Købte en E-cigaret hos dem i 2019 og den holdte i 1 år så i 2020 fik jeg den ombyttet til en ny E-cigaret da den gamle rasle fra hinden hver dag, de glemte blot at forny gratien og firmaet har sny... Zobacz więcej
Har handlet on/off hos 1life igennem knap 4 1/2 år med overvejende rigtig gode oplevelser, hvis ikke for nedestående havde de fået 5 stjerner. Desværre så vildleder de kunderne med udsalg/tilbu... Zobacz więcej
Jeg har lige købt en ny e-cigaret ved 1life og er iøvrigt tilfredse med servicen. Dog glemme de at informere om at deres e-cigaretter ikke må ligge ned da de ellers har stor risiko for at lække væsk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Gørtlervej 1A, 9000, Aalborg, Dania
- 30200760
- support@1life.dk
- 1life.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt! 👌🏼
Bestilte min ordre sent mandag aften, har modtaget min pakke her til morgen (onsdag) - det er virkelig hurtig levering i min verden! Kanon service, bliver ringet op mens ordren pakkes, da en af varerne måtte leveres i en anden farve - Kæmpe ros herfra!! Og giver helt sikkert en varm anbefaling videre 👍🏼
Intet andet end perfekt!
Jeg har handlet hos flere e-cig leverandør igennem det seneste år, og har handlet hos 1life en del gange. Jeg må indrømme at 1Life er den absolutte bedste leverandør (som jeg har prøvet) her i DK. 1Life har både de nye e cigaretter til gode priser og en hel del af verdens bedste aromaer ( TFA, Capella, FW og FA og mange andre) til bedste pris man kan få i DK! Leveringen har altid været hurtig ( typisk en dag eller to) og deres kundeservice gør et fantastik arbejd og er til at snakker med.
Fremragende!
Lynhurtig levering! Meget stort udvalg af bland andet "high end" e-væsker til meget favorable priser!
Meget venlig og hjælpsom support.
Intet mindre end fremragende!
Perfekt!
Der er ikke rigtigt noget at sige, udover hvad stjerne fortæller. Perfekte handler!
Dårlig service
Har nu prøvet at handle med 1life, til en start var det en dårlig oplevelse, da det jeg havde bestilt aldrig kom frem, så ende med at bestille det samme ved andre forhandlere.
I forhold til pakken har postDK udleveret den til en anden. dette er blevet anmeldt og post danmark er blevet gjordt opmærksomme på dette, ved ikke præcist hvad 1life har gjordt ift. postDK.
men eftersom jeg var har bestilt det samme ved andre leverandør så har 1life krediteret det fulde beløb tilbage og beklaget den trælse oplevelse.
Jeg vil igen på et tidspunkt handle med dem igen, men denne gang i en af deres butikker i stedet..
4 stjerne for den gode service i forbindelse med alt dette, den 5 stjerne var kommet hvis pakken var kommet frem :)

Odpowiedź od 1Life.dk
Fantastisk
Har bestilt en del gange hos 1life.dk har altid været super tilfreds, der var en bestilling hvor der var gået kluder i betalingen, skrev en mail til dem og de svarede at de havde havde haft nogen problemer med betaling via mobilepay, da jeg forklarede dem at jeg ikke havde betalt med mobilepay, sendte de varen til mig selvom de ikke havde modtaget betalingen, den gik så igennem nogen dage efter, det kalder jeg fantastisk service det er ikke mange der ville gøre sådan..
Good product good service
I've bought product that I've been really happy with.
When I received a liquid that wasn't what I ordered, there was no issue with replacing it.
Quick and polite service.
Hvordan kan det gøres bedre?
Købte en lang række produkter fra 1life i forgårs. Alle blev sendt samme dag og endte i min hånd i dag. Perfekt service, gode og ikke mindst MEGET billige produkter. Hvis man kunne give 6/5 ville dette være min rating!
tip top service
Man kan altid forvente en kundeservice ud over det sædvanlige hos 1life
Ringede inden forsendelsen...
De ringede lige inden for sendelsen og fortalte om en vare der var udsolgt og tilbød en anden (dyrere) til samme pris. Super, istedet for bare at sende uden den :)
Da jeg modtog mine varer, var der en flaske som havde en fejl i låget, så der var røget lidt af aromaen ud. De tilbød med det samme at sende en ny uden beregning, men da jeg sagde at jeg ikke brød mig om smagen, og de ikke behøvede at sende en ny (og så ville jeg istedet strawberry næste gang)...tænk, så dukkede der pludselig en strawberry op dagen efter!!! Dét er da kundeservice ud over det sædvanlige! Har allerede anbefalet flere til shoppen. TAK! :)
Jeg har handlet mange gange hos 1Life og har kun oplevet god service. Varerne er altid leveret hurtigt.
Som bonus info skrev jeg en note til en af mine ordrer om hvordan jeg kunne få lidt stærkere lakridssmag til min Vampire Dream og de sendte uden ekstra omkostninger og ganske uopfordret en flaske med lakrids essens. Sådan får man loyale kunder :)
Mvh
Jakob Lund
Kanon service!
Yder kanon service!
Vis man bestiller om formiddagen har man sin vare dagen efter!
Yder kanon service og priser helt klart et sted der er værd at handle
Nemt og enkelt
Bestiller torsdag, modtager fredag 👍🏻
Overskuelig hjemmeside, rimelige priser - det er bare skønt 😊
Super
God service og hurtig levering.
Butikkens indehavere er flinke og hjælpsomme, kan kun anbefales
Super god forretning, med et meget lille men.
Jeg har i lang tid handlet ved 1life og det er den bedste e smøgs butik der er, efter min mening.
De har et rigtig stort udvalg af alle de forskellige ting man nu kunne ønske sig til sin el smøg.
De får hele tiden nye ting, samt de har reserve dele til diverse tanke m.m.
Deres priser er rigtig gode, uanset om man mangler ny driptip eller om man skal ud i et helt nyt mod.
Derudover er jeg rigtig glad for deres salg af selv blander væsker, da det gør det muligt at spare nogle penge og selv finde frem til den smag man nu ønsker.
Det eneste MEN der skulle være til 1life, er at de nogle gange kan virke sure eller ugidelige.
Ingen kvaler
Har bestilt to gange fra denne side.
Første gang kom de til at sætte et forkert label på min forsendelse, så derfor fik jeg tilsendt en anden persons vare. Han bor heldigvis i samme by som mig, og han og jeg mødtes og fik byttet pakker. For besværet fik jeg returneret hele det beløb, som jeg havde bestilt for. Sådanne fejl kan jo ske, og jeg er glad for, at 1Life var hurtige og hjælpsomme med at få løst problemet.
Ud over det har forsendelsen altid været hurtig.
Jeg er glad for 1Life's priser og det store udvalg - især af deres udvalg til selv at kunne blande sine egne e-væsker. Det er dejligt, at man kan købe de samme aromer, som de også bruger i deres færdigblandede væsker. Jeg kan derved spare mange penge ved selv at blande og få et tilsvarende produkt.
Skuffelse, desværre.
1life.dk gør et rigtig flot job med deres side, den er overskuelig, pæn og tilbyder god support, så jeg ville ønske at jeg kunne give dem højere rating. Jeg bestilte flere ting fra siden, og først efter en uge fik jeg at vide at deres system havde en fejl og at mit produkt slet ikke var på lager. Han tilbød mig at kunne vente 14 dage; et meget utilfredsstillende tilbud, når jeg kan skaffe produktet til samme pris hos en anden forhandler, og have det om 2 dage.

Odpowiedź od 1Life.dk
Bestilte varer hos 1life, og valgte selv at hente dem, jeg blev desværre forhindret i at hente dem den pågældende dag, men fangede dem lige over deres chat, og fortalte jeg først kom dagen efter. Der var ingen problemer, og jeg fik dem til at opdatere ordren med lidt mere.
Da jeg kom hjem var jeg et fjols og troede jeg havde fået en forkert vare med hjem, så tog derned for at opdage jeg havde taget fejl, men ingen sure miner, tværtimod et stort smil som altid i 1life.
Og det endte da lige med jeg fik handlet lidt mere igen igen.
Super service, super personale, super varer og priser, kort sagt en super butik, ikke mindre end min favorit damp butik i Aalborg, kan kun anbefale dem på det kraftigste.
Der er bare styr på tingene.
Det er et virkelig godt sted at handle.
de har et stort udvalg, de er hurtige til at sende og der har aldrig været fejl i leveringerne, så jeg kan kun anbefale at handle der :-)
Kanon service og et kæmpe udvalg!
Jeg er rigtig glad for at handle ved 1life, de har et stort og bredt udvalg af aromaer og forskelligt udstyr. Deres service er desuden bare helt i top, kan varmt anbefales!