1. Usługi techniczne

Napisane przez firmę

dinitsupport er din personlige online shop for professionel PC-support, hvor du hurtigt og nemt kan bestille hjælp til dine IT-udfordringer – direkte online. I stedet for fysiske produkter tilbyder shoppen digitale services i form af fjernsupport, hvor vores team hjælper dig med at løse problemerne uden, at du behøver forlade dit hjem. Jeg er stifter af teamet bag dinitsupport, og sammen arbejder vi for at gøre IT nemt, trygt og effektivt for både private og små virksomheder. På shoppen kan du vælge mellem en række fleksible supportpakker, der dækker de mest almindelige IT-behov: Fejlfinding og reparation af softwarefejl – få løst problemer, der forstyrrer din hverdag. Backup og datasikring – så dine filer altid er i trygge hænder. Optimering af PC’ens hastighed og performance – så din maskine føles som ny. Rensning af virus og malware – fjern skadelige programmer og beskyt dit system. Nulstilling og opgradering til Windows 11 – også selvom din PC normalt ikke understøtter opgraderingen. Processen er enkel og gennemsigtig: Vælg den pakke, der passer bedst til dit behov. Betal direkte i shoppen. Bliv kontaktet af vores team og få leveret supporten online via fjernadgang. Vi tilbyder support mandag–fredag fra 08:00 til 16:00, men der findes også ekstra-prioritet pakker, hvor du kan få hjælp uden for normal arbejdstid, inkl. aftener, weekender og helligdage. Med andre ord: Du kan få support 365 dage om året. Formålet med dinitsupport er at give alle kunder en tryg, enkel og professionel løsning på IT-problemer. Med klare priser, fleksible pakker og 12 måneders garanti på support, kan du altid være sikker på at få en pålidelig service – og ro i sindet. Hos dinitsupport får du ikke kun IT-hjælp – du får et engageret team, ledet af en stifter med passion for IT, som leverer frihed, tryghed og effektivitet, så du kan bruge din tid på det, der betyder mest for dig.

3,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 1 z 5

Jeg ville gerne give 0 stjerner

Jeg ville gerne give 0 stjerner, men det er desværre ikke muligt. Grunden er enkel: Det er næsten umuligt at få fat i Dinitsupport. Når man endelig kommer igennem telefonen, oplever man, at medarbejderne er meget negative og ufleksible. Hvis man spørger ind til forskellige ting, får man blot at vide, at det kun kan klares ansigt til ansigt. Meget frustrerende og spild af tid

9 lutego 2026
Logo Dinitsupport

Odpowiedź od Dinitsupport

Du har aldrig kontakt os og du har ikke kontakt vores Mail Med venlig hilsen Ejer af dinitsupport.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg giver kun 1 stjerne

Jeg giver kun 1 stjerne, fordi det ikke er muligt at give 0. De tager ikke deres telefon, og man kan ikke få kontakt med dem på nogen måde. Det virker helt umuligt at få hjælp eller svar på noget som helst. Meget skuffende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale dem til andre.

17 października 2025
Logo Dinitsupport

Odpowiedź od Dinitsupport

Du har ikke kontakt os derfor vil vi gerne have du sender os en mail med nåde bevis på kontakt@dinitsupport.dk Har vi ikke modtaget noget svar vil din anmeldes Blive anmeldt til div Myndigheder

Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsom

Han er en rolig mand og venlig og er nørdet til hans arbejde han fik min computer til at gå fra en Windows 10 til 11 pro uden at jeg skulle betale eller noget og det tog ikke så lang tid og gjorde min pc generelt bedre kan helt klart anbefales

6 września 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej