1Life.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Købte en E-cigaret hos dem i 2019 og den holdte i 1 år så i 2020 fik jeg den ombyttet til en ny E-cigaret da den gamle rasle fra hinden hver dag, de glemte blot at forny gratien og firmaet har sny... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har handlet on/off hos 1life igennem knap 4 1/2 år med overvejende rigtig gode oplevelser, hvis ikke for nedestående havde de fået 5 stjerner. Desværre så vildleder de kunderne med udsalg/tilbu... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg har lige købt en ny e-cigaret ved 1life og er iøvrigt tilfredse med servicen. Dog glemme de at informere om at deres e-cigaretter ikke må ligge ned da de ellers har stor risiko for at lække væsk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

1life.dk gør et rigtig flot job med deres side, den er overskuelig, pæn og tilbyder god support, så jeg ville ønske at jeg kunne give dem højere rating. Jeg bestilte flere ting fra siden, og først eft... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Topkarakteren er fortjent!

Endnu en gang viser 1life, hvorfor de fortjener topkarakterer.

Bestilte et forkert produkt, men kom til at bryde folien i ren og skær iver. Kontaktede 1life, som byttede varen til den korrekte uden tøven.

Det er hverken første eller sidste gang, jeg har handlet hos 1life.

6 kwietnia 2017

When I'm in Aalborg

I like to pay them a visit. Have visited their shop a few times, and they are great to do buisness with. Their webpage is interesting as the selection is huge.

22 lutego 2017

Meget tilfreds

Meget stort udvalg og overskuelig hjemmeside med god beskrivelse af varerene. Der er dag til dag levering med løbende information om hvor langt pakken er nået i systemet. Prisniveauet ser ud til at være nogenlunde på linje med andre butikker.

11 lutego 2017
Oceniono na 4 z 5

God service men manglende datomærkning på aromaer

Har handlet der nogle gange. Købte bl.a. en Asmodus mod hvor en magnet desværre forsvandt fra batterilåget. 1Life sendte uden yderlige besvær (for mig) et nyt batterilåg til mig. Jeg slap for at skulle returnere produktet. Det sætter jeg stor pris på.

Jeg køber også aromaer, som de har omflasket, men det skriver de også på siden. Jeg bryder mig dog ikke om, at de ikke datomærker det de har omflasket.

9 lutego 2017

Vanvittig god service af Nicolai Mortensen

Der blev ringet i god tid inden forventet dato om at de ikke havde varen på lager i stedet kompenserede service medarbejderen og gav mig den bedste service jeg ikke har fået længe

5 stjerner herfra og det er her man skal handle e-cigaret

8 lutego 2017

Fin service

Købte lige før nytår en sigelei 75w plus. Men nu viser det sig at der ikke kan skaffes flere vi coils til den. Det er ikke ligefrem optimalt.
Men de fik skaffet nogle coils frem så jeg ihverfald har i et godt stykke tid.

17 stycznia 2017

Velfortjente 5 stjerner.

Jeg modtog desværre en tank der var problemer med (produktfejl fra producenten), men jeg kom hurtigt i kontakt med support og fik en god service. Der var ingen problemer med at få varen frem og tilbage. Da problemet stadig ikke var løst efter en hurtig reparation, tilsendte de mig et nyt produkt og så kunne jeg bruge den defekte til reservedele.
Jeg har altid haft en god oplevelse med at handle fra 1Life.dk og vil fortsætte med at handle mit grej hos dem. De bedste priser, bedste service, alt er bare tip top.

11 stycznia 2017

Supershop

God kundeservice, lynhurtig responstid på henvendelser og rigtig gode priser.
Eneste problem der har været, var postdanmark der ikke gav besked om pakke.
Heldigvis kunne 1life kundeservice fortælle mig hvor postdanmark havde afleveret den.
Så ja jeg er fuldt ud tilfreds med 1life.dk

5 stycznia 2017

Super hurtig

Må sige det er en nem og overskuelig side og så har de altså noget af en super hurtig levering..super meget tilfreds

20 grudnia 2016

God service!!

Jeg bestilte nogle ting til Black Friday. Deres server var meget overbelastet, men jeg fik handlet det jeg skulle. Dog havde jeg lagt et mod i min kurv som desværre blev udsolgt som jeg betalte. Jeg skrev til deres support og fik tilsendt et andet mod selvom det ikke var på lager i Ålborg. Totalt fed service og jeg er super glad for produkterne! Tak 1life <3

1 grudnia 2016
Oceniono na 3 z 5

deres sever virker ikke....

jeg har den oplevelse med at jeg ikke kan komme ind på hjemme siden når der er tilbud var igang med at købe og ligge i kurv og skulle til og gå til kassen og betale og så crasher deres severe sååå ja bliver lidt irerteret når deres severe kommer op igen og der er udsolgt...

25 listopada 2016
Logo 1Life.dk

Odpowiedź od 1Life.dk

Hej MinPcErSkald?

Jeg kan udemærket forstå din frustration, men desværre er du ikke den eneste der har opelvet det idag. Vores hjemmeside server har simpelthen ikke kunne klare den store mængde trafik.

Jeg vil dog gerne se hvad jeg kan gøre for dig, så hvis du evt kunne sende en mail med hvad du gerne ville have købt, så skal jeg se hvad jeg kan skrabe sammen.
Send den gerne til mail@1life.dk

Mvh Stefan, 1Life.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej