123kort Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

Oceniono na 1 z 5

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Rozrywka

Napisane przez firmę

Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Utrolig godt koncept

Utrolig godt koncept, mange sjove og festlige kort til mange forskellige lejligheder. Bliver altid sendt på ønskede tidspunkt, så kan varmt anbefales.🙏

11 lipca 2025

Kære Ikonen

Hvor er det dejligt at høre! Vi er så glade for at du værdsætter vores mange forskellige kort til diverse lejligheder, samt vores pålidelige leveringsservice.

Tusind tak fordi du bruger 123kort.dk! Vi håber snart at se dig tilbage på hjemmesiden igen.

Varme sommerhilsner

Oceniono na 5 z 5

Super godt udvalg i kort

Super godt udvalg i kort. Og det virker 👍

5 czerwca 2025

Kære Gitte

Hvor er det dejligt at høre! Tusind tak fordi du bruger 123kort.

De varmeste hilsner,

Oceniono na 5 z 5

123-kort: En god oplevelse!

123-korts nøjagtighed, troværdighed og nemme oversigt.
123-kort gør ganske enkelt, hvad de lover; og de gør det præcist, nøjagtigt og informativt.
En stabil støtte, man kan regne med.

12 maja 2025

Hej Jan

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner!

Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever 123kort som præcist, troværdigt og nemt at bruge – det er lige sådan, vi gerne vil være.

Tak fordi du delte din oplevelse 😊

Vi håber at se dig igen næste gang, du skal sende et e-kort!

De bedste hilsner
Sasha

123 kort var en dejlig oplevelse

123 kort var en dejlig oplevelse, og mit oldebarn var vældig glad for det sjove kort.

16 kwietnia 2025

Kære Birgit

Det er dejligt at høre at du har nydt dit besøg hos os, og at dit oldebarn er blevet glad for sit kort!

Vi håber, at se dig tilbage på 123kort.dk næste gang familie eller venner skal glædes med et ekort.

Varme påskehilsner,

Det er en dejlig måde

Det er en dejlig måde, at sende en hilsen på.

11 kwietnia 2025

Kære Bentera

Det er vi rigtig glade for at høre!

Tusind tak fordi du bruger 123kort til at sende dine særlige hilsner.

Varme hilsner

Oceniono na 5 z 5

Humor eller seriøs, vælg selv

Synes, at det er skønt at man fx kan sende en spontan og sjov hilsen i en eller anden anledning

9 kwietnia 2025

Kære Annie

Det synes vi er skønt at høre! Vi er rigtig glade for at du nyder at bruge vores hjemmeside når en særlig hilsen skal sendes.

Tak fordi du bruger 123kort!

Varme forårshilsner

Oceniono na 5 z 5

I dag hvor man ikke kan sende et kort…

I dag hvor man ikke kan sende et kort med posten, er det godt vi har jer og prisen er ok med kort og pote, ville det være billigere hos jer, så fortsæt endelig!

2 kwietnia 2025

Kære Anne Grethe

Tak for de 5 stjerner Vi er så glade for at høre at du værdsætter vores ekort og tjenester!

Vi er selvfølgelig også kun enige i at ekort er vejen frem i leveringen af særlige hilsner til nær og fjern, og glæder os til at byde dig velkommen på 123kort.dk igen i fremtiden.

Mange hilsner

Jeg bestilte hos 123Kort et fødselsdagshilsen til min kære ven

Jeg bestilte hos 123Kort et fødselsdagskort til en kære ven som skulle sendes om et par dage i anledning af hans fødselsdag. Desværre vidste jeg ikke at på dette tidspunkt var min ven hospitaliseret og derfor ikke var i stand til at modtage min fødselsdagshilsen. 123Kortet skrev tilbage til mig da min ven ikke åbnede forsendelsen og jeg prøvede en anden adresse omsonst. Efter at andet mislykket forsøg, ringede jeg til min vens søster og fandt ud af hans nuværende situation og jeg underrettede 123Kort grunden til at kortet ikke blev åbnet og at jeg selv videresendte kortet til hans søster. 123Kort skrev tilbage til mig og ønskede min ven en hurtig forbedring. Jeg blev dybt imponeret med 123Korts betænksomhed.

22 marca 2025

Kære Bryce

Mange tak for de pæne ord! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at få kortet frem til din ven, og vi håber, han snart er på benene igen. Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at vi kunne gøre en forskel.

Tak for at vælge 123kort - vi håber at se dig tilbage næste gang et særligt kort skal sendes til dem du holder af.

De bedste hilsner,

Super godt og nemt.

21 grudnia 2024

Kære Lars

Tusind tak! Det er vi super glade for at høre.

Med ønsket om en glædelig jul!

Oceniono na 4 z 5

ELEKTRONISK MELODIER

Jeg ville gerne se et kort uden elektroniske sange og melodier.
Bare et rigtigt gammel dags kort

Mange tak

19 grudnia 2024

Kære Benny

Tak for din feedback! Det sætter vi pris på.

Vores ekort er videokort med lyd og animationer. Vi har dog flere ekort i diverse kategorier, der med deres nostalgiske, klassiske motiver snildt kan beskrives som "gode gammeldags postkort". Vores premium ekort kan også printes så de kan gives eller sendes med "sneglepost" til modtager helt uden lyd.

Ønsker du at sende et ekort uden lyd og animationer har du mulighed for at lave dit helt eget kort. Du kan uploade et billede efter eget ønske og sende dit eget unikke postkort på denne side: https://www.123kort.dk/eget-kort/

Jeg håber også at du har haft mulighed for at se nogle af vores nostalgiske postkort på disse sider:

Nostalgiske julekort: https://www.123kort.dk/julekort/nostalgiske/
Julekort med snevejr: https://www.123kort.dk/julekort/sne/
Nostalgiske påskekort: https://www.123kort.dk/paaskekort/nostalgiske/
Enhver anledning: https://www.123kort.dk/enhver-anledning/

Har du spørgsmål eller brug for hjælp hører vi altid gerne fra dig. Vores kundeservice træffes gennem "Hjælpecenter" eller ved at besvare enhver email fra os.

Tak fordi du bruger 123kort!

Varme julehilsner

Det er godt nok nogle flotte kort

Det er godt nok nogle flotte kort
Kan anbefales

17 grudnia 2024

Kære Ole

Mange tak for din flotte anbefaling. Vi lægger et stort arbejde i udviklingen af hvert enkelt ekort og er så glade for at høre at du kan lide dem!

Vi glæder os til at se dig tilbage på 123kort!

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af flotte og/eller sjove…

Stort udvalg af flotte og/eller sjove kort. Nem bestilling. Fint at man får besked, når modtager åbner kortet.

13 grudnia 2024

Kære Eva

Tak for de 5 stjerner! Vi er enormt glade for at høre, at du kan lide vores kort, den nemme bestilling samt vores notifikationer.

Vi håber at se dig tilbage på 123kort snart!

Med ønsket om en god jul & godt nytår!

Mange hilsner,

Modtageren blev superglad

12 grudnia 2024

Kære Susanne

Det er skønt at høre at modtageren blev superglad!

Tak for bruge 123kort.dk! Vi håber at se dig tilbage igen.

Superflot og nemt

9 grudnia 2024

Kære Elsebeth

Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord!

Vi håber at se dig tilbage på 123kort næste gang du nemt vil sende et flot ekort.

God jul!

Mange hilsner

Oceniono na 1 z 5

Umuligt at opsige prøveperiode

Jeg indledte en 3-dages prøveperiode hos 124kort.dk d. 2. 11. og har forgæves prøvet at opsige prøveperioden i dag d. 5. 11. 2024.
Intet telefonnummer, ingen mailadresse, ingen mulighed for at komme i kontakt med kundeservice, Så hvad gør jeg nu? Vh Eva

5 listopada 2024

Kære Eva

Du er en gratis bruger. Du har ikke et prøveabonnement eller andet medlemsskab hos os. Du sendte et af vores Basis ekort, som leveres gratis. Vi håber, at modtageren blev glad for sit kort.

Havde du tegnet et prøveabonnement ville dette selvfølgelig kunne opsiges både online på vores hjemmeside eller ved henvendelse til os.

Vi kan altid kontaktes gennem vores Hjælpecenter, som du også har gjort, eller ved at besvare enhver email sendt fra os. Vi vender tilbage på alle henvendelser så hurtigt som muligt og senest indenfor 2 hverdage.

Vi har også sendt dig flere emails med bekræftelse på den gratis levering af dit kort samt din status som gratis bruger. Vi håber, at vores service har hjulpet dig med dine spørgsmål.

Med venlig hilsen

Som hver gang

Som hver gang
Jeg tror de vækker glæde at modtage

6 października 2024

Kære John

​Mange tak for de 5 stjerner! ​Vi glæder os til at se dig på 123kort.dk næste gang venner eller familie skal glædes med et særligt kort.

​Med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Altid dejligt nemt at sende kort med…

Altid dejligt nemt at sende kort med 123 kort

29 sierpnia 2024

Kære Peter

​Vi er så glade for at du sætter pris på vores nemme og pålidelige service. ​Tak fordi du bruger 123kort!

​Med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Det er så god en ide og mange…

Det er så god en ide og mange forkellige kort at vælge imellem.

6 lipca 2024

Kære Knud

Tak for de 5 stjerner! Vi er så glade for at du kan lide vores koncept og store udvalg af kort.

Vi håber at se dig tilbage på 123kort.dk snart igen!

Med venlig hilsen

Oceniono na 4 z 5

Jeg sendte to fødselsdagskort hhv

Jeg sendte to fødselsdagskort hhv. 18/6 og 19/6 i den tro, at det var gratis. Efterfølgende fandt jeg, at der var blevet trukket 468 kr. på min bankkonto. Jeg reagerede straks ved at gøre opmærksom på, at jeg ikke var mig bevidst at have indgået en abonnementsaftale, og at jeg hverken havde råd til det eller var interesseret i det.
Jeg modtog dagen efter en meddelelse om, at beløbet ville blive tilbageført inden for 5 bankdage. Jeg modtog beløbet efter kun 2 bankdage.
Når jeg giver 4 stjerner og ikke 5, skyldes det, at det er alt for nemt at havne i samme situation som mig, hvis man ikke 'læser det med småt'.

1 lipca 2024

Kære John

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med vores hurtige og effektive kundeservice.

Du tilmeldte dig et 7-dages prøveabonnement i forbindelse med afsendelse af et Premium ekort. Et prøveabonnement er en super måde at prøve alle vores medlemsfordele fuldstændig gratis i 7 dage.
Da du ikke havde opsagt dit abonnement blev det automatisk fornyet til et årsabonnement.

Vores abonnementer bliver automatisk fornyet som en del af servicen for vores brugere, så deres postkort forbliver aktive, og at forudbestilte kort bliver sendt rettidigt og med de ønskede effekter etc. Ønsker man ikke automatisk fornyelse kan et prøveabonnement selvfølgelig opsiges uden gebyr til enhver tid indenfor prøveperioden. Vi gør opmærksomme på dette både før bestillingen og via email efterfølgende.

Ønsker man at sende Premium ekort, men ikke vil have et abonnement, er der mulighed for at købe dem enkeltvis. Vi har også Basis ekort, der kan sendes gratis uden at tilmelde sig et prøveabonnement.

Har du spørgsmål eller kan vi være til anden hjælp hører vi hjertens gerne fra dig igen i vores Hjælpecenter.

Med venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Udvalget er enorm stort og for enhver…

Udvalget er enorm stort og for enhver smag. Jeg har tit og ofte moret mig over den fantasi der ligger bag hver kreative sjæl der ligger bag udformning af hver enkelt kort :o)

3 lipca 2024

Kære Idon

​Hvor er det skønt at høre! Vi elsker at lave vores unikke postkort og er så glade for at du kan lide dem!

​Tusind tak for at bruge 123kort! Vi håber, at kunne blive ved med at glæde dig med nye og spændende ekort til alle anledninger.

​Mange hilsner

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej