Christopher er en superfin fyr. Han er klar og tydelig i sin kommunikation og tager sig virkeligt godt af sine kursister
Hvis du vil garantere dig at få kørekortet første gang, skal du tage 123trafik. Spørg efter at få Nabil som kørerlærer for han er varm, og god til at lære fra sig.
MC kort 2025 Super oplevelse at tage MC-kørekort hos 123Trafik og Christopher. Startede 12. august og stod med kort 20. oktober. Det svarer til lyn-forløb uden mérpris. Dette takket være fleksibel p... Zobacz więcej
Største anbefaling herfra. Jeg skulle hurtigst muligt erhverve mig kørekort pga flytning, og der gik kun 11 uger fra første samtale til kørekortet var i hus👍🏻 Christopher har været særdele... Zobacz więcej
Frederikssundsvej 208, 2700, Brønshøj, Dania
- 32 14 14 14
- kontakt@123Trafik.dk
- 123trafik.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Kan kun anbefale at tag mc kort her.
Super god køreskole tog mc kort og bestod teori og køreprøve første gang Christopher er en rigtigt god kørelærer. Min far og bror og onkel har også taget deres mc kort hos Christopher og de bestod også første gang. Jeg bor selv i sydhavn og det er det værd at tag turen til Brønshøj for at få mc kort.
Mvh Kasper
Super fed køreskole til MC
Super fed køreskole til MC. Alt gik smurt fra start til slut, bestod teori og køreprøve i første hug. Christopher gjorde et godt stykke arbejde med at få en i gennem og samtidig gøre en 100% klar til køreprøven.
Fantastisk køreskole og en fantastisk …
Fantastisk køreskole og en fantastisk kørelærer Søren Gjøl. Super god i teoriundervisningen og når man er ude og køre.
***En sand fornøjelse***
Jeg tog MC-kørekort hos motorcykelunderviser Christopher, som var rigtig dygtig. Han bevarer roen og snakker i et roligt toneleje. Forløbet tog mig 3,5 måneder, som kan planlægges meget fleksibelt.
Super god køreskole
Super god køreskole, der er styr på det hele.
Venligt personale med gode personligheder, der er både plads til humør og seriøsitet 👌🏻
Helt klart 5 stjerner herfra
Smadder god køreskole
Smadder god køreskole. Hurtigt og effektivt forløb med professionelle mennesker bag.
Glimrende køreskole
Kompetente undervisere, der er fleksible, sjove og engagerede.
Perfekt forløb.
Perfekt forløb.. fik MC kortet på lige under 3 måneder
top anbefalinger herfra..
Kanon Køreskole!!
Mig og min kammerat har lige gennemført vores mc kørekort på under 2 måneder, virkelig gode og sjove teori timer med dygtige kørelære der sørger for at du er 100% klar til din teoriprøve.
Christopher er en fandens god kørelære og skidesjov at have med på vejene, helt bestemt alle pengene værd.
Tak for alt den gode hjælp og support og ikke mindst for det hurtige kørekort ;)
Fantastisk kørestole !!!
Fantastisk kørestole !!!
Har lige gennemført MC kurset på 6 UGER! Meget hurtigere kan man næsten ikke gøre det, undervisningen er i top og alle der underviser er gode til at få indprentet alle det nødvendige viden man skal bruge til at kunne bestå en teoriprøve.
Alt i alt en skide god skole og man for sku hvad man betaler for!!
Hurtigt og godt tilrettelagt lyn MC hold
Meget profesionelle undervisere som gør deres bedste for at få eleverne til at bestå.
God undervisning
God undervisning - god kombination af humor og "alvorlighed". Fik fra start lavet en detailplan for mit undervisningsforløb - fedt, så man kan få det lagt i kalenderen.
Super køreskole! Kan helt sikkert anbefales!
Jeg vil rigtig gerne anbefale køreskole! - Jeg havde Søren Gjøl som kørelærer.
Jeg er døv og kan kommunikere med ham under køreturen. Han tegnede korte og viste dem frem under køreturen. Det var så super!!
Han er super sjov og han får en til god til at føle sig godt tilpas og han har altid været meget fleksibel ift. køretimer og det hele har bare været godt
Jeg kan varmt anbefale ham til alle.
Jeg bestod min teori prøve første gang og min praktiske prøve første gang
Jeg er alt i alt fuldt ud tilfreds med forløbet og det hele :-)
Perfekt MC forløb
Forløbet har kørt perfekt. Christopher var rigtig god til, at se hvad jeg havde brug for, for bedst muligt at glide igennem mit undervisnings forløb. Han har altid været rolig og haft det kølige overblik, tons af tålmod og ikke mindst altid haft en finger på, hvad jeg havde brug for, for at bestå køreprøven tidligere idag. Christopher og 123 trafik har mine varmeste anbefalinger.
Skarp undervisning
Meget tilfreds med mit forløb hos Christopher! Undervisningen er dejlig fleksibel, og Christopher ved bestemt hvad han laver. Kan klart anbefales
Jeg troede aldrig at jeg skulle lære at køre bil men så mødte jeg Søren!
Søren er den bedste kørelærer man kunne ønske sig. Han er sjov. Han får en til at føle sig godt tilpas og kan gøre den største bangebuks rolig, for det gjorde han med mig. Søren har et kæmpe overskud og en ro som man kun kan blive positivt påvirket af. Han har altid været meget fleksibel ift. køretimer og det hele har bare været godt :)
Jeg kan varmt anbefale ham til alle.
Alt godt at melde!
Christoffer er en god og tydelig kørelærer der skubber på for at få dig færdig hurtigst muligt. Vælg ham hvis du vil have et godt og effektivt forløb :)
Super undervisning med humor og forståelse
Christopher og Co. hjalp mig med at erhverve et MC-kørekort på kun 5 uger og 1 dag - Det hele flaskede sig selvfølgelig og der var god hjælp at hente fra samtlige at kørelærerne på skolen hvis man havde spørgsmål.
Samtidigt med dette blev undervisningen leveret på en klar, tydelig og underholdende måde! og ja meget professionel !
Christopher var fleksibel i sin planlægning af mit forløb og fandt en super plan som lod sig gøre på bedste vis.
Kan KUN anbefale at tage en MC kort hos 123trafik!
5/5 Fra min side.
Kørekort til MC uden problemer....
MC Kørelære Christopher & i det hele taget 123 trafik skolen, er et godt organiseret fortagende. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om en eneste ting, der ikke var iorden.... Rigtig god kommunikation igennem hele forløbet, alt til tiden og alt organiseret.
Top karakter fra mig.
Super kørerskole
Fik taget MC kort på kørerskolen, med kørerlære Christopher, der er en helt igennem fantastisk kørerlærer. Tålmodig, sjov, alvorlig og super til at lære fra sig. Kan kun give skolen og Christopher min bedste anbefaling.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.