Købte en E-cigaret hos dem i 2019 og den holdte i 1 år så i 2020 fik jeg den ombyttet til en ny E-cigaret da den gamle rasle fra hinden hver dag, de glemte blot at forny gratien og firmaet har sny... Zobacz więcej
Har handlet on/off hos 1life igennem knap 4 1/2 år med overvejende rigtig gode oplevelser, hvis ikke for nedestående havde de fået 5 stjerner. Desværre så vildleder de kunderne med udsalg/tilbu... Zobacz więcej
Jeg har lige købt en ny e-cigaret ved 1life og er iøvrigt tilfredse med servicen. Dog glemme de at informere om at deres e-cigaretter ikke må ligge ned da de ellers har stor risiko for at lække væsk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1life.dk gør et rigtig flot job med deres side, den er overskuelig, pæn og tilbyder god support, så jeg ville ønske at jeg kunne give dem højere rating. Jeg bestilte flere ting fra siden, og først eft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gørtlervej 1A, 9000, Aalborg, Dania
- 30200760
- support@1life.dk
- 1life.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
E-cigaretter lækker væske.
Dog glemme de at informere om at deres e-cigaretter ikke må ligge ned da de ellers har stor risiko for at lække væske, hvilket er det problem jeg har.
For mig at se er det meget svært at konstant holde sin e-cigaret vandret konstant, her tænker jeg blandt andet hvis du har den i lommen. Jeg blev en erfaring rigere der, blot til info for andre, er der stor mulighed for deres e-cigaretter lækker væske hvis de ikke opbevares lodret.

Fantastisk service
Fantastisk service, venlige medarbejdere :-) Det blir her jeg fremover vil handle mit e-cigaret grej.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Havde et problem med et mod, så sendte jeg det ind så da de fik det kunne de ikke få fejle frem. De sendte det tilbage og snakkede så med en og han sagde hvis det gjorde det igen skulle jeg tag en video, men han var næsten sikker på den ikke var der fejlen, så han mente jeg løj..
Det var ikke hvad i sagde til mig. I sagde, at i var sikker på at fejler ikke kom igen osv. Du har tydeligvis ikke læst ordentligt på sagen. Kommer ikke til, at anbefale jer til nogen

Fast and reliable.
Har købt en 2-3 gange derinde
Har købt en 2-3 gange derinde, varende kommer latterligt hurtigt og alt andet er i fin orden, kan kun rekommandere siden til andre.
Nok en af danmarks bedste e-cigaret …
Nok en af danmarks bedste e-cigaret forhandler.
Har flere gange haft problemer med produkter købt ved 1life, og der har aldrig været et eneste problem med at få dem ombyttet.
Altid super god service.
Bra produkter
Bra produkter, snabbt och gott bemötande. Det tog dock ett par dagar extra för paketet att anlända, utan någon information men det har ingenting med företaget att göra, det är Postnord som inte ger mottagaren tillräckligt med information.
Har efterhånden handlet på hjemmesiden …
Har efterhånden handlet på hjemmesiden rigtig mange gange, og de har et helt fantastisk udvalg, hurtig levering og rigtig god service.
Havde bestilt nogle ting ved dem og fik det sendt med postnord men postnord havde så smidt min pakke væk. Havde god kontakt med 1life for at finde ud af hvor den var blevet af og da den så overhovedet ikke kom frem erstattede 1life det jeg havde bestilt og smed lidt extra med som undskyldning for ulejligheden de ikke engang havde forskyldt.
Super shop
Super shop, har købt af dem flere gange. Hvis der har været fejl (kun fra producentens side) har de rettet det hurtigt. Alle mine vare er blevet leveret hurtigt og gnidningsfrit. Flinke ekspedienter, fin service og god webshop.
Dårlig oplevelse !
Bad om en e-cig med noget med power/dampoplevelse, end min gamle model. Mund/lunge. batteriet havde dobbelt w af min tidlige model. Jeg brænde dog hurtigt mine brændere af da de kun kunne holde til at køre omkring 18 w, jeg lå på de 20 w uden nogen forbedring af min gamle model. Henvendte mig, og fortalte at det ikke var det jeg søgte. De forslog så jeg kunne købe en anden tank, men som brugte 80/20 væske. Det gik jeg med til på trods af jeg har 1000 ml 50/50. Det kom til at koste mig 500 mere, og skal nu til at købe 2 slags væsker. Helt og igennem dårlig rådgiving. ps grejet lækker væske på trods af jeg aldrig har dem med nogen steder, de står fast ved siden af min pc.

Professionelt og god service
Har handlet flere gange hos 1life, og har ikke noget dårligt at sige om dem. De få små-udfordringer der har været, har de behandlet professionelt og tilfredsstillende. Hjemmesiden er gennemskuelig og priserne er rigtig gode. Alt i alt et dejligt sted at handle udstyr og væske.
DK's bedste E-Cig hardware pusher
Stort udvalg, hurtig forsendelse, rimelige priser, og god telefonisk kundeservice. Kan kun give dem max antal stjerner
Suveræn webshop/butik
Navigerbar og brugervenlig side, fornuftige priser, stort udvalg og masser af leveringsmuligheder. Derudover er der også altid en venlig og indbydende stemning i deres fysiske butik, og medarbejderne yder fantastisk service.
Super god service ville dog være godt …
Super god service ville dog være godt med en butik på Sjælland måske kbh
Klar anbefaling herfra!
Fremragende service, hurtig levering, hurtigt svar fra kundeservice og en lille gave med i ordren - ingen ting at sætte en finger på. Alt er helt i top!
Udvalget og priserne taler for sig selv. tjek deres side - nuff said..
Altid kvalitet & hurtig levering..!
Altid kvalitet & hurtig levering..!! 😉
P.s. Kæmpe udvalg af Capella Aroma.. 😁
Episk
Genial virksomhed, har købt fra dem utallige gange uden problemer! De gange jeg så har haft problemer har de løst mine problemer professionelt ,og de har til tider kompenseret med 10ml gratis juice. Kan klart anbefales.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og aldrig problemer med returvarer. Kan klart anbefales.