Eigenlijk verdient dit bedrijf helemaal geen ster. Leveren het product niet en dus ook geen geld terug. Het is gewoon oplichterij en je wordt gewoon bestolen.
24deals
Zobacz, co mówią recenzenci
Je besteld een airco begin van de zomer nl 8 July en je krijgt het toegestuurd half Aug. Sorry voor het ongemak staat er dan bij .Echt triest zou hem zo nog annuleren en bij Bol .com kopen NOOIT meer... Zobacz więcej
Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... Zobacz więcej
Dit bedrijf is overduidelijk een oplichter. Klein 12/230 volt vrieskasthe besteld, bijna 3 weken moeten wachten, vervolgens een coolbox ontvangen. Hoezo eerlijk bedrijf. Dan komt het retourproces, ja... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.
Dane kontaktowe
Postbus 8135, 3009AC, Rotterdam, Holandia
- 010 307 4135
- sales@24deals.nl
- 24deals.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
niet bestellen!! oplichters!!
wij hebben een ‘orthopedische’ slipper gekocht, toen het binnenkwam was de kwaliteit HEEL slecht. wanneer we het terug willen sturen bieden ze 2 mogelijkheden, waarbij je bij allebei niet je volledige bedrag terug krijgt. verder ontlopen ze ook de mails.
KOOP NIKS!!!!
Ik moet hier schrijven wat er mis gaat. Ik zou eerder kunnen zeggen dat niks goed gaat. Want eigenlijk heb ik geen zin om hier meer tijd in te spenderen. Ik had de reviews hier al gelezen, maar toch dacht ik dat het mij niet zou overkomen. Helaas…. Alles wat hier staat is mij ook overkomen. Slimme robotstofzuiger gekocht, moet blijkbaar uit China komen, het zuigt niet, ik wil het terug sturen en er wordt moeilijk gedaan met 60% korting korting voucher voor de volgende aankoop. Na veel pushen toch een retourformulier ontvangen. Nu moet het naar Albanië! Lekker buiten de EU dus het is nog eens duur ook. Ik moet zelf voor de kosten betalen. Dat had ik al gezien, en dat vind ik niet erg, maar het gaat om een product wat niet werkt! Het is niet dat ik ervoor kies. En dan ook nog eens naar Albanië wat niet op de website staat.
Al met al, koop hier niks. Service is erg slecht. Er worden zeker geen goede oplossingen aangeboden.
verkoopt niet wat ze beloven
Bedrijf dat niet verkoopt wat het aanbied maar een heel goedkope versie. Terugsturen kan alleen tegen hoog tarief naar Albanie.
Dan mag je de spullen houden en krijg je de helft van het bedrag terug. Je hebt er niets aan en kan ze direkt in de vuilnisbak gooien. Niet mee in zee gaan, ik vpel me opgelicht.
Oplichters
Niets geleverd, na 4 weken wachten op bestelling een bericht product is afgeleverd, maar wij hebben niets ontvangen.
Helpdesk is een aanfluiting
Hier niks bestellen .hier word je…
Hier niks bestellen .hier word je opgelicht.
Eerst vandaag een levering .na email contact was het de 5de van juli .
Bescherm uw geld en koop niks hier
Aliexpress spul voor 2x zoveeld geld
Aliexpress spul voor 2x zoveeld geld, en dan ook nog eens niet eens uit eigen magazijn
Voel mezelf vooral dom dat ik hierin ben ingetrapt, kan me al helemaal voor stellen hoe hun arrogante koppen denken zaken mannetjes te zijn. ( wat nog ergers is dan dat geld dat ik kwijt ben )
Probeerde dag na bestelling al te annuleren maar heb niet de illusie dat dat wat word.
Waardeloos bedrijf ,ik heb een…
Waardeloos bedrijf ,ik heb een verkeerde bestelling gedaan ,wilde het retour sturen ,contact met hun daarover gehad via mail ,toen wilden ze een foto of video ,beide gemaakt ,kreeg weer bericht ,dat het goed was aangekomen ,heb gezegd dat ik het retour wil sturen ,hoe moeilijk kan het zijn ,straks zijn de 14 dagen verstreken en kan het niet meer
Een zilveren boho maansteenring besteld…
Een zilveren boho maansteenring besteld komt er na weken een ring die wel op de ring lijkt maar van dik metaal is absoluut geen zilver is en ipv een maansteen een glazen opaliet bevat. Contact met klantenservice ja dat is wat u besteld heeft. Nee dat is het niet.
Pakket niet aangekomen
Pakket zou op een bepaalde datum komen, na deze datum geen pakket. Zou vertraging hebben vanwege het Chinese Nieuwjaar (eind juni zijn we nu) nu aantal dagen na de datum dat binnen moest zijn nog geen pakket en enigste wat ze zeggen ja sorry en u kunt het volgen via onze track and tracé (waar al vanaf dag 1 op staat dat het onderweg is)
Ik heb besteld 8 juni jl en geen bestelling gekregen
Ik heb besteld 8 juni jl en geen sandalen gekregen. Tracking nummer werkt niet! Eens naar klacht een email gekregen dat een tweede levering zou plaats vinden. Alweer GEEN LEVERING. Telefoon nummer Niet in gebruik, emails een paar keer beantwoord bij 'Dina' maar tot nu toe geen twee paar sandalen.
The good comes from CHINA!!!!
The good comes from CHINA!!!!
FRAUD!!!!!
This website is a fraud!!!! They don’t reply my request to cancel and have my refund!!!!
Don’t BUY ALL FAKE PRODUCTS FROM CHINA!!!!! This company is not in Europe and customer service as all Chinese do t reply what we request
Misleidend en slechte service!
Misleidend en slechte service!
Producten konden niet geretourneerd worden.
Troep uit China
Je krijgt gewoon goedkoop spul uit China inclusief stekker wat alleen in Azië gebruikt kan worden, terug sturen kost je bijna meer dus geld kwijt.. nooit meer!
Oplichting
Slechte China meuk. Ben er helaas ingetrapt omdat de winkel op de eerste blik in Nederland lijkt.
Heb bericht over geld terug gestuurd maar verwacht er eigenlijk al niet veel meer van.
Oplichterij eerste klasse
Spul ontvangen van slechtste kwaliteit ooit !! Wilde retourneren kreeg adres : retour ALBANIA 😳😳😳
Ze zijn nou GEK ??!!!!
Nooit en nooit iets bestellen daar !!!!!
Waardeloos bedrijf product worden…
Waardeloos bedrijf product worden vanuit china verstuurt ,slechte kwaliteit ,duurt weken voor je 8ets krijgt en dan is het ook nog flut spul waar je veel teveel voor betaald ,hebben meerdere adres en klopt niks van.
Ik heb een paar orthopedische slippers…
Ik heb een paar orthopedische slippers besteld en nog gekregen ook. Ze kwamen uit China en er was niets orthopedisch aan de slippers, bovendien waren ze zo klein en smal dat ik ze niet aan kon. Ik wilde een retourzending aanmaken en er werd gereageerd. Ik kreeg allerlei aanbiedingen 40% korting of een tegoedbon van 60%. Ik wilde ze retour sturen en dat kon naar een adres in Albanië, dit was een Co2 verantwoorde keuze. Je moet zelf het retour betalen en dat kwam op tussen de 50 en 60 euro en dat voor slippers van 30 euro. Al met al ben ik eruit gekomen met 24 uurdeals dat ik 50% betaal, dus 15 euro en de slippers mag houden. Die 15 euro was de voordeligste optie. De rest beschouw ik als een leermoment en ik heb mijzelf beloofd nog beter op te letten dan ik al deed.
24Uurdeals
24Uurdeals, mijn advies: KOOP HIER NOOIT!
Extreem slechte aftersales met suggestieve misleiding.
Waar zal ik beginnen? Ik denk bij het feit dat het hier gaat om een webshop, zonder KvK-nummer overigens, welke met adres in Engeland gevestigd is (buiten de EU dus) en waardoor de consument in Nederland dus ook geen enkele garantie kan claimen, maar wel een Nederlands mobiel nummer heeft.
In mijn geval ging het om een niet passend kledingstuk, extreem te klein. Na contact opgenomen te hebben, heb ik ze geattendeerd dat ik het product naar het adres vermeld in hun terugbetalingsbeleid zou retourneren. Hier heb ik geen reactie op gekregen en het geretourneerde pakket is aan dit adres geweigerd en retour mij gestuurd. Volgens het bedrijf zou het gaan om een “misverstand met betrekking tot de locatie van het magazijn”. Nee, er is geen misverstand, dit adres staat overduidelijk op de website onder het kopje ‘terugbetalingsbeleid’ en als ik het pakket terug krijg met “niet op dit adres gevestigd”, spreken we niet over een misverstand maar over suggestieve misleiding.
Vervolgens is dit bedrijf niet bereidt om voor de tweede keer retourkosten op te draaien. Ok, dit staat in hun voorwaarden, echter ik heb het product al een keer wel op eigen kosten (bijna 20 euro !!!) geretourneerd naar het adres vermeldt op hun eigen website.
Ze hebben wel een poging gedaan om mij tegemoet te komen, ze wilde de helft van het aankoopbedrag vergoeden en ik mocht het product dan houden, echter dan zit ik met een product waar ik niets mee kan en ik ben alsnog geld kwijt. Dus dit is geen oplossing.
In de laatste mailwisseling stellen zij mijn geduld op prijs terwijl ze “proberen eventuele problemen op te lossen en u de hulp te bieden die u nodig hebt”. Daarna heb ik niets meer gehoord.
Het gaat mij niet om het geld, maar om het principe. Dit is een bedrijf welke aan mij de indruk heeft gegeven dat het zich niet bekommert om haar klanten. En o ja, ze doen ook zaken via Klarna, dat ondersteunt mijn eerste indruk…
Oplichtersbende
Wat een enorme oplichtersbende. Op de site niet te vinden, maar retouren moeten naar Albanië en de klant draait op voor de kosten. In mijn geval 21 Euro.
Doświadczenie Trustpilot