24deals

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk verdient dit bedrijf helemaal geen ster. Leveren het product niet en dus ook geen geld terug. Het is gewoon oplichterij en je wordt gewoon bestolen.

Oceniono na 2 z 5

Je besteld een airco begin van de zomer nl 8 July en je krijgt het toegestuurd half Aug. Sorry voor het ongemak staat er dan bij .Echt triest zou hem zo nog annuleren en bij Bol .com kopen NOOIT meer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zij verdienen geen enkele ster! Bestelde product op foto website komt niet overeen met toegestuurde prul. Wat een zieke business. Wordt via mail geclaimd dat t om hetzelfde product gaat. Helaas, een d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf is overduidelijk een oplichter. Klein 12/230 volt vrieskasthe besteld, bijna 3 weken moeten wachten, vervolgens een coolbox ontvangen. Hoezo eerlijk bedrijf. Dan komt het retourproces, ja... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Wij zijn van mening dat kwalitatief goede producten niet duur hoeven te zijn. Daarom bieden wij enkel producten van hoge kwaliteit aan, tegen zeer scherpe prijzen.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

-1 ster eigenlijk

-1 ster eigenlijk.
Wij hadden een product besteld waarbij de afmetingen niet klopte zoals op de website beschreven stond. Product moest dus retour (zelf deze kosten moeten betalen, wat prima is, maar staat niet duidelijk op de website). Voordat wij contact kregen (via mail, telefonisch onbereikbaar) waren we al twee weken verder. Uiteindelijk, met veel erachteraan zitten hebben wij de helft van het bedrag terug gekregen omdat 24uur deals volhield dat het bericht in de spambox was beland, wat helemaal niet het geval was. Het retourbeleid is ontzettend achterhaald. De communicatie is beneden gemiddeld en klantvriendelijkheid of klantenservice lijkt het bedrijf niet te kennen. Ik zou hier nooit meer bestellen en raad een ieder ook af om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen.

13 grudnia 2023

Belachelijk bedrijf

Erg jammer dat ik de reviews niet eerder heb bekeken en er dus ingetuind ben. Je ontvangt iets wat niet eens hetzelfde is als getoond op hun website. Vervolgens wil je retourneren en krijg je standaard antwoorden. Je krijgt ook niet direct informatie over het retourneren, maar eerst een paar domme mails over korting. Mijn product deed het ook nog niet eens goed! Belachelijk dat de retourkosten dan ook voor eigen rekening zijn, terwijl dit bedrijf je gewoon belazerd. Inmiddels retour gestuurd op eigen kosten. BESTEL HIER NOOIT! Het is gewoon aliexpress rommel waar je de hoofdprijs voor betaalt.

20 grudnia 2023

24uur deal/belleza en bellawebshop OPLICHTERS

zelfde ervaring als alle andere.
alle mails geven hetzelfde antwoord, herroepingsrecht en retourneren gaan ze niet op in.
ben nog steeds in de fase dat ik zou moeten betalen.
Klarna doet en kan niet veel want de leverancier blijft zeggen dat er betaald moet worden.
kortom gaat je strijd tegen dit bedrijf tussen jou en klarna, dus BETALEN.
Klarna hierop aangesproken kunnen en doen niets zolang hun klant maar blijft ontkennen.
LET OP bellaza en bellawebshop zijn van dezelfde maatschappij in londen

14 grudnia 2023

Laarzen besteld

Laarzen besteld. Ontvangen maar voldoen niet aan verwachting. Diverse mails gestuurd met vraag hoe ik ze kan retourneren. Krijg geen antwoord op mijn vraag alleen mogelijkheid om te ruilen, korting etc. Volgens mij standaard antwoord. KLARNA hiervan op de hoogte gesteld want ik zou achteraf betalen en 24uur deals diverse mails gestuurd dat als ze in gebreke blijven om retourinstructies te sturen ik niet zal betalen. Kortom waardeloos bedrijf.
Update: na enkele mails heen en weer toch eindelijk retouradres gekregen !!! Maar zal nooit meer wat bestellen bij hun. Produkten komen vlgs mij grotendeels uit China.

12 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Beetje jammer dat ik dit nu pas lees

Beetje jammer dat ik dit nu pas lees. Laarzen binnen gekregen welke ik wil retourneren. Domme mails terug als antwoord en ik begrijp nu wel inmiddels dat ik m'n geld kwijt ben aan die schijtlui. Hard voor gewerkt.
En wat hier al meermaals benoemd is... Snap niet dat Klarna hiermee in zee gaat. Maarja, alles draait uiteindelijk om geld!!

5 grudnia 2023

1ster is eigenlijk nog te veel

1ster is eigenlijk nog te veel. Wat wen oplichters. Je bestelt wat en er staat dat je het mag retourneren, nou mooi niet dus. Was dagen aan het bellen; geen contact. Via de mail: duurde lang voordat je een reactie krijgt. In de mailwisseling die volgde ging het van u mag uw producten retourneren tot producten ruiel tot uiteindelijk u moet betalen. Klacht bij Klarna ingediend, zij gingen het uitzoeken, heeft 4 maanden geduurd en dan krijg je uiteindelijk een mail met dat ze de het aangeleverde bewijsmateriaal hebben bekeken en dat ze in mijn nadeel hebben beslist. Geen verdere onderbouwing en moet direct betalen.
Nooit bestellen hier mensen, het zijn oplichters die hun eigen AV niet nakomen!! Ik snap niet dat Klarna z’n naam aan zo’n bedrijf verbindt.

26 listopada 2023

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst
Niet gekregen wel betaald
Reageren nergens op niet op de mail en telefonisch niet bereikbaar
Dus bestel daar niks, dan ben je geld kwijt en ook geen spullen
OPLICHTERS zijn het

27 października 2023

Wat een belachelijk bedrijf

Wat een belachelijk bedrijf. Reageren op geen enkele vraag. Voorwaarden worden niet gerespecteerd.Je kunt betalen en altijd lang wachten op levering (met standaard excuus liefje uit China)

KOOP HIER NIET.
(erger je niet verbaas je slechts)

12 sierpnia 2023

Oplichters

Waardeloos bedrijf,bestel je 1 paar winterlaarzen heb ik ook gekregen,en een paar dagen weer dezelfde paar laarzen heb geen retourlabel dus ik weet ook niet hoe ze retour moeten,nu zit ik met 2 paar dezelfde winterlaarzen en mag ook allebei de paren betalen,weg €80 schandalig is dit en je krijgt ze idd niet te pakken,dus nooit iets bij hun bestellen.

29 października 2023

Afzetters

Wordt verzonden uit China.
Duurt erg lang.
Product was niet naar tevredenheid.
Klantenservice reageert niet op mijn emails.
Afzetters dus.
Leermoment voor mij om eerst op Trustpilot te kijken.

8 listopada 2023

never order in in 24uur-deal

4 października 2023

Kruimel dieven

Ze hebben mij verkeerde spullen opgestuurd maar als ik de reviews hier lees doen ze dit bewust. ik heb meerdere e-mails verstuurd maar krijg steeds de mededeling dat mijn berichtje niet verzonden kan worden (dus retour).Telefoon word niet beantwoord en na 17.00 uur kreeg ik een bandje . Kortom kruimel dieven, rijk zullen ze nooit worden, alleen maar stress zullen ze krijgen. Het lijkt me vreselijk als je telkens achterom moeten kijken doordat je niet meer weet wie vriend en wie vijand is . Wat een benauwd leven.

23 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een I phone hoesje besteld die…

Ik heb een I phone hoesje besteld die niet aan mijn wensen voldoet het scherm was niet afgedekt , stond ook niet op internetfoto. Ik vroeg om adres retour zenden. Voorstel met korting etc. Ik wil dit hoesje nog niet voor niets. Zeker 5x mail gestuurd geen antwoord. Waardeloos contact zeker niet klantvriendelijk. En nog steeds geen retour adres.

6 października 2023

WAARSCHUWING!!!!!!

WAARSCHUWING!!!!!!! GEEN BETROUWBARE SITE!!! MIJN ZOON HEEFT EEN AANTAL TRUIEN BESTELD. WILDE RETOURNEREN. DAAR STAAT NIETS OVER OP DE SITE!! ALS HIJ MAILDE DAT HIJ DE TRUIEN WILDE RETOURNEREN MOCHT HIJ DE TRUIEN HOUDEN, MAAR DAN MOEST HIJ INGAAN OP EEN AANBIEDING! NIET BETROUWBAAR.!!!! JE KUNT ALLEEN DE VOICEMAIL VAN EEN NUMMER MOBIEL INSPREKEN. GEEN CONTACT! GEEN KLANTENSERVICE!! DEZE SITE DUS NIET VERTROUWEN!!!

31 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Horloge voldoet niet aan verwachtingen, 4 maanden lopende geschil hierdoor met Klarna

Horloge besteld, krijg hem geleverd en voldoet niet aan verwachtingen. Direct contact opgezocht met 24 uursdeals via het contactformulier en het uitgelegd wat er mis is en de vraag hoe ik het retour kan zenden. Geen antwoord! Op een gegeven moment gebeld, wederom gemaild, geen contact. Na enige weken kwam Klarna met de vraag wat er was en 24-uurdeals.nl reageerde ook gelijk. Wederom alles via de mail met foto's uitgelegd en nu 4 maanden verder ben ik nog steeds met Klarna in geschil over dit horloge. Het lijkt net of ik de boosdoener ben en heb ookniets meer vernomen van 24-uurdeals.nl.
Schandalig van zowel 24-uurdeals.nl als van Klarna.

30 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Een heel slechte ervaring met dit…

Een heel slechte ervaring met dit bedrijf. 1x iets besteld maar nooit meer.
Zij sturen een verkeerd artikel. Als ik het terug wil sturen lukt het me niet om aan een retourlabel te komen, ook moet ik de retourkosten betalen. Geen telefonisch contact mogelijk. Mails daarover worden niet beantwoord. Uiteindelijk maar het retour sturen betaald.
Nu zag ik na 2 maanden dat het artikel nog steeds op Klarna stond. Echt een heel erg slecht bedrijf! Niets kopen zou ik zeggen.

25 sierpnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej