123kort Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

Oceniono na 5 z 5

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Zobacz więcej

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

166 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige til at sende

20 lipca 2026

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anbefaling! Vi er meget glade for at høre, at du nyder vores service samt muligheden for også at lave dine egne ekort.

Varme sommerhilsner,

Oceniono na 5 z 5

Mange kort at vælge mellem

Mange kort at vælge mellem. Man kan selv kreere sit kort. Levering let og til tiden.

19 lipca 2026

Kære Kresten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er enormt glade for at høre, at du kan lide vores mange kortmuligheder og den nemme måde at sende kort til tiden.

Varme sommerhilsner,

Oceniono na 5 z 5

"SUPER" let at sende beskeder

"SUPER" let at sende beskeder, modtageren, som fik beskeden, takkede for det fine kort 🤣🤣

Peter R.

14 lipca 2026

Kære Peter

Hvor er det dejligt at læse! En nem måde at sende særlige hilsner på er kernen i vores arbejde, og det er så skønt, at du vurderer oplevelsen som "super". Den fine tilbagemelding fra modtageren er prikken over i'et!

Tak, fordi du bruger 123kort! Vi håber at se dig tilbage igen.

Varme sommerhilsner

Oceniono na 5 z 5

Bruger jer jævnligt :-) Jeg synes det…

Bruger jer jævnligt :-) Jeg synes det er en dejlig måde at sende en hilsen af ,en eller anden slags, som jeg ved gør glæde ved modtagelsen . Så jeg fortsætter :-)
Mvh.
Jytte P.

1 lipca 2026

Kære Jytte

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du nyder at bruge vores kort, og at dine hilsner skaber glæde hos modtagerne!

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på hjemmesiden næste gang, der skal sendes en særlig hilsen.

Varme sommerhilsner

123K

Dejlig måde at sende kort på
Kan virkelig anbefales til andre

3 kwietnia 2026

Hej

Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling; det er vi rigtig glade for.

Mange varme påskehilsner

Oceniono na 4 z 5

Nemt og hurtigt levering.

31 marca 2026

Kære Habari

Det er vi rigtig glade for at høre!

Tak fordi du bruger vores kort og hjemmeside.

Oceniono na 5 z 5

Der er mange sjove og søde kort til…

Der er mange sjove og søde kort til enhver anledning ! En festlig hilsen ,det er nemt og en lidt anderledes hilsen !
Jeg har brugt det flere gange og gør det også fremadrettet .

21 marca 2026

Kære Vibeke,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du nyder vores kortudvalg og den nemme mulighed for at sende en særlig hilsen til lejligheden.

Vi glæder os til at se dig tilbage på 123kort næste gang.

Varme forårshilsner,

Oceniono na 5 z 5

rigtig fine kort nemme at købe og sende…

rigtig fine kort nemme at købe og sende og man modtager mail når modtager har åbent

16 lutego 2026

Kære Niels,

Tusind tak for din bedømmelse. Hvor er det rart at høre!

Vi er så glade for, at du bruger 123kort, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang, en særlig hilsen skal sendes.

Varme vinterhilsner,

Oceniono na 5 z 5

Dejlig måde at sende skønne hilsner…

Dejlig måde at sende skønne hilsner afsted❤️❤️❤️❤️

14 lutego 2026

Kære Ludvig

Hvor er det dejligt at høre! Tak fordi du bruger 123kort til at sende dine særlige hilsner.

Med ønsket om en god valentinsdag.

Varme hilsner

Flottte invitationskort

Der vare flere fine invitationskort. Har før sendt mange sjove fødselsdagskort og andet.

29 stycznia 2026

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at høre, at du har fundet flere flotte invitationskort – og ekstra skønt, at du har sendt mange sjove fødselsdagskort hos os før. Det betyder meget for os.
Vi håber, du også fremover finder kort, der passer perfekt til dine anledninger 😊
Sasha

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil blive trukket 468 kr for et…

Jeg vil blive trukket 468 kr for et abonnement, som jeg hverken har givet tilsagn om, eller gjort brug af.
Venligst få mig slettet som abonent - og dermed undlad at trække penge som sådan
m.v.h. Jytte Ovesen
Den 23.jan.2026

23 stycznia 2026

Kære Jytte

Tak for din henvendelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Jeg er glad for, at vi efterfølgende har været i kontakt via e-mail og fandt frem til en løsning, som du er tilfreds med.

Dit køb var et årsabonnement, der blev oprettet i forbindelse med afsendelsen af et premiumkort. Abonnementet giver adgang til alle premiumfunktioner og kan altid opsiges via “Min side” eller ved at kontakte vores kundeservice.

Hvis der opstår spørgsmål, eller der er andet, vi kan hjælpe med, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Glæd andre.

Modtageren! Bliver glad for at der er tænkt på dem.

12 stycznia 2026

Kære Erling

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at vores kort hjælper dig med at glæde modtagerne – det er præcis med dét for øje, vi laver dem.

Vi håber at se dig tilbage på 123kort snart igen.

Firma har trukket 468 kr på min konto

Firma har trukket 468 kr på min konto, jeg har ikke givet tilladelse til et abonnement, jeg kan ikke få kontakt til firma. Bliver penge ikke tilbageført til min konto mandag, så politianmelder jeg firmaet. Jeg ved ikke hvor de har mine kontooplysninger fra.

2 stycznia 2026

Kære Nona

Det er vi kede af at høre, og vi forstår godt, at situationen har virket utryg.

Beløbet er trukket i forbindelse med en automatisk fornyelse af et årsabonnement, som blev oprettet ved et tidligere køb, hvor betalingsoplysningerne blev indtastet. Som oplyst ved tilmeldingen fornyes abonnementet automatisk, medmindre det opsiges.

Efter fornyelsen kontaktede du os via e-mail uden for normal åbningstid. Du modtog svar inden for 14 timer, og i den forbindelse sørgede vi både for at opsige abonnementet og tilbageføre det fulde beløb.

Vi har ikke hørt yderligere fra dig siden, men håber, at sagen nu er løst tilfredsstillende.
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen via e-mail eller Hjælpecenteret, hvis der er noget, du ønsker uddybet.

Oceniono na 5 z 5

En kundeservice ud over det almindelige.

En kundeservice ud over det almindelige fra Julie. Blev trukket for et abonnement,jeg ikke var klar over,jeg havde. Service arbejderen,fandt fejlen,rettede og førte pengene tilbage,samtidig med mine to konti blev sammenlagt til en afgiftsfri.👍🤗👍

2 stycznia 2026

Kære Elsebeth

Tak for de 5 stjerner! Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe, og jeg er glad for, at vi fik løst mysteriet om de to emails.

Vi håber snart at byde dig velkommen tilbage på 123kort næste gang lejligheden byder sig til at sende et særligt kort til nær eller fjern.

Varme hilsner

Jeg opsagde abb.!

Jeg opsagde abb. efter 3 dage! Hvilket skulle gøre det gratis!
Jeg havde taget 1 mdr. abonnement!
3. dec. 2025 opdager jeg I har trukket et års abonnement!
Hvis I ikke tilbageføre mine penge omg. er der en politi anmeldelse på vej!
Det er BEDRAGERI!

3 grudnia 2025

Hej Susan

Jeg er oprigtig ked af at læse din anmeldelse og de meget hårde udtalelser, som ikke afspejler den oplevelse, vi tilstræber at give vores kunder.

Da du allerede inden denne anmeldelse var i dialog med vores kundeservice, blev dit abonnement lukket for dig da, og det fulde beløb blev refunderet. Det kan tage nogle dage inden tilbagebetaling kan ses på bankkontoen. Vi håber, at du nu kan se den.

Vi har både besvaret dig på e-mail og forsøgt at kontakte dig telefonisk for at sikre, at din henvendelse blev håndteret tilfredsstillende.

Vores prøveabonnement kan selvfølgelig opsiges uden betaling i prøveperioden. Når et prøveabonnement ikke opsiges, fornyes det automatisk til et årsabonnement. Automatiske fornyelser er en service, der skal sikre korrekt levering af bestilte kort. Mange af vores brugere forudbestiller kort dage, ugevis eller sågar år ud i fremtiden, der ellers ikke ville blive leveret som bestilt.

Da du ikke opsagde dit prøveabonnement blev det automatisk fornyet, men det kan selvfølgelig ske, og da vi værdsætter glade kunder fremfor alt har du fået fuld tilbagebetaling. Vi håber at du har været glad for vores service og løsningen.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe med.

Fin levering

Alt gik godt med levering

29 października 2025

Kære Jytte

Tak for din feedback. Vi håber at modtageren blev glad for sit kort.

Jeg lavede en fejl 40

Jeg lavede en fejl 40, så jeg havde valgt årlig betaling, frem for månedlig betaling. Det resulterede i at det ene kort jeg skulle lave, blev meget dyrere end forventet. Jeg skrev en ydmygende mail til deres kundeservice, hvor Julie var så sød at skrive, at de refunderer beløbet til min konto. TUSINDE TAK JULIE for rigtig god service!<333 Derudover blev det til et rigtig godt kort! Mange muligheder at vælge, og endda med musik til. Kan anbefales!

20 października 2025

Kære Sanne

Tusind tak for de 5 stjerner og søde ord! Vi er selvfølgelig altid glade for at kunne hjælpe og det er skønt at høre at du har nydt oplevelsen med os.

Tak fordi du bruger 123kort!

Oceniono na 1 z 5

Gratis kort umuligt at finde

18.9.25. 0 stjerner, jeg har spildt min aften med at lave kort. Gratis ja en uge, og så kan firmaet håbe på, at man ikke får lukket abonnementet, og uanset hvilket kort jeg vælger, er det premium. Der skulle være gratis basiskort længere nede skriver de, meget vag formulering, jeg kan ikke finde nogen. Ingen søgefeltet, og ingen mulighed for kontakt med firmaet. Kan ikke anbefales.

18 września 2025

Kære Ulla

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse, og du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at sende ekort - uanset om det er premium eller basis.

Vi har også forsøgt at kontakte dig pr mail, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig.

Som beskrevet tilbyder vi ganske rigtigt både premium ekort og basis kort. Premium ekort er vores bedste kort, og kan sendes gratis som del af vores prøveabonnement. Prøveabonnementer kan selvfølgelig opsiges uden gebyr til enhver tid i prøveperioden.

Vi håber bestemt ikke at vores medlemmer glemmer deres abonnement - tværtimod! Vi gør vores bedste for at de skal elske at bruge det og sende masser af kort til venner og familie.

Ønsker man ikke et abonnement kan vores Premium ekort også købes enkeltvis.

Vi har basiskort, der kan sendes gratis uden et prøveabonnement. Gratis basis ekort kan findes nederst i de enkelte kort-kategorier og kan kendes på deres mindre størrelse og de reklamer, der vises over dem. Vær opmærksom på at man i de store kort-kategorier, som fx fødselsdagskort og julekort, skal klikke på knappen “Vis flere postkort” for at komme ned til de sidste kort i kategorien,

Vi står selvfølgelig altid til rådighed, både for vores medlemmer og for vores gratis brugere, hvis der er brug for hjælp.

Man kan kontakte os gennem Hjælpecenter, hvor du i den relevante sektion vil se et link til “Kontakt os”. Vi kan også nås ved besvarelse af enhver email, som er sendt fra os.

Med venlig hilsen,

Oceniono na 1 z 5

Inte alls gratis, du blir lurad!

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en engångsavgift utan krav på prenumeration! Vilka lurendrejare! Först påstås det att det är gratis, sedan ska du betala för en prenumeration, nej tack!

9 sierpnia 2025

Hej Barbro

Jeg er ked af at høre, at der er opstået en misforståelse omkring vores kort, og sætter pris på muligheden for at forklare.

Vi tilbyder to typer ekort:

📧Premium – vores bedste kort i stort format og uden reklamer. De kan sendes mod et engangsgebyr, via medlemskab eller gratis som en del af vores 7-dages prøveabonnement, der kan opsiges uden gebyr i prøveperioden.

📧Basis – kan altid sendes gratis uden tilmelding. De findes typisk i bunden af kategorierne, vises i mindre format og med reklamer over kortet.

Som en lille virksomhed kan vi desværre ikke tilbyde alle kort gratis. Annoncer dækker ikke udgifterne til produktion af nye flotte kort, drift og kundesupport etc. – derfor findes både gratis og betalte kort, så alle har mulighed for at sende en særlig hilsen.

Vi har forsøgt at kontakte dig for at hjælpe med at sende et gratis kort, men har ikke hørt tilbage fra dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – enten ved at besvare vores e-mails eller via Hjælpecentret på hjemmesiden. Vi hjælper hjertens gerne.

Julie

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej