123kort Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

Oceniono na 1 z 5

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Hej med jer.

Hej. Jeg er glad for at disse kort fra 123 kort findes. Jeg har også glædet mine familier og venner med disse kort. Jeg har bare lige et problem når jeg har skrevet et 123 kort og skal sende det så ændre nogle af bokstaverne sig. Jeg kan ikke helt forklarer hvordan. Men kan man kontakte jer, hvis jeg får jeres mailadresse, så kan jeg sende jer en hilsen, og i kan se problemet. Jeg ønsker jer en rigtig god og fortryllende dag. Mange venlige hilsner fra Laila Wirz Aarsleff Nielsen.

27 września 2021

SKØNNE KORT

Så fine kort til alle anledninger- så dejligt at kunne sende billige hilsner og skrive dem når det passer ind og fremdatere så de kommer ud på dagen

28 sierpnia 2021

Hej Joan

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade at høre, at du kan lide vores kort og hjemmesiden! Det betyder meget for os, og det viser at vores arbejde var det hele værd!

Vi ser frem tid at byde dig velkommen næste gang du ønsker at sende ekort til venner og familien!

Anbefaling af 123kort

Kan varmt anbefale 123kort. Har i årevis sendt hilsner, der glæder familie og bekendte. Særlig tak til Sasha!

18 sierpnia 2021

Hej Preben

Mange tak for de positive ord. Det betyder meget for os, og det viser at vores arbejde er det hele værd!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på hjemmesiden igen, når du vil sende flere hilsner og lykønskninger til familie og venner.

Hav en skøn dag! :-)

Det var nemt

Det var nemt, hurtigt og effektivt klaret med gode muligheder.
Tak

9 sierpnia 2021

Hej Inge

Tak for de rosende ord. Vi er glade for at høre, at du kunne lide at bruge vores tjeneste! Vi glæder os til at se dig igen, næste gang du vil sende lykønskninger til familien og venner.

Oceniono na 5 z 5

En dejlig måde at glæde venner og…

En dejlig måde at glæde venner og familie på. Søde kort.

25 lipca 2021

Hej Erik

Dejligt at høre, at du er glad for at bruge vores hjemmeside. Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at se dig igen på 123kort, næste gang du ønsker at sende ekort til venner og familien :-)

Hav en god dag!

Oceniono na 4 z 5

Altid på den rigtige dato😀.

Altid på den rigtige dato😀.
Savner dog lidt mere tidssvarende kort at vælge imellem.

16 czerwca 2021

Hej Elsebeth

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at dine kort bliver modtaget på dagen! :-)

Vi tilføjer nye kort løbende. I år har vi faktisk produceret hele 8 nye fødselsdagskort, 4 nye valentinskort, 3 nye kort til fars dag og 4 nye påskekort. Hvis det er fødselsdagskort, du skal bruge, kan vi for eksempel anbefalde dette nye kort:

Det er nemlig blevet ret populært hos mange.

Du er velkommen at kontakte os via vores hjælpecenter, hvis du får flere spørgsmål.

Med venlig hilsen
Sasha, 123cards.com

Oceniono na 3 z 5

Danske motiver

Har brugt jeres kort i nogle år og er glad for denne mulighed for at kunne sende en lidt festligere hilsen end bare en mail.
Men jeg savner nogle danske motiver, fx af Spang Olsen eller Mads Stage, evt også ældre kunstnere .
Venlig hilsen Dorte Bertram

23 kwietnia 2021

Hej Dorte

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du har benyttet vores tjeneste til at sende vores ekort i nogle år! :-) Der er selvfølgeligt ærgerligt, at du føler, at vi ikke har danske motiver, fordi vi har faktisk en del, både som julekort og kort en enhver lejlighed.

Her er for eksempel, C. Larssons julemotiv:

og her er et udvalg af berømte danske malerier fra 19 århundrede:

Carl Larssons

Krøyers

Og Anchers

Vi samarbejder også med nutidens danske kunstnere som Kirsten Rudiengaarg (https://kirstenrudiengaard.dk) og Rikke Mattie Rasmussen (https://mattie.dk) som har tegnet følgende kort for os:

Og med en dejlig talentfuld akvarel kunstner Birgitte Madsen. Hun har tegnet disse to kort for os:

Vi stopper selvfølgeligt ikke her og håber at tilbyde mere indhold med fokus på danske motiver i fremtiden.

Du er meget velkommen at kontakte os igen, hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer. :-)

Tak fordi du bruger 123kort!

Oceniono na 5 z 5

Positiv

123 kort gør, at jeg kan give andre en god oplevelse, og alle de muligheder i har 🤗🤗🤗🤗. Ønsker bare medlemskabet var lidt billigere 🤞🤞🤞

20 kwietnia 2021

Kære Jytte

Mange tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er glad for vores service og for de muligheder, der er på hjemmesiden. :-)

Hvis du får nogle spørgsmål, er du altid velkommen at kontakte os via vores Hjælpecenter.

Hav en dejlig dag!

Det fungerer perfekt

Det fungerer perfekt og der er mange muligheder for at finde et egnet kort.

9 kwietnia 2021

Hej Kirsten

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kan lide at bruge vores hjemmeside, og at du kunne finde det helt rigtige kort at sende.

Vi håber at se dig igen, næste gang du ønsker at sende ekort til venner eller familie. ;)

Fortsat en god dag.

De bedste hilsner,

Rigtig fine kort

Rigtig fine kort, hurtig ekspedition og klar kommunikation

5 kwietnia 2021

Hej HMF,

Tusid tak for din anmeldelse og de rosende ord. Det betyder meget for os!

Vi håber at se dig igen, næste gang du ønsker at sende e-kort til venner og familien!

Ha' en skøn dag!

Oceniono na 5 z 5

Dejlig nemt, hurtigt og forbavsende billigt!

Dejlig nemt at sende et kort, lige præcis til den anledning der er brug for! Jeg har fået lavet årsabonnement på de helt reklamefri kort, så der er noget til enhver lejlighed og til fast pris - det har jeg i hvert fald ikke fortrudt og kan det på det kraftigste anbefale!

10 marca 2021

Kære Ruth

Tak fordi du tog tid til at anmelde vores hjemmeside og for dine varme og rosende ord. Det er dejligt, at du nyder at bruge dit abonnement!

God fornøjelse på 123kort :-)

Troværdigt

Troværdigt, nemt og billigt. Flotte, gode og sjove kort.

8 marca 2021

Hej Bjarne

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt og billigt at sende et kort! Vi håber at se dig igen næste gang, du ønsker at sende et elektronisk postkort til venner eller familie.

Vi står klar til at hjælpe, hvis du får nogle spørgsmål en anden gang.

Ha' en god dag! :-)

Tilbagemelding: tak for fødselsdagshilsen

Rigtig fint kort som tak for mit fødselsdagskort.
Dog lidt problematisk at åbne kortet, men efter tre forsøg lykkedes det. HELDIGVIS!

1 marca 2021

Hej Inger

Mange tak, fordi du tog tid til at anmelde vores ekort og at dele din oplevelse på vores hjemmeside.

Der er to måder at åbne sit kort på. Den første og, nok den nemmeste, er at klikke på linket ”Hent postkortet” for at hente dit kort. Linket finder du i den email, hvor vi informerer dig, at du har modtaget et kort. Når du klikker på linket, kommer du til “Hent postkort” siden, hvor vi allerede har forudfyldt din kode og hvor man ikke behøver at gøre andet end at klikke på knappen “Hent kortet” :-)

Hvis vores email er blevet fanget i dit spamfilter, vil du opleve, at linket i vores email er blevet deaktiveret af din email udbyder. I så fald, skal du markere vores email som “Ikke spam”. Det vil gøre det muligt for dig at at klikke på links i vores emails igen.

En anden måde at hente dit kort på er at kopiere koden af dit kort (koden inderholder typisk 7-11 tal og bogstaver) og klistre den i det relevante felt på denne side: https://www.123kort.dk/hent-postkort/

Der er også et link til “Hent postkort” siden fra forsiden af 123kort.dk.

Tak fordi du bruger 123kort!

Hvis du har flere spørgsmål er du velkommen at kontakte os via Hjælpecenter på 123kort.dk

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været meget tilfreds med …

Jeg har været meget tilfreds med betjeningen af at sende e- kort og takker for det

19 lutego 2021

Hej Sara

Tak fordi du tog tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse på 123kort! Vi er glade for, at du kunne lide betjeningen :-) Vi håber, at modtageren også var glad for deres kort.

Vi glæder os at se dig igen, når du vil sende ekort til venner eller familie.

Kan kun anbefale 123

Kan kun anbefale 123. Det er meget effektivt

19 lutego 2021

Hej Steen

Tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse på 123kort.

Vi håber at se dig igen, næste gang du ønsker at sende et e-kort til venner eller familie!

Ha' en dejlig dag! :-)

Med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Fine kort og let tilgængelig.

12 lutego 2021

Hej Jarl

Tak fordi du tog tid til at anmelde vores service og tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på det.

Vi håber at se dig igen, næste gang du ønsker at sende et kort til dine venner og familie.

Vi ønsker dig en god weekend!

Oceniono na 5 z 5

Super fint og festligt kort afleveret…

Super fint og festligt kort afleveret på dagen.

11 lutego 2021

Hej Gitte og Bruce

Mange tak for jeres positive anmeldelse. Vi er glade at høre, at I kunne lide vores kort og vores service!

Vi håber at se jer igen næste gang I vil sende et e-kort.

Festlige hilsener.

Fint udvalg af festlige og sjove hilsener og let
at gå til.

28 stycznia 2021

Hej Anita

Tak for din rosende anmeldelse! Vi håber at se dig igen, næste gang du vil sende e-kort til venner og familien. :-)

Ha' en dejlig dag!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej