AC, Rotterdam, Holandia
- 010 307 4135
- sales@24deals.nl
- 24deals.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestelling gedaan in december
Bestelling gedaan in december. Nooit ontvangen. Bestelling gedaan met @klarna. Niet betaald omdat ik niks heb ontvangen. bedrijf stuurt alleen maar automatisch gegenereerde berichtjes. Totaal niet behulpzaam. Klarna heeft het overgedragen aan incasso. Verder ook niet behulpzaam. SLECHTE ZAAK NOOIT BESTELLEN!. Klarna ook totaal niet behulpzaam..
Artikel wat ik besteld heb zou tussen…
Artikel wat ik besteld heb zou tussen 23 en 30 april geleverd krijgen, nu bericht ontvangen dat door chinees nieuwjaar mijn bestelling vertraging oploopt.
Heb even controle gedaan maar chinees nieuwjaar is op 10 februari.
Raar verhaal dit.
Koop hier niets!
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Als je mailt om een retourzendingsformulier te krijgen,
Krijg je voorstellen om je bestelling te houden en slechts 40% van t aankoopbedrag terug te krijgen... Notabene met als "onderbouwing" dat t vanuit milieu oogpunt is. Stop dan met importeren van deze handel en je klantenservice als perfect aan te merken.
Misleidende webshop zeer slecht
Bestelling veel te lang onderweg
Eindelijk daar kwaliteit nul punt nul
Daar werken mensen met een super laag niveau alles wat je vraagt krijg je een dom afwijkend antwoord
Ben er dus ingetrapt zoals zo velen
Mensen pas op dit is een koopmislijdende site
Ruikt beetje naar oplichting
Misleidend en product niet naar verwachting
N.B. De site is inmiddels aangepast naar 24-uurdeals.nl.
Het product dat ik ontving verschilt aanzienlijk van wat werd afgebeeld op de website. De foto’s van het product gaven de indruk dat het gemaakt was van hoogwaardig glas in lood en een luxueuze uitstraling had. Echter, bij ontvangst bleek het materiaal plastic te zijn, wat een grote teleurstelling was. De misleidende foto’s hebben mij doen geloven dat ik een ander product zou ontvangen dan wat ik nu in handen heb.
Bovendien merkte ik op dat er in de productomschrijving geen informatie stond over het gebruikte materiaal van het product. Het ontbreken van deze essentiële informatie heeft bijgedragen aan de misleidende ervaring die ik heb gehad met mijn aankoop.
Daarnaast is de prijs ook nog eens misleidend. Afgeprijsd van €50 naar €24,95. Voor een stukje plastic op een houten plaatje. Dit werd in de brievenbus bezorgd en moest nog in elkaar gezet worden, wat niet heel gemakkelijk ging.
Het gaat om de ‘Gekleurde Vogels Op Tak Bureaubladornamenten’. Ziet er prachtig uit op de foto’s maar verwacht er niet teveel van!
Bijgewerkt op 22 april: Inmiddels mail’contact’ gehad met de klantenservice, maar ik krijg alleen maar algemene mailtjes en er wordt niet op mijn mail ingegaan. Alsof het een AI is die reageert. Helaas geld kwijt voor een stukje plastic van 25 euro.
I wish I had read the other reviews…
I wish I had read the other reviews before I ordered from them. This website is a fraud. Will be reported to ideal and all other providers because it is unacceptable to post like they are in The Netherlands, London and most likely operate from Slovenia, Albania.
How they passed Kalma, VISA, Ideal fraud checks???
Grote oplichterij
Grote oplichterij. Zeer onbetrouwbaar. Nooit hier bestellen. Je krijgt je geld niet terug. Alleen rotzooi en zeer onbereikbaar. Ben zeer teleurgesteld
Oplichters
Oplichters 24-uurdeals
Oplichters zijn het, orthopedische toffels besteld. Gewoon plastic. Zijn nog geen euro waard. En retour melden, dan is de site onvindbaar. Via klarna gedaan. Maar je moet gewoon betalen, want klarna staat los van deze oplichters. Komt gewoon uit china. NIET KOPEN DAAR.
Oplichting…
Alles is mis met dit bedrijf ik krijg geen retoulabel ik kan korting krijgen op de volgende bestelling met dit bedrijf ga ik niet meer mee verder dit is oplichting ik voel me echt bedrogen.
24-deals is het niet eens waard een…
24-deals is het niet eens waard een ster te krijgen. Levering kwam veels te laat en nu willen we retour sturen en zijn ze niet meer te vinden per e-mail of website. Gewoon malafide iets want bedrijf is het niet. Oplichters
Retour naar Albanie
Als je wilt retourneren, moet je dat zelf bekostigen. Wat ik nog wel okay vind. Maar ze verwachten dat je het op eigen kosten naar Albanië retour stuurt met track en trace code. Dat kost dus bijna 40 euro... belachelijk! Klantenservice telefoonnummer blijkt niet te bestaan en er wordt niet meer gereageerd op mails....
Leervet besteld na 3 weken geeverd zit…
Leervet besteld na 3 weken geeverd zit de hele verpakking met verf. Gemaild ja u krijg zo spoedig mogelijk een nieuwe toegestuurd. Niks gekregen weer gemailt krijg ik het antwoord de bestelling is al bezorgd. Ja maar die was doorgelopen. Nu 2x gemaild en iedere keer hetzelfde antwoord ik koop hier nooit meer iets
PAS OP, JE BENT GEWAARSCHUWD
Pas op,niet bestellen. Overtrek voor de bank. Had grijs en beige besteld er kwamen 2 bruine hoezen. De maat klopt niet en de kleur klopt niet. Terug sturen dat gaat niet. Nergens terug te vinden waar naar toe. €100,- weggegooid.
Nooit meer wat bestellen
Wat een afzetterij. Schoenen besteld ze waren nog geen euro waard, ze waren wel bijna 30 euro. Terug sturen moet naar Albanie kost je nog een keer een hoop geld. Ik bestel hier nooit meer wat!!! Nou maar wachten tot ik mijn geld terug heb. Dat zal ook wel een eeuwigheid duren!!!! :(
Klachten afhandeling waardeloos
Klachten afhandeling waardeloos.
Product stuk en ze willen het door verkopen.
Na tig keer heen en weer mailen, uiteindelijk als oplossing een nieuwe Product willen toe sturen.... 50 euro in de prullenbak gegooid!!!! Oplichters !!!!
De grootste oplichters!
De grootste oplichters!
24uurdeals negeert mijn vragen en schuilt telkens achter de 14dgn beleid dat al verstreken zijn!!!
Een kerstcadeau die ik aan me kleindochter wilde geven kwam al veel later pas binnen na 11 januari! Dit bleek zo echter niet goed te zijn dus wilde ik het retourneren en een nieuwe betere versie bestellen! Maar dan moet ik deze wel kunnen omruilen!
Hier komt het probleem wat en waar 24uurdeals zich telkens achter schuilt!
Na zoveel pogingen om ze te kunnen contacteren ( via de site waar je niet door kon drukken ( ik heb een screenshot van gemaakt)via het telefoonnummer en mailadres die ik van "Klarna" zelf heb gehad!) tevergeefs!
Pas na de 14 dng beleid waren ze opeens via 1 van de zovele mailadressen bereikbaar en verzochten mij om het geschil via klarna te annuleren!
Dit hieronder beantwoord ik hun telkens!!
Ik heb het retouradres nodig geen bevestiging dat ik het heb ontvangen! Daar gaat alle correspondentie telkens over vanaf het begin (januari) ondanks Klarna zelf mij jullie telefoonnummer en een ander mailadres heeft gegeven waarop ik met jullie contact op moet nemen voor het retourneren. Maar tevergeefs zonder resultaat!! Die vraag wordt telkens genegeerd!!
Ik nam aan dat Klarna het nu zou proberen! Maar jullie negeren nu wederom de vraag! Gelukkig heb ik alle correspondentie en screenshots vanaf het begin met Klarna gedeeld!!
Dus nog 1 x de vraag om het “retour adres en label” zodat ik het product die als kerstcadeau was bedoeld, naar jullie kan terugsturen!!!!!! als ik screenshot hier kon plaatsen dan kan ik alle feiten droppen om men te WAARSCHUWEN!!!
OPLICHTERS
Dit bedrijf is voornamelijk oplichterij.NIET BESTELLEN NIET BESTELLEN NIET BETSELLEN. Zij levereN produkten die er totaal anders uitzien dan op de foto. GEEN SERVICE SLECHTE PRODUKTEN
WAARSCHUWING. NIET KOPEN!!!!!
Komt gewoon uit China
Komt gewoon uit China. Niet goed, geld weg. Je kunt een kortingscode krijgen van 60% voor een volgende aankoop of 40% terug. Nog maar afwachten of dat ook echt zo is. Terugzenden voor eigen kosten. Gewoon niet doen en op Temu of Ali kijken. Dat is waar zij het ook bestellen.
Doświadczenie Trustpilot