1Life.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte en E-cigaret hos dem i 2019 og den holdte i 1 år så i 2020 fik jeg den ombyttet til en ny E-cigaret da den gamle rasle fra hinden hver dag, de glemte blot at forny gratien og firmaet har sny... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har handlet on/off hos 1life igennem knap 4 1/2 år med overvejende rigtig gode oplevelser, hvis ikke for nedestående havde de fået 5 stjerner. Desværre så vildleder de kunderne med udsalg/tilbu... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg har lige købt en ny e-cigaret ved 1life og er iøvrigt tilfredse med servicen. Dog glemme de at informere om at deres e-cigaretter ikke må ligge ned da de ellers har stor risiko for at lække væsk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

1life.dk gør et rigtig flot job med deres side, den er overskuelig, pæn og tilbyder god support, så jeg ville ønske at jeg kunne give dem højere rating. Jeg bestilte flere ting fra siden, og først eft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Skide god service!

Havde en 1.5 år gammelt mod som ikke var så køn længere batteri garanti var udløbet men 1life tog den på sig og gav en gratis rep! Yderst god service og en meget tilfreds kunde!

27 października 2016

Perfekt

(Aarhus) top service.. Tiptop butik.. jamen det hele spiller bare.. har kun godt at sige om 1life.. der mangler ikke noget.. de har alt man behøver.. har handlet der rigtig meget og vil forsætte så længe 1life eksistere.. og det gøre de forhåbentlig i rigtig mange år i nu 😊😊
Kunne man gi 10 stjerner så fik de det..
Top score herfra

20 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Fin service og flinke folk

Har handlet der nogle gange nu og varerne er altid kommet til tiden.
Fik en varer der havde et par MEGET små ridser (ikke deres skyld, med producenten) og de tilbød at bytte den med det samme.
Jeg ville dog ikke bruge mere tid på så små fejl, men blot gøre dem opmærksom på dette. De sendte så lidt varer til mig U/B som et plaster på såret👍🏼 (uden at bede om det) rigtig god kundeservice og bestemt et sted man handler igen og igen😎

5 września 2016

Bedste udvalg

Det er klart hjemmesiden med bedste udvalg, og jeg har bestilt flere gange fra dem uden problemer.
Lidt træls at man ikke kan kvalificere sig til fri fragt ved større ordrer, men det er en mindre ting.

5 sierpnia 2016

FANTASTISK!

Super fantastisk shop, jeg har handlet ved dem et par gange over nettet nu. og jeg kan sige dig at de har en fantastisk kundeservice, utrolig flink og god til at hjælpe. et utroligt udvalg af produkter, der er noget for alle. god kvalitet, og nogle rigtig gode priser. og jeg plejer at få mine pakker dag til dag levering, så det er en hurtig forsendelse. og de pakker tingende godt ind.
Kan klart anbefales!

2 sierpnia 2016
Oceniono na 4 z 5

gode priser dog ingen kundeservice på mail.

Har handlet hos dem par gange købt juice,coils og en startsæt fra kanger.
Har ikk haft nogen større problemer udover ting på min kangertech toptank. Sommetider dårlig coils/utæt tank ikk særlig god smag. Har sendt flere mails til kundeservice med spørgesmål om gode råd angående den tank, har dog ikk modtaget noget svar endnu, købte tanken tilbage i maj. Fik så hjælp af "onkel" google hvor jeg kunne se flere havde samme problem med den som mig. så den ryger i skraldespanden og så må jeg få fat i en ny mærke efter lidt research på nettet i stedet. Det jeg bestemmer mig for bliver nok købt hos 1life stadigvæk da de er lille smulle billigere end andre steder.

23 lipca 2016

Hurtig levering og hjælp

Bestilte. Hvid lakrids og sirup aromaer.
Varen kom forsvarligt pakket ind.
Modtog dagen efter bestilling
Havde spørgsmål til sirup udgaven. Og fik lige det svar jeg havde brug for. For at få mit spørgsmål.
Så kan kun anbefale 1life.dk

21 lipca 2016

Super, perfekt, dampning

Kender ikke butikker fysisk. Men har bestilt over nettet for en del knaster og har altid fået varen efter 1 dag. Det hurtigt når man tænker over fragt priser privat ville koste mere end 100,- DDK
Mega tilfreds med det jeg får. Og måden de håndtere tingene inde i pakken. Virkelig super sted at handle. Fortsæt med det i gør. (Tommelfinger op)

12 lipca 2016
Oceniono na 5 z 5

God Service, hjælpsomme, top kvalitet og gode priser

Jeg laver ikke tit anmeldelser på Trustpilot men føler at det er relevant i dette tilfælde.

Jeg er nybegynder når det kommer til TC mods og søgte lidt hjælp via e mail hos 1life før købet. Jeg fik grundig hjælp og forklaring via mail. Jeg endte med at købe en Coolfire IV 100TC og en uwell crown tank samt et par e-væsker.

- Priserne på overnævnte produkter ligger et godt stykke under hvad man ellers finder på det danske marked. For eksempel på nuværende tidspunkt koster en Coolfire IV 100TC 599 kr. på elekcig.dk og diverse andre danske e-cig forhandler for selve moddet, mens den kun koster 469 hos 1life for hele kittet inkl. sub tank. Så der er en del prisforskel. Lignende priser fandt jeg kun hvis jeg bestilte fra USA eller England. Hvis man bestiller mods fra udlandet skal man huske at tage følgende faktor i betragtning: fragt, ingen særlige reklamation da du køber på internationalt konsument marked plus risiko for at betale told hvis du bestiller uden for EU typisk Kina eller USA. Alt i alt, synes jeg at 1life tilbyder udenlandske priser mens de er en dansk forhandler med dansk support.
Min teori er at de andre danske e-cig forhandlere tænker på at udbuddet på det danske markedet er så lille at de kan tillade sig at tage det de vil for produkterne.

- kvaliteten på de produkter jeg har modtaget er hvad de lover og
e-væskerne smager ret godt. Hos nogle danske e-cig hjemmesider er det sådan at når du bestiller e-væsker så kan man risikere at de sender dig noget som er lige ved at ramme udløbsdatoen, eller allerede er for gammelt. Sådan en kedelig oplevelse havde jeg hos ejuice4you.dk hvor de sendte mig væske der var 2 år for gammelt.
Jeg læste også på reddit om et tilfælde hvor en der tidligere har solgt e-juice indrømmede at hvis man ikke bestiller e-væsker som kommer fra et velrenommeret brand kan man risikere at det e-væske man køber er for gammelt og bare er emballereret i en ny flaske med ny udløbsdato.
Det danske e-juice markedet er ikke særlig lovreguleret endnu, men det er på vej, så være opmærksom på dit valg og vælg din e-juice med omhu. Jeg har kun haft gode oplevelser hos 1life.

- Alt i alt så tror jeg at jeg har fundet min favorit danske e-cig shop hos 1life og vil anbefale det til venner og bekendte.

5 ud af 5

Vh. Amin

P.s hvis man er til bland selv e-juice så har 1life også et bredt sortiment. Det skal jeg selv til at eksperimentere med snart.

2 lipca 2016
Oceniono na 1 z 5

Total skod service og latterlig opførsel

Købte et nyt mods Kit mandag kom hjem og sat det til opladning og fyldte tanken med væske. 10 min efter begynder det at løbe ud fra bunden på tanken og finder ud af hvis den ligger ned er den pisse utæt. Skifter coils 3 gange uden held. Stadig utæt!!!! Køre ned forbi forretningen 2 dage efter og fortæller hvad der er galt, og at jeg vil have en ny som fungere!!! Ikke tale om, den skal testes og får næsten at vide det er min egen skyld og at de er nødt til at teste den, selvom det løber ud med væske på disken 👍 så står jeg der med et nyt mods uden tank, og får af vide jeg må købe en ny tank hvis jeg skal dampe. Total latterligt. Så spørg jeg dem om de ikke kan teste den med det samme, men nej de har ikke tid, og de ved ikke hvornår præcis de kan gøre dette. Samtidig får de en til at føle man er fuld af pris og prøver at smide den over på mig at jeg selv har ødelagt den. De har nogle fine priser osv. Men vil råde folk til at lade være med købe deres pris For hvis det ikke virker, så er det åbenbart ens egen skyld, selvom det er nyt.
L O R T E forretning og total latterlig personale 🖕🖕🖕

30 czerwca 2016

Hej Steven
Jeg skal ikke kunne sige hvem der har ekspederet dig, og beklager hvis du føler at du har fået en dårlig rådgivning. Hvis det er idag du har været hernede, kan det være vores ansatte er lidt stressede og rundforviret pga. lønningsdag.

Der er meget normalt at vi skal have ting ind til test hvis de fejler noget, og hvis den er utæt selv hvis du skifter coils, så er der tydeligvis noget galt med den. Jeg skal beklage at vi ikke har tiden til at teste med det samme idag, men det skyldes altså travlhed pga. lønningsdagen. Og jeg skal beklage hvis du føler du har fået en uretfærdig behandling af den ansatte.

Jeg vil dog stadig gerne hjælpe dig, for selvfølgelig skal dit produkt virke. Hvis du har muligheden for at komme ned, så spørg efter mig, så skal jeg tage mig tid til at teste den mens du er her.

MvH Stefan, 1Life.dk

SUPER, SUPER, SUPER.

Købte et produkt, noget var galt. Retur til test. Ikke umiddelbart nogen fejl at spore der. Fik det retur og det fejler.
Jeg konstaterer at jeg sikkert selv er en klovn, men de insisterer på at hjælpe yderligere. Nyt produkt af andet mærke vil blive sendt som jeg så kan teste.
Afsindig god korrespondance og service.
Jeg er mere end tilfreds.

25 maja 2016

Super!!

Selvom jeg havde et lille problem med dem kan jeg kun anbefale 1life for man får ikke et bedre udvalg aroma og grej i danmark..

11 kwietnia 2016

Odpowiedź od 1Life.dk

Hej Benny - jeg tillader mig at skrive det samme her som i mailen til dig:

Jeg skal beklage at du ikke har fået noget svar. Vi har lidt svært ved at følge med, det sidste lange stykke tid.

Jeg kan sagtens forstå at du er utilfreds med den dripper du har købt, det ville jeg også være – og skal beklage at du føler at du har fået en dårlig service. Jeg har desværre ikke været så meget inde i sagen, så skal beklage min lettere uvidenhed omkring forløbet.
Det kunne meget vel tyde på at producenten ikke har lavet produktet ordentligt, når den ødelægger o-ringene hele tiden.

Udover responstiden, kan jeg dog ikke se hvad vi skulle have gjort galt, siden vi er blevet stemplet som amatører, men jeg forstår ganske udmærket din frustration. Vi bliver jo nød til at prøve med det umiddelbart løsninger først, men når du siger at o-ringen igen er ødelagt, så er det jo ikke der den ligger.

Jeg tænker om jeg ikke skal sende dig returlabel, så får vi den retur, og så ved jeg ikke om du bare vil have pengene tilbage, eller om der er et andet produkt du hellere vil have (trods det at du aldrig vil handle ved os længere, hvilket jeg naturligvis er ked af at høre).

Lad mig høre fra dig, og du er mere end velkommen til at ringe til mig.
MvH Stefan

Gik som smurt

Det hele gik som det skulle da jeg købte varen, leveringstiden er helt optimal (tog 2 arbejdsdage)
Og deres support er lige i skabet, jeg havde kommet til at skrive .ocm i min email, og det rettede en fra deres webchat support tog 5 minutter, personen var glad og på intet tidspunktet virkede det som om hun var træt af at besvare mine spørgsmål. Så 5/5 var en nobrainer fra min side af.
Kan helt klart anbefales :)

4 kwietnia 2016

Godt sted at handle!

Jeg har nu handlet 3 gange ved 1Life og har fået en fantastisk godt behandling. De svare hurtigt på mails om ændringer og de giver hurtigt besked over telefon, hvis de har en vare, som ikke er på lager. Alle 3 gange jeg har handlet der, er varen kommet dagen efter.

31 marca 2016
Oceniono na 1 z 5

IKKE FORSEGLING PÅ DERES VÆSKER !!!

super sløv service, de tager ikke tlf når man ringer og de svarer heller ikke rigtig på mails også er der IKKE FORSEGLING PÅ DERES VÆSKER !!!, han/de er sku ikke lige de skarpeste mennesker i danmark !

14 marca 2016

Odpowiedź od 1Life.dk

Hej Mike Thomsen. Vi har desværre været lidt bagud på vores support det sidste stykke tid, men er ved at have styr på det igen, det beklager vi. Hvis du har nogen spørgsmål du ikke har fået svar på, er du meget velkommen til at ringe, skrive en mail eller skrive på vores facebook side.
Angående væskerne, så er det forskelligt fra mærke til mærke, hvilke der er forseglet, vi har både uden forsegling og med forsegling. De fleste aromaer er nogen vi omflasker og er derfor ikke forseglet, men det står også klart og tydeligt på hjemmesiden, at de bliver omflasket. Hvilke væsker er det du har bestilt, så vi kan tjekke op på, om der er sket en fejl med din ordre? Mvh 1life.dk

Alt er i top

det er den eneste butik i danmark der rigtigt har forstået at der skal være grej til alle typer damper , lige fra ego batterier til high end udstyr i alle former, god service hurtig levering ,, ja de for 5 stjerner af mig for og nå hele vejen rund ,,,,

4 marca 2016
Oceniono na 4 z 5

Rigtig gode oplevelser.

Stort udvalg, ok priser, hurtig levering og god kundeservice.

Jeg har været godt tilfreds med mine handler hos 1life.dk og vis de fortsætter med at få de gode nye vare hjem så fortsætter jeg som glad kunde hos dem.

17 lutego 2016

Kanon service

Rart med sådanne internetsider,jeg bestilte nogle varer søndag aften de kom tirsdag formiddag,men de havde dog glemt en aroma jeg skrev en mail til dem de svarede en halv times tid senere at de beklagede og ville eftersende den aroma med det samme det kan da ikke gøres bedre,

9 lutego 2016
Oceniono na 5 z 5

Kan kun anbefale denne webshop!

Jeg har efterhånden handlet en del gange hos 1life.dk.
Super priser, samtidig fantastisk kundeservice.
Bestilte en IPV 3 i sort, så bliver jeg kaldt op af en meget flink sælger (Kan ikke huske navnet, undskyld til dig kære sælger) hvor han fortæller mig at de desværre ikke havde den på lager i sort, men har den i sølv.
Da jeg ikke ville have en e-smøg i andet end sort takkede jeg nej og spurgte om han evt kunne anbefale en i samme prisklasse.
Frem og tilbage endte det med at jeg fik SIGELEI 150watt TC, som rent faktisk er 200 kr dyre til samme pris.
Kan simpelthen ikke forstå folk som Hans.
+ Rep herfra ..

3 lutego 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej