123kort Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

Oceniono na 1 z 5

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Fandt hurtigt et kort.
Fint udvalg

10 stycznia 2021

Hej Thorkild

Jeg er ked af, at du har oplevet problemer med betalingen på vores hjemmeside. Jeg kan se, at din betaling gik fint igennem sidste år, da du betalte for et enkelt kort.

Fra den 28. december 2020 har danske banker indført en række ændringer ved brug af NemId på online handel. Kunder, som handler på nettet, skal nu benytte NemID app, NemID nøgleviser eller skifte over til brug af personlig kode sammen med koden man får sendt på SMS.

Hvis du har fået afvist en betaling på nettet, er dette højst sandsynligt årsagen.
Kontakt venligst Nets eller din bank for at få aktiveret dit kort til online betalinger igen og spørge, hvorfor din betaling på 123kort.dk er blevet afvist.

Nyttige telefonnumre:

Nets: 44 89 29 29
Danske Bank: 70 12 34 56
Nordea: 70 33 33 33
Jyske Bank: 89 89 89 89

Læs mere om de nye krav hos Nets.

Jeg kan se, at det er lykkedes dig at sende et ekort trods problemer med betalingen, da du valgte at sende et gratis kort i stedet. Jeg har opgraderet dit kort til Premium, så modtageren ikke vil se annoncer ved siden af kortet igen, og kortet vil heller ikke udløbe. De nye bankkrav skal naturligvis ikke gøre vores kunders oplevelse på 123kort dårligere.

Vi håber at du vil tage at øjeblik at opdatere din anmeldelse på TrustPilot, da problemet ikke ligger hos os.

Tak fordi du bruger 123kort. Vi håber at se dig igen som bruger på vores site.

Oceniono na 5 z 5

Kortet er modtaget meget positivt.

Kortet er modtaget meget positivt.
Ærgerligt det ikke mere er gratis. Jeg ønsker ikke, at mit kortnr. mv ligger og flyder ude på nettet.
VH Esther Christiansen

22 grudnia 2020

Hej Esther

Tak fordi du tog tid til at anmelde 123kort tilbage i december måned. Vi er glade for, at modtagerne kunne lide deres kort! :-)

Selvom vi ville ønske at kunne lade vores brugere sende alle postkort gratis, er der, ligesom i enhver anden virksomhed, regninger der skal betales. Det er dyrt at producere nye postkort, udvikle, vedligeholde og drive hjemmesiden, yde kundesupport, m.v. Vi er et lille firma, som har arbejdet hårdt i over 15 år for at producere Danmarks bedste hjemmeside med elektroniske postkort, og det kan simpelthen ikke lade sig gøre at tilbyde alle vores kort gratis.

Derfor har vi valgt at have både gratis og Premium kort på vores hjemmeside. Vores allerbedste og mest populære kort er Premium og kan sendes mod betaling eller som en del af vores gratis 7-dages prøveabonnement. Vores Basis kort kan altid sendes gratis. Du kan se, at det er et Basis kort, hvis der vises mulighed for gratis afsendelse på den side, hvor du udfylder kortet.

Du skriver, at du er bekymret for, at dine kortoplysninger kommer til at flyde på nettet. Vi bruger en anerkendt international betalingstjeneste Stripe til online betalinger. Stripe er en af de største globale virksomheder indenfor online betalinger, også større end det danske Nets. Der er derfor ingen grund til bekymring. Alle betalinger behandles krypteret, og ingen har adgang til dine faktiske kreditkortdata. Vi opbevarer ikke betalingsoplysninger hos os og kan heller ikke se dit kortnummer :-)

Du er velkommen at kontakte os, hvis du får flere spørgsmål.

Hav en dejlig dag!

Afsendelse af 123 kort er altid OK

20 grudnia 2020

Hej Vibeke

Tak fordi du tog tid at anmelde 123kort! Vi er glade for at du er tilfreds med afsendelsen. :-)

Vi ønsker dig og dine nærmeste glædelig jul!

Gode kort

Gode kort, nemt og overskueligt

20 grudnia 2020

Hej Laila

Det er dejligt, at du synes, at det er nemt or overskueligt at sende vores kort!

Tak fordi du bruger vores tjeneste! Glædelig jul og godt nytår. På gensyn i 2021! :-)

Meget morsom.

18 grudnia 2020

Hej Martha

Tak fordi du tog tid til at anmelde vores hjemmeside. Vi er glade for, at du synes at det er sjovt at sende vores postkort. Vi synes også, at det er sjovt at lave dem. :-)

Glædelig jul!

Pænt stort udvalg

Pænt stort udvalg - hurtig ekspedition

16 grudnia 2020

Hej Ole

Tak for din rosende anmeldelse. Vi er glade for at, du er synes godt om vores udvalg af postkort! Vi producerer nye kort i løbet at året og er altid glade for at høre fra vores kunder, om de selv har nogle ideer til postkort.

Hav en dejlig dag! :-)

Oceniono na 5 z 5

Smukke kort til enhver anledning!!!

Har altid kunnet finde de helt rigtige kort til diverse begivenheder ...

15 grudnia 2020

Hej Primulla

Vi er glade for, at du godt kan lide vores postkort! Tak fordi du bruger vores hjemmeside.

Hav en dejlig dag! :-)

123kort.dk

Super hyggelige

14 grudnia 2020

Kære Lise

Tak for de pæne ord :-)

God fornøjelse på 123kort.dk!

Vi ønsker dig og dine nærmeste glædelig jul og godt nytår!

Sasha fra 123kort

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej